Aynen canım ben de hemen hemen hepsini yapıyorumSaoş cnm benimki gerçekten çok lezzetli.. bu tarz yemekler çok var burda tuzlu yoğurtla .. bende evlenince gördüm hep.. sarımsak aşını da denicem ama.. bunu kabaklı, şişbörekli her türlü yapıyorlar..
sağol kuzum ilk günü atlattık şükür,inşallah çabuk öğrenirim de memnun kalırlar benden
İşte hepsi tiroitten canımBende göz kararması yaşadım, birde sanki kalbim sıkışıyor
İnşaallah canım benimsağol kuzum ilk günü atlattık şükür,inşallah çabuk öğrenirim de memnun kalırlar benden
Staj yaptığım ilk iş yeri geldi aklıma , I'm amele diyesim geliyorkızz hiç bilmediğim görmediğim şeyle dolu orası.ama doğru ameleler biliyo işi sen de anlarsın kesin
Evet panik atak dışında bunlarda varİşte hepsi tiroitten canımHatta panik atağa bile neden olabiliyor.Ciltte kuruluk,kaşıntı vs.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Sıkma canını doktorlar ne derse ona uyarsınEvet panik atak dışında bunlarda var
Ya çok tuhaf ama ben çok dikkat etme.e rağmen artıdaydım bugün inmiş biraz anlamadım neden 2 aydır diyetteyim ya acaba durakladimikiAma.ben sordum önce
Bugün yemek isini nasil yaptın canım.
Şiveydiz ne canım
kasadayım kuzum faturalar ödemeler sevkiyat sipariş falan onlara bakıcam.sabah çok erken kahvaltı olunca mecbur öğlen de bişeyler yemem gerekiyo.üç öğüne çıktı menüm mecburİnşaallah canım benimNe iş yapacaksın yorucu mu Diyette çalışırken bayağı zor olur
bana erötük ses tonuyla hırdavatçı deStaj yaptığım ilk iş yeri geldi aklıma , I'm amele diyesim geliyor
Kasa çok hareketli olur amaoturma imkanın olurkasadayım kuzum faturalar ödemeler sevkiyat sipariş falan onlara bakıcam.sabah çok erken kahvaltı olunca mecbur öğlen de bişeyler yemem gerekiyo.üç öğüne çıktı menüm mecbur
Cok iyiymis ya offf acim sanirimDün de menümde vardı.Dün link vermiştim bugün ondan detay yazmadım.Bu canımŞiveydiz
Yöresel bir yemek
Soguk yenebilen yemekler de goturebilirsin cabimevden ceviz götürdüm yanımda .marketten de sütle bi tane muz aldım kuzum.iki saat sonra acıktırdı ama yapcak bişey yok.
Olabilir canım cumaya kadar artar hiç merak etmeYa çok tuhaf ama ben çok dikkat etme.e rağmen artıdaydım bugün inmiş biraz anlamadım neden 2 aydır diyetteyim ya acaba durakladimiki
Benim de regl yakın o yüzden hep aç hissediyorumCok iyiymis ya offf acim sanirim
Soguk yenebilen yemekler de goturebilirsin cabim
Olabilir canım cumaya kadar artar hiç merak etme
Hııırrr daaaa vatt çııbana erötük ses tonuyla hırdavatçı de
yok kuzum bugün 9 saatin 7 saati ayakta geçti valla.marketteyken alışkındım ama nerdeyse 3 senedir evdeyim ayaklar pert oldu ayakta dura duraKasa çok hareketli olur amaoturma imkanın olurO yüzden iyiymiş.
Hasta olursun canım dikkat et.Çok kısma yemeniFazla enerji harcarsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?