Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Turşu hayır gerisi güzel balım

Uyanınca limonlu su içtim

Kahvaltı 12de..
2 yumurta ile kapya biberli soğanlı biberli dereotlu omlet
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara 16da
Türk kahvesi
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 ceviz
5 badem

Akşam 18 gibi
Ayran detoksu çorbası

Spor
1 mil leslie 45 puan
400 ip 80 puan
Toplam : 125 puan

@MiuLego @Lunya nehirnil111

Birazdan az sütlü türk kahvesi içerim..

Bayağı saçma olmuş hiç besleyici bir şey yok Allah'tan yumurta ve yeşillik var

Kızlar merhaba...ben eski 7.takım üyesiyim...kaptanı da oldum bi süre...1.5 ay oldu 2.bebeğimi doğurdum.20 25 kilo fazla kilom var.yaza kadar onu acilen vermek istiyorum ama emziriyorum da...yani ne yapacağımı nasıl yol izleyeceyimi bilmiyorum...bu konuda bana ne tavsiye ediyorsunuz?gaz sorunu alerji falan derken bi sürü şeyden uzağım...en önemlisi diyetimin olmazsa olmazı yumurta yiyemiyorum

Hoşgeldin aynura.Bebeğin ailesine vatana dinine imanına hayırlı bir evlat olsun inşallah.Anneliğini de tebrik ederim emziren anne diyetinde Whiteblacklife a danışabilirsin. Aynı zamanda kaptan yardımcısı. Hoşgeldin tekrar evlatlarına sana sağlıklı günler dilerim

İnşallah ablacm menü vermeye calisacagim

Çok teşekkürler canım güzel diklerin için...inşallah bana bi yol gösterirler...aslında diyet konusunda bilgim çok iyi ama emzikli olmak bi de böyle erken aylarda çok zoruma gidiyor...bi 6ay bekleye bilsem yaparım rahat rahat ama bekleyemem...çok fazla kilom var ve önümüz yaz..

Ayy banada yaramayacak gibi geliyor

Canım hoşgeldin nasılsın
Güle güle büyüt bebeğini, Allah uzun ömürler nasip etsin

Cnm bende emziriyorum ama ben diyet için 6 aylık olmayı ek gıdaya geçmeyi bekledim.. madem acele ediyorsun o zmn süt yapacak şeylerden sana azcık örnek verim..
Klasik bol su iç..
Her gün muhakkak çorba olsun öğünlerinde..
Bana et ve helva süt yapardı en çok.. güzelce..
Kuru incir ceviz badem
Ekmek ve paketli gıda yeme onlar süt yapmaz zararlı
Sabahları süt az olur tatlı ihtiyacını erken saatlerde yersen akşama kadar süt olur kalori olmaz
Akşam yemeği örnek olarak çorba et-köfte salata
Sebze yemekleri de bolca ye.
Akşam süt yapacak çaylarla kuru incir fln ye..
Spor şu an için çok yapma sütü azaltır..
Bu şekilde hafif dikkat ettin mi ilk 6 ay güzel gider

gecmis olsun kuzum

Canim grlmis hosgelmis
Hande ben
Gule gule buyut bebegini
Ozledim kiz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…