Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltı:3 cerry
3 zeytin
keçi peyniri
1dilim çavdar

ara:10 adet badem
sütlü kahve

öğle:dünden kalan kabak kavurmasına 2 yumurta kırıp yedim
yogurt

ara:1adet cevz

akşam
1 tabak yeşil fasulye
yogurt

cok erken yedim akşamı
1 adet hurma
3 adet ceviz
3adet erik kurusu
fazlamı oldu:26::26::26:

Saol canım.Bizede büyük ihtimalle bu akşam dr a gideriz.Kızımın öksürüğü arttı çünkü.Tavsiyelerin için teşekkür ederim

Hayirli aksamlar kizlar
önce menülerimi paylasayim sonra insallah geriye dönük neler kaynatmissiniz bir bakim :)

Ipekyol gecmis olsun canim,tam sifayi kapmissiniz

bu konularda pek uzman degilim ama herseyden az az yenilmesinin gerektigini düsünüyorum,yoksa belirli bir zaman sonra insan dayanamayip resmen saldiriyor hasretini cektigi gidalara,dolayisi ile menünü cok begendim,sadece kabaga iki degil de 1 yumurta olabilirdi cünkü 1 yumurtada 7 gram yag yag var,2 yumurta da 14 gram yag iceriyor,
badem vitamin e,magnezyum protein kalsium gibi vitaminlelr icerdiginden hergün degil de haftada bir kac kez seninde yaptigin gbi 10 adet kadar yemek cok saglikli..

Canim cok sevindim tahlillerin güzel ciktigina ..menünde cok güzel afiyet olsun

Son düzenleme:
doga canim oglunun imtihani nasil gecti? Cok merak ettim onu

Söyle bir imkan olsa,dense ki akabe ya sana yada pasam´a evlat verecegiz secim yap,
Allah sahidimdirki pasam´a ver Rabbim derdim…kendimden cok senin yavrun olmasini istiyorum cünkü o tadi tattin hamile kaldin..
Allah C.C benden önce senin yüzünü güldürsün canim

Son düzenleme:
1. öğün:

3 dilim pastırma ve 3 yumurtalı omlet
peynir
4 ad. kakaoya bulanmış kuru kayısı
½ çay bardağı ceviz
4 çay

2. öğün:

2 dolu kase tavuk çorbası
1 parça haşlama tavuk göğsü
1 kase yoğurt

2.5 lt su

canım sütlü kahve istiyor,birazdan içebilirim

SAPHIRAcim,menün harika afiyet bal seker olsun canim
bende sütlü türk kahvesini cok seviyorum
hergün 1 fincan muhakkak iciyorum..sanada simdiden iyi kahve keyifleri:)

SAPHIRAcim,menün harika afiyet bal seker olsun canim
bende sütlü türk kahvesini cok seviyorum
hergün 1 fincan muhakkak iciyorum..sanada simdiden iyi kahve keyifleri:)

teşekkür ederim hayatım ama mümkünse şeker bal olmasın afiyet benim için yeterli

Eşimle akşam üstü tartıştık bana kızdı yemek yemeden dışarı çıktı.Az önce gelip kızımı dr a götürdü.Ama suratı bi göreceksiniz.Ben kızıma gülüyordum.Oda taviz vermeyecek ya gülmek ve surat asmak arasında kaldı.Suratı çok komikti.
Çok basit bişey aslında.Kızıma akşam üstü duş aldırıyordum.Hasta olduğum için yardım istedim.Küvette musluğu açmıştım.Oda yardım etmek için fıskiyeyi açtı.Tabi eline almadan e ne oldu benim üstüm başım ıslandı.Bende kızdım.Nefret ederim hastayken ıslanmaktan.Oda bıraktı gitti.Neyse ben döndüm odaya kıza bakta suyla oynuyor bende kıyafet alayım dedim.Madem beğenmiyorsun kendin yap dedi.Azcık alttan alsan ne olur yani dedim ben birçok şeye katlanıyorum alttan alıyorum dedim.O zaman alma dedi.Bende sinirlendim çıktım.Ben kızı yıkarken oda hazırlanmış sonra çıktı.
Hasta hasta kalktım yemek hazırladım.Kzımda durmuyor sürekli ağlıyor.Çıldıracaktım neredeyse.Neyseki yemek yedide durdu biraz.
Aslında eşim çok anlayışlıdır.Kaç gündür bana baktı saolsun ama ipleri kopardımı tam koparıyor.Bende İçimi size dökeyim bari dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…