- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Öğle güzel akşam güzel sabah az balım neden dolu dolu değil kahvalti@MiuLego @Melegiimm22
Menum
Sabah
1 yumurta 1 dilim kepek.ekmegi cay
Oglen
Tavuk sis izgarada ve salata 1 bardak ayran
Ara
1 kup seker uzgunum sekerim 50lere dustu.Ancak bu toparliyor kisa surede
Aksam
1 kase yogurt
7 tane hurma
Canim yemek istemedi mide bulantim var
Su 2 litreye yakin
Spor yok uzgunum
Vaktim yok canimda skkin zaten.
Menüde spor da şahane eflal sahaneeeeee14 mart menüsü :
Uyanınca : Ballı sirkeli su
Kahvaltı ( 8:00) : 1 tost, maydanoz, 3 zeytin
Ara ( 11:00) : Yarım ayva
Öğlen (13:00) : 3 kaşık yulaf, 2 hurma 1 incirle yulaf lapası tarçınlı.
Ara (15:00): 10 fındık
Akşam (18:00) : 4 kaşık mantar sote, 2 kaşık yoğurt, 1 kase salata
Su: 3 litre
Spor : 60 dk eliptik, 25 dk bisiklet / 335 puan @begum75
@MiuLego
Whiteblacklife
Niye ki herkes yiyor kız olmamış mı oye gidiyoruz ya oraya gidinceye geç olur bunları yemek zorunda kaldı.m yemeğim yoktu
Balim sabahtan aksama cok yzun vakit var yedoginnde cok az geldi..Nasıl yok kız bir tabaga yeşil soğan ve maydanoz doğradım yemek tabağına zeytin yağı limon baharat 2 haşlama yumurta 1 yk menemen zeytin 10 tane 2 kk da peynir yedimtevafuk55
Canım sabah pankek yediysen muffin olmasaymis tamam sağlıklı atistirmalik ama fazla çekirdek tuzlu ve ay çekirdeği ise ciksss kabak ise kkeyçarşamba günü menüm gelsinnn
sabah 08.40
3 adet peynirli pankek (1 yumurta, 2 yk siyez unu, 2 yk kefir, tulum peyniri, maydanoz toplam 4 adet çıktı 3 ünü yedim)
8 yeşil zeytin
domates biber
ara 12.15
1,5 kk balkabaklı muffin (badem unlu)
öğlen 13.30
kazan kebabı
ev yoğurdu
ara 16.00
1 Türk kahvesi fincanı çekirdek
akşam 19.15
mantarlı biberli tavuk sote
salata
ara 21.00
100 mlt kefir
yatana kadar 2,5 lt su
sabah ve öğle sade Türk kahvesi
akşam 2 kupa beyaz çay limonla
40+25= 65 dk tempolu yürüyüş @MiuLegoWhiteblacklife
Cnm ben en az 3lt su içiyorum .. spor olarak leslie de yapmaya çalışıcam. Ama şöyle ki spora gerçekten çok zor zaman ayırabiliyorum maalesefHippom su yok ama emziren anne olarak içiyorsun sen demi sporun az balım daha doğrusu yağ yakmaya yeterli değil menü şahane sahane
Seni en iyi en anlarım kuzum bende de 2 taneCnm ben en az 3lt su içiyorum .. spor olarak leslie de yapmaya çalışıcam. Ama şöyle ki spora gerçekten çok zor zaman ayırabiliyorum maalesef2 çocuk.. bebek öğlen uyuyınca aöf için ders çalışıyorum .. akşam yemeğini büyük oğlan okuldan gelince oynarlarken yapıyorum.. kahvaltı yaparken zaten kıyameti koparıyo.. bazen wc 'ye gitmeye fırsat bulamıyorum ..
Ha dersem kk ya nasıl giriyorsun şu an ki gibi emzirirken yada uyuturken ya da wc de :))
Aa Allah bağışlasın cnm.. ben senin bi çocuğun var sanıyordum .. inan bazen bi bakıyorum saat kaç olmuş hiçbir iş yapmamışımSeni en iyi en anlarım kuzum bende de 2 tane
Evdeym kuzum. Yavaş yavaş alışıyorm ortama, işe. Kafalarını şişiriyorum iki gündür onu sor bunu sor, kovmazlarsa iyi benimalipina nerdesin canım nasıldı iş bugün
Cnm iki gündür kabak yiyorsun maşallah :)) menün de sporun da çok güzel..Menu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k.kayisi
Kahv 8.15: 1 has yumurta kk peynir
Küçük domates ve 1 dilim ekmek
Ara 2 ceviz 1 badem 1 fındık
Öğle 12.00: 1.5 servis taze fasulye, 4 çatal patlıcan turşusu (doymadım ama)
Ara sütlü kahve ve kiraz sapı çayı
Akşam 17.00: yogurtlu kabak sote+ içine 1 ceviz
2 baget
Su 2.5 litre
Spor 50 dakika yürüyüş - 50p
60 dakika tempolu yürüyüş - 150p
250 ip atlama - 50p
Toplam 250 pnehirnil111
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378
Çünkü iki gündür evde biber dolması pirinç pilavı ve kesme erişte çorbası varCnm iki gündür kabak yiyorsun maşallah :)) menün de sporun da çok güzel..
Ne kovacaklarmış bulmuşlar senin gibi hatunu.Evdeym kuzum. Yavaş yavaş alışıyorm ortama, işe. Kafalarını şişiriyorum iki gündür onu sor bunu sor, kovmazlarsa iyi beni
Ay evet sitede reklami cikio baktım fiyatlar pahalı. . Ama sanki fondöten için verilir o para ne dersin. Kullanio musun senBen mac den aldım biraz tuzlu ama makyajı çok güzel yapıyor şimdi kiyamiyorum bitmesin diye sadece eşimle dışarı çıkarken kullanıyorum veya toplantilarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?