- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Saol canım.Bizede büyük ihtimalle bu akşam dr a gideriz.Kızımın öksürüğü arttı çünkü.Tavsiyelerin için teşekkür ederimevet emzirene genelde m...set veriyoruz ama bu ağrışarına bakılırsa senin antibiyotiğe ihtiyacın olabilir.emziren kullanamaz diye bişey yok sadece gercekten gerekli durumda belli ilaçlar kullanılır..görmeyincede kesin bişey diyemiyorum.kuzunda gece artan bir öksürüğü varsa bi kontrol et burnu tıkalımı..ozaman geniz akıntısı öksük yapabilir..kendin içinde sen yinede bir dr git ama gidene kadar tuzlu suyla gargara sana yardım edebilir dediğim gibi görmeden zor ama .bende emziriyorum ya kendimde iyi işe yarıyo 12 aydır sadece 1 tanecik minoset içtim.hastalardan okada hastalık gecti,tuzlu suyla atlattım ama benim bünyem kuvvetlidir..zencefilde iyidir,tavsiye ederim..
canim SIKMA canini,yemegin vakti degil,yediklerinin kalorisi ve yag orani önemlikızlar canım sıkkın..hiç bişiyy yapasım yok...akşam yemeğimi geç yedim biraz içim rahat değil....
kahvaltı:3 cerry
3 zeytin
keçi peyniri
1dilim çavdar
ara:10 adet badem
sütlü kahve
öğle:dünden kalan kabak kavurmasına 2 yumurta kırıp yedim
yogurt
ara:1adet cevz
akşam
1 tabak yeşil fasulye
yogurt
cok erken yedim akşamı
1 adet hurma
3 adet ceviz
3adet erik kurusu
fazlamı oldu:26::26::26:
Canim cok sevindim tahlillerin güzel ciktigina ..menünde cok güzel afiyet olsunben geldim sonunda eve.
Doktora gidip tahlil sonuçlarını aldım herşey çok iyi. Hatta diyete başlamadan önce kolesterolüm 210 civarındaydı 180 lere düşmüş. Trigliserid vs. de normal. 1 ay sonra tekrar yaptıracağım testleri. Hafta sonu diyeti iyice bozdum bir kere kaçamak yapınca arkası geliyormuş. Ama artık bugün diyetim için yeni bir sayfa açıyorum. Kaçamak yok artık. Umarım bu hafta da az da olsa kilo veririm.
Bu günkü menüm şöyle
Sabah 2 yumurta peynir
Öğlen 5 inegöl köfte yoğurt
Arada 3 tane sütlü neskafe
Akşam da tavuk köfte ve yoğurt yiyeceğim sanırım.
Şimdilik bu kadar...
kızlar canım sıkkın..hiç bişiyy yapasım yok...akşam yemeğimi geç yedim biraz içim rahat değil....
merhaba tombul kuşlarımbugün 7 kalktım eşimi doyurdum evi topladım birazdan ablama gdicem kahvaltıya oglumu sevmeye oglumla olunca en azından annelik özlemim diniyorum bir nevze olsa istedigim pozisyona sokup seviyorum sıpamı ay bir teyzecim demesi var yiyesim geliyo dün aklıma geldide kıpkırmızı elime verdiler yigidimi nede büyüdü benim oglum ablam dogurdu 6 ayluk yoktu yigit ogluma hamile kaldıydım ablamın kayınpederi öldü ogün oraya gittim bir yandan yigidi sallıyourm bir yandan bir bebegi beşikte sallıyorum bir taraftan 2 yaşındaki kızla oynasıyorum ablamın görümcesi dediydiki allahım sana böyle versinde başını kaşımaya zamanın olması dedi inanın 7 sene olmadıya bebegim tedaviye ragmen bile o an oglum umudum benleymiş haberim yok pazar kayınpederi öldü pazartesi istanbulda bir yagmur var sormayın yigidi hastaneye götürücez ablamda şemşiye var bende ince bir pardesö var ne ıslandım oglan ıslanmasın diye hastane işlerini hallettik eve geldik evini temizledim 3 çeşit yemegini koydum ocaga oglanı yıkadım uyuttum ablam emzirdi sonra eve dogru yola çıktımablam çok aglamış arkamdan allahım kardeşimide evlat sahibi yap çok hakediyo diye otobüse bindim gözlerim doldu oglumdan ayrılasın gelmedi allah affetsin dedimki içimden allahım ablam oglunu ban versin benim olsun benim yokya bebegim o gene doguru dedim sonra gözlerimden akan yaşları görseniz eve gelene kadar agladım eve gelirken indim otobüsten eczane ban ben eczanaya bakıyorum dedim al bir test yap aman dedim paşa gene aglıcan bebek yokki parana yazık neyse hiç unutmuyorum 6 milyon param kalmıştı 5 milyonuna testti aldım 1 milyona ekmegimi eve geldim bu arada 13 kilo verdim diyetteyim tabe şimdiki gibi eve girince ablamı aramıştım geldim diye neyse testi yaptım dedim bir bakıyım amanın ne görsem çift çizgi allahım bu şakamı dedim sonra tekrar ablamı aradım kaynanası çıktı teyze ablamı versene dedi kız ne oldu deyince sen ablamı ver dedim verdi abla ben hamileyim rabbim dualarımızı kabul etti deidm nasıl seviniyorum aglıyourm okadar sevinmişimki akşam ezanı okunmadan namazı kılmısım siz düşünün artık tam oturdum ezan okundu buda ney dedim bakarımki akşam ezanı ablam dediki gel kan testi yapalım eşime demedim tabi sabah gittim eşim dün gitmedinmi dedi adama diyemiyoruki neyse kanı verdik saglık ocagında bize bir link verdi kadın burda sonuçlar çıkıyo bakın diye neyse ablam ı arıyorum abla çıktımı diye ablamda kız 92 .59 çıktı dedi abla abla hamileyim dedim bana kalsa gene eşime birşey demiyorum doktor kesin desin doktora gittik doktor demezmi hamilesin bende bir aglama varmış ne siz ne ben söylüyüm evet dedim bu sefer durucak alıcam bebegimi kucagıma bunu nedenmi anlattım söylüyüm kaynanama gitmiştik eşimle eltimlerde oraya geldi neyse bunun kızı var 2 bebegi düşünüyo ne korkuyourm ama hamile kalmasına degil herseferinde laf sokmasından hava atmasından canım ne yanıyo bir bilseniz bunlar sigortaya gitti aradılar bebegim var diye sen benle dalga geçti hamileyim diye birde karı koca karşıma geçti gülüyolar eşim ah eşim sinirinden benle kavga etti senle dalga geçtiler sen birşey demedin diye lafıda koydu eşim onlar yüzünden eşimle kavga ettim küs yattık eve gelince ben paşa eşini seven paşa üstüne tütreyen paşa ilk defa kavga etmiştik canım ne acımıştı sabah işe gitti kahvaltıyapmadan hazılıyım dedim sitemle işim var yemem dedi öglenmi ilkindimi bilmiyorum namaz kılarken ne agladım o secdelerin dili olsada konuşsa allahım dedim kuluna acı ilk oglumu aldın sen verdin sen aldın ne olur eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip et hayırlısından dedim secdelere kapandım nasıl aglıyourm sinir krizine girmiş gibi allahım paşanla dalga geçiyolar sakat gözüyle bakıyolar dedim allahım duy sesimi ne olur bir hayırlı evlat ver dedim şimdi anlanırken bile gözlerim doldu akıyo şuan rabbim dediki bana kulum senin için böylesi daha hayırlı çok isteme benden dedi galiba ama o ay hamile oldugumu ögrendim 7 sene sonra ne tedaviler neler yapmadımki olmadı bebegim bir bebek kokusuna okadar ihtiyacım vardıki herkezin vardı benim yoktu derlerya malım mülküm herşeyi almaya kudretim var diye bir bebegi satın bile alamıyorz yaradan vericekki olucek o akşam teste doktor hamilesinya dediya eşim işten geldi ddeim canım bana iyi bak ne degişiklik var bende dedim oda saydı durdu canım dedim karşında artık bir anne adayı var deyince nasıl ya dedi bebegimi zolucak rabbim dualarımızı kabul etti dedim sarıldık birbirimize nasıl aglıyoruz anlıcagınız yaradanda isteyince eninde sonunda yaradan veriyo ben buna inanıyorum gelelim sadete bebegi olmayanlar üzülmesinler inanın önceden olmuyo diye aglıyodum şimdide doguyolar ölüyolar diye aglıyorum farkeden birşey yok yane onun için ozaman nasıl azim ettim kiloyu verdim şimdide verebilirim degilmi kiloyu azim edicem benle dalga geçenlere sakat damgazı vuranlara göstericem baksınlar bakalım nasıl veriliyomuş bu kilolar onlar aklıma geldikçe dahada hırs yapıyorum valalahi ama 30 kiloyu nasıl veririm bilemiyorum:18::18::18:rabbim sabır versin irade versinde veriyim işşallah sonra gelsin bebeler gelsin iltifatlar gelsin cicili kıyafetler ben 118 kilodan nasıl 99 düştüysen gene düşerim 60 kiloya biraz azim biraz sabır biraz hırs tamamdır bu iş eşim söz verdi istedigim kiloya ulaş bana frambuazlı pasta alıcek bunları nedenmı anlattım içimden geldi ne biliyim içimi dökmek istedimde şimdi ben çıkıyorum ogluma gdiyim kahvaltımı yaapyım ablacıgımda akşam girer rapor veirirm allahım kismeyi evladıyla sınamasın ve olmayanlarada evlat nasip etsin işşallah aminnnnnn
kızlar canım sıkkın..hiç bişiyy yapasım yok...akşam yemeğimi geç yedim biraz içim rahat değil....
1. öğün:
3 dilim pastırma ve 3 yumurtalı omlet
peynir
4 ad. kakaoya bulanmış kuru kayısı
½ çay bardağı ceviz
4 çay
2. öğün:
2 dolu kase tavuk çorbası
1 parça haşlama tavuk göğsü
1 kase yoğurt
2.5 lt su
canım sütlü kahve istiyor,birazdan içebilirim
ben cikayim insallah
selam ve dua ile...
SAPHIRAcim,menün harika afiyet bal seker olsun canim
bende sütlü türk kahvesini cok seviyorum
hergün 1 fincan muhakkak iciyorum..sanada simdiden iyi kahve keyifleri:)
teşekkür ederim hayatım ama mümkünse şeker bal olmasınafiyet benim için yeterli
Ipekyol gecmis olsun canim,tam sifayi kapmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?