Seni ozlicezKızlar işyerine gelmiştim ama izin aldım .. okula gidicem ben .. bugün son gün çalışmalardan 1 tanesi bitmedi onu halletmem lazım
nasıl yetişecek bilemiyorum..
hemen işyerinden çıkıyorum şimdi.. gelemem bugün buralara merak etmeyin emi
az kaldı bernamKiyamambildirileri tamamladin mi
Ayy ben senin herseyini sevimmmkuzum 3 tanesini gönderdim
2 tanesi hazır gönderilecek sadece
1 tanesi kaldı onu da okula gidip halledicem hemen bugün içinde yetişmesi lazım
ilgini severim senin
Kuzum nasılsın görüşemedik hiç özlendin
Kızlar işyerine gelmiştim ama izin aldım .. okula gidicem ben .. bugün son gün çalışmalardan 1 tanesi bitmedi onu halletmem lazım
Ya çok kizma vaytim ya. Beni o kadr etkilemz carsmba da n yedigim. Hele ki mercimek bağırsak calstrr bende.Vero dün akşam su menüye yorum yapmamak için çıktım kk den çünkü çok çok kızdım
Ben anlamıyorum çarşamba perşembe dikkat edelim karbonu azaltalim lafının neresi anlaşılmıyor millet kabak yoğurt ile aç gezerken senin böyle bı menuyle gelmen haksızlık değil mi
Tamam emziriyorsun eyvallah ama protein tüket o zaman lahana sisirir dolması iki katı sisirir üstüne mercimek çorbası gerçektende seni anlamıyor ya beynim çalışmıyor ya başka birşey
Bı arkadaşının yükünü hafifletmek senin umrunda degil ben benim üstüme düşeni yapayım milletten banane demişsin gibi davraniyorsun
Allah kolaylık versin kaptanım bugün hallet de rahatla artıkKızlar işyerine gelmiştim ama izin aldım .. okula gidicem ben .. bugün son gün çalışmalardan 1 tanesi bitmedi onu halletmem lazım
canım minnakım sende özlendin
öbür minnak nerede begümbegum75
ben buralardayım artık
alıştım işe iyi gidiyor şimdilik
kolay gelsin
bronzy cafede buluşalım mı yine
bazlama tost filan gömeriz
Buradayım balım ben
Ve verooooo fırçalara doymuyirduHu huu kızlar perşembe fırçası yedim amma bi motivasyon da şu ki..
Bugün eşimle tanistigimiz gibi giyinip geldim. Aynı zariflikte oldu kabanim. 4 senedr giymiodum. Setrems marka bilenler bilir. 38 se 38 diriçine de kazagimı da giydim altına 38 beden etegimi de
Vero mercimek bağırsak çalıştırır tamam ama gaz yapar sisirir dolma canın cekti hadi eyvallah 1 tane ye hadi 2 olsun 4 ne ya dolmaya yedin mercimek ne hep karbon besleniyorsun diyeti geçtim emziriyorsun protein alımının en fazla olması gereken zamanda sen paso karbon yiyorsun ben kızım 1 yaşında ve 10 kilo 3 aylık olduğunda başlamıştım diyete haftada 2 kilo verdiğim bile oldu ama gelişimi yüzde 80 dedi doktor yani herşey senin kiloyu çok verip vermemenle alakalı değil nasıl beslendiginle alakalı nasıl kas yapacaksın protein almadan 3 gündür fullll karbon aliyorsunYa çok kizma vaytim ya. Beni o kadr etkilemz carsmba da n yedigim. Hele ki mercimek bağırsak calstrr bende.
Evet dolma hataydı. Valla ben de anlatamadim. Ben takım için 500 un altına dusersem üzülurum ya da arti gelirsem. Ama 1000 hedeftir ben de . Haftalık yani. Hatta öyle ki dediğin gibi emziriyorum 1000 üstü beni endislendirir sağlığım açısından. Ki valla ben de aç kaliom ulé 22 den sonra aczimi bıçak açmaz gece 2 yattim süt sagip sabah 7 de kalktim . Kahvaltı yu da 12.30 da yapiom anca. İse geldim kizz
Bi yemeklere bi fircalaraa . Kız deme öyle . ValLA . Fırça olmasa ben bugun borek yicidiim .Ve verooooo fırçalara doymuyirdu
Vero mercimek bağırsak çalıştırır tamam ama gaz yapar sisirir dolma canın cekti hadi eyvallah 1 tane ye hadi 2 olsun 4 ne ya dolmaya yedin mercimek ne hep karbon besleniyorsun diyeti geçtim emziriyorsun protein alımının en fazla olması gereken zamanda sen paso karbon yiyorsun ben kızım 1 yaşında ve 10 kilo 3 aylık olduğunda başlamıştım diyete haftada 2 kilo verdiğim bile oldu ama gelişimi yüzde 80 dedi doktor yani herşey senin kiloyu çok verip vermemenle alakalı değil nasıl beslendiginle alakalı nasıl kas yapacaksın protein almadan 3 gündür fullll karbon aliyorsunYa çok kizma vaytim ya. Beni o kadr etkilemz carsmba da n yedigim. Hele ki mercimek bağırsak calstrr bende.
Evet dolma hataydı. Valla ben de anlatamadim. Ben takım için 500 un altına dusersem üzülurum ya da arti gelirsem. Ama 1000 hedeftir ben de . Haftalık yani. Hatta öyle ki dediğin gibi emziriyorum 1000 üstü beni endislendirir sağlığım açısından. Ki valla ben de aç kaliom ulé 22 den sonra aczimi bıçak açmaz gece 2 yattim süt sagip sabah 7 de kalktim . Kahvaltı yu da 12.30 da yapiom anca. İse geldim kizz
Protein dedigin neler ki mesela. Tam bilmiom . Et miVero mercimek bağırsak çalıştırır tamam ama gaz yapar sisirir dolma canın cekti hadi eyvallah 1 tane ye hadi 2 olsun 4 ne ya dolmaya yedin mercimek ne hep karbon besleniyorsun diyeti geçtim emziriyorsun protein alımının en fazla olması gereken zamanda sen paso karbon yiyorsun ben kızım 1 yaşında ve 10 kilo 3 aylık olduğunda başlamıştım diyete haftada 2 kilo verdiğim bile oldu ama gelişimi yüzde 80 dedi doktor yani herşey senin kiloyu çok verip vermemenle alakalı değil nasıl beslendiginle alakalı nasıl kas yapacaksın protein almadan 3 gündür fullll karbon aliyorsun
Yav hep kizion da. Ben de bebem 1 aylikken ekmegi keserek basladim . 1800 veriodum en az .Ömer de 6 ayı beklemistim . Sağolsun aus ikna etmişti.Vero mercimek bağırsak çalıştırır tamam ama gaz yapar sisirir dolma canın cekti hadi eyvallah 1 tane ye hadi 2 olsun 4 ne ya dolmaya yedin mercimek ne hep karbon besleniyorsun diyeti geçtim emziriyorsun protein alımının en fazla olması gereken zamanda sen paso karbon yiyorsun ben kızım 1 yaşında ve 10 kilo 3 aylık olduğunda başlamıştım diyete haftada 2 kilo verdiğim bile oldu ama gelişimi yüzde 80 dedi doktor yani herşey senin kiloyu çok verip vermemenle alakalı değil nasıl beslendiginle alakalı nasıl kas yapacaksın protein almadan 3 gündür fullll karbon aliyorsun
He yaz geliyor benim mesajı gördünmü sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?