Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi dersler örtmenim...

Doğum günü kutlu olsun eşinin. sağlıklı uzun ömürler d,ilerim.

Çok benziyoruz seninle. benim de eşim benden 2 yaş küçük :)

sanada kolay gelsin iyi derslerrrr....

akşamları canım deli gibi tatlı istiyor.en sonunda hurma yiyorum..dün kendimi ütüye verdim cocukları ben uyuttum mutfagı ben topladım ama tatlıyı aklımdan çıkaramıyorum
canım bak akıl vermek gişbş olmasın ama benim canım tatlı çekince ne yapıyorum biliyormusun 3 erik kurusu 3 kayısı kurusu sarı üzüm çok az elimin ucuyla içine ceviz koyuyorum üstünede yogurt iyice karıştırıyorum üstünede tarçın katıyorum bolda su içiyorum inan hiç karnım acıkmıyo birde tatlı gereksimim kalmıyo denemesi bedevaablamlarda tulumba tatlısı vardı inan yemedim o bana ben ona baktım
görüşürz işşallah ögretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim
bugün eşimin dogum günü yaşasın aramızdaki yaş farkı 1e iniyor 2 aylıgına kendisi benden 2 yaş küçükte

eşim benden 3 yaş büyük benimde dogum günüm yaklaşıyo bakalım hatırlıcekmınice seneler rabbim sevginizi daim etsin işşallah evlatlarınızla bir ömür boyu mutlu olunnnn tez zamanda sevgiyle saglıkla huzurlu birşekilde ee dogum gününde pasta hediye alırsın ne düşünüyosun bu konuda

Doğum günü kutlu olsun eşinin. sağlıklı uzun ömürler d,ilerim.

Çok benziyoruz seninle. benim de eşim benden 2 yaş küçük :)
zaten seni gördükçemotive oluyorum.boyumuzda aynı beni geçmene izin vermeyeceğim.beraber zayıflayacagız inşallah..

Son düzenleme:
paşacım dün akşam canımı sıktı yok ona pasta hediye..Allaha şükür şerbetli tatlılardan uzaklaştım.yemiyorum..en sevdiğim bitter çikolata ..onu sevdiğimden beri diğer çikolatalarda kesmiyor..sorun bu krizin akşam tutması o saatde kuruyemişte yemek istemiyorum...

nisan sonu 7li rakamları görmek istiyorum..ittiyolummmmmmmmmm...

Neyse kızlar sizlere doyum olmuyo ben yürüyüşe çıkıcem sonra sizlerle birlare görüşürüzgelince yediklerimi yazarım ama şimdi yazıyım muhtemelen yiceklerim

1-1 adet haşlama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-kibrit kutusu kadar peynir
4-2 adet çavdar ekmegi kurtulmuş
5-az maydonoz badem domates
sabah kahvaltısında yediklerim

öglen yediklerimde şunlar
1-bir haşlama brokoli brüksel lahanası ve karnıbahar haşlaması kocaman bir bardak eşliginde ü

arada bir elma yicem az elmayı diyorum dogruyum içine kuru meyvalarımı koyuyum yiyeyim diyorum sonra akşamada bir kase mercimek çorbasıyla salata yiemeyi düşünüyorum arkasındanda soda gene unuttum ya greyfurt suyumu bundan sonra tezgahın üstüne koyucem unutmamak için sizlere güzel bir gün diliyorum ben önce kahvaltımı yapıyım en iyisi sonra yürüyüşe çıkıyım kendinize iyi bakın bebbeler ev işleri yemekleri yapayım ben sonra dönerim sizlere

kız ben unu utummuşum kavgalıydınız degilmi ama senin yerinde olsam mükemmel bir sofra hazırlardım hediyede alırdım ozaman derki allahım ben bunu neden üzdüm ben öle yapmıştım gelip kendi özür dilemişti denendi onaylanndı bebem
bende 8 leri görmek ittiyolummmmşurda 5-6 kilo sonra 7 lerdesin sana ha gayret diyorum kendimede pis boğazını tut diyorum

canım bende 8 bir görsem vallahi 2 rekat şükür namazı kılıcem biri bana hatırlatsın 8 görüürseminsan oglu doyumsuz 8 görsem dicem sonra hayda 7 görüyüm sonra vermişken 6 görüyüm yaw neden olmasın bir 5 görüyüm dicem vericez şimdi ben 60 düşersem işşallah 43 kilo vermem lazım amanın gözlerim kroktu he:18::18::18:ben bu sefer kaçtım kib öpüyorum hepiciginizi ha bu arada unutmadan diyeyim dikkat edin kilolular daha güzel aynı benim gibi

yok okavgalı olan biz değildik..:44:benim inatcı hamsiye kızdım haberi bile yok.
paşacım öyle eşime özel yemekler felan bizde zor.annem ve babam bizde kalıyor.

oğlum kuru kuru öksürüyor bide sesi biraz gerik
dr ne yapabilirim çok can sıkıcı devamlı öksürmesi

sen bana bir çay tarifi vermiştin tatlı krizi için onu yapsana
zencefilli limonlu tarçınlı

zaten seni gördükçemotive oluyorum.boyumuzda aynı beni geçmene izin vermeyeceğim.beraber zayıflayacagız inşallah..

Ahh kelebek ahh. haftasonu sarma, midye dolma, muz ve cevizden (3-5 tane değil yarım kilo yedim yaaa) oluşan kaçamaklar serisi yüzünden sana yetişmem zor zaten. Ama dün diyetimde temiz bir sayfa açtım yeniden kaçamakları unuttum. Sana yetişmek için haftaya daha bir gayret edeyim

Ama öyle deme kelebekcim eşinin doğum günü senede 1 kere kızsan da bugün bir jest yap yine de sen ona. Yarın yaparsın afra tafra. Bugün onun en özel günü.
Tatlı ihtiyacını ve isteğini tarçın azaltıyormuş.ecemavinin dediği çay işe yarar bence. Bu yüzden paşamın dediği gibi kayısı (özellikle naturel gün kurusu kayısılar çikolata gibi oluyor) işine yarar. Birde sanırım safiranın blogunda kuru kayısı vs kuru meyvalerı karıştırıp kakaoya bulayıp bir tatlı tarifi vermiş o da işini görür.

nisan sonu 7li rakamları görmek istiyorum..ittiyolummmmmmmmmm...
Göreceksin emin ol. Ne kalmış şunun şurasında. Bekle beni ben de geliyorum hemen arkandan :))

oğlum kuru kuru öksürüyor bide sesi biraz gerik
dr ne yapabilirim çok can sıkıcı devamlı öksürmesi
Ececim çok geçmiş olsun. Umarım iyileşir oğluşun biran önce.

kızlar çok korktum yaaa sallandık baya masa kolumun altından gidip gidip geldi resmen

büyük ihtimalle geniz akıntısı var abla ama iltihaplıysa kesin antibiyotik gerekir.bu mevsimde özellikle senin kuzuların gibi alerjik olanların burunları tıkanıyor sinüzit gelişiyor ve cok öksürüyorlar.şimdi birini yolladım..yaptım çaydan iştahımı kapattı cidden.

kahvaltı:sucuklu yumurta
yarım dilim ekmek

ara:badem
kahve
bitter çikolata aldım kendime hani kare kare onun bir tek karesini yedim bugünlük bu kadar diye söz verdim

sonra çayı içtim öğleyin eve giderken pazara uğradım mantardı niyetim,ısırgan aldım

öğle
1 tabak yogurtlu ısırgan

ara:dönüştede pazara uğradım gözüme altınçilek ilişti merak ediyordum aldım küçük bir kutu 3 adet yedim

akşam:bakalım annem ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…