Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ilk izlenimin guzel olmasi cok guzel mutlu oldum senin icin artik sartlar kismen esitlendi seni daha kolay yenebilirim gerci 5 de cikiyorsun ama olsun bu arada ben bu hafta 10 da cikacak gibiyim is yogunlugu hic eglenmiyorum.

Bence cok guzel bir beslenme tam benlik doktor kontrolleri bitsin dietisyene alterbatif oneriler isterim ben de

selam kızlar geçen hafta perşembeden beri koşturma halindeydi sebebi de haftasonu bir seminer düzenledik iş yeri olarak sorumlu bendim koştur anam koştur geçti pazar pazartesi salı da düğün hazırlığı öldüm sanırım cennetten yazıyorum 4-5 saatlik uykularla bayılcam gari

45 dk kardiyo:225
60 dk tempolu yürüdüm :150
Toplamda:375
nehirnil111
Cardio normal mi yoksa hııt cardio mu canım normal cardio 3,5 puandan hesaplanıyor hııt cardio 5 hesaplanıyor sen 5 hesaplamışsın
Benmi yanlis hesapliyorum 55x4:220 olmuyor mu
Yanlış hesaplıyorsun canım tempolu yürüyüşün hesaplaması 2,5 o yüzden ördeğin hesaplaması doğru
Günaydın

Eki Görüntüle 2123399

nehirnil111 cumaya şurda ne kaldı değil mi

Az kaldı Ördekim seni pek severim biliyorsun o yüzden vurulmak yok Vurdurma bana kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…