Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo alıncada çok kilo aldın biraz dikkat et derler
O zaman daha çok yedirmek isteyebilir

öyle yapıcam artık başka çare yok yoksa maaş öğle yemeğine gitcek
Yok canım ona güç yetmez biz mesela bir bayana yemek yaptırıyoruz klasik günlük yemekler ögle yemeğini. Ama mesela bugün pirinç pilavı vardı tavuğun yanına ben yemedim bir çok günde böyle oluyor.. param boşa gitmesin diye yesem mi ki

Cnm normal bi durum... bende korunmadığım halde ikinci bi sene sonra oldu .. stres yapma..

Benimde hasimato bana niye ilac vermiyolar anti tpo 900 cikiyor.ilac niye vermiyolar ben anlamadim
Endokrinolojiye gitmen lazım canımBen farklı bir sürü doktora(farklı şehirlerde) gittim hepsi aynı şeyi önerdi.Hatta geçen yıl ilacı artırdılar.Tabi 1 ay gidip geldim bir sürü tahlil,ultrason çektiler.Araştırma hastanesine gitmen gerekiyor.En iyi onlar biliyor.

Kız benim kv de bana takmış. Yeter hasta olucan diyo.. kendisi 110 kilo turp gibi sanki

Gittim noduller var bikac tane anti degerlerim cok yuksek carpinti sac dokulmesi cok fazla.ama tsh t3 t4 henuz normal.Arkadasimin degeri benden cok daha az ötroks diye bisey kullaniyo

valla benim eski çalıştığım bi yer vardı orası da öğlen yemek vermezdi.mecbur marketin şarküterisinden yemek alırdık o da en az 10 lira tutardı.zor yani ayda eder 300 lira bi de yol parası var tabi,işin içinden çıkamayız valla

Menu paylasayim
6.30
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin 5 6 badem 1 dilim kasar domates salatalik
12 30
Ogle 6 yk yumurtalı ıspanak
15.00
Ara 1 sutlu kahve 4 hurma (regl yaklaşıyor)
19.00
Aksam tavuk dünyasında tavuk salata 1 ayran
21.00
Ara 1 sutlu kahve 1 minik zencefilli kurabiye
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Arkadaslarla Disari cıkmıstık bugun boyle oldu
Su 3 lt
@MiuLego Whiteblacklife nehirnil111

Kız benim kv de bana takmış. Yeter hasta olucan diyo.. kendisi 110 kilo turp gibi sanki
Bizimki de 86 kilo geçen ay 84 olmuştu çok nacarladim diye ortalıkta dolaşıyordu
Hee bugün yine doktordaydı ve akşam da 1 avuç ilaç içti ama o sağlıklı kendince
Güzelliğini kıskanıyor.Kendinden daha güzel olacaksın diye korkuyor olabilir
Ablam 52 kilo minyon tipli boyu çok uzun değil. Kemikleri de cok ince.. onu görünce kulağına eğilip "ablanın bir hastalığı mi var" dedi.. yooo dedim o öyle olmayı istiyor "anaaammm o neymiş öyle ayaktan kuruyo" dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…