Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

koşubandını bende çok istiyorum yahiç inmem herhalde üstünden

heeee bende öyle dedim şimdi kızım kaymacılık oynuyor üstündeama evde olması büyük avantaj akşam belkim 20 dk falanda doğa hanım izin verirse onda yürürüm..

Kizlaar mesaj sayimlari sirayla yapilacakti ama hep atlamissiniiz..tekrar tarihleri yaziyoruum....lutfen dikkat edeliim..gorev yapmama ceza puani sebebidiir...mazareti olan baskasiyla degisebilir....

*
SAPHIRA
saferan
Shopaholic. (p.tesii). (dunun sayimi sende shopaa)
Saliss. . (sali sayimii)
Pasam3402. . (carsamba sayimi)
Kelebekolcam. (sayim yapti)
Akabe. (. Persembe sayimi)
gerbera1987. (cuma sayimi)
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)
Angiera. ( Sali )
Ecemavi. (carsamba)
ipekyol. (persembe)

kizlar lutfen dikkat....bu listeyi kopyalayip yanlarina yazalim mesaj sayilariniii ...gunleri silmeyeliim

Son düzenleme:
dolapta hamsi var yesemmiki öğlene veya akşama daha kahvaltı da etmedim annemler teyzeyi kalp doktoruna götürdüydülerde

Son düzenleme:
ipekcim hoşgeldin canımmm...çok geçmiş olsun...bal limonlu ılık su iç hemen toparlıyor cnm...
Canımm teşekkür ederim daha iyiyim bugün sanki ağrı kesici almadım bakalım ne kadar dayanabilecem
Süpersin güzelim aynen öyle mamalar kaçmıyor bir yere .Zayıflayalım sonra afiyetle yiyeceğiz onlardan.
Ne güzel yaaa.Yeni döndüm ama çok özledim annemi ablalarımı.Sen yazında depreşti yine özlemim.Neyseki bu defa araya fazla zaman girmeden tekrar döneceğim
Canım benim yaaaa.Okuyunca bende ağladım.Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin.Bunun acısını bildiğim için seni çok iyi anlıyorum.sen böyle yazınca kızıma snrlendiğim zamanlar aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum
günaydınnn şekerler....buün 78 leri gördüm....çok mutluyum ve motiveyim...başarıcam...başarıcazzz

Süpersin tatlım yaaa.azcık daha gayret etsen neredeyse aynı olacaz.Maşallah sana...
Bende aldığım kiloların 2.2sini verdim.İnş cumaya kadar braz daha veririmde artı çıkmam

Sevgli dr um benm derdime bir çare..Bu ağrıları nasıl geçer.Ne yapmam lazım.Burda dr a gitmek büyük bir işkence

Saol safişim
senin ufaklık ne kadardı canım emziriyormuydun..emzirmiyorsan kas gevşeticiler var onlardan alabilirsin yanıdna birde ağrı kesici..
kas gevşetici *****
ağrı kesici
olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba tombul kuşlarım
canım inan fena oldum yazını okuyunca..benim de ablamın olmadı 3 sene kadar..benim bebeğim onun bebeği gibiydi..çok şükür onun da oldu bebeği şimdi 8 aylık paşamız nasıl tatlı nasıl güleç maşallah supanallah kendi çocuğumdan hiç bir farkı yok.ablamın hamile olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım ben de,nasıl sevinmiştik..Allahım çok şükür sağlıkla verdi onu bize.inşallah senin de olacak,rabbim dualarını kabul edecek
günaydınnn şekerler....buün 78 leri gördüm....çok mutluyum ve motiveyim...başarıcam...başarıcazzz
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu harikasınnn bebeemmm
kızlar bu aradaa YAŞASINN KARATAYYYYYYYYYYYYYYYYY

eevveeettt bencedeeee

Eğer güzel gözlerin olmasını istiyorsan,
... insanlara iyilikle bak...
Eğer saçların güzel olsun istiyorsan,
... bırak çocuklar ellerini geçirsin saçlarından...
İnce bir bedense istediğin,
... ekmeğini açlarla bölüş...
Ve güzel dudaklara sahip olmak için,
... sadece güzel sözler söyle...

selammmm
dünkü yorgunluğu hala atamadım üstümden desem 11 de kalktık sabah kızımla..biraz aldığım ilacın da etkisi sanırım..sersemlik halsizlik var,hiç sevmiyorum hasta olmayı,bütün enerjim düşüyor neyse iyi olucam inşallah

bende uyumak istiyorum yaaaaaaaaaa:84:..geçmiş olsun canım..

senin ufaklık ne kadardı canım emziriyormuydun..emzirmiyorsan kas gevşeticiler var onlardan alabilirsin yanıdna birde ağrı kesici..
kas gevşetici *****
ağrı kesici
olabilir

Drum civanım sapiş düzenlemiş mesajı.Ama emziriyorum hala ,bebişim 4 gün sonra 19 aylık olacak.Ben sadece mi...set kullanıyorum.bugün onuda almadım gerçi.Ama boğazımda da yanma var.Baş ağrısı,öksürük,kas ağrısı,kemik ağrısı,boğaz yanması yani ne ararsan var şekercim.Sadece onu kullansam olur mu.Düne göre daha iyiyim sanki.
İşin kötüsü galiba bebişimde ateşliyken böyledi.Şimdi daha iyi tabi ama öksürüğü devam ediyor.Gece çok fazla uyanıyor.Doğru dürüst uyumuyoruz desem yeridir.Sürekli emmek istiyor.Burda dr a götürünce direk antibiyotik veriyorlar.Tr çok kötü olmazsa dr antibiyotik kullandırmıyordu.
Ne yapsam doktor civanım :26: :26:

iyi teyzesi annesi gibicabuk atlatıyor.uyudu..fatihte tepemde laptoba sardı.

benim yerime öp paşayı

bu durumlarda bence o satte karbonhişdrat alma salata ve herhengi bir proteini ye yada sen en iyisi geç vakit olduğu zaman yiyormuş gibi yap

1 top yeeee

2. öğünüm ikindi vaktiydi

3 ad. kaşarlı köfte
3 ad. inegöl köfte
salata
ayran

2 saat kadar önce ayran içtim

2-2.5 lt su içtim

güzel

bende hiç bu kadar ayrı kalmamıştım

canım çorba içilmezmi ah ah ben gebeligim boyunca hep yatım çok agladım bir sıcak çorba olsada içsem diye kimse pişirip gelmedi

ben bunu ekmek arası yapar yerim yer ay çok tatlı maşşallah

ay çevrende hiçmi bir yakının yoktu bak çok üzüldüm sen bana gel ben yaparım

süpperrrr

biri bana bu işi bie anlatsa nasıl yapılacak mağlum taze üyeyiz
dolapta hamsi var yesemmiki öğlene veya akşama daha kahvaltı da etmedim annemler teyzeyi kalp doktoruna götürdüydülerde

hamsiiiiiiii

evvet güzelmiş

ben geldim sonunda eve.

Doktora gidip tahlil sonuçlarını aldım herşey çok iyi. Hatta diyete başlamadan önce kolesterolüm 210 civarındaydı 180 lere düşmüş. Trigliserid vs. de normal. 1 ay sonra tekrar yaptıracağım testleri.

Hafta sonu diyeti iyice bozdum bir kere kaçamak yapınca arkası geliyormuş. Ama artık bugün diyetim için yeni bir sayfa açıyorum. Kaçamak yok artık. Umarım bu hafta da az da olsa kilo veririm.

Bu günkü menüm şöyle

Sabah 2 yumurta peynir

Öğlen 5 inegöl köfte yoğurt

Arada 3 tane sütlü neskafe

Akşam da tavuk köfte ve yoğurt yiyeceğim sanırım.

Şimdilik bu kadar...

Çok sevindim senin adına canım ne güzel yaaa.. En yakın zamanda gelsin 60 lar....

saol canım. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun....

Paşam yazdıklarını okudum. Çok duygulu yazmışsın gerçekten. Sabrının karşılığını alacaksın eminim. Allah sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

kahvaltıda
1 dilim ekmek
azcık dukan krep
1 yumurta
domates

125-130 dk yürüyüş

birazdan kısır yicem
akşamda milkshake içeceğim aşeriyorum resmen

hamsi başka bahara kaldı

evet emzirene genelde m...set veriyoruz ama bu ağrışarına bakılırsa senin antibiyotiğe ihtiyacın olabilir.emziren kullanamaz diye bişey yok sadece gercekten gerekli durumda belli ilaçlar kullanılır..görmeyincede kesin bişey diyemiyorum.kuzunda gece artan bir öksürüğü varsa bi kontrol et burnu tıkalımı..ozaman geniz akıntısı öksük yapabilir..kendin içinde sen yinede bir dr git ama gidene kadar tuzlu suyla gargara sana yardım edebilir dediğim gibi görmeden zor ama .bende emziriyorum ya kendimde iyi işe yarıyo 12 aydır sadece 1 tanecik ***** içtim.hastalardan okada hastalık gecti,tuzlu suyla atlattım ama benim bünyem kuvvetlidir..zencefilde iyidir,tavsiye ederim..

t
ı

angieracım senin kuzu bu kahvelerden uykusuz olmasın emzirmeyi bıraktın mı sanrıım sende benim gibi kahve tiryakisisin..

Son düzenleyen: Moderatör:
ablacım ben sana yardım ederim sıra sana gelince..teyzesi kuzum bugün aşı oldu..babası beni ziyarete getirmişti 1 yaşaşısı vardı yaptık bi baktım süt oglumda gelmiş onuda aşıladım..fatih nasıl kızıyo hemşireye beniaşıladın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…