Kızlar ben dünden beri çok kötüyüm leslie teyzemi çarptı bilmiyorum ama başım ve tüm vücudum çok fena ağrıyor,öksürüyorum.Normalde emzirdiğim için hiç ilaç kullanmam ama dayanamadım gece yatarken ve sabah kahvaltıdan sonra ağrı kesici aldım.Şu an ilacım etksindenmidir nedir daha iyiyim.Ama gece doğru dürüst uyuyamadım ağrıdan sızıdan.
Kızımda sağolsun ben ne zaman hastalansam gece uyumaz bana yapışır.Babası ne yaptıysa ona yaklaşmadı.Bana her dokunnduğunda da ağrıdan mahvoldum.Birde üzerime çıkıp uyumak istiyor.Neyse inş bugün biter bu ağrı sızı.
Herkese merhaba
hastaneden geldim. Çok yoruldum. Yarın da okuldan sonra tahlil sonuçlarımı alacağım.
Koltukaltım da ağrılı şişkinlikler vardı perşembeden beri. Her tarafa yayılmaya başlamıştı kötü bir şey çıkarsa diye çok endişeliydim. Şükür ki lenf bezi enfeksiyonu dedi doktor. Latince adını hatırlamıyorum. Antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. Ama bu antibiyotik emzirme döneminde kullanılmıyormuş. Kızımın doktorunu aradım ya emzirmeyi bırak ya da ilacı. Zaten bırakacaktık emzirmeyi 20 aylık oldu artık kızım. Ama üzüldüm yine de memeye çok düşkün kızım hala gece 5-6 kere uyanır emmek için. Bırakmaya karar verdim emzirmeyi. İnşallah sorunsuız atlatırız bu dönemi.
Herkes iydir umarım. Ben yazılanlara bir gözatayım yine dönerim.
Saol canım Allah razı olsun.Valla arada bu kadar mesafe olmasaydı gönderirdim 1-2 günlüğüneHmmm bende de bunlar olmazsa kilo veremem gibi bir takıntı oluştu nedense.Tamam canım bakayım burdan ceviz bulablirsem tekrar başlayacam karataya olmazsa zaten mayısta Tr ye dönüyorum orda yaparım artık
Hayırdır ablacım yaa hastamısın .Geçmiş olsun
Aynen nerdee 14 saatuyku 4-5 saat aralıksız uyumak bile hayal.Hastalığında bile insan yatamıyor.Ama olsun Allah yokluklarını göstermesin
Allah iyiliğini versin menünü okurken karılık form çayı yazıyor.Allah Allah bu ne yaw diyorum okurken sonradan jeton düşştü.nsan kıyafetlerine girince ne mutlu oluyor değil TE]
kız öylemi yazmışım aceleden bir yaşıma daha girdim he
lesliye kız canım kaçtır sorucam unutuyorum :26::26:kızına gelincede bana yolla benim tepeme çıksın müsayit yanebu arada geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah Leslie ye gelince aerobik hareketleri yaptıran hatunun adı Youtube yazarsan çıkar herhalde.1,2,3,4,5 millik hareket yaptırıyor.Ben 4 mil yapıyorum yani 5 km yürümüş oluyorum
Geçmiş olsun canım inş kötü bişey çıkmaz.Kızın büyümüş canım artık memeden ayrılması sorun oluşturmaz inş.Bende 20 aylıkken ayırmayı düşünüyorumHerkese merhaba
hastaneden geldim. Çok yoruldum. Yarın da okuldan sonra tahlil sonuçlarımı alacağım.
Koltukaltım da ağrılı şişkinlikler vardı perşembeden beri. Her tarafa yayılmaya başlamıştı kötü bir şey çıkarsa diye çok endişeliydim. Şükür ki lenf bezi enfeksiyonu dedi doktor. Latince adını hatırlamıyorum. Antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. Ama bu antibiyotik emzirme döneminde kullanılmıyormuş. Kızımın doktorunu aradım ya emzirmeyi bırak ya da ilacı. Zaten bırakacaktık emzirmeyi 20 aylık oldu artık kızım. Ama üzüldüm yine de memeye çok düşkün kızım hala gece 5-6 kere uyanır emmek için. Bırakmaya karar verdim emzirmeyi. İnşallah sorunsuız atlatırız bu dönemi.
Herkes iydir umarım. Ben yazılanlara bir gözatayım yine dönerim.
Geçmiş olsun ipekcim. Bütün bebekler aynı galiba. benim kızım da ne zaman rahatsız olsam daha çok ilgi alaka ister. Umarım iyileşirsin bir an önce.
Saol canım inş
canım iyi olmana sevindim rabbim şifa versin ablamın oglu 25 aylık halen diyo anne aç kapa diye emiyo kerata
bu arada benim çizelgeme ne olmuş yokya
gelelim bana haşlamalarımı yedim sonrada 2 kepekli grisini yedim bir elma ve az ceviz sarı üzüm kuru erk 3 ader 3 adet kayısı kurusu ve bol su içmeti düşünüyorum haşlamalarla kocaman bir ayranıda götürdümgitsin kilolar gelsin bebelr işşallahh
Ecemavi sanırım cevap vermi,şler ama ben de yazayım dedim. Serbest olan yiyeceklerde miktar ve zaman sınırlaması yok. Tavuk derisi alınmak şartıyla kanatları dışında yenilebiliyor. Tuz mümkün olduğunca az kullanın diyor. Çünkü hem iştah açarmış hem de çok su tutulmasına neden olurmuş. Baharatların kullanılmasını özellikle tavsiye ediyor doygunluk hissi yarattığı için. Sana adresinini verdiğim bloktan krep yaptım ilkinde olmamıştı ama bu sefer muhteşem oldu. Ayrıca başka bir site daha buldum. Ona da bir göz at. Çok güzel şeyler var. Ben yarın sebzeli iskenderi deneyeceğim mesela. İşine yarar umarım. wwww.dukanella.com (Çok güzel bir isim koymuşilar :))
günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm
bana gelince nezle oldum gribe çevirmesinden korkuyorum
günaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum
Angiera tatlışım senin boyun kaç acep
Paşam daha önce yazdıklarını okudum beni en çok etkileyen "bir şey yiyince sanki içimdeki bebek annecim yeme bak ben burda seni bekliyorum diyor" demişsin ya içim eridi resmen. Paşam bundan güzel motivasyon varmı hergün yürüyüş, kaçamal yok hoop eylülde 60lı kilolardasın. Bebeğine de kavuşacaksın inşallah o zman. Canım benim sen buaraya kadar çok güzel kilo vermişsin gerisini de vereceksin. ama kaçamak yok tamam mı canım...
Cumaya güzel haberler bekl,iyoruz senden...
canım inan kaçamak yapmıyorum suyuda bol içebilsem keşke ama nerde:2::2:ama azimliyim dedimya kaçamagada gelince allahım şeytana uydurmasın işşallahben bebeklerime söz verdim kardeşim doktor en az 60 düşmen lazım dedi ban biri el atsın ne olur çizelgemi degiştirmem lazım arkadaş yaptı ama nedense olmadı yaw boyum 160 başlama kilom 103 kiloydu arkadaş bir kiloyu atlamış hedefimde 60 bundan sonra arkadaşın yaptıgını kopyaladım acayip yabanci yazılar çıkıyo bu arada ben çizelgemi göremiyorum neden acaba:44::44::44:canım eşimde diyo sen iradene sahip olsam hergün 1 saat yürüsen veirrisin şimdi annemlerin orda bir yer varmış pazartesi perşembe oraya gidicem uyazılamma lazım ama arkadaş dediki motive oluruz birbirimize dedi işşallahta öle olucek sabahları yürüyüşe giderim eve gelince duşumu alırım hayde anneme giderim otobüsle sonra ver elini spor aletler varmış orda onlarla yapmayı çok istiyorum diyet varya starda dedimki eşimde dün ah ben orda olmak isterdim paradan vazgeçtim kilolarımı veiridim dedim nede güzel olurdu degilmi cumaya işşallah güzel haberler vericem sizlere daha tartılmadım daha bugün başladım yürüyüşe bakalım neler olucek bu arada cuma burda olamıcam malesef oglana bakıcam ablam hastaneye gidicek perşembeden vericem kilo bilrdirimini seferan nerelerde acaba diger kızlarda tabe gelselerde 2 lafın belini kırsak azimliyim başarıcam başarmalıyım yavrularım için çünkü hersefer ellerim boş çıkması hastaneden beni öldürüyo bitiriyo
Kızlar Nevciğimin uygulamasını tekrar başlatmak istiyorum.Ben başladım ya herkes gaza gelsin istiyorum nedense.Kaptancım da kabul ederse başlatalım bu hafta spor yarışmasını.Ben listeyi tutmaya gönüllüyüm.Eskidende yaptığımız gibi günlük sporlar bana mesaj atılırsa cuma akşamı haftanın ilk 3ünü ilan ederim.
Her tarafım ağrıyor ama aklım fikrim sporda
kalplerimiz bir bebem sen yolladın bende kabul ettim saySaol canım Allah razı olsun.Valla arada bu kadar mesafe olmasaydı gönderirdim 1-2 günlüğüneLeslie ye gelince aerobik hareketleri yaptıran hatunun adı Youtube yazarsan çıkar herhalde.1,2,3,4,5 millik hareket yaptırıyor.Ben 4 mil yapıyorum yani 5 km yürümüş oluyorum
Geçmiş olsun canım inş kötü bişey çıkmaz.Kızın büyümüş canım artık memeden ayrılması sorun oluşturmaz inş.Bende 20 aylıkken ayırmayı düşünüyorum
Saol canım inş
Kızlar Nevciğimin uygulamasını tekrar başlatmak istiyorum.Ben başladım ya herkes gaza gelsin istiyorum nedense.Kaptancım da kabul ederse başlatalım bu hafta spor yarışmasını.Ben listeyi tutmaya gönüllüyüm.Eskidende yaptığımız gibi günlük sporlar bana mesaj atılırsa cuma akşamı haftanın ilk 3ünü ilan ederim.
Her tarafım ağrıyor ama aklım fikrim sporda
canım ben seve seve yaparım dedigini bugün bir saat yürüdümanam ne yoruldum he hamlamışım namazı bile zor kıldım ama azimliyim anca pazar belkim yürüyüşe gitmem ama belkimde giderim ben deliyimdir biraz
İnşallah olur tabi paşam neden olmasın. Çizelgeni ben bir deneyeyim bakalım becerebilirsem bekle sen buralarda ama bşiraz oldu mu canım.
Çok güzel olurya ipekcim. Belki biraz ben de hareketlenirim. Geçen haftadan beri yürüyüşe çıkmadım. Ben de her zaman yardımcı olurum bu konuda bir şey istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?