Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen canım ben de hemen hemen hepsini yapıyorumKabaklada yaptım,patatesle,yuvalama,börek çorbası deniyor o var,mantı çorbası hemsi bu yöntemle yapılıyor.Nohut,et,yoğurt,nane,yağ,pulbiber

İnşaallah canım benimNe iş yapacaksın yorucu muDiyette çalışırken bayağı zor olur
kasadayım kuzum faturalar ödemeler sevkiyat sipariş falan onlara bakıcam.sabah çok erken kahvaltı olunca mecbur öğlen de bişeyler yemem gerekiyo.üç öğüne çıktı menüm mecbur

kasadayım kuzum faturalar ödemeler sevkiyat sipariş falan onlara bakıcam.sabah çok erken kahvaltı olunca mecbur öğlen de bişeyler yemem gerekiyo.üç öğüne çıktı menüm mecbur
Kasa çok hareketli olur amaoturma imkanın olurO yüzden iyiymiş.
Hasta olursun canım dikkat et.Çok kısma yemeniFazla enerji harcarsın zaten

Dün de menümde vardı.Dün link vermiştim bugün ondan detay yazmadım.Bu canımŞiveydiz
Yöresel bir yemek
Cok iyiymis ya offf acim sanirim
evden ceviz götürdüm yanımda .marketten de sütle bi tane muz aldım kuzum.iki saat sonra acıktırdı ama yapcak bişey yok.
Soguk yenebilen yemekler de goturebilirsin cabim
Ya çok tuhaf ama ben çok dikkat etme.e rağmen artıdaydım bugün inmiş biraz anlamadım neden 2 aydır diyetteyim ya acaba durakladimiki
Olabilir canım cumaya kadar artar hiç merak etme

Kasa çok hareketli olur amaoturma imkanın olurO yüzden iyiymiş.
Hasta olursun canım dikkat et.Çok kısma yemeniFazla enerji harcarsın zaten
yok kuzum bugün 9 saatin 7 saati ayakta geçti valla.marketteyken alışkındım ama nerdeyse 3 senedir evdeyim ayaklar pert oldu ayakta dura dura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…