Sakın ağzına tek lokma bile atma
Esime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik
Esimin super otesi bilimsel aciklamasi geliyor:
Dogrudur cunku ekmek yiyince doyuyosun doyduktan sonra midende yer acilmaya baslayinca hemen aclik hissediyosun.ekmek yemeyince mide zaten bos oldugu icin bosaldigini farketmiyo acikmiyosun
Hepfit yapıyodu ona baya eksi getirmişti diye hatırlıyorum sendr de iyi eksi getirir kesinSağol tatlim ya
Muz süt
Hiç aklıma gelmedi hem yavaş yava s cignedim daha doyurucu olur diye
Canim hep ayaktasın ya bence bugün erkenden yat ve vücut yorgunHepfit yapıyodu ona baya eksi getirmişti diye hatırlıyorum sendr de iyi eksi getirir kesin
İlk elin gunahi olmaz :) nasilsa bundan sonra hep boyle tartilacaksinSabahla öğlen arası nerdeyse 700 gr farkediyo kuzum. Kötü olcak sabah tartılmak aslında
Ben de ciddi bisey dicek sandim da dinledim haAy çok güldüm Berna ben buna
23.30 oldu mu yatıyom uykum geliyo hemen zaten kuzum.Canim hep ayaktasın ya bence bugün erkenden yat ve vücut yorgun
Çok güzel menüler geliyor senden inşallah eksin de güzel olur menun çok güzel bayildim
Di mi ayyİlk elin gunahi olmaz :) nasilsa bundan sonra hep boyle tartilacaksin
Ben de ciddi bisey dicek sandim da dinledim ha
Canim
Süper yaaaEsime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik
Dogrudur cunku ekmek yiyince doyuyosun doyduktan sonra midende yer acilmaya baslayinca hemen aclik hissediyosun.ekmek yemeyince mide zaten bos oldugu icin bosaldigini farketmiyo acikmiyosun
Al benden de o kadarValla esimle kv ye yemek hazirladim salata yaptim leptin bozmasin diye tuzuna bile bakmadim.sabitim
Miu hepimizi vurcak
Senin çok.iyi anlıyorum.. rabbim kolaylık versin yavruya da geçmiş olsun..]Kızlar staj yapacağım okula gittim ödev için.. oğlumda hasta.. eşimde kapıda bekliyordu işi var .. ayy Allahım kaç gündür bu staj için uğraşıyorum kafam çok dolu..
Bi yandan ders çalış bi yandan da diyet.. çocukta hasta.. alıp başımı gidesim var
Ne oldu desem anlatmayacaksın Rabbim feraha çıkarsın canım..Moralim berbat. Karnım davul gibi ne alakaysa şimdi şu dönemde, diyet falan yapasım da kalmadı, hayat bom boş geliyor. Başka aleme gidesim var. Başım çatlıyor ağlamaktan. İnsanlar dünya her şey çok acımasız
Siztevafuk55 la benim kpismamizi girmediniz sanirim siz de mirtimisiniz beee
Muz süt bana yaramamıştıMenüm gelsin
Sabah 8.40
Yarım salatalık azıcık peynir
Sonra detoks yapmaya karar verdim
Zaten dilim çok kötü muzu bile zor yedim
11 muz süt
15 muz süt
18.40 muz süt
Ödem artırıcı şu içtim normal şu 2.5 litre
SPOR yok
@MiuLegoWhiteblacklife tevafuk55
Saatler değişince öyle oluyor kuzumYa bişe sorcam kızlar ben bi haftadan fazladır doyma hissimi kaybettim napcam böyle. Sanki hiç yemek yememiş gibi açlık var midemde . Bi tabak yiyorum ama saatlerdir açmışım gibi kalkıyorum sofradan normal mi bu durum.
HahahhahhhaEsime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik
Geçmiş olsunYarın yapayim yâda dilimin üstüne koyayım tam da ortada kenarda cikardi nirmalde
Tam kv nın oğluEsime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik
Heee çok iyiydiHepfit yapıyodu ona baya eksi getirmişti diye hatırlıyorum sendr de iyi eksi getirir kesin
Kız yürek mi yedinPerşembe menüm
KKahvaltı 6.40
Tereyağında 2 yumurta
Bi dilim peynir
Yarım domates
6 zeytin
Marul
2 ceviz
Öğlen 12.45
Ton balıklı salata
Akşam 19.15
Bi tabak zeytinyağlı pırasa
Bi kase yoğurt
Parmak ucu kadar lahana turşusu
3 litre su içerim
50 dk tempolu yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife cakil80 begum75
Geçmiş olsun canımmenü
sabah
iki lokma simit
bir kupa kahve
bir kupa çay
öğle
iki lokma çiğköfte
büyük kase salata
haşlanmış yumurta 2 buçuk tane
akşam
yeşillik
iki üç lokma çiğköfte
hayatımın en saçma sapan menüsü. Hayırlısı artık menüsü. @MiuLego
midem çok kötü
60 dk yürüyüş 150 puannehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?