Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo aralığınlâ alakali hoceee bence. Çünkü 60 58 arası mesela beni çok zorlar . İdeal kılona ulastin belki de . Vücut altına dusemio. Bilemedim şimdi. belki önce sordum da boy 165 miydi
Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..

Göz kalemi olarak loreal i kullanıyorum ki ayda yılda bir.. memnunum...

Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
Karnıbahar bana geçen baya artı yaptı.. ödem yaptı şişirdi.. ki eskiden hiç yapmazdı.. zayıflaydıkça hassalaşıyo sanki midemiz...

Karnıbahar bana geçen baya artı yaptı.. ödem yaptı şişirdi.. ki eskiden hiç yapmazdı.. zayıflaydıkça hassalaşıyo sanki midemiz...
Bana da yapmazdi ama diyom ya pazartesi yapmasina sasirmafim.beni gıcık eden dunden bugune gelen arti

Eki Görüntüle 2123456

Bişeyler yapmazsa 28 gün sonra bonus
Senin iddiaya kaç gün kaldı sayın bonus? Rakip ne durumda? Piyasa araştırması neyin yaptın mı? Akrabaysa sabote etmek kolay olur kız. Misal her gün pasta börek gönder. böylece seni geçemez
Nası fikir ama kafa zehir yemin ederim zehir ya harcanıyorum buralarda

Bana da yapmazdi ama diyom ya pazartesi yapmasina sasirmafim.beni gıcık eden dunden bugune gelen arti
Canım bi sakın ol gunluk dalgalanmalar oluyor ya da kilonun takılması sen bildiğinden sasma temiz beslen birden inecek gireceksin ben iki haftadır sabit takılıyordum cok sukur dustu bu hafta mesela ama inatla devam etmek lazım

günaydın kızlar, zor bela işe geldim ama heran izin alıp çıkabilirim
Cok gecmiş olsun balım cıkabiliyosan cık zaten grip bekldkce dinlenmedkce daha kötü hal alıyor.iş saglgndan değerli değil..

Büyüğü okula gönderdim küçükle uğraşıyorum.. hasta gibi
İnş olmaz cok gecms olsun tatlım

aaahhhh ahhh bende sabitim yine sende ara ara oynamalar olmus ya bende 0 elde var yine 0

Bende bu aralar eve takmış durumdayım evlenirken aldığım mobilyaları beğenmez olmustum gardırop yaptırdım yeni anneme oturma grubu yollayacak tum gardırop da yollayayım dedim bu bahaneyle koltuklara da kılıf dıktırdım halı aldım yenı diyorum ki evdeki mobilyayı da degıstıreyım dedım boyasam becerebilir miyim acaba hıc boyle deneyimi olan var mı evdeki mobilyayı boyayan

Hımmm neyse du bakem cumaya az kaldı . Ama henüz cuma degillll

Bugun de mi sabitsinnn uleee . Bence cuma eksilecek bekle az

Ay alintilarim gitmiş
@MiuLego stres de etkili midir acaba

Esra_4378 senin bu bilgilere bayiliyorum

nehirnil111 pazartesi 400 eksideydim ama bugun artidayim
Neden peki canım bir şey mi kaçırdın da geldi yoksa normal beslendin öylesine mi gelen bir artı bu
Ayy ben hala spor için bişiler yapamiom ..çok dertliyim. Sahi mi. Ay bişiler yapsam 500 olur mu . Ben napsam bugün de eski temizlesem silsem .. salona gidip bisiklet mi cevirsem . Du bakiyimmm
Olur neden olmasın en azından vücudunu sıkılaştırırsın böyle bayağı ter atacağın sağlam spor yap ama yarın vücudunu dinlendirecek spor yaparsın cumaya güzel bir eksi
Kalem etkilemiş olabilir canım tarihi mi geçti markasız bir ürün mü dikkatli ol yüz bu güvenilir olmalı Marka olarak ben Max factor, Maybelline genelde kullanıyorum bir de bazı basit şeyler de golden rose alıyorum
heyyy selamün helloo !
şişko şeriniz geldi var mı bana şööle koca totişlik bi yer

Ooo şerim hoşgeldin nerelerdeydin buralara gelme sonra tontiş tontiş konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…