Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

giniydiiiiiiiiiiin
ay harika paylaşım

yihahahahahaah heee ömür uzatmaca keyf
Hellööööö sistirlar
hellö broooooooooooooooooo
Ay alintilarim gitmiş
@MiuLego stres de etkili midir acaba

Esra_4378 senin bu bilgilere bayiliyorum

@nehirnil111 pazartesi 400 eksideydim ama bugun artidayim

stres inanılmaz etkiler Berna.. uykusuzluk ve stres direk ödem sebebidir.. sakin ol uykunu almaya çalış bol su tüket inecek yahu cumaya

@MiuLego kolay gelsin canımmm.
sağol elifcimmmm
heyyy selamün helloo !
şişko şeriniz geldi var mı bana şööle koca totişlik bi yer
var var şeri sen gel.. gel de geri kaybolma yeter ki.. bir var bir yok şeri koydum adını
ne biçim günaydın
Gece 4 yatan sabah 7 kalkan uyuduğu 3 saat içinde 8 defa kalkan bı white bırakayım suraya
ne kadan da dadlu bi vaytmış o la

Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
Aynen dün hiç yemedigim kadar erken yedim 2 gündür öyle yapmaya calisiyorum yedigimj görsen KUŞ kadar amaaa ...
Makyaj yapmıyorum o sebeble bilemicem canim ama farmasi komşular kullanıyor doğal falan diyorlar

Canlar..

Moral düşürmek, stres olmak, uykusuzluk veee son 2 günde karbon tüketmek ÖDEME sebep olur yapmayın.. tartı bu oynar artı da eksi de gösterir.. regl dönemidir ödem olur.. bir sürü sebep var yahu..

Siz yoldan sapmayın moral bozmayın.. tartıdan her gün eksi göstermesini beklemek vücudunuzu robot gibi dşündüğünüz anlamına gelir ki bu çok saçma. Olur mu öyle şey. canlı bir organizma vücut.. artı olur eksi olur tartı dalgalanır..

Ama sabırla moral bozmadan tartı gününe kadar devam etmek lazım.. tüm çözüm yollarını denemek lazım.. tartı günü eksi görmek laızm.. haa oldu ki göremedik herşeyi yaptık...

OLUR ARADA ÖYLE.

Can sağlığı.. Sonraki hafta sağlam eksi gelecek demektir bu.. moral bozmak yok!

Can mısın sen ♡♡♡

Esra_4378 verdiğin bilgiker hem cok pratik hem cok güzel sagol canım:)
Sizde sagolun burda konusuyoruz bazen birbirimize soruyoruz hastalaniyoruz bakıyorum bize yarayacak paylaşıyorum hepimiz faydalanalım Bonus senin paylaşımlarda super bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…