- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Bencede stres cok etkiliyor.Bugün doktorla konustuk ölçümlerime baktı şeker ve diğer. Stresli günlerde bi de uyumadigim günlerde açlık şekerim çok yüksek çıktı ve kilo almış gorundum. 2 gündür inanılmaz gerginim hele bugün zirveye taşıdık resmen o derece kötü bir gündü 12 saat açlık şekerim 161 çıktı. Doktor stresin bu tarz etkilerinin olduğunu soyledi. Belki seni de etkiliyordur. Uykusuzluk can sıkıntısı yorgunluk hepsi olabilir. Sadece yemek olarak düşünme vücudu dedi.
Canım öğle hariç benim menunun aynısı yazmissinMenum
Sabah 7 :30 : 4 yk yumurtasiz menemen
2dilim cavdar ekmegi yesillik kk peynir
Ögle:yogurt+ yer fıstıgı(8 tane tuzsuz kavrulmus)
Aksam:4 yk kabak yemegi ,salata yogurt
Su : 2 litre
Spor:1 saat tempolu yürüdüm(2.5x60=150)
@MiuLegonehirnil111
Doğru demis valla bu ara gerginim zatenBugün doktorla konustuk ölçümlerime baktı şeker ve diğer. Stresli günlerde bi de uyumadigim günlerde açlık şekerim çok yüksek çıktı ve kilo almış gorundum. 2 gündür inanılmaz gerginim hele bugün zirveye taşıdık resmen o derece kötü bir gündü 12 saat açlık şekerim 161 çıktı. Doktor stresin bu tarz etkilerinin olduğunu soyledi. Belki seni de etkiliyordur. Uykusuzluk can sıkıntısı yorgunluk hepsi olabilir. Sadece yemek olarak düşünme vücudu dedi.
Ayy benim oglan yikti ortaligi valla gecenlerde goturduk biz deEşim benim bebişi traşa götürdü.. inş çok kesmez
Bizimki de durmaz bakacaklar artık...Doğru demis valla bu ara gerginim zaten
Ayy benim oglan yikti ortaligi valla gecenlerde goturduk biz de
Hastaydı sanırımhepfit i görmedim sanki bugün
Sende hoşgeldin canım aramızaSlm kızlar gelmişken menuyu vereyim
Kalkınca limonlu su
9:15
Küçük bi tabak menemen
Peynir ,8 zeytin,2 ceviz salatalık yeşillik
15;00 öğle
1 kase aksamdan kalan tavuk çorbası yoğurt bı tabak salata
19;00
Bı tabak kabak yemeği yogurt bol salata
Su 2 ,5 litre 3 olur yatana kadar
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLegonehirnil111
Konyak sen korumadasin illa yiyeceksin ama 2 dilim börek fazla balım bir dilim yemelisin onun dışında şahane menü spor da var sıkınti yok balım bu menüde sadece yediğin cislarin miktarına dikkat et karşılığı kadar spor yapŞuraya sevabıyla günahıyla menü mu bırakayim bari
Sabah 7 de 2 ceviz 2 gün kurusu
Kahvaltı
1 bardak çay
2 dilim su böreği
4 zeytin
1 parca peynir domates salatalık
Akşam 19.00 1 kase portakallı yoğurt
Şu 3 litre
Spor 300 ip
Yarım saat bölgesel hareket
@MiuLegonehirnil111
Menü de yazmıyor Esra yazıyorda ben mi kacirdimmmNasıl yok kız bir tabaga yeşil soğan ve maydanoz doğradım yemek tabağına zeytin yağı limon baharat 2 haşlama yumurta 1 yk menemen zeytin 10 tane 2 kk da peynir yedim @tevafuk55
Aynen canım da ben 55 olmak istiyorum sonra tam anlamıyla korumaya geçmeyi düşünüyorum o yüzden biraz abarttım sanırım dikkat etmem gerekKonyak sen korumadasin illa yiyeceksin ama 2 dilim börek fazla balım bir dilim yemelisin onun dışında şahane menü spor da var sıkınti yok balım bu menüde sadece yediğin cislarin miktarına dikkat et karşılığı kadar spor yap
Menü güzel kavrulmuş tuzsuz bile olsa kuruyemiş hayır cigden yenmeli balim onun dışında çok çok güzel menü hele kabağa bayildimmmmMenum
Sabah 7 :30 : 4 yk yumurtasiz menemen
2dilim cavdar ekmegi yesillik kk peynir
Ögle:yogurt+ yer fıstıgı(8 tane tuzsuz kavrulmus)
Aksam:4 yk kabak yemegi ,salata yogurt
Su : 2 litre
Spor:1 saat tempolu yürüdüm(2.5x60=150)
@MiuLegonehirnil111
Sende hoşgeldin canım aramızahepfit canim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?