Tamam ben bitmeden eklerimOff iğde harika oldu içine iki ceviz de iri iri koysan daha güzel olur ama bu benim aklıma geldiğinde bitirmiştim
Rica ederim canımTamam ben bitmeden eklerim
Teşekkür ederim
Hibiskusun adet söktürücü özelliği var iğde. Hepsi bir araya gelmiş stres havalar. Ama yine de dr a görünmekte fayda var.Yav hatunlar size birşey danışacam
Şimdi benim regl periyordum 27-28 günde bir olur. Gecikme vs olmaz pek yazdan beri düzenli. Önceden pco vardı ama onda da regl tarihim şaşmazdı sadece kanamam olmaz lekelenme şeklinde görürdüm. Adet söktürücü kullanmam gerekirdi...
normalde kontrole gdecektim ama şikayetim olmayınca gitmedim
Geçtiğimiz 2 ay 21 günde bir regl oldum. Bugün 18. gün ve ben galiba yine regl oldum. 3. ay oldu erken geliyor. Doktora gideyim mi bekleyeyim mi bilemedim. Erken olunca sancım da çok fazla oluyor haliyle... Dayanılır gibi değil. Ve sanki fazladan kan kaybediyormuşum gibi geliyor.
Hastaneye gitmeyi sevmiyorum hele de kadın doğum çok korkunçlu geliyor...
Bu ara uyku düzenim şaştı. Az uyuyorum. Yeme düzenim de aynı şekilde. Bi gün akşama kadan aç durup diğer gün tıka basa yiyorum genel bi dengesizlik var
Stres faktörü de var tabi... Malum kpss...
Bi akıl verin bekleyeyim mi 1 ay daha yoksa gideyim mi
Biraz ayrıntılı yazdım kusura bakmayın
Hee bi de 2-3 gündür düzenli hibisküs çayı içiyorum onun etkisi olabilir mi
Ay ne çok soru sordun sus iğde ya
İlla o bir sürü gebe kadın arasına girecen diyorsun yani ördekimHibiskusun adet söktürücü özelliği var iğde. Hepsi bir araya gelmiş stres havalar. Ama yine de dr a görünmekte fayda var.
Sabah randevusu al hemen gir çıkİlla o bir sürü gebe kadın arasına girecen diyorsun yani ördekim
Tamam ördekimSabah randevusu al hemen gir çıkilk randevu olabiliyorsa ne ala sağlık için dostum napacaksın işte
Pisigi ishali geçti şükür biraz öksürüyor ida geçer ins. Eee yeniyor muyuz neviyuEvet
Ben yokken siz varsınız, siz varken ben yokumama hergün okuyorum gece, kız iyileşti mi?
Kız gebelerin polikliniği farklı, dua et bekarsın. Bu muayenenin evli versiyonuİlla o bir sürü gebe kadın arasına girecen diyorsun yani ördekim
Kist olabilir belki, sanki bizim gibi çatala mı çıkacaksın da tırsıyorsunYav hatunlar size birşey danışacam
Şimdi benim regl periyordum 27-28 günde bir olur. Gecikme vs olmaz pek yazdan beri düzenli. Önceden pco vardı ama onda da regl tarihim şaşmazdı sadece kanamam olmaz lekelenme şeklinde görürdüm. Adet söktürücü kullanmam gerekirdi...
normalde kontrole gdecektim ama şikayetim olmayınca gitmedim
Geçtiğimiz 2 ay 21 günde bir regl oldum. Bugün 18. gün ve ben galiba yine regl oldum. 3. ay oldu erken geliyor. Doktora gideyim mi bekleyeyim mi bilemedim. Erken olunca sancım da çok fazla oluyor haliyle... Dayanılır gibi değil. Ve sanki fazladan kan kaybediyormuşum gibi geliyor.
Hastaneye gitmeyi sevmiyorum hele de kadın doğum çok korkunçlu geliyor...
Bu ara uyku düzenim şaştı. Az uyuyorum. Yeme düzenim de aynı şekilde. Bi gün akşama kadan aç durup diğer gün tıka basa yiyorum genel bi dengesizlik var
Stres faktörü de var tabi... Malum kpss...
Bi akıl verin bekleyeyim mi 1 ay daha yoksa gideyim mi
Biraz ayrıntılı yazdım kusura bakmayın
Hee bi de 2-3 gündür düzenli hibisküs çayı içiyorum onun etkisi olabilir mi
Ay ne çok soru sordun sus iğde ya
Ya demek ise yaradı evet orgutledim ni ha ha azıcık ye ne olacakkiEsra_4378 kız velileri mi örgütledin
Her gün biri gözleme getiriyor kihippotalamus bilir ıspanaklı gözleme bende bu etkiyi olusturuyir ama ben bakmiyorum bile
Şu an evde 3 tane ıspanaklı gözleme var
ve ben onu derin dondurucuya kaldıracam
Aksama mis gibi gibi yemek yaptım kızlar..
1 kabağı rendeliyorsun
1.dis sarımsağı azıcık soteliyirsun çok az yağla
Üzerine kabakları suyunu sıkıp koyuyorsun
Ben 1 kaşık yulaf ezmesi koydum ve pulbiber
Suyunu çekene kadar zaten çabuk pişiyor
Üzerine sarımsaklı yoğurt harika oldu
Yuru be deynep acik acik yazmadiydimKist olabilir belki, sanki bizim gibi çatala mı çıkacaksın da tırsıyorsun
Ultrasonla muayene edip, şikayetine göre belki hormon testi isteyip, adet düzenleyici yazar duruma göre
Ahh kuzum geçmiş olsun kiyamam sana ben acılı bir tarhana içsen nasıl iyi helirBen çok fenayım, akşam yemeğini bile dışardan söyledik@MiuLego
Mius menüm
Thylol hot ve kazanla taze sıkılmış portakal suyu ve 3 kase çorbadan oluşuyor. Akşam da balık salata.bogazimi sokup bi bakasim var niye bu kadar aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?