Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende en çok işe yarayan soda maydanoz limon balım emziren annelerde yapabiliyor
Yarın portinin verdiği tarifi deneyeceğim aslında bugün dışarı çıkabilsem bugün yapacağım da bakalim

aksam niye okadar azzzzz
Cok sağlıksız
Yine.bamyandan ye susuz
Olmazki oyle cok acikirsin
Kahvaltida yok

Sabah aç karına maydanoz yarım.demete yakın ama sen emzirdigin için benim gibi biraz daha at sade sodayla Blender dan geçir yarım limon sık karıştırıp iç 15 gün yapabilirsin iatersen
Ben onu yıllar önce yapardım.. ama emzirenler içmesin diye biliyordum.. araştırmıştım da..

Sabah aç karına maydanoz yarım.demete yakın ama sen emzirdigin için benim gibi biraz daha at sade sodayla Blender dan geçir yarım limon sık karıştırıp iç 15 gün yapabilirsin iatersen
Tamam canım bı denemek gerek yapılanı o gün içinde bitecek mi yoksa ertesi günde icilirmi

Ben onu yıllar önce yapardım.. ama emzirenler içmesin diye biliyordum.. araştırmıştım da..
Canım maydanozu sabah kahvaltıda tuketebilirsin dedi doktorum bu tarifi sorduğumda da maydonuz yarım demet yerine daha az kullanarak yapabilirsin dedi zaten sade soda ve limondan sıkıntı yok gün içinde Baska maydonuz tüketmedigin sürece sıkıntı olmaz dedi çocuk doktoru onaylı içtim brn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…