AaaaGeçen ay 28 çekti o yüzden bu ay geçikecek
Kilo alıncada çok kilo aldın biraz dikkat et derlerSpor yapamiyorum yemek yemememe takılıyor ayakta duracan diyor.
Guvvetten(kiloyu kastediyir) zarar gelmez dedi az önce..yarın akşam akşam yemeğinde ne bahane bulacam acaba.. bugün kabizim demistim yarın da cırcır mi oldum desem
2 gün uzayacak en azAaaa
Ama gecikirse perşembe cuma olma ihtimali oluyor
Benimde hasimato bana niye ilac vermiyolar anti tpo 900 cikiyor.ilac niye vermiyolar ben anlamadimİlaç kullanmıyor musun canımBenim ilacı geçen yıl artırdılar.Yeterli gelmiyordu.Belki senin de öyledir Benim ki haşimato
Yok canım ona güç yetmez biz mesela bir bayana yemek yaptırıyoruz klasik günlük yemekler ögle yemeğini. Ama mesela bugün pirinç pilavı vardı tavuğun yanına ben yemedim bir çok günde böyle oluyor.. param boşa gitmesin diye yesem mi kiöyle yapıcam artık başka çare yok yoksa maaş öğle yemeğine gitcek
Cnm normal bi durum... bende korunmadığım halde ikinci bi sene sonra oldu .. stres yapma..Psikolojim. .oglumla esimi salında bıraktım.odaya cekldm uyumak üzere..cunku hala regl olmadım..şişim..gerginim..bi taraftan test yapmıs olsamda regl olmk istemıyrm hamile olms olmak istyrm..ki bu ay en düşük ihtimalli aylardan biri...aslnda bi iki ay snra olsun nasip olursa diyodm hep ki bu ayı öle alelade gecrdm bu konuda cok rahattım..ama regl olmaynca test yaptgm halde umutlanıyorum. Aslnda gebelik olmadgnn da farkndayım icten içe...saglıksal acıdan en azndan büyük bir engel ve ptoblemmz de yok inş..ama kürtajdan snra ne neredeyse bı yıla yakındır korunma olmamasna ragmen olmaynca da..bilemiyrm..bunkarı sadece siznle paylasıyrm suan..sadece derdimi acmak maksadım..sizi diyet arkadaslgnn ötesinde bi yere koymus olmaktan belki böle bi anda dökülüverdim..hakkınızı helal edin..
aynı valla akşamı iple çektimO hatayı hafta sonu ben de yaptım.5-6 saat dışarda ayaklarım koptu
Onu hiç demiyor kilo seviyor benim kv hatta doğum yaptogimda gobegimi sardirmama kızmıştı göbek kalsin diye..Kilo alıncada çok kilo aldın biraz dikkat et derler
O zaman daha çok yedirmek isteyebilir
Endokrinolojiye gitmen lazım canımBenimde hasimato bana niye ilac vermiyolar anti tpo 900 cikiyor.ilac niye vermiyolar ben anlamadim
Kız benim kv de bana takmış. Yeter hasta olucan diyo.. kendisi 110 kilo turp gibi sankiSpor yapamiyorum yemek yemememe takılıyor ayakta duracan diyor.
Guvvetten(kiloyu kastediyir) zarar gelmez dedi az önce..yarın akşam akşam yemeğinde ne bahane bulacam acaba.. bugün kabizim demistim yarın da cırcır mi oldum desem
Güzelliğini kıskanıyor.Onu hiç demiyor kilo seviyor benim kv hatta doğum yaptogimda gobegimi sardirmama kızmıştı göbek kalsin diye..
evet kuzum bu şartlarda iş bulmak kolay değil,o yüzden sesimi çıkarmamaya çalışıcam.ortama biraz alışayım ipleri elime alırımAynen çok güzelmiş
Ben de kursa başladım.Mesafe uzak arabayla gitmek gözüm almadı.Tranvaylada topuklularla rezil oldumaynı valla akşamı iple çektim
Bendd ilk doğumda sardım da dikişlerim kaç gün ağırdı.. yani sarmaktan kasıt korse giydim ben..Onu hiç demiyor kilo seviyor benim kv hatta doğum yaptogimda gobegimi sardirmama kızmıştı göbek kalsin diye..
evet kuzum bu şartlarda iş bulmak kolay değil,o yüzden sesimi çıkarmamaya çalışıcam.ortama biraz alışayım ipleri elime alırım
Gittim noduller var bikac tane anti degerlerim cok yuksek carpinti sac dokulmesi cok fazla.ama tsh t3 t4 henuz normal.Arkadasimin degeri benden cok daha az ötroks diye bisey kullaniyoEndokrinolojiye gitmen lazım canımBen farklı bir sürü doktora(farklı şehirlerde) gittim hepsi aynı şeyi önerdi.Hatta geçen yıl ilacı artırdılar.Tabi 1 ay gidip geldim bir sürü tahlil,ultrason çektiler. Araştırma hastanesine gitmen gerekiyor.En iyi onlar biliyor.
valla benim eski çalıştığım bi yer vardı orası da öğlen yemek vermezdi.mecbur marketin şarküterisinden yemek alırdık o da en az 10 lira tutardı.zor yani ayda eder 300 lira bi de yol parası var tabi,işin içinden çıkamayız vallaYok canım ona güç yetmez biz mesela bir bayana yemek yaptırıyoruz klasik günlük yemekler ögle yemeğini. Ama mesela bugün pirinç pilavı vardı tavuğun yanına ben yemedim bir çok günde böyle oluyor.. param boşa gitmesin diye yesem mi ki
Bizimki de 86 kilo geçen ay 84 olmuştu çok nacarladim diye ortalıkta dolaşıyorduKız benim kv de bana takmış. Yeter hasta olucan diyo.. kendisi 110 kilo turp gibi sanki
Ablam 52 kilo minyon tipli boyu çok uzun değil. Kemikleri de cok ince.. onu görünce kulağına eğilip "ablanın bir hastalığı mi var" dedi.. yooo dedim o öyle olmayı istiyor "anaaammm o neymiş öyle ayaktan kuruyo" dediGüzelliğini kıskanıyor.Kendinden daha güzel olacaksın diye korkuyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?