Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dum duk dalayım valla ben evden goturuyorum yemegımı Önceki gun aksamdan ne kalmışsa onu goturuyorum yemegim yoksa salata goturuyorum 1 kutu ton baligi ile

Benimkinin boyu uzun benin kadar nerdeyse.. kolu bacapı ince ana 2 senelik hamile gibi göbeği var.. çok zor yürüyo..

Dum duk dalayım valla ben evden goturuyorum yemegımı Önceki gun aksamdan ne kalmışsa onu goturuyorum yemegim yoksa salata goturuyorum 1 kutu ton baligi ile
kuzu salata pörsümez mi öğlene kadar.dondurma kutusuna koyarım aslında ama bızık bızık olur diye şeyetmedim pek

tevafuk55 bence sen öğle yemeğinden çık.. çoğu zaman sana uymuyo.. 3-5 kaşık yemiyorsun.. evden soğukta yenebilecek şeyler götür.. bak maliye saydım olabilecekleri.. sende götürürsün..
Haklısın kuzum ama ben sıcak yemek seviyorum gün boyu konuşunca boğaz sıcak bir şeyler arıyor. Birde ders sonra Si kursum var dayanamam yani.

kuzu salata pörsümez mi öğlene kadar.dondurma kutusuna koyarım aslında ama bızık bızık olur diye şeyetmedim pek
Yok bısı olmuyor ya ben soslarını koymuyorum minik Bı kavanoza ayarlıyorum yiyecekken dokuyorum ton balığını da tabi yemeden hemen once su susuz olanları var ya poşette cok pratik oluyor

İşte bazıları kilo seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…