Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seni ozlicez

Kuzum nasılsın görüşemedik hiç özlendin

canım minnakım sende özlendin
öbür minnak nerede begüm begum75
ben buralardayım artık
alıştım işe iyi gidiyor şimdilik

kolay gelsin
bronzy cafede buluşalım mı yine
bazlama tost filan gömeriz

Ya çok kizma vaytim ya. Beni o kadr etkilemz carsmba da n yedigim. Hele ki mercimek bağırsak calstrr bende.
Evet dolma hataydı. Valla ben de anlatamadim. Ben takım için 500 un altına dusersem üzülurum ya da arti gelirsem. Ama 1000 hedeftir ben de . Haftalık yani. Hatta öyle ki dediğin gibi emziriyorum 1000 üstü beni endislendirir sağlığım açısından. Ki valla ben de aç kaliom ulé 22 den sonra aczimi bıçak açmaz gece 2 yattim süt sagip sabah 7 de kalktim . Kahvaltı yu da 12.30 da yapiom anca. İse geldim kizz

Günaydın. Diyetisyen listesi şiş hissettiriyor, devam etmesem mi ki. Karnım davul gibi gergin ya. Normal diyetimi yapayım en iyisi. Tartıya da çıkmıycam dedim çıkmam. Ölçülerini alacaktım bu şişlikle vazgeçtim.
Jillian da ekliyim diyorum eliptiğe, çok zor geliyor ama kısa vadede de etkili.

Allah kolaylık versin kaptanım bugün hallet de rahatla artık

Begüş yoğun galiba henüz gelmedi İyi iyi buradaysan sevindim alıştın da işine çok şükür çok özletme artık kendini

Bazlama tost mu gömdünüz geçen gün benim burada etiformuma laf söyleyen kaptanım onu yediyse vururum @MiuLego

Hu huu kızlar perşembe fırçası yedim amma bi motivasyon da şu ki..
Bugün eşimle tanistigimiz gibi giyinip geldim. Aynı zariflikte oldu kabanim. 4 senedr giymiodum. Setrems marka bilenler bilir. 38 se 38 dir içine de kazagimı da giydim altına 38 beden etegimi de

Ve verooooo fırçalara doymuyirdu

Ay ne yapsam ki ya haze bu kadar motivasyonum varken . Liste olması iyi oluyor bana ama

Vero mercimek bağırsak çalıştırır tamam ama gaz yapar sisirir dolma canın cekti hadi eyvallah 1 tane ye hadi 2 olsun 4 ne ya dolmaya yedin mercimek ne hep karbon besleniyorsun diyeti geçtim emziriyorsun protein alımının en fazla olması gereken zamanda sen paso karbon yiyorsun ben kızım 1 yaşında ve 10 kilo 3 aylık olduğunda başlamıştım diyete haftada 2 kilo verdiğim bile oldu ama gelişimi yüzde 80 dedi doktor yani herşey senin kiloyu çok verip vermemenle alakalı değil nasıl beslendiginle alakalı nasıl kas yapacaksın protein almadan 3 gündür fullll karbon aliyorsun

Vero mercimek bağırsak çalıştırır tamam ama gaz yapar sisirir dolma canın cekti hadi eyvallah 1 tane ye hadi 2 olsun 4 ne ya dolmaya yedin mercimek ne hep karbon besleniyorsun diyeti geçtim emziriyorsun protein alımının en fazla olması gereken zamanda sen paso karbon yiyorsun ben kızım 1 yaşında ve 10 kilo 3 aylık olduğunda başlamıştım diyete haftada 2 kilo verdiğim bile oldu ama gelişimi yüzde 80 dedi doktor yani herşey senin kiloyu çok verip vermemenle alakalı değil nasıl beslendiginle alakalı nasıl kas yapacaksın protein almadan 3 gündür fullll karbon aliyorsun

Protein dedigin neler ki mesela. Tam bilmiom . Et mi
Ben her gün mutlaka 2 yumurta yiyorum. Sali günüdü galiba .ya da p.tesi tavuk yedim. Dün karnıyarık ta kıyma vardı

Yav hep kizion da. Ben de bebem 1 aylikken ekmegi keserek basladim . 1800 veriodum en az .Ömer de 6 ayı beklemistim . Sağolsun aus ikna etmişti.
Bunda erken davrandim şükr gidio gidecek kilolar . Bana güven vaytim dusundugun gibi takım sorumsuzlgu yapmioom valaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…