- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
iyi dersler örtmenim...kızlar benim okula gitme vaktim geldi. Hazırlanıp çıkacağım birazdan.
Çalışanlara kolay gelsin diyorum.. Evde olanlar siz de keyfini çıkarın. (Gerçi ev işi de bitmez hiç. )
Çok güzel bir gün geçirin hepiniz....
bugün eşimin dogum günü yaşasın aramızdaki yaş farkı 1e iniyor 2 aylıgına kendisi benden 2 yaş küçükte
kızlar benim okula gitme vaktim geldi. Hazırlanıp çıkacağım birazdan.
Çalışanlara kolay gelsin diyorum.. Evde olanlar siz de keyfini çıkarın. (Gerçi ev işi de bitmez hiç. )
Çok güzel bir gün geçirin hepiniz....
canım bak akıl vermek gişbş olmasın ama benim canım tatlı çekince ne yapıyorum biliyormusun 3 erik kurusu 3 kayısı kurusu sarı üzüm çok az elimin ucuyla içine ceviz koyuyorum üstünede yogurt iyice karıştırıyorum üstünede tarçın katıyorum bolda su içiyorum inan hiç karnım acıkmıyo birde tatlı gereksimim kalmıyo denemesi bedevaakşamları canım deli gibi tatlı istiyor.en sonunda hurma yiyorum..dün kendimi ütüye verdim cocukları ben uyuttum mutfagı ben topladım ama tatlıyı aklımdan çıkaramıyorum
görüşürz işşallah ögretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimkızlar benim okula gitme vaktim geldi. Hazırlanıp çıkacağım birazdan.
çalışanlara kolay gelsin diyorum.. Evde olanlar siz de keyfini çıkarın. (gerçi ev işi de bitmez hiç. )
çok güzel bir gün geçirin hepiniz....
bugün eşimin dogum günü yaşasın aramızdaki yaş farkı 1e iniyor 2 aylıgına kendisi benden 2 yaş küçükte
zaten seni gördükçemotive oluyorum.boyumuzda aynı beni geçmene izin vermeyeceğim.Doğum günü kutlu olsun eşinin. sağlıklı uzun ömürler d,ilerim.
Çok benziyoruz seninle. benim de eşim benden 2 yaş küçük :)
paşacım dün akşam canımı sıktı yok ona pasta hediye..Allaha şükür şerbetli tatlılardan uzaklaştım.yemiyorum..en sevdiğim bitter çikolata ..onu sevdiğimden beri diğer çikolatalarda kesmiyor..sorun bu krizin akşam tutması o saatde kuruyemişte yemek istemiyorum...canım bak akıl vermek gişbş olmasın ama benim canım tatlı çekince ne yapıyorum biliyormusun 3 erik kurusu 3 kayısı kurusu sarı üzüm çok az elimin ucuyla içine ceviz koyuyorum üstünede yogurt iyice karıştırıyorum üstünede tarçın katıyorum bolda su içiyorum inan hiç karnım acıkmıyo birde tatlı gereksimim kalmıyo denemesi bedevaablamlarda tulumba tatlısı vardı inan yemedim o bana ben ona baktım
eşim benden 3 yaş büyük benimde dogum günüm yaklaşıyo bakalım hatırlıcekmı nice seneler rabbim sevginizi daim etsin işşallah evlatlarınızla bir ömür boyu mutlu olunnnn tez zamanda sevgiyle saglıkla huzurlu birşekilde ee dogum gününde pasta hediye alırsın ne düşünüyosun bu konuda
nisan sonu 7li rakamları görmek istiyorum..ittiyolummmmmmmmmm...
paşacım dün akşam canımı sıktı yok ona pasta hediye..allaha şükür şerbetli tatlılardan uzaklaştım.yemiyorum..en sevdiğim bitter çikolata ..onu sevdiğimden beri diğer çikolatalarda kesmiyor..sorun bu krizin akşam tutması o saatde kuruyemişte yemek istemiyorum...
bende 8 leri görmek ittiyolummmmşurda 5-6 kilo sonra 7 lerdesin sana ha gayret diyorum kendimede pis boğazını tut diyorum
zaten seni gördükçemotive oluyorum.boyumuzda aynı beni geçmene izin vermeyeceğim. beraber zayıflayacagız inşallah..
paşacım dün akşam canımı sıktı yok ona pasta hediye..Allaha şükür şerbetli tatlılardan uzaklaştım.yemiyorum..en sevdiğim bitter çikolata ..onu sevdiğimden beri diğer çikolatalarda kesmiyor..sorun bu krizin akşam tutması o saatde kuruyemişte yemek istemiyorum...
Göreceksin emin ol. Ne kalmış şunun şurasında. Bekle beni ben de geliyorum hemen arkandan :))nisan sonu 7li rakamları görmek istiyorum..ittiyolummmmmmmmmm...
Ececim çok geçmiş olsun. Umarım iyileşir oğluşun biran önce.oğlum kuru kuru öksürüyor bide sesi biraz gerik
dr ne yapabilirim çok can sıkıcı devamlı öksürmesi
bende 8 leri görmek ittiyolummmmşurda 5-6 kilo sonra 7 lerdesin sana ha gayret diyorum kendimede pis boğazını tut diyorum
Doğacım biraz gayret bir 8 lere insen zaten daha bir hırslanacaksın bak. Hadi gel bekliyorum 8 lerde seni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?