yogun bir pazar gününden herkese merhaba..bende haberler pek iyi değil.dukanı bırakmak zorunda kaldım..kabızlık cok zorladı beni..doğumdan sonra anal fissur olusmustu bende cok cekmiştim..şuanda otururken hissediyorum..ne yaptıysam olmadı yulaf goji berry en sonunda cok kötü olunca bıraktım..ama diyeti bırakmadım tabikide...hala ekmek yemekte zorlanıyorum kendimi oruc gibi hissediyorum...
ablacım bunu cizelge bölümüne yapıstır umarım begenirsin..
hedef kilonu 55 yazdım ama dogrudur umarım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBpAMjc/weight.png
sen bana özelden yaz şifreni be girip ekleyim..çizelge yerine yapıştırınca bu yazı çıktı
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
boyunuda yaz bana sonra çıkış yap ben girip ekleyim..tipik ptesi sendromu..kızımda ateşlendi gece,sabah kreşe göndermedim..mesajı gönderdim ilk iş günü nasıl gidiyor
akşam nasıl geçti
Bu arada kızlar ben karataya tam olarak uyamıyorum çünkü eşim yaptığım zeytinyağlı yemekleri yiyemiyor.Zaten bıraktı o karatayı azcık dikkat ediyor o kadar.Ama bende durumlar fena kilolar almış başını yürümüş.Karatay yapanlar bu ısıl işlem görmemiş z.yağı işini nasıl hallediyorsunuz.Mecburen şu an kalori sayıyorum.Azcık karatayada uydurmaya çalışıyorum
geçmiş olsun canım..zencefilli çay iç.toparlarsın inşaallah..günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm
bana gelince nezle oldum gribe çevirmesinden korkuyorum
günaydın canım..bence mr cektir öyle fobilerin felan yoksa tomografi cok fazla ışın veriyor..hiç tavsiye etmem hem mr böyle durumlarda daha mantıklı..günaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum
günaydın saliscim..bugünleri tadını cıkar şimdi evli ve çocuklu olsaydın 14 saat zor uyurdun..Allah yokluklarını göstermesin ama evli ve cocuklu olunca 14 saat uyku hayal oluyor..Günaydınlarrrrrrr
kızlar dün nöbetten çıktım ve yaklaşık14 saattir felan uyuyommmm
birde adet olmuştum nöbette tam bir nisan şakası gibiydi yani
şimdi salak gibiyim haliyle
günaydın saliscim..bugünleri tadını cıkar şimdi evli ve çocuklu olsaydın 14 saat zor uyurdun..Allah yokluklarını göstermesin ama evli ve cocuklu olunca 14 saat uyku hayal oluyor..
boyunuda yaz bana sonra çıkış yap ben girip ekleyim..tipik ptesi sendromu..kızımda ateşlendi gece,sabah kreşe göndermedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?