Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğle güzel akşam güzel sabah az balım neden dolu dolu değil kahvalti

Menüde spor da şahane eflal sahaneeeeee

Niye ki herkes yiyor kız olmamış mı oye gidiyoruz ya oraya gidinceye geç olur bunları yemek zorunda kaldı.m yemeğim yoktu

Nasıl yok kız bir tabaga yeşil soğan ve maydanoz doğradım yemek tabağına zeytin yağı limon baharat 2 haşlama yumurta 1 yk menemen zeytin 10 tane 2 kk da peynir yedim tevafuk55
Balim sabahtan aksama cok yzun vakit var yedoginnde cok az geldi..

Hem beni sahalara mi gömecen ya

Canım sabah pankek yediysen muffin olmasaymis tamam sağlıklı atistirmalik ama fazla çekirdek tuzlu ve ay çekirdeği ise ciksss kabak ise kkey

Hippom su yok ama emziren anne olarak içiyorsun sen demi sporun az balım daha doğrusu yağ yakmaya yeterli değil menü şahane sahane
Cnm ben en az 3lt su içiyorum .. spor olarak leslie de yapmaya çalışıcam. Ama şöyle ki spora gerçekten çok zor zaman ayırabiliyorum maalesef 2 çocuk.. bebek öğlen uyuyınca aöf için ders çalışıyorum .. akşam yemeğini büyük oğlan okuldan gelince oynarlarken yapıyorum.. kahvaltı yaparken zaten kıyameti koparıyo.. bazen wc 'ye gitmeye fırsat bulamıyorum ..
Ha dersem kk ya nasıl giriyorsun şu an ki gibi emzirirken yada uyuturken ya da wc de :))

Seni en iyi en anlarım kuzum bende de 2 tane

Menu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k.kayisi

Kahv 8.15: 1 has yumurta kk peynir
Küçük domates ve 1 dilim ekmek

Ara 2 ceviz 1 badem 1 fındık

Öğle 12.00: 1.5 servis taze fasulye, 4 çatal patlıcan turşusu (doymadım ama)

Ara sütlü kahve ve kiraz sapı çayı

Akşam 17.00: yogurtlu kabak sote+ içine 1 ceviz
2 baget

Su 2.5 litre

Spor 50 dakika yürüyüş - 50p
60 dakika tempolu yürüyüş - 150p
250 ip atlama - 50p
Toplam 250 p nehirnil111

@MiuLego Whiteblacklife Esra_4378

Cnm iki gündür kabak yiyorsun maşallah :)) menün de sporun da çok güzel..

İyi akşamlar kızlar
66.5 olayım listeye gireceğim
İf diyetine başladım
Bu diyette akşam yemeği yok
Öğlen yemeğini yiyip bitiriyorum yeme işini , sağlıklı _ sağlıksız olduğu tartışılır
Ben daha öncede yaptım ,kollarım bile incelemişti bugün tehlike start verdim yeniden , @Whiteblacklife @Storm- @MiuLego

Ben mac den aldım biraz tuzlu ama makyajı çok güzel yapıyor şimdi kiyamiyorum bitmesin diye sadece eşimle dışarı çıkarken kullanıyorum veya toplantilarda.
Ay evet sitede reklami cikio baktım fiyatlar pahalı. . Ama sanki fondöten için verilir o para ne dersin. Kullanio musun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…