onun rahatlığı hiçbişeyde yok.bünye alışkın değil topukluya ayakların ne suçu varBen de kursa başladım.Mesafe uzak arabayla gitmek gözüm almadı.Tranvaylada topuklularla rezil oldumSpor ayakkabı candır
Dum duk dalayım valla ben evden goturuyorum yemegımı Önceki gun aksamdan ne kalmışsa onu goturuyorum yemegim yoksa salata goturuyorum 1 kutu ton baligi ilevalla benim eski çalıştığım bi yer vardı orası da öğlen yemek vermezdi.mecbur marketin şarküterisinden yemek alırdık o da en az 10 lira tutardı.zor yani ayda eder 300 lira bi de yol parası var tabi,işin içinden çıkamayız valla
hele bir iki ay geçsin o iş bende
Aynen canım alışırsan gerisi gelir
Benimkinin boyu uzun benin kadar nerdeyse.. kolu bacapı ince ana 2 senelik hamile gibi göbeği var.. çok zor yürüyo..Bizimki de 86 kilo geçen ay 84 olmuştu çok nacarladim diye ortalıkta dolaşıyordu
Hee bugün yine doktordaydı ve akşam da 1 avuç ilaç içtiama o sağlıklı kendince
Ablam 52 kilo minyon tipli boyu çok uzun değil. Kemikleri de cok ince.. onu görünce kulağına eğilip "ablanın bir hastalığı mi var" dedi.. yooo dedim o öyle olmayı istiyor "anaaammm o neymiş öyle ayaktan kuruyo" dedi
kuzu salata pörsümez mi öğlene kadar.dondurma kutusuna koyarım aslında ama bızık bızık olur diye şeyetmedim pekDum duk dalayım valla ben evden goturuyorum yemegımı Önceki gun aksamdan ne kalmışsa onu goturuyorum yemegim yoksa salata goturuyorum 1 kutu ton baligi ile
Haklısın kuzum ama ben sıcak yemek seviyorum gün boyu konuşunca boğaz sıcak bir şeyler arıyor. Birde ders sonra Si kursum var dayanamam yani.tevafuk55 bence sen öğle yemeğinden çık.. çoğu zaman sana uymuyo.. 3-5 kaşık yemiyorsun.. evden soğukta yenebilecek şeyler götür.. bak maliye saydım olabilecekleri.. sende götürürsün..
Bissuru ayakkabım var ama iki senedir tek tuk istisnalar dışında yazın sandalet kısın spor ayakkabı giyerimBen de kursa başladım.Mesafe uzak arabayla gitmek gözüm almadı.Tranvaylada topuklularla rezil oldumSpor ayakkabı candır
Tuz koymayınca olmuyor canimkuzu salata pörsümez mi öğlene kadar.dondurma kutusuna koyarım aslında ama bızık bızık olur diye şeyetmedim pek
Yok bısı olmuyor ya ben soslarını koymuyorum minik Bı kavanoza ayarlıyorum yiyecekken dokuyorum ton balığını da tabi yemeden hemen once su susuz olanları var ya poşette cok pratik oluyorkuzu salata pörsümez mi öğlene kadar.dondurma kutusuna koyarım aslında ama bızık bızık olur diye şeyetmedim pek
Vede limonTuz koymayınca olmuyor canim
hımmmm e yarın yapim o zaman tonbalığının kendi tuzu var zaten onu da ordayken eklerimTuz koymayınca olmuyor canim
Bizimki de 86 kilo geçen ay 84 olmuştu çok nacarladim diye ortalıkta dolaşıyordu
Hee bugün yine doktordaydı ve akşam da 1 avuç ilaç içtiama o sağlıklı kendince
Ablam 52 kilo minyon tipli boyu çok uzun değil. Kemikleri de cok ince.. onu görünce kulağına eğilip "ablanın bir hastalığı mi var" dedi.. yooo dedim o öyle olmayı istiyor "anaaammm o neymiş öyle ayaktan kuruyo" dedi
Aynen ben de çoğunluk spor giyiyorumonun rahatlığı hiçbişeyde yok.bünye alışkın değil topukluya ayakların ne suçu var
Aynen canım ben de öyleyimBissuru ayakkabım var ama iki senedir tek tuk istisnalar dışında yazın sandalet kısın spor ayakkabı giyerim
Eşsiz cazibem ile herkesi ele geçiririm mi diyorsunhele bir iki ay geçsin o iş bende
Ne kursuna başladın Nevoş?Ben de kursa başladım.Mesafe uzak arabayla gitmek gözüm almadı.Tranvaylada topuklularla rezil oldumSpor ayakkabı candır
Web tasarım canımNe kursuna başladın Nevoş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?