- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Sen dün bana gülüyordun dimiBoy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
Ayy balım haklısın Ha. Var ya. Doğru Ha. Ne zmandr var o kalem. Evet maxfactor é bakem.. he hey Ankaralılar hangi avm de var söyle bana far kalem maskara ruj fondoten pudra .. yardım edecek söyle deneyecek vs . Elemanı olan bi mağaza. . FORUM à gittim de orda istedgimi bulamadimEki Görüntüle 2123465
Neden peki canım bir şey mi kaçırdın da geldi yoksa normal beslendin öylesine mi gelen bir artı bu
Olur neden olmasın en azından vücudunu sıkılaştırırsın böyle bayağı ter atacağın sağlam spor yap ama yarın vücudunu dinlendirecek spor yaparsın cumaya güzel bir eksi
Kalem etkilemiş olabilir canım tarihi mi geçti markasız bir ürün mü dikkatli ol yüz bu güvenilir olmalıMarka olarak ben Max factor, Maybelline genelde kullanıyorum bir de bazı basit şeyler de golden rose alıyorum
Ooo şerim hoşgeldin nerelerdeydin buralara gelme sonra tontiş tontiş konuş
Ayy balım haklısın Ha. Var ya. Doğru Ha. Ne zmandr var o kalem. Evet maxfactor é bakem.. he hey Ankaralılar hangi avm de var söyle bana far kalem maskara ruj fondoten pudra .. yardım edecek söyle deneyecek vs . Elemanı olan bi mağaza. . FORUM à gittim de orda istedgimi bulamadim
ÖylesineNeden peki canım bir şey mi kaçırdın da geldi yoksa normal beslendin öylesine mi gelen bir artı bu
He güldüm valla.ben pazartesi -400 dum simdi +200Sen dün bana gülüyordun dimi
Ben bir cuma kuru fasulye yedim cmt den beri artıdayım. O günün ödemi de bugüne kalır mı yahu? Anlamadım gitti bu işi
Ayy korktum şimdi. . Ben de kendimden. P.tesi eksi500 dum gitmiş olabilir mi yaaaÖylesineyesem de gelse bu kadar takmam zaten yedim oldu derim
He güldüm valla.ben pazartesi -400 dum simdi +200
Ya pazar günü regl oldum ve pazartesi gunduz buraya da yazdim sanki pompayla sisiriyolar beni su an diye.aksamina saat 8de karnabahar yedim spor yapmadan saat 11de yattim.dün de 400 arti ciktim bu cok normal.ama ben o arti gecici cabuk temizlenir diye dun gayet guzel beslendim ve spor yaptim ama bugun +200daha..Ayy korktum şimdi. . Ben de kendimden. P.tesi eksi500 dum gitmiş olabilir mi yaaa
1 defa uyandi 1 saat uyumadi 1 saat sonra uyuduUmarim rahat bi gece olmuştur. Şimdi uyuyor dur kuzun
Berna bı sakın sakın ol düzenli spor yapmıyorsun dün akşam sporunu geç yapmışsın buda kaslarda ödem yapar bugünde sporunu yap yarın di dendir kendini sıkma canını hedefe az kalınca ne yazık ki bünyeye bı halatlar oluyor ben hatırlamıyor musun her hafta artı ile savaşıyordum son dönemYa pazar günü regl oldum ve pazartesi gunduz buraya da yazdim sanki pompayla sisiriyolar beni su an diye.aksamina saat 8de karnabahar yedim spor yapmadan saat 11de yattim.dün de 400 arti ciktim bu cok normal.ama ben o arti gecici cabuk temizlenir diye dun gayet guzel beslendim ve spor yaptim ama bugun +200daha..
Uyumamissin ki..Gece 4 yatan sabah 7 kalkan uyuduğu 3 saat içinde 8 defa kalkan bı white bırakayım suraya
Ya mezuniyet dusunuyodum bu hafta.niye boyle oldu ki pofffffBerna bı sakın sakın ol düzenli spor yapmıyorsun dün akşam sporunu geç yapmışsın buda kaslarda ödem yapar bugünde sporunu yap yarın di dendir kendini sıkma canını hedefe az kalınca ne yazık ki bünyeye bı halatlar oluyor ben hatırlamıyor musun her hafta artı ile savaşıyordum son dönem
Temizlersin çok uçuk bir artı değil hatta şu 2 günü iyi değerlendirin 700 1 kilo arası eksi bile görürsun
Seninki cumaya düşer de ben kendimden umudu kestimÖylesineyesem de gelse bu kadar takmam zaten yedim oldu derim
He güldüm valla.ben pazartesi -400 dum simdi +200
umudu kestim de ne demek yahuuuuSeninki cumaya düşer de ben kendimden umudu kestim
Tartılmadım bugün cumaya kadar tartilmayacagim da.
Benim bugun hic boslugum yok okulda ara öğün yapamadim.oglen yemegi saatimde ara öğün yiyip 3 gibi de.oglen yemegimi yiyip aksam son bir arayla günü kapatcam.9 saat ders ustu eve gidip yemek yapip cocukla ilgilenince hal kalirsa da spor yapcamSeninki cumaya düşer de ben kendimden umudu kestim
Tartılmadım bugün cumaya kadar tartilmayacagim da.
Günaydın
Gunaydin canim
Gunaydin hanimlar yine yorgun ve uykusuz bir sabaha uyandım bu hafta bitsin lutfen
GuGünayd hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Günaydın
Tartiyi kiracam..
Günaydın
Benimde tartımın iyi bi tekmeye ihtiyacı var. Ulan sen az az eksilcenki ben gaza geleyim salak şey
Günaydınlar
Hayırlı sabahlar
Gunaydin kizlar bu hafta cok gec cikacagim isler kabus gibi zor geliyorum bi de uykusuzluk vurdu gibi cumayi dort gozle bekliyorum tatilllll@malipina calisirken ben spor yapim
Günaydıın
günaydın kızlar, zor bela işe geldim ama heran izin alıp çıkabilirim
spor yap veroooAyy ben hala spor için bişiler yapamiom ..çok dertliyim. Sahi mi.Ay bişiler yapsam 500 olur mu . Ben napsam bugün de eski temizlesem silsem .. salona gidip bisiklet mi cevirsem . Du bakiyimmm
kuzucum koskoca 2 gün varrrAma miu
Canim salı günü 60 dk zumbaBugün çarşamba starlar hatırlatayım istedim bugün yaptığınız sağlam sporlar cumaya en az -500
Eki Görüntüle 2123435
Esra_4378 @hippotalamus @Konyakk @Nevreste @Floweroflife @Cutemom007 @Tevafuk88 @Pamukseker19 vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek @elfkkk @HAbibte @pempisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?