Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
Sen dün bana gülüyordun dimi
Ben bir cuma kuru fasulye yedim cmt den beri artıdayım. O günün ödemi de bugüne kalır mı yahu? Anlamadım gitti bu işi

Ayy balım haklısın Ha. Var ya. Doğru Ha. Ne zmandr var o kalem. Evet maxfactor é bakem.. he hey Ankaralılar hangi avm de var söyle bana far kalem maskara ruj fondoten pudra .. yardım edecek söyle deneyecek vs . Elemanı olan bi mağaza. . FORUM à gittim de orda istedgimi bulamadim

Ankara da bilmiyorum maalesef canım ama bir kaç büyük güzel avm vardı kuzenim bahsediyordu

Neden peki canım bir şey mi kaçırdın da geldi yoksa normal beslendin öylesine mi gelen bir artı bu
Öylesine yesem de gelse bu kadar takmam zaten yedim oldu derim
Sen dün bana gülüyordun dimi
Ben bir cuma kuru fasulye yedim cmt den beri artıdayım. O günün ödemi de bugüne kalır mı yahu? Anlamadım gitti bu işi
He güldüm valla.ben pazartesi -400 dum simdi +200

Ayy korktum şimdi. . Ben de kendimden. P.tesi eksi500 dum gitmiş olabilir mi yaaa
Ya pazar günü regl oldum ve pazartesi gunduz buraya da yazdim sanki pompayla sisiriyolar beni su an diye.aksamina saat 8de karnabahar yedim spor yapmadan saat 11de yattim.dün de 400 arti ciktim bu cok normal.ama ben o arti gecici cabuk temizlenir diye dun gayet guzel beslendim ve spor yaptim ama bugun +200daha..

Berna bı sakın sakın ol düzenli spor yapmıyorsun dün akşam sporunu geç yapmışsın buda kaslarda ödem yapar bugünde sporunu yap yarın di dendir kendini sıkma canını hedefe az kalınca ne yazık ki bünyeye bı halatlar oluyor ben hatırlamıyor musun her hafta artı ile savaşıyordum son dönem
Temizlersin çok uçuk bir artı değil hatta şu 2 günü iyi değerlendirin 700 1 kilo arası eksi bile görürsun

Gece 4 yatan sabah 7 kalkan uyuduğu 3 saat içinde 8 defa kalkan bı white bırakayım suraya
Uyumamissin ki..
Ya mezuniyet dusunuyodum bu hafta.niye boyle oldu ki pofffff

Seninki cumaya düşer de ben kendimden umudu kestim
Tartılmadım bugün cumaya kadar tartilmayacagim da.
Benim bugun hic boslugum yok okulda ara öğün yapamadim.oglen yemegi saatimde ara öğün yiyip 3 gibi de.oglen yemegimi yiyip aksam son bir arayla günü kapatcam.9 saat ders ustu eve gidip yemek yapip cocukla ilgilenince hal kalirsa da spor yapcam

Gunaydin hanimlar yine yorgun ve uykusuz bir sabaha uyandım bu hafta bitsin lutfen

GuGünayd hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle

Günaydın

Eki Görüntüle 2123399

nehirnil111 cumaya şurda ne kaldı değil mi

Günaydın
Tartiyi kiracam..

Günaydın

Benimde tartımın iyi bi tekmeye ihtiyacı var. Ulan sen az az eksilcenki ben gaza geleyim salak şey

Hayırlı sabahlar

Gunaydin kizlar bu hafta cok gec cikacagim isler kabus gibi zor geliyorum bi de uykusuzluk vurdu gibi cumayi dort gozle bekliyorum tatilllll @malipina calisirken ben spor yapim

günaydın kızlar, zor bela işe geldim ama heran izin alıp çıkabilirim

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm

Ayy ben hala spor için bişiler yapamiom ..çok dertliyim. Sahi mi. Ay bişiler yapsam 500 olur mu . Ben napsam bugün de eski temizlesem silsem .. salona gidip bisiklet mi cevirsem . Du bakiyimmm
spor yap verooo

bugübn ve yarın akşam öğünlerini hafif geçir ve lütfen şişkinlik yapacak şeyler tüketme

karbonhidrat yemek yasak

kuzucum koskoca 2 gün varrr

2 günde çoook şey değişir

evde leslie 5 mil yap spor olarak

veee akşamı hafif geçir yoğurt pul biber limon vs gibi

wc sorunu var mı canom?

bugün akşam kabak yemeği yoğurt ye mesela, yarın da sadece yoğurt ve pulbiber limon ye akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…