Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kız kardeşim öğretmen.. okula giderken tarçınlı su götürmüş.. öğrencileri görmüş sormuş.. ertesi gün bütün sınıf tarçınlı su ile gelmiş :))
Bende götürürdüm ilk götürdüğümde çok merak ettiler hepsine içerim suratı bi bozan kaçtı:)

Gunaydinnnn.. amanın 62.9 der laaaa laaaa loop liiilooo

Ay alintilarim gitmiş
@MiuLego stres de etkili midir acaba

Esra_4378 senin bu bilgilere bayiliyorum

nehirnil111 pazartesi 400 eksideydim ama bugun artidayim
Kilo aralığınlâ alakali hoceee bence. Çünkü 60 58 arası mesela beni çok zorlar . İdeal kılona ulastin belki de . Vücut altına dusemio. Bilemedim şimdi. belki önce sordum da boy 165 miydi

Günaydın

Benimde tartımın iyi bi tekmeye ihtiyacı var. Ulan sen az az eksilcenki ben gaza geleyim salak şey
Ooyy Bonuscanım çook tatlısın yaaa.
Çarsamba çarşamba nie tatrtilonuz ki. p.tesi çıkıp önlem alaydın . Ya da benim gibi yüz bulaydin . Sevmioom hiç şu halimi

Ayy ben hala spor için bişiler yapamiom ..çok dertliyim. Sahi mi. Ay bişiler yapsam 500 olur mu . Ben napsam bugün de eski temizlesem silsem .. salona gidip bisiklet mi cevirsem . Du bakiyimmm

Kızlar ya uzun zaman olmuştu makyaj yapmayali. Şimdi kalem ve pudra var yüzümde ve benim gözlerim yanio sulanio. Neden acaba . Kalem maskara mi etkiledi ki.
Bi de yeni malzemeler almak istiom burda bi ri farmasi satıo. Ne dersinz var mı bilgisi olan. Ben Max faktör den alıyodum hangisi ni tercih etmeli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…