- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Afiyet olsun canim nane limonda iyi olurAcılı limonlu mercimek çorbası içtim
Limon sıkıp deniyorum digerlerinide deneyim saol canimIcemiyirsan tadını değiştirerek içmeye çalış içine salatalık doğra limon köy kabuk tarçında olabilir karanfil
Nane limon çocukluktan beri içemiyorum, zorla içersem kusuyorumAfiyet olsun canim nane limonda iyi olur
İşteee bu beeeeeeeeeeeeeeeSlm canlarim haliniz keyfiniz yerindedir insbugun umre ziyaretine gittim bayadir görmediğim biri bana zayiflamissin dedi bende dikkat ediyorum dedim sonra ikram yapıldı aboo hepside cis var yermiyim tabiki de yemedim sadece 1 tane hurma aldım kızda durmadı onun bahanesiyle kalktım çok mutlu oldum hem kadının öyle demesi hem cislardan yemedim
İçin. Hepsi sizlerin sayesinde canlarım benim.
Tebrik ederim canımSlm canlarim haliniz keyfiniz yerindedir insbugun umre ziyaretine gittim bayadir görmediğim biri bana zayiflamissin dedi bende dikkat ediyorum dedim sonra ikram yapıldı aboo hepside cis var yermiyim tabiki de yemedim sadece 1 tane hurma aldım kızda durmadı onun bahanesiyle kalktım çok mutlu oldum hem kadının öyle demesi hem cislardan yemedim
İçin. Hepsi sizlerin sayesinde canlarım benim.
Tebrik ederim canım
Canım Allah acil şifalar versinBen çok fenayım, akşam yemeğini bile dışardan söyledik@MiuLego
Mius menüm
Thylol hot ve kazanla taze sıkılmış portakal suyu ve 3 kase çorbadan oluşuyor. Akşam da balık salata.bogazimi sokup bi bakasim var niye bu kadar aciyor
Tam da bugün ip atlamaya başlamıştım esroşum. Teşekkür
Menü verim..
Uyanınca 1 limonlu su..
Kahvaltı 12.20 gibi...
2 yağda omlet
Domates
Salatalık
7 zeytin
Süzme peynir
Şekersiz çay
Ara 16da..
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
5 badem
Akşam 18.20de...
5 tane fırında kabak mücver (tam buğday unu ile, yağsız)
1 kase yoğurt
Su 4 olmuş olabilir..
Spor şimdilik 1 mil leslie
600 ip
@MiuLego N Nana
İpi 900 yaptım 1000e tamamlıcam inş birazdan sonra eklerim...
Doktora git igdeeeeYav hatunlar size birşey danışacam
Şimdi benim regl periyordum 27-28 günde bir olur. Gecikme vs olmaz pek yazdan beri düzenli. Önceden pco vardı ama onda da regl tarihim şaşmazdı sadece kanamam olmaz lekelenme şeklinde görürdüm. Adet söktürücü kullanmam gerekirdi...
normalde kontrole gdecektim ama şikayetim olmayınca gitmedim
Geçtiğimiz 2 ay 21 günde bir regl oldum. Bugün 18. gün ve ben galiba yine regl oldum. 3. ay oldu erken geliyor. Doktora gideyim mi bekleyeyim mi bilemedim. Erken olunca sancım da çok fazla oluyor haliyle... Dayanılır gibi değil. Ve sanki fazladan kan kaybediyormuşum gibi geliyor.
Hastaneye gitmeyi sevmiyorum hele de kadın doğum çok korkunçlu geliyor...
Bu ara uyku düzenim şaştı. Az uyuyorum. Yeme düzenim de aynı şekilde. Bi gün akşama kadan aç durup diğer gün tıka basa yiyorum genel bi dengesizlik var
Stres faktörü de var tabi... Malum kpss...
Bi akıl verin bekleyeyim mi 1 ay daha yoksa gideyim mi
Biraz ayrıntılı yazdım kusura bakmayın
Hee bi de 2-3 gündür düzenli hibisküs çayı içiyorum onun etkisi olabilir mi
Ay ne çok soru sordun sus iğde ya
Bende sadece leslie de kaldım, birazdan kalkıp kol bacak karın çalışayımİpi 900 yaptım 1000e tamamlıcam inş birazdan sonra eklerim...
Yesen 2 yunurta kır derdim dee...Misafirler 8 -8bucuk gibi geleceklermis.simdi yemek yicem de yemek de yapamadim ne yicem bilmem bi bakinayim.
Sen yorulma cnm ya.. geçen hafta birinci oldun zati takımda..Bende sadece leslie de kaldım, birazdan kalkıp kol bacak karın çalışayım
Hatunlar tembel çıktı ben ne yapayımSen yorulma cnm ya.. geçen hafta birinci oldun zati takımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?