hmm grub akşam üzeri kaynatıyor..tam benim eve gelip yogun oldugum saatler..
akşam:fırında balık
salata
ucundan azcık mısır ekmeği(yok denecek kadar az)
küçük kelebek nasıl bende tam çıkıyordum
Maalesef bende kabizlik yuzunden birakmistim dukani...ins.baska yontemle daha iyi verirsin...yogun bir pazar gününden herkese merhaba..bende haberler pek iyi değil.dukanı bırakmak zorunda kaldım..kabızlık cok zorladı beni..doğumdan sonra anal fissur olusmustu bende cok cekmiştim..şuanda otururken hissediyorum..ne yaptıysam olmadı yulaf goji berry en sonunda cok kötü olunca bıraktım..ama diyeti bırakmadım tabikide...hala ekmek yemekte zorlanıyorum kendimi oruc gibi hissediyorum...
ablacım bunu cizelge bölümüne yapıstır umarım begenirsin..
hedef kilonu 55 yazdım ama dogrudur umarım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBpAMjc/weight.png
Gecmis olsun caniim...günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm
bana gelince nezle oldum gribe çevirmesinden korkuyorum
İns. Bisey cikmaz canim...oglanin sinavi nasil gecti...yegenim sozelci 69 neti var..iyi sayilirgünaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum
Harijasin shopaam..ins..daha iyi olcaak...cumayaaa...kızlarrrr çokkkkk çokkk mutluyum..ben dün sabah 7 li rakamlara merhabaaa dedim...darısı 2 ay içinde 6 lara inşalllahhhh...aminnn....hatta bu sabah biraz daha eksilmiştim...cumaya çok güzel bir rakamla gelicem inşaallah...hadi hep beraber takımımızı birinciliğe taşıyalım....
cok hamlamissin canim ondandir...daha az yapsaydin keske....Kızlar ben dünden beri çok kötüyüm leslie teyzemi çarptı bilmiyorum ama başım ve tüm vücudum çok fena ağrıyor,öksürüyorum.Normalde emzirdiğim için hiç ilaç kullanmam ama dayanamadım gece yatarken ve sabah kahvaltıdan sonra ağrı kesici aldım.Şu an ilacım etksindenmidir nedir daha iyiyim.Ama gece doğru dürüst uyuyamadım ağrıdan sızıdan.
Kızımda sağolsun ben ne zaman hastalansam gece uyumaz bana yapışır.Babası ne yaptıysa ona yaklaşmadı.Bana her dokunnduğunda da ağrıdan mahvoldum.Birde üzerime çıkıp uyumak istiyor.Neyse inş bugün biter bu ağrı sızı.
Gecmis olsun canim...ins. Cabuk atlatirsin...Herkese merhaba
hastaneden geldim. Çok yoruldum. Yarın da okuldan sonra tahlil sonuçlarımı alacağım.
Koltukaltım da ağrılı şişkinlikler vardı perşembeden beri. Her tarafa yayılmaya başlamıştı kötü bir şey çıkarsa diye çok endişeliydim. Şükür ki lenf bezi enfeksiyonu dedi doktor. Latince adını hatırlamıyorum. Antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. Ama bu antibiyotik emzirme döneminde kullanılmıyormuş. Kızımın doktorunu aradım ya emzirmeyi bırak ya da ilacı. Zaten bırakacaktık emzirmeyi 20 aylık oldu artık kızım. Ama üzüldüm yine de memeye çok düşkün kızım hala gece 5-6 kere uyanır emmek için. Bırakmaya karar verdim emzirmeyi. İnşallah sorunsuız atlatırız bu dönemi.
Herkes iydir umarım. Ben yazılanlara bir gözatayım yine dönerim.
Gayet guzel canim...kacamaklari telefi edersin boyle gidersen....akşam
3 kaşık kuru fasulye
1 lokma pilac(tadına baktım)
közlenmiş biber
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
menülerime yoruuum
:26::26::26:bence iyi olmuş bebm ama az saglıklı beslen bu yediklerin bagışıklık sistemini çökertir bem ben eskiden hiç bir şey yemiyodum ne oldu saglıgımdan oldumakşam
3 kaşık kuru fasulye
1 lokma pilac(tadına baktım)
közlenmiş biber
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
menülerime yoruuum
Üç evli kadın aralarında anlaşmışlar gece bara gideceklermiş.
Kocalarından izin almışlar. Gece buluşup güzel bir bara gitmişler.
Geç saatlere kadar içip sarhoş olmuşlar. Sabaha karşı bardan çıkıp evin yolunu tutmuşlar.
... Evleri yakın olduğundan yürüyerek gidiyorlarmış.
Ama yolun tam ortasında inanılmaz sıkışmışlar ve eve kadar gidemeyeceklerine karar vermişler. Yakınlarında sadece büyük bir mezarlık varmış ve oraya yapmaya karar vermişler. Ama mezarlık çok çamurmuş.
Tuvaletlerini yaptıklarında her tarafları çamur olmuş. Ve çamurları donlarıyla temizleyip donlarını oraya atmışlar. İçlerinden biri böyle eve gidemeyeceğini söylemiş. Gözüne bir mezarın üzerinde duran çelenk takılmış. Çelengin üzerinde uzun yazılı bir şerit varmış. Şeritle kendine don yapmış ve evin yolunu tutmuşlar.
Sabah olduğunda kadınlardan birinin kocası panik halinde diğer kadının kocasını aramış:
- Ben artık bu kadınla olamam. Benim kadın eve donsuz geldi.
Diğer adam ağlamaklı bir sesle:
- Dostum seninki yine iyi bizimkinin altına SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ' diye yazıp göndermişler..
..(güldüysen beğenir misin?
Selam kizlaar..sabah basagrisiyla uyanddim..cocukklar okula esim ise gitti..hemen asecikle girdim yataga hic kalkmaya niyetim yoktu..soonra ablam aradi ..eminonu ne kumas almaya gidelim dedi ..dugunleri var yegenime elbise icin..kalktim. Bir anda canlandim havada guzeldi ...evi toplayip ver elini eminonu...epey gezdik taafta kumaslar aldiik ..eve gel yemek falan anca geldiiim...
Yaz gelince evde duramiyorum ben yaa...gunes beni cagiriyoooo.....
Selam kizlaar..sabah basagrisiyla uyanddim..cocukklar okula esim ise gitti..hemen asecikle girdim yataga hic kalkmaya niyetim yoktu..soonra ablam aradi ..eminonu ne kumas almaya gidelim dedi ..dugunleri var yegenime elbise icin..kalktim. Bir anda canlandim havada guzeldi ...evi toplayip ver elini eminonu...epey gezdik taafta kumaslar aldiik ..eve gel yemek falan anca geldiiim...
Yaz gelince evde duramiyorum ben yaa...gunes beni cagiriyoooo.....
heyyyy süperrr buuu süperrr harikasın canımmm bu sonucu hakettin sen tebrik ederimmmkızlarrrr çokkkkk çokkk mutluyum..ben dün sabah 7 li rakamlara merhabaaa dedim...darısı 2 ay içinde 6 lara inşalllahhhh...aminnn....hatta bu sabah biraz daha eksilmiştim...cumaya çok güzel bir rakamla gelicem inşaallah...hadi hep beraber takımımızı birinciliğe taşıyalım....
evet ben de seviyorum değişiklik oluyor yumurtadansa muzhımmm güzel bir menü...bayılıyorum sabahları muzla kahvaltı yapmaya...
ben de marketten alıyorum cnm...
sana da günaydın saphiracım,,,limonlu bişiyler iç cnm
çok geçmş olsun canımKızlar ben dünden beri çok kötüyüm leslie teyzemi çarptı bilmiyorum ama başım ve tüm vücudum çok fena ağrıyor,öksürüyorum.Normalde emzirdiğim için hiç ilaç kullanmam ama dayanamadım gece yatarken ve sabah kahvaltıdan sonra ağrı kesici aldım.Şu an ilacım etksindenmidir nedir daha iyiyim.Ama gece doğru dürüst uyuyamadım ağrıdan sızıdan.
Kızımda sağolsun ben ne zaman hastalansam gece uyumaz bana yapışır.Babası ne yaptıysa ona yaklaşmadı.Bana her dokunnduğunda da ağrıdan mahvoldum.Birde üzerime çıkıp uyumak istiyor.Neyse inş bugün biter bu ağrı sızı.
canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimHerkese merhaba
hastaneden geldim. Çok yoruldum. Yarın da okuldan sonra tahlil sonuçlarımı alacağım.
Koltukaltım da ağrılı şişkinlikler vardı perşembeden beri. Her tarafa yayılmaya başlamıştı kötü bir şey çıkarsa diye çok endişeliydim. Şükür ki lenf bezi enfeksiyonu dedi doktor. Latince adını hatırlamıyorum. Antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. Ama bu antibiyotik emzirme döneminde kullanılmıyormuş. Kızımın doktorunu aradım ya emzirmeyi bırak ya da ilacı. Zaten bırakacaktık emzirmeyi 20 aylık oldu artık kızım. Ama üzüldüm yine de memeye çok düşkün kızım hala gece 5-6 kere uyanır emmek için. Bırakmaya karar verdim emzirmeyi. İnşallah sorunsuız atlatırız bu dönemi.
Herkes iydir umarım. Ben yazılanlara bir gözatayım yine dönerim.
teşekkür ederim canım evet herkes burun çekiyor zaten :2:Geçmiş olsun saphiracım. Tam hastalık havası var izmirde. Sabah kalktım ki her taraf kapkaranlık yağmur çamur buz gibi. Öğlen günlük güneşlik oldu yine. Kendine çok iyi bak. sana da çok güzel bir hafta dilerim...
Geçmiş olsun doğacım. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Ama o simitler falan oldumu şimdi ya. Hani beraber asılacaktık şu rejime.
Oğlunun sınavı umarım iyi geçmiştir. Hayırlı haberler alırsınız inşallah.
Yarından itibaren simit falan yasak. Başlıyoruz diyete tamam mı canımcım...
Gecmis olsun caniim...
.
kızlar bugün menüm kötüü...ama hiç kaçamağım yok..karatayda yasaklı bişiy yemedim..
sabah bol zeytin..bir yumurta...peynir salatalık domates...
3 saat sonra beyaz peynir zeytin salatalık
4 saat sonra 1 büyük ayva...
saat 19.30 da da 2 avuç fındık ve 1 büyük muz
ve çoooookkk açım su anda..akşam yemeği esnasında evde diildim ve eve gelene kadar 9 u geçicekti bunları yedim ama acıktım...sabah olsa da bişiyler yesem...canım mutaktaki 6 diliimmm üzümlü keki sonra fındıklarııı mideye indirmek istiyor..ekmeğin arasın apeynirrr falaann off ne güzel olurdu ama YEMİYCEEMMMM.....yıllardır yiyorummmm...bu mamalar bir yere kaçmıyor değil miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?