Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bana gelince biz bu gün bir arkadaşla başka bir arkadaşa içli köfte yapmaya gittik
sabah peynir vede yumurta ile kahvaltımı yapmıştım ama
öğlen evine gittiğimiz arkadaş hadi yesene neden yemiyon diye hep beni takip edince mecburen bolca peynir ayrıca azcık turşu semiz otu yemeği vede sıkı durun biekaç lokma içli köfte yedim
akşamda yoğurt
yani anlayacağınız benim dukan bu gün büyük br yara aldı ama metabolizmama çaktırmamaya çalışıyorum yarın kalkdığım yerden devam

eğer biraz daha yemeseydim kadn yanlış anlayacaktı

hmm grub akşam üzeri kaynatıyor..tam benim eve gelip yogun oldugum saatler..
akşam:fırında balık
salata
ucundan azcık mısır ekmeği(yok denecek kadar az)

angieracım önemli birşey olmamasına sevindim.ben ev arıyorum.bugün yürüdüm biraz.burda ev bulmak okadar zorki..illaki bir kötü yanı oluyor.geniş ferah asansörlü fiyatı iyi diye gittik,ama yine içime sinmedi.

akşam
3 kaşık kuru fasulye
1 lokma pilac(tadına baktım)
közlenmiş biber
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

menülerime yoruuum

Üç evli kadın aralarında anlaşmışlar gece bara gideceklermiş.
Kocalarından izin almışlar. Gece buluşup güzel bir bara gitmişler.
Geç saatlere kadar içip sarhoş olmuşlar. Sabaha karşı bardan çıkıp evin yolunu tutmuşlar.
... Evleri yakın olduğundan yürüyerek gidiyorlarmış.

Ama yolun tam ortasında inanılmaz sıkışmışlar ve eve kadar gidemeyeceklerine karar vermişler. Yakınlarında sadece büyük bir mezarlık varmış ve oraya yapmaya karar vermişler. Ama mezarlık çok çamurmuş.

Tuvaletlerini yaptıklarında her tarafları çamur olmuş. Ve çamurları donlarıyla temizleyip donlarını oraya atmışlar. İçlerinden biri böyle eve gidemeyeceğini söylemiş. Gözüne bir mezarın üzerinde duran çelenk takılmış. Çelengin üzerinde uzun yazılı bir şerit varmış. Şeritle kendine don yapmış ve evin yolunu tutmuşlar.

Sabah olduğunda kadınlardan birinin kocası panik halinde diğer kadının kocasını aramış:
- Ben artık bu kadınla olamam. Benim kadın eve donsuz geldi.

Diğer adam ağlamaklı bir sesle:
- Dostum seninki yine iyi bizimkinin altına ‘SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ' diye yazıp göndermişler..

..(güldüysen beğenir misin?

Maalesef bende kabizlik yuzunden birakmistim dukani...ins.baska yontemle daha iyi verirsin...
günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm
bana gelince nezle oldum gribe çevirmesinden korkuyorum
Gecmis olsun caniim...
İns. Bisey cikmaz canim...oglanin sinavi nasil gecti...yegenim sozelci 69 neti var..iyi sayilir
Harijasin shopaam..ins..daha iyi olcaak...cumayaaa...
cok hamlamissin canim ondandir...daha az yapsaydin keske....
Gecmis olsun canim...ins. Cabuk atlatirsin...
akşam
3 kaşık kuru fasulye
közlenmiş biber
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

menülerime yoruuum
Gayet guzel canim...kacamaklari telefi edersin boyle gidersen....

akşam
3 kaşık kuru fasulye
közlenmiş biber
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

menülerime yoruuum
:26::26::26:bence iyi olmuş bebm ama az saglıklı beslen bu yediklerin bagışıklık sistemini çökertir bem ben eskiden hiç bir şey yemiyodum ne oldu saglıgımdan oldumaz öz her menüde çorba içmen lazımmış

kız nerden buldun bunu

gelelim bana daha yemek yemedim biliyorum çok geç oldu ama eşimle yemeyince küsüyovallahi oda yemiyo onun için bol salata yemeyi düşünüyorum bol yogurt ve 4 yemek kaşıgı bulgur ve 2 köfte patates 2 çatal yicem azda çorbayatmadan işşlallah geryfurt suyumu içicem bu arada tatlı olaraktanda paşayı yemeyi düşünüyorum üstümde pijamamın ipiyle oynuyo tam agzıma layık sıpam

Selam kizlaar..sabah basagrisiyla uyanddim..cocukklar okula esim ise gitti..hemen asecikle girdim yataga hic kalkmaya niyetim yoktu..soonra ablam aradi ..eminonu ne kumas almaya gidelim dedi ..dugunleri var yegenime elbise icin..kalktim. Bir anda canlandim havada guzeldi ...evi toplayip ver elini eminonu...epey gezdik taafta kumaslar aldiik ..eve gel yemek falan anca geldiiim...
Yaz gelince evde duramiyorum ben yaa...gunes beni cagiriyoooo.....

insan beni çagırmazmı aşk olsun birlikte giderdik gezer gelirdik yaw geçmiş olsun baş agrısı çok kötü yaw:18::18:

Kuzucum seni hem güneş hem kar çağırıyor ne iştir

2012-04-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 2 ADET 100
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[4] Tavuklu Patates Yemeği 1 PORSİYON 250
[5] Ekmek 1 DİLİM 65
[6] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Domates 2 ADET 28
[9] havuç 1 adet 26
[10] Sütaş Örgü Peyniri 30 GRAM 104.7
[11] Menemen 0.5 PORSİYON 89.5
Toplam : 1000.2 kal.

Kızlar ben hala çok kötüyüm galiba çok kötü bir grip geçiriyorum canım hiçbr şey istemiyor akşam yemeğini bile zor yedim.

kızlar bugün menüm kötüü...ama hiç kaçamağım yok..karatayda yasaklı bişiy yemedim..
sabah bol zeytin..bir yumurta...peynir salatalık domates...
3 saat sonra beyaz peynir zeytin salatalık
4 saat sonra 1 büyük ayva...
saat 19.30 da da 2 avuç fındık ve 1 büyük muz
ve çoooookkk açım su anda..akşam yemeği esnasında evde diildim ve eve gelene kadar 9 u geçicekti bunları yedim ama acıktım...sabah olsa da bişiyler yesem...canım mutaktaki 6 diliimmm üzümlü keki sonra fındıklarııı mideye indirmek istiyor..ekmeğin arasın apeynirrr falaann off ne güzel olurdu ama YEMİYCEEMMMM.....yıllardır yiyorummmm...bu mamalar bir yere kaçmıyor değil miii

heyyyy süperrr buuu süperrr harikasın canımmm bu sonucu hakettin sen tebrik ederimmm :124:
hımmm güzel bir menü...bayılıyorum sabahları muzla kahvaltı yapmaya...

ben de marketten alıyorum cnm...

sana da günaydın saphiracım,,,limonlu bişiyler iç cnm
evet ben de seviyorum değişiklik oluyor yumurtadansa muz
teşekkürler canım.daha iyiyim sanki
çok geçmş olsun canım
canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim
kuzucun da büyümüş artık annesi,bu saatten sonra senin sütün ona bir fayda sağlamaz zaten,sıkma canını.sen yaacağını yapmışsın fazlasıyla
teşekkür ederim canım evet herkes burun çekiyor zaten :2:
Gecmis olsun caniim...
.

teşekkür ederim tatlım

sabret canım sakın pes etme vallahi eşim çilekli sade dondurma almış yiyelim diye kaç gündür dondurma deyip ölüyorum yicem iki top atlı niyetine ne yapayım şişti biryerlerim yawnefsimi körlesin yeterki degilmi işşalah abartmam :18::18::131::131::131:kız bu yenmezde ne yenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…