Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2. öğünüm ikindi vaktiydi

3 ad. kaşarlı köfte
3 ad. inegöl köfte
salata
ayran

2 saat kadar önce ayran içtim

2-2.5 lt su içtim

bugün öğleden sonra bize yakın olan,yeni açılan optimuma gittim,annemle ve ablamla buluştuk orda.gezdik,tozduk,alış veriş yaptık,yedik içtik çok keyifli bir gündü.bir o kadarda yorucu.gözümden uyku akıyor kızlar.öpüyorum herkesi iyi geceler tatlı rüyalar

ıııııııııyyyyyy çorba içemem ben

iyi geceler tatlı rüyalar hepicinize

ya

ben size bişey soracaktım da

aaaaaa

ıııııııııı

şey

nese

sorsammıki

bilirmisinizki

bundan bulsamda bi tane yesem kaç kaloridir sizce

ıııııııııyyyyyy çorba içemem ben

Eki Görüntüle 381530 iyi geceler tatlı rüyalar hepicinize
canım çorba içilmezmi ah ah ben gebeligim boyunca hep yatım çok agladım bir sıcak çorba olsada içsem diye kimse pişirip gelmedi
ya

ben size bişey soracaktım da

aaaaaa

ıııııııııı

şey

nese

sorsammıki

bilirmisinizki

Eki Görüntüle 381531

bundan bulsamda bi tane yesem kaç kaloridir sizce

ben bunu ekmek arası yapar yerim yer ay çok tatlı maşşallah

merhaba tombul kuşlarım bugün 7 kalktım eşimi doyurdum evi topladım birazdan ablama gdicem kahvaltıya oglumu sevmeyeoglumla olunca en azından annelik özlemim diniyorum bir nevze olsa istedigim pozisyona sokup seviyorum sıpamı ay bir teyzecim demesi var yiyesim geliyo dün aklıma geldide kıpkırmızı elime verdiler yigidimi nede büyüdü benim oglum ablam dogurdu 6 ayluk yoktu yigit ogluma hamile kaldıydım ablamın kayınpederi öldü ogün oraya gittim bir yandan yigidi sallıyourm bir yandan bir bebegi beşikte sallıyorum bir taraftan 2 yaşındaki kızla oynasıyorum ablamın görümcesi dediydiki allahım sana böyle versinde başını kaşımaya zamanın olması dedi inanın 7 sene olmadıya bebegim tedaviye ragmen bile o an oglum umudum benleymiş haberim yok pazar kayınpederi öldü pazartesi istanbulda bir yagmur var sormayın yigidi hastaneye götürücez ablamda şemşiye var bende ince bir pardesö var ne ıslandım oglan ıslanmasın diye hastane işlerini hallettik eve geldik evini temizledim 3 çeşit yemegini koydum ocaga oglanı yıkadım uyuttum ablam emzirdi sonra eve dogru yola çıktımablam çok aglamış arkamdan allahım kardeşimide evlat sahibi yap çok hakediyo diye otobüse bindim gözlerim doldu oglumdan ayrılasın gelmedi allah affetsin dedimki içimden allahım ablam oglunu ban versin benim olsun benim yokya bebegim o gene doguru dedim sonra gözlerimden akan yaşları görseniz eve gelene kadar agladım eve gelirken indim otobüsten eczane ban ben eczanaya bakıyorum dedim al bir test yap aman dedim paşa gene aglıcan bebek yokki parana yazık neyse hiç unutmuyorum 6 milyon param kalmıştı 5 milyonuna testti aldım 1 milyona ekmegimi eve geldim bu arada 13 kilo verdim diyetteyim tabe şimdiki gibi eve girince ablamı aramıştım geldim diye neyse testi yaptım dedim bir bakıyım amanın ne görsem çift çizgi allahım bu şakamı dedim sonra tekrar ablamı aradım kaynanası çıktı teyze ablamı versene dedi kız ne oldu deyince sen ablamı ver dedim verdi abla ben hamileyim rabbim dualarımızı kabul etti deidm nasıl seviniyorum aglıyourm okadar sevinmişimki akşam ezanı okunmadan namazı kılmısım siz düşünün artık tam oturdum ezan okundu buda ney dedim bakarımki akşam ezanıablam dediki gel kan testi yapalım eşime demedim tabi sabah gittim eşim dün gitmedinmi dedi adama diyemiyoruki neyse kanı verdik saglık ocagında bize bir link verdi kadın burda sonuçlar çıkıyo bakın diye neyse ablam ı arıyorum abla çıktımı diye ablamda kız 92 .59 çıktı dedi abla abla hamileyim dedim bana kalsa gene eşime birşey demiyorum doktor kesin desin doktora gittik doktor demezmi hamilesin bende bir aglama varmış ne siz ne ben söylüyüm evet dedim bu sefer durucak alıcam bebegimi kucagıma bunu nedenmi anlattım söylüyüm kaynanama gitmiştik eşimle eltimlerde oraya geldi neyse bunun kızı var 2 bebegi düşünüyo ne korkuyourm ama hamile kalmasına degil herseferinde laf sokmasından hava atmasından canım ne yanıyo bir bilseniz bunlar sigortaya gitti aradılar bebegim var diye sen benle dalga geçti hamileyim diye birde karı koca karşıma geçti gülüyolar eşim ah eşim sinirinden benle kavga etti senle dalga geçtiler sen birşey demedin diye lafıda koydu eşim onlar yüzünden eşimle kavga ettim küs yattık eve gelince ben paşa eşini seven paşa üstüne tütreyen paşa ilk defa kavga etmiştik canım ne acımıştı sabah işe gitti kahvaltıyapmadan hazılıyım dedim sitemle işim var yemem dedi öglenmi ilkindimi bilmiyorum namaz kılarken ne agladım o secdelerin dili olsada konuşsaallahım dedim kuluna acı ilk oglumu aldın sen verdin sen aldın ne olur eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip et hayırlısından dedim secdelere kapandım nasıl aglıyourm sinir krizine girmiş gibi allahım paşanla dalga geçiyolar sakat gözüyle bakıyolar dedim allahım duy sesimi ne olur bir hayırlı evlat ver dedim şimdi anlanırken bile gözlerim doldu akıyo şuan rabbim dediki bana kulum senin için böylesi daha hayırlı çok isteme benden dedi galiba ama o ay hamile oldugumu ögrendim 7 sene sonra ne tedaviler neler yapmadımki olmadı bebegim bir bebek kokusuna okadar ihtiyacım vardıki herkezin vardı benim yoktu derlerya malım mülküm herşeyi almaya kudretim var diye bir bebegi satın bile alamıyorz yaradan vericekki olucek o akşam teste doktor hamilesinya dediya eşim işten geldi ddeim canım bana iyi bak ne degişiklik var bende dedim oda saydı durdu canım dedim karşında artık bir anne adayı var deyince nasıl ya dedi bebegimi zolucak rabbim dualarımızı kabul etti dedim sarıldık birbirimize nasıl aglıyoruzanlıcagınız yaradanda isteyince eninde sonunda yaradan veriyo ben buna inanıyorum gelelim sadete bebegi olmayanlar üzülmesinler inanın önceden olmuyo diye aglıyodum şimdide doguyolar ölüyolar diye aglıyorum farkeden birşey yok yaneonun için ozaman nasıl azim ettim kiloyu verdim şimdide verebilirim degilmi kiloyuazim edicem benle dalga geçenlere sakat damgazı vuranlara göstericem baksınlar bakalım nasıl veriliyomuş bu kilolar onlar aklıma geldikçe dahada hırs yapıyorum valalahi ama 30 kiloyu nasıl veririm bilemiyorum:18::18::18:rabbim sabır versin irade versinde veriyim işşallah sonra gelsin bebeler gelsin iltifatlar gelsin cicili kıyafetlerben 118 kilodan nasıl 99 düştüysen gene düşerim 60 kiloya biraz azim biraz sabır biraz hırs tamamdır bu iş eşim söz verdi istedigim kiloya ulaş bana frambuazlı pasta alıcek bunları nedenmı anlattım içimden geldi ne biliyim içimi dökmek istedimdeşimdi ben çıkıyorum ogluma gdiyim kahvaltımı yaapyım ablacıgımda akşam girer rapor veirirm allahım kismeyi evladıyla sınamasın ve olmayanlarada evlat nasip etsin işşallah aminnnnnn

Son düzenleme:

merhaba canım....çok duygulusun o kadar içten yazıyorsun ki....allahımın izniyle bebişi ni kucağına alıcaksın cnm benim...
bu arada dün sen günaydın demişsin ben onu görmemişim sana yazmamışım...kuusura bakma canım insanlık hali oluyor bazen....günaydıııııııııııııııııııı nn sana bu arada erkenden işleri halletmişsin ne güzel...ben de hemen işlere dalacağım....

kızlarr geçmişe dalasım var ama vaktim yok..akşam cvp yazıcam inş.....şimdi kalkıp kahvaltımı yapıp evin nankörrrişlerini yapıp ,,,süslenip eşimin dükkana gidicem...bugün bizim ilçenin pazarı ,pazara falan giricem...hareket olsun heeheheeegörüşürüz canlar....kendinize iyi bakın....

dualarımız seninle canım..

sophacım ataga gectin ne yapıyorsun cok mu spor yapıyorsun..

HAYIR CANIM..spor yapamıyorum ama inşaallah eşime koşu bandımı kurdurucam bu akşam..selülitlerim çok fena..karatayı uyguluyorum cnm ve sıfır kaçamak...ama hiç su içmiyorum ..böyle giderse durar su içmezsem...bundan sonra akşamları protein agırlıklı yiycem belki de sadece yogurt...
cnm bu arada sen koşu bandımı sormuşsun aklımda...su an çatıda markasını modlini unuttum..indirince yazıcam sana..4 yıl oldu alalı ve aldıgımda 62 kg idim:))çok pahalı özellikli bişiy almamıştım...sanırım o zaman için 750 filandı....

insan takım arkadasının güzel haberlerini alınca enerjisi artıyor motive oluyor hadi kızlar bahar geldi yaza kadar verelim şöyle 5er 10ar..

insan beni çagırmazmı aşk olsun birlikte giderdik gezer gelirdik yaw geçmiş olsun baş agrısı çok kötü yaw:18::18:
Soz senle de gideriz caniim...
Kuzucum seni hem güneş hem kar çağırıyor ne iştir
Yav bende anlamadiim..kayniyo bendeeeeee.....
Gecmis olsun caniim.....

Gunaydin kizlaaaar.....

Shopaaa bravo caniiiiim....daha da iyi olcaaak...bi tanesiiin...

yok kız dünkü yediklerim 1000 cal nasıl olduysa dengelemişim öğlen haşlanmış yumurta ve ot salatası akşamda hamsi yedim ama ekmekle dürüm yaptım
haklısın canım bi başlayın bende utanır yaparım belki:26:
İns. Bisey cikmaz canim...oglanin sinavi nasil gecti...yegenim sozelci 69 neti var..iyi sayilir

....
benim oğlan tm ci hukuk istiyor onun için seçmişti 80 netim var diyor bakalım
canım çorba içilmezmi ah ah ben gebeligim boyunca hep yatım çok agladım bir sıcak çorba olsada içsem diye kimse pişirip gelmedi

ben bunu ekmek arası yapar yerim yer ay çok tatlı maşşallah

tüylerim ürperiyor senin bu yazılarını okuyunca inşallah sende kavuşacaksın bebeklerine

hastaneden yeni geldim eli boş geldim ama cihaz bağlabnma problem varmış sevk edelim başka hastaneye dediler yok dedim abimde ameliyattaymış ondan da görüşemedim neyse bi kaç gün sonra yerine otursun makinada öyle gideyim bari...ayrıca hastaneden buraya yürüyerek geldim burdaki ark ne kadar mesafe dedim 1,5 km falan dedi yook ben 2 km yürümüşümdür kestirme yollardan geldim ya uzata uzata hiç yön bulma kabiliyetim yok da

...
Guzel neti var canim olur ins....iyi yapmissin yurumussun...

koşubandını bende çok istiyorum yahiç inmem herhalde üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…