günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm
bana gelince nezle oldum gribe çevirmesinden korkuyorum
günaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum
akşamıda kazasız belasız atlattık.maç berabere bitti..yemek konusundada kingin buharda pişirme makinesini almıştım onu denedim..idare eder..yediklerime dikkat edebildim.bi baktım koca bir kutu şerbetli tatlı almışlar.çok şükür bir tane bile yemeden atlattım akşamı..
canım geçmiş olsunrabbim acil şifalar versin işşallah tüh yanımda degilsinki sana limonlu tavuklu çorba yapsaydım yedirseydim karabiber eşligindegünaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm
günaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum
ahcanım şimdi sana bir yastık bir yogran bir yatak gerek ses soluk olmadan hemde uyumak gerek ban seni gerek seniGünaydınlarrrrrrr
kızlar dün nöbetten çıktım ve yaklaşık14 saattir felan uyuyommmm
birde adet olmuştum nöbette tam bir nisan şakası gibiydi yani
şimdi salak gibiyim haliyle
akşamıda kazasız belasız atlattık.maç berabere bitti..yemek konusundada kingin buharda pişirme makinesini almıştım onu denedim..idare eder..yediklerime dikkat edebildim.bi baktım koca bir kutu şerbetli tatlı almışlar.çok şükür bir tane bile yemeden atlattım akşamı..
ahhh kelebekim sen yat kalk annemlere dua et yoksa düşün hastaçocuğu bir yabancıya bırakamazdın
çok geçmiş olsun küçük kelebeğime ALLAH acil şifalar versin
arabistana gel pazartesi sendromu diye bir sorunun kalmaz
boyum 1,59
bu arada cetvel güzel olmuş ellerine sağlık canım
sana kolay gelsin
günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm
canım mr la tomografi aynı işi görmezki :26: simitin kalorisi ekmekten daha fazla biliyorsun değil mi :) afiyet olsungünaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum
ohh ne güzel dinlenmişsindirGünaydınlarrrrrrr
valla tebrik ederim canım,iradene sağlıkakşamıda kazasız belasız atlattık.maç berabere bitti..yemek konusundada kingin buharda pişirme makinesini almıştım onu denedim..idare eder..yediklerime dikkat edebildim.bi baktım koca bir kutu şerbetli tatlı almışlar.çok şükür bir tane bile yemeden atlattım akşamı..
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun
teşekkür ederim canımcanım geçmiş olsunrabbim acil şifalar versin işşallah tüh yanımda degilsinki sana limonlu tavuklu çorba yapsaydım yedirseydim karabiber eşliginde
afiyet olsun canım.kıyafetlerin hep dar gelmesine alışmışız,bol gelince ne kadar hoşumuza gidiyor değil mişimdi gelelim bana sabah 7.30 kalktım eşimle kahvaltı yaptım sabah kahvaltısında yediklerim
1-5 yeşil zeytin
2-bir katı yumurta
3-badem bir adet domates bir adet
4-karılık from çayı
5-kibrik kutusu büyüklügünde peynir kalktımda suyumu içtim bir bardak
sonra eşimle evden çıktım 1 saat yürüyüş yaptımanlıcagınız yürüyüşe başladım eve geldim yürüyüşe giderken sauna eşortmanımı giydim aman ne terlemişim çıkıarınca su gibi bu arada gözümden kaçmayan bir şey var giyerken çok rahat giydim önceden zorluyodu beni giyerken şimdi giydim eşime dedim eşim 32 dişinde görünüyo sırıtma dedi verdin hadi hadi iyi dedi birlikte yürüyüşe giderken oda işe gitti başladı arkamdan bagırmaya hadi bakıyım tempo bir iki dedi durdu haferim böyle tempoyla yürü bakıyım dedi anam ne yoruldum bacaklarım hamlamış he akşam erken uyumasam iyi he deminde 4 yemek kaşıgı yeşil turp havuç kıvırcık pırasa dogramıştım dün onu koyduydum tabaga içinede 2 yemek kaşıgı bulgur koymuştum onu yedim işşallah 3 gibide brokoli karnıbahar ve brüksel lahanası yicek ayran eşliginde tabe bundan önde olabilir sonrada olabilir elma yemeyi planlıyorum acaba diyorum 1 saat yürüdümya ne kadar kalori harcamısımdır :26::26:günaydın türkiyemin güzel insanları bugün dinamik bir güne kalktım merhabalar
teşekkür ederim canımgünaydın.. geçmiş olsun...
günaydın.. geçmiş olsun...
tam dayağı hakettim bana böyle yapabilirsiniz:113::113::113::113:dün teyzeme gittik doğum gününe yediklerimi yazmaya dahi utanıyorum perşembe günü günüm var yememeye dikkat etcembundan sonrada bir hırsla yediklerime dikkat etcem:18::18::18::18:çünkü şişman olmaktan dolayı çok üzülüyorum babam dün resim çekmiş sonrada dalga geçti sinir oldum
canım mr la tomografi aynı işi görmezki :26: simitin kalorisi ekmekten daha fazla biliyorsun değil mi :) afiyet olsun
ohh ne güzel dinlenmişsindir
valla tebrik ederim canım,iradene sağlık
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canımdüşünmen yeter bitanemmm yalnız fena canım çekti sanırım yapıcam
afiyet olsun canım.kıyafetlerin hep dar gelmesine alışmışız,bol gelince ne kadar hoşumuza gidiyor değil mi
teşekkür ederim canım
hımmm güzel bir menü...bayılıyorum sabahları muzla kahvaltı yapmaya...kahvaltım:
2,5 ad. küçük yerli muz
1 çay bardağı kabuklu fındık
2 ad. kakaoya bulanmş kuru kayısı
1 bardak süt
1 fincan limonlu adaçayı
1 lt su
ben de marketten alıyorum cnm...canım sen de bazı yemekleri tereyağlı yap,ille z.yağlı yapacaksın diye bir şart yok ki
ben normal sızma zeytinyağ alıyorum canım.yumurtam ve tavuğum da marketten.yani pek organik beslenemiyorum.her şeyin organiğini bulmak hem zor hem de pahalı
sana da günaydın saphiracım,,,limonlu bişiyler iç cnm..günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm
canım mr la tomografi çok farklı,,,ve mr da radyasyon yok ,tomo da çok fazla..günaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum
uyyyy 14 saat uyku süüppperr...Günaydınlarrrrrrr
tebrikler cnm......akşamıda kazasız belasız atlattık.maç berabere bitti..yemek konusundada kingin buharda pişirme makinesini almıştım onu denedim..idare eder..yediklerime dikkat edebildim.bi baktım koca bir kutu şerbetli tatlı almışlar.çok şükür bir tane bile yemeden atlattım akşamı..
site için teşekkürler
bu site den inegöl köfteyi deneyeceğim
kızlar benim için dukan zor çünkü burada herşey çok yağlı
ama bu gün nihayet 0 yağsız sütten loru deneyeceğim
kızlarrrr çokkkkk çokkk mutluyum..ben dün sabah 7 li rakamlara merhabaaa dedim...darısı 2 ay içinde 6 lara inşalllahhhh...aminnn....hatta bu sabah biraz daha eksilmiştim...cumaya çok güzel bir rakamla gelicem inşaallah...hadi hep beraber takımımızı birinciliğe taşıyalım....
hımmm güzel bir menü...bayılıyorum sabahları muzla kahvaltı yapmaya...
ben de marketten alıyorum cnm...
sana da günaydın saphiracım,,,limonlu bişiyler iç cnm..
canım mr la tomografi çok farklı,,,ve mr da radyasyon yok ,tomo da çok fazla..
uyyyy 14 saat uyku süüppperr...
tebrikler cnm......
kolay gelsin cnm...
oh oh maşaallah..sophacım sana koşu bandını sormustum gözünden kaçmış sanırım..memnunmusun.nerden aldın..ya benim spor yapmam lazım ama araştırmaya bile fırsatım yok..kızlarrrr çokkkkk çokkk mutluyum..ben dün sabah 7 li rakamlara merhabaaa dedim...darısı 2 ay içinde 6 lara inşalllahhhh...aminnn....hatta bu sabah biraz daha eksilmiştim...cumaya çok güzel bir rakamla gelicem inşaallah...hadi hep beraber takımımızı birinciliğe taşıyalım....
canım mr la tomografi aynı işi görmezki :26: simitin kalorisi ekmekten daha fazla biliyorsun değil mi :) afiyet olsun
ohh ne güzel dinlenmişsindir
valla tebrik ederim canım,iradene sağlık
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canımdüşünmen yeter bitanemmm yalnız fena canım çekti sanırım yapıcam
afiyet olsun canım.kıyafetlerin hep dar gelmesine alışmışız,bol gelince ne kadar hoşumuza gidiyor değil mi
teşekkür ederim canım
hımmm güzel bir menü...bayılıyorum sabahları muzla kahvaltı yapmaya...
ben de marketten alıyorum cnm...
sana da günaydın saphiracım,,,limonlu bişiyler iç cnm..
canım mr la tomografi çok farklı,,,ve mr da radyasyon yok ,tomo da çok fazla..
uyyyy 14 saat uyku süüppperr...
tebrikler cnm......
kolay gelsin cnm...
Hmmm bende de bunlar olmazsa kilo veremem gibi bir takıntı oluştu nedense.Tamam canım bakayım burdan ceviz bulablirsem tekrar başlayacam karataya olmazsa zaten mayısta Tr ye dönüyorum orda yaparım artıkcanım sen de bazı yemekleri tereyağlı yap,ille z.yağlı yapacaksın diye bir şart yok ki
ben normal sızma zeytinyağ alıyorum canım.yumurtam ve tavuğum da marketten.yani pek organik beslenemiyorum.her şeyin organiğini bulmak hem zor hem de pahalı
Hayırdır ablacım yaa hastamısın .Geçmiş olsungünaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum
Aynen nerdee 14 saatuyku 4-5 saat aralıksız uyumak bile hayal.Hastalığında bile insan yatamıyor.Ama olsun Allah yokluklarını göstermesingünaydın saliscim..bugünleri tadını cıkar şimdi evli ve çocuklu olsaydın 14 saat zor uyurdun..Allah yokluklarını göstermesin ama evli ve cocuklu olunca 14 saat uyku hayal oluyor..
şimdi gelelim bana sabah 7.30 kalktım eşimle kahvaltı yaptım sabah kahvaltısında yediklerim
1-5 yeşil zeytin
2-bir katı yumurta
3-badem bir adet domates bir adet
4-karılık from çayı
5-kibrik kutusu büyüklügünde peynir kalktımda suyumu içtim bir bardak
sonra eşimle evden çıktım 1 saat yürüyüş yaptımanlıcagınız yürüyüşe başladım eve geldim yürüyüşe giderken sauna eşortmanımı giydim aman ne terlemişim çıkıarınca su gibi bu arada gözümden kaçmayan bir şey var giyerken çok rahat giydim önceden zorluyodu beni giyerken şimdi giydim eşime dedim eşim 32 dişinde görünüyo sırıtma dedi verdin hadi hadi iyi dedi birlikte yürüyüşe giderken oda işe gitti başladı arkamdan bagırmaya hadi bakıyım tempo bir iki dedi durdu haferim böyle tempoyla yürü bakıyım dedi anam ne yoruldum bacaklarım hamlamış he akşam erken uyumasam iyi he deminde 4 yemek kaşıgı yeşil turp havuç kıvırcık pırasa dogramıştım dün onu koyduydum tabaga içinede 2 yemek kaşıgı bulgur koymuştum onu yedim işşallah 3 gibide brokoli karnıbahar ve brüksel lahanası yicek ayran eşliginde tabe bundan önde olabilir sonrada olabilir elma yemeyi planlıyorum acaba diyorum 1 saat yürüdümya ne kadar kalori harcamısımdır :26::26:günaydın türkiyemin güzel insanları bugün dinamik bir güne kalktım merhabalar
Hmmm bende de bunlar olmazsa kilo veremem gibi bir takıntı oluştu nedense.Tamam canım bakayım burdan ceviz bulablirsem tekrar başlayacam karataya olmazsa zaten mayısta Tr ye dönüyorum orda yaparım artık
Hayırdır ablacım yaa hastamısın .Geçmiş olsun
Aynen nerdee 14 saatuyku 4-5 saat aralıksız uyumak bile hayal.Hastalığında bile insan yatamıyor.Ama olsun Allah yokluklarını göstermesin
Allah iyiliğini versin menünü okurken karılık form çayı yazıyor.Allah Allah bu ne yaw diyorum okurken sonradan jeton düşştü.nsan kıyafetlerine girince ne mutlu oluyor değil TE]
kız öylemi yazmışım aceleden bir yaşıma daha girdim he
lesliye kız canım kaçtır sorucam unutuyorum :26::26:kızına gelincede bana yolla benim tepeme çıksın müsayit yaneKızlar ben dünden beri çok kötüyüm leslie teyzemi çarptı bilmiyorum ama başım ve tüm vücudum çok fena ağrıyor,öksürüyorum.Normalde emzirdiğim için hiç ilaç kullanmam ama dayanamadım gece yatarken ve sabah kahvaltıdan sonra ağrı kesici aldım.Şu an ilacım etksindenmidir nedir daha iyiyim.Ama gece doğru dürüst uyuyamadım ağrıdan sızıdan.
Kızımda sağolsun ben ne zaman hastalansam gece uyumaz bana yapışır.Babası ne yaptıysa ona yaklaşmadı.Bana her dokunnduğunda da ağrıdan mahvoldum.Birde üzerime çıkıp uyumak istiyor.Neyse inş bugün biter bu ağrı sızı.bu arada geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?