Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yav hatunlar size birşey danışacam
Şimdi benim regl periyordum 27-28 günde bir olur. Gecikme vs olmaz pek yazdan beri düzenli. Önceden pco vardı ama onda da regl tarihim şaşmazdı sadece kanamam olmaz lekelenme şeklinde görürdüm. Adet söktürücü kullanmam gerekirdi...
normalde kontrole gdecektim ama şikayetim olmayınca gitmedim
Geçtiğimiz 2 ay 21 günde bir regl oldum. Bugün 18. gün ve ben galiba yine regl oldum. 3. ay oldu erken geliyor. Doktora gideyim mi bekleyeyim mi bilemedim. Erken olunca sancım da çok fazla oluyor haliyle... Dayanılır gibi değil. Ve sanki fazladan kan kaybediyormuşum gibi geliyor.
Hastaneye gitmeyi sevmiyorum hele de kadın doğum çok korkunçlu geliyor...
Bu ara uyku düzenim şaştı. Az uyuyorum. Yeme düzenim de aynı şekilde. Bi gün akşama kadan aç durup diğer gün tıka basa yiyorum genel bi dengesizlik var
Stres faktörü de var tabi... Malum kpss...
Bi akıl verin bekleyeyim mi 1 ay daha yoksa gideyim mi
Biraz ayrıntılı yazdım kusura bakmayın
Hee bi de 2-3 gündür düzenli hibisküs çayı içiyorum onun etkisi olabilir mi
Ay ne çok soru sordun sus iğde ya

Hibiskusun adet söktürücü özelliği var iğde. Hepsi bir araya gelmiş stres havalar. Ama yine de dr a görünmekte fayda var.

Kist olabilir belki, sanki bizim gibi çatala mı çıkacaksın da tırsıyorsun
Ultrasonla muayene edip, şikayetine göre belki hormon testi isteyip, adet düzenleyici yazar duruma göre

Ya demek ise yaradı evet orgutledim ni ha ha azıcık ye ne olacakki
Ayy böögg yenir mi o be mis gibi gözlemeler varken hıh (eline sağlık gerçekten lezzetli olmuştur simdi bide sağlıklı offf off

Ahh kuzum geçmiş olsun kiyamam sana ben acılı bir tarhana içsen nasıl iyi helir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…