- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Geçmiş olsun ♡♡♡Ben çok fenayım, akşam yemeğini bile dışardan söyledik@MiuLego
Mius menüm
Thylol hot ve kazanla taze sıkılmış portakal suyu ve 3 kase çorbadan oluşuyor. Akşam da balık salata.bogazimi sokup bi bakasim var niye bu kadar aciyor
Teşekkürler.. arada eski takımına da uğra vefasız..
Benmi yanlis hesapliyorum 55x4:220 olmuyor mu
Kız çok zaman oldu ya yani yabancı gibiyim ben takıma yoksa yazarında anca burayı takip ediyorum ne yaoayimTeşekkürler.. arada eski takımına da uğra vefasız..
Benim burada gittiğim aynıydı fit. Bir sürü gebe gadın... Hepsi aynı anda doğuracak gibi duruyorduKız gebelerin polikliniği farklı, dua et bekarsın. Bu muayenenin evli versiyonuben de nefret ediyorum
Bir kişi de demedi ki takma kafana yeeeaaaKist olabilir belki, sanki bizim gibi çatala mı çıkacaksın da tırsıyorsun
Ultrasonla muayene edip, şikayetine göre belki hormon testi isteyip, adet düzenleyici yazar duruma göre
Yürüyüş 2,5 puandan hesaplanıyor datlım. 137,5Benmi yanlis hesapliyorum 55x4:220 olmuyor mu
Ben tempolu yüzmeye bakmisimYürüyüş 2,5 puandan hesaplanıyor datlım. 137,5
Kafana takBenim burada gittiğim aynıydı fit. Bir sürü gebe gadın... Hepsi aynı anda doğuracak gibi duruyordu
Bir kişi de demedi ki takma kafana yeeeaaa
Çatal dedi onu görmek bile korkutuyor
Kadın olmak zor velhasıl
Suyu icebilsem zorluyorum valla
Kim o tirbiyesiz
Acılı limonlu mercimek çorbası içtimAhh kuzum geçmiş olsun kiyamam sana ben acılı bir tarhana içsen nasıl iyi helir
Icemiyirsan tadını değiştirerek içmeye çalış içine salatalık doğra limon köy kabuk tarçında olabilir karanfilSuyu icebilsem zorluyorum valla
Zeki ile metin kim olcak kız senle ben kilo alan da kilo almıyorum diyen kim bilemicem simdi bulursan tenhada kistiralimKim o tirbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?