- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Kız sen bu kv kp romantik bir akşam yemeği düzenlesene. Otel falan da ayarla bir daha gelmesinKaynanacigim geri geliyo bugun emin ol stres atarim
Sinirlerine hakim olHee mecbur.cocuga bakacak ya
Aynen pilavekmeksiz zaten tadı yok yemeye de gerek yokÇok Haklısın canimooo. Ya sebze hani kizartsam da olur gibi geldi de. Temam yapmam inşallah .
Öyle ya. Süt çıkar emzir gece iligim sokulio sanki. Aç hissediom hep. Persembe erkenden cayimi icsem iyi olur ama.
Ekmek yemeden pilav yemeden kızartma da zaten zor yenio
Yavrum hic bilmezler oyle seyler.zaten kv de kp de oyle aman aramiz iyi canim cicim olmazlar hic.fazlasiyla yipranmis bi iliskileri var aslinda.Kız sen bu kv kp romantik bir akşam yemeği düzenlesene. Otel falan da ayarla bir daha gelmesin
Söyledi ya laGitmeden dersleri geçip mezun olabiliyoz mu sidoşum
Öyleyse gitmeyi sen ayarlasana bana o işi
Gel gel gazi üniversitesi hadi gel
Canım kavrulmuş kuruyemiş hep kilo yapar hem faydası yok. Çiğ tüketmeye çalış.
O bisey demezse benden yana sikinti yok surda 3 4 gun daha idare ederim.haftasonu nasipse istanbula gitcem.bi kafa bosaltip dönerim inşallah.Sinirlerine hakim ol
Seni de yıpratıyorlar böyle böyleYavrum hic bilmezler oyle seyler.zaten kv de kp de oyle aman aramiz iyi canim cicim olmazlar hic.fazlasiyla yipranmis bi iliskileri var aslinda.
İstanbul'da hangi semt canımO bisey demezse benden yana sikinti yok surda 3 4 gun daha idare ederim.haftasonu nasipse istanbula gitcem.bi kafa bosaltip dönerim inşallah.
Biz ona galp galbe karşı da diyoruz aynı şeyleri yazmışız ama sen bilin tabiii kardeeeşkuzum yorum yazıyormuşum sen bunu yazarken
e hayd, seni tutan ne yahu
sen iğdesin kuş kadan menülü iğde
la laflara bakk
utan utaaaan
siz arkamdan sallarken ben menüsünü yorumluyormuşum
O tuzlu kabuklu var ya onu da kavuruyorlar EsraKabuklu yerfistigi da mi sakincali
Yok o cig kuzmKabuklu yerfistigi da mi sakincali
yaaa :)))bana 18 ay doldu gibi gelmişti ördeğim az mı saydın acep
dostum kızım Kreşe gidiyor sabahları ben götürüyorum hemen alelacele bir kahvaltı oluyor ayakta.sadece 3 yk bulgur olmamalıydı gerisi şahane canom
şimdi senin karbondan tamamen uzak durman gereken 3 gün var önünde emi
dikkatli olmak lazım
vaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok beğendim ya ördeğim
e tabi 8 ay doldu listeye hazırlanyorsun sen değil mi? :)
kahvaltıda booool peynir de yesene kuzucum biraz da yeşillik lütfen
aaaa harika paylaşım bu ördeğim
KIZLAR CUMAYA AZ KALDI
ÖDEMLER BİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMAZ ZATEN
BU TARİFİ UYGULAYABİLİRSİNİZ
Ne tatlı bi hatun ver beklenen mesaj...inş inadımın işe yaradgnıda görrz hayrlısıysa tatlım benimmmmmMiuuuuuu menüleri de düzeltsem çok şahane olacak
Kuzum miunun kafalar terelelli yazar birazdan.
Regl ödeminde sabit olmak demek regl gelince müthiş eksi demektir. Bu hafta akşam yemeğinden ekmeği çıkar. Ki genel olarak akşam ekmek yemek gereksiz. Alışkanlık olsun
İnadına hayranım bu arada... Böyle böyle eriyeceksin hee sırf inattan. Hibisküs çayı demle günde 1-2 kupa iç ondan. Ödeme iyi gelir
ivit
üzülmeee
tartıya üzülme
regl geciktiyse olur öyle
haa menülerin iyi ama tartı eksi göstermezse üzülme
yoksa menülerde cıs varsa üzül tabi..
akşamki ekmeği çıkar müthiş menü.. akiam ekmek yenmesine karşıyım ben canom yeme ekmek.. köfte mis gibi zaten.. menü çook güzel afiyet olsun çoooooooooook
spor efsaneeeeeeeeee
harika beee çoook güzel menü eflal
tabi ki sabahki ekmek 1 dilim olmalıydı
şişko soulllllllllll
heh tamam iştte öyle bir şey istiyordum ben
hayır sakın aslaaa
haftada 1 kilo bize yeter dedik hande ki yeter
onu da ilaçsız bu menülerle rahat verirsin daha ne ya
İLAÇ YOK
HAHAHAHAHAH
noldu bonus sana yüz vermiyor diye mi
@Bonus sen mi üzdün bu kızı
sayılmaz canom
zeytinyağı ile yap emi
kuzum sen emziriyor muydun? ona göre
seni sevdiğimi anlatmaya smileyler mi yeter gız
Ne tatlı bi hatun ver beklenen mesaj...inş inadımın işe yaradgnıda görrz hayrlısıysa tatlım benimmmmm
Ayy her yerim ağrıyordu Ördek bir iyi geldi ki varolyaaa :)))
dostum kızım Kreşe gidiyor sabahları ben götürüyorum hemen alelacele bir kahvaltı oluyor ayakta.
İyi iyi aramızda sulh var artık vurmayacan değil mi ona göre cozutacamAyy her yerim ağrıyordu Ördek bir iyi geldi ki varol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?