Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seni de yıpratıyorlar böyle böyle neyse çocuğa bakacakmış herhalde. Sana yardımı dokunuyorsa ne iyi balım.
Zaten o yüzden geldik bu tarafa.3 gun o bakiyo cocuga sali gelip cuma gidiyo..yani oyle konusulmustu henüz 2 kere gitti.faydasi var o konuda hakkini yiyemem cocuga da iyi bakiyo.o cocukla ilgilebirken ben islerimi yapabiliyorum.ya da su isi yemegi fln yap dersem yapar hatta mutlu da olur ama ben yaptirmak istemiyorum mecbur kalmadikca.sonucta benim evim benim isim.cok her seye müdahil olsun istemiyorum.bakalim biz istanbula gidince napcak.pazar günü de benim babam geliyo inşallah gitmeyi akıl eder.benim ailem onlarin durumunu bilip beni dusunup sikilsinlar istemiyorum.
İstanbul'da hangi semt canım
Akrabalar arkadaslar bi yerde durmicaz canim.gungoren bagcilar beylikduzu ve besiktasta buluncaz.ben zaten oradaydim esenlerde oturuyodum 1.5 ay oncesine kadar.

Hayırdır berna istanbula mı gidiyorsun??

Beylikdüzü bize yakın bende Silivri deyim canim

Ha bi de okulum pek iyi degil daha dogrusu benim girdigim siniflar fln.bunu da ozellikle esimin akrabalari yaninda memnun degilim alisamadim istanbulu ariyorum burasi oraya göre kötü fln diyorum.benim ucretsiz izin hakkim bitmedi hala.kv boyle devam etmeye kalkarsa onun yaninda laf arasinda aman ben ugrasamicam bu okulla nasilsa izin hakkim var alirim izni oturur cocuguma bakarim dicem. Istersem ona ihtiyacim kalmayacagini gitmek zorunda kalacagini bilsin.

Canııımmm ben sana teşekkür ederimSenin sayende

Gecikmiş menümü yazayım elime yapışmaz.

Pilavlı karatay menüsü haaanımmm hoca görse hık der mazallah neydiyim yaa eroin gibi bişeyi bırakmaya çalışıyorum şurda bir iki gün beyle olur yani

Ne yedim.......

8:00 ince 1 dilim armut

Kahvaltı 11:30
2 haşlanmış yumurta
2-3 kk beyaz peynir
5 ceviz, 15 zeytin
Zeytinyağ gezdirilmiş bir dolu avuç roka, dereotu ve salatalık
2 gün kurusu, 1 fincan tarçınlı süt

15:00
1 kupa 5 i bi yerde çay

Akşam 18:00- 19:30 arası
1 kase mercimek çorbası
1 haşlanmış tavuk butu
1 kase salata, 1 kase yoğurt

3 kaşık tavuklu pilav. Tamamen nefise yenilerek yendi. Yoksa gayet doymuştum.

Su 1 litre yi geçemedi heralde. Geçtiysede az.
Öğlen o kadar çok fazla bişeyler yemek istedimki zor sabrettim. 5 li çayı yaptım içtim bozmiyim dedim saati böyle alışmam lazım.
Ama akşam 6 da iyice acıktım bide evdekilerin sofrası çocukların mızmızlığı

Dun bıraz yogun bir gundu o yuzden Öyle oldu canim cok aclık olmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…