Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hmm yapalım bir jest ozaman bizim beye deee ne yapalım fikri olan??

Saat 12.41'de merkez üssü Van Çakırbey olan 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kilis'te de saat 14.05' te 4.2 büyüklüğünde deprem oldu.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün
alıntı

6.kattayım yaa baya hissettik

safiş senin memleket benimkine etki etti

Geçmiş olsun tekrar. Çıksaydınız binadan. Hala beklemeyin orda...

öncü olmasın sakın Allah korusun dikkat edin..

antepmi yuvalamaaaa biber patlıcan dolması
duymustum ki antepte bir markette tembel avrat reyonu varmıs..soyulmus kıyılmıs hazır yemeklik satılıyormus

bak ona yaa benim yazımın yanına magnum reklamı koymus keratalar..töbe töbe..hiçte sevmem

duymustum ki antepte bir markette tembel avrat reyonu varmıs..soyulmus kıyılmıs hazır yemeklik satılıyormus

Evet ya ben bir televizyon programında izlemiştim. Soyulmuş sarımsak bile satılıyordu o tembel avrat reyonunda.

ablaaa sakın o misafirlere yaptıklarından yeme...

heee öğlende içli köfte yapmış kadınımız 3 tene yidim :2: evet marketin manav bölümünde soyulmuş ,sebze, soğan, sarımsak ,oyulmuş biber kabak falan var

yuvalama buzluğumda var gel sana pişireyim

Benim ablam da osmaniyede. Ah doğa ahhh orda rejim yapmak zordur be canım. Çok güzel yemekleri var. Ablamın yanına gittiğimde çatlıyoruz resmen yemekten.

hiç deme ya nereye gitsen orda bi tane güzel mama çıkıyor karşına

Kelebekcim ben bu arada eşime en son doğum gününde yaptığım şeyi anlatayım. adamcağız yıllardır her özel günde gömlek aldığım için bu sefer çok şaşırmıştı gerçi aldığım şey kazaktı ama hikayesi vardı. Bir pazar günü magazin programlarından birinde eşim bir ünlünün üstünde bir kazak gördü. Kimdi hatırlamıyorum. Renkleri falan çok hoştu gerçekten çok güzelmiş dedi. Kazağın markası belliydi logosundan. Doğum gününden önce o mağazaya gittim baktım o kazaktan yok. Görevliye anlattım kazağı bir tanesi hatırladı kalmamış kazak ellerinde. Bilgisayardan baktı izmirde kalmamış o kazaktan stoıkta eğer isterseniz başka şehirden getirteceğiz dedi. Tamam dedim 1 haftaya kalmadan getirdiler. Eşim hediye paketini görünce yine gömlek sandı hep o mağazadan gömlek alırım çünkü. Paketi açıp o beğendiği kazağı görünce çok sevindi. Nerden bulşdun ben mağazaya gidip sormuştum yoktu falan dedi. İlk defa bu kadar sevindi. Onun için uğraşmış olmam hoşuna gitti aslında.

AYYYY TAM BANA GÖRE REYON..
bak ona yaa benim yazımın yanına magnum reklamı koymus keratalar..töbe töbe..hiçte sevmem
HIMMM MAGNUM CISSS..BELKİ YAZA KADAR ZAYIFLARIZDA BİR ÖĞÜN YERİNE YERİZ DİMİ ŞEKERİM:))
Evet ya ben bir televizyon programında izlemiştim. Soyulmuş sarımsak bile satılıyordu o tembel avrat reyonunda.
OYY OYY O DA GÜZELMİŞ KELEBEĞİM
ablaaa sakın o misafirlere yaptıklarından yeme...
BEN CE DE CNM...
maaşallah canım...allahım bozmasın

biz de sallandık gece...ben egedeyim...Allahım korusun hepimizi:26:

bende 8 leri görmek ittiyolummmmşurda 5-6 kilo sonra 7 lerdesin sana ha gayret diyorum kendimede pis boğazını tut diyorum
göreceksin cnm ha gayret..benim 6 ları görmeye o kadar çok ihtiyacım var ki bu benim için çok önemli...
kolay gelsin cnm iyi dersler...evde hiç iş bitmiyor evet...
bugün eşimin dogum günü yaşasın aramızdaki yaş farkı 1e iniyor 2 aylıgına kendisi benden 2 yaş küçükte
hihihi çok şekersin kelebeğim:))
zaten seni gördükçemotive oluyorum.boyumuzda aynı beni geçmene izin vermeyeceğim.beraber zayıflayacagız inşallah..
boyunuz kaç bakim sizinn hatunlar..ben kısayım kesin bıdık kalırım yanınızda..158..

nisan sonu 7li rakamları görmek istiyorum..ittiyolummmmmmmmmm...
görüceksin..göreceğiz...
Benim klevye kafayı yedi kızlar japonca yazılıyo yazılar llahım çıldırıcim şimdi he:95::95:
iyi işte paşacım senin sayende japonca öğrenirizz
herkese günaydın..cok yogun bir gün hastaların ardı arkası kesilmiyor.gecmişe sadece göz atabildim umarım önemli birşeyi kaçırmadım.

kolay gelsin cnm...bilirim ardıarkası kesilmez...

SAPHIRAcim,menün harika afiyet bal seker olsun canim
bende sütlü türk kahvesini cok seviyorum
hergün 1 fincan muhakkak iciyorum..sanada simdiden iyi kahve keyifleri:)
bende bayılıyorum sütlü kahveye..resmen aşeriyorum hergün

afiyet olsun karaty çıtırım

SAPHIRAcim,menün harika afiyet bal seker olsun canim
bende sütlü türk kahvesini cok seviyorum
hergün 1 fincan muhakkak iciyorum..sanada simdiden iyi kahve keyifleri:)
bende bayılıyorum sütlü kahveye..resmen aşeriyorum hergün

afiyet olsun karaty çıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…