- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..Kilo aralığınlâ alakali hoceee bence. Çünkü 60 58 arası mesela beni çok zorlar . İdeal kılona ulastin belki de . Vücut altına dusemio. Bilemedim şimdi. belki önce sordum da boy 165 miydi
Göz kalemi olarak loreal i kullanıyorum ki ayda yılda bir.. memnunum...Kızlar ya uzun zaman olmuştu makyaj yapmayali. Şimdi kalem ve pudra var yüzümde ve benim gözlerim yanio sulanio. Neden acaba . Kalem maskara mi etkiledi ki.
Bi de yeni malzemeler almak istiom burda bi ri farmasi satıo. Ne dersinz var mı bilgisi olan. Ben Max faktör den alıyodum hangisi ni tercih etmeli .
Karnıbahar bana geçen baya artı yaptı.. ödem yaptı şişirdi.. ki eskiden hiç yapmazdı.. zayıflaydıkça hassalaşıyo sanki midemiz...Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
Bana da yapmazdi ama diyom ya pazartesi yapmasina sasirmafim.beni gıcık eden dunden bugune gelen artiKarnıbahar bana geçen baya artı yaptı.. ödem yaptı şişirdi.. ki eskiden hiç yapmazdı.. zayıflaydıkça hassalaşıyo sanki midemiz...
Eki Görüntüle 2123456
Bişeyler yapmazsa 28 gün sonra bonus
Senin iddiaya kaç gün kaldı sayın bonus? Rakip ne durumda? Piyasa araştırması neyin yaptın mı? Akrabaysa sabote etmek kolay olur kız. Misal her gün pasta börek gönder. böylece seni geçemezEki Görüntüle 2123456
Bişeyler yapmazsa 28 gün sonra bonus
Canım bi sakın ol gunluk dalgalanmalar oluyor ya da kilonun takılması sen bildiğinden sasma temiz beslen birden inecek gireceksin ben iki haftadır sabit takılıyordum cok sukur dustu bu hafta mesela ama inatla devam etmek lazımBana da yapmazdi ama diyom ya pazartesi yapmasina sasirmafim.beni gıcık eden dunden bugune gelen arti
Cok gecmiş olsun balım cıkabiliyosan cık zaten grip bekldkce dinlenmedkce daha kötü hal alıyor.iş saglgndan değerli değil..günaydın kızlar, zor bela işe geldim ama heran izin alıp çıkabilirim
İnş olmaz cok gecms olsun tatlımBüyüğü okula gönderdim küçükle uğraşıyorum.. hasta gibi
aaahhhh ahhh bende sabitim yine sende ara ara oynamalar olmus ya bende 0 elde var yine 0Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
Hosgeldinnnnnnn sen nerelerdesin nasilsinnnnnheyyy selamün helloo !
şişko şeriniz geldi var mı bana şööle koca totişlik bi yer
He mi tamam ona da bakayim. . Katalog dan bakmak yerine avm gidem yaaaGöz kalemi olarak loreal i kullanıyorum ki ayda yılda bir.. memnunum...
He gelmissisn. Hele anlat. Kaç kilosunnheyyy selamün helloo !
Hımmm neyse du bakem cumaya az kaldı . Ama henüz cuma degillllBoy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
Ben bugun karnabahr yapcem kiiiiiKarnıbahar bana geçen baya artı yaptı.. ödem yaptı şişirdi.. ki eskiden hiç yapmazdı.. zayıflaydıkça hassalaşıyo sanki midemiz...
Bugun de mi sabitsinnn uleee . Bence cuma eksilecek bekle azCok gecmiş olsun balım cıkabiliyosan cık zaten grip bekldkce dinlenmedkce daha kötü hal alıyor.iş saglgndan değerli değil..
İnş olmaz cok gecms olsun tatlım
aaahhhh ahhh bende sabitim yine sende ara ara oynamalar olmus ya bende 0 elde var yine 0
Neden peki canım bir şey mi kaçırdın da geldi yoksa normal beslendin öylesine mi gelen bir artı buAy alintilarim gitmiş
@MiuLego stres de etkili midir acaba
Esra_4378 senin bu bilgilere bayiliyorum
nehirnil111 pazartesi 400 eksideydim ama bugun artidayim
Olur neden olmasın en azından vücudunu sıkılaştırırsın böyle bayağı ter atacağın sağlam spor yap ama yarın vücudunu dinlendirecek spor yaparsın cumaya güzel bir eksiAyy ben hala spor için bişiler yapamiom ..çok dertliyim. Sahi mi.Ay bişiler yapsam 500 olur mu . Ben napsam bugün de eski temizlesem silsem .. salona gidip bisiklet mi cevirsem . Du bakiyimmm
Kalem etkilemiş olabilir canım tarihi mi geçti markasız bir ürün mü dikkatli ol yüz bu güvenilir olmalıKızlar ya uzun zaman olmuştu makyaj yapmayali. Şimdi kalem ve pudra var yüzümde ve benim gözlerim yanio sulanio. Neden acaba . Kalem maskara mi etkiledi ki.
Bi de yeni malzemeler almak istiom burda bi ri farmasi satıo. Ne dersinz var mı bilgisi olan. Ben Max faktör den alıyodum hangisi ni tercih etmeli .
heyyy selamün helloo !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?