Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anacım benim herüfün kafası dumanlı zaten bu aralar.Bakalım iyiyiz şükür iki gülünce eridi buzları ama hala biraz afra tafra yapıyor
Sorma tatlım ya neden hep kadınlar alttan almak zorunda kalır buna çok sinir oluyorum.Çok pişman olduğunu sanmıyorum galiba hala benden özür bekliyor.bende konuyu açmadım.Ama sabah kahvaltısını o hazırladı sağolsun
çocuk hasta olunca oluyor böyle şeyler boş ver kafana takma bu gün barışırsınız
Saol ablacım hiç sesimi yükseltmem eşime karşı.Dün biraz yükseltince buna bozuldu büyük ihtimalle.Hala azcık var üzerinde alınganlık
Akabeyle beraber birinci olmuşuz
bende 8 leri görmek ittiyolummmmşurda 5-6 kilo sonra 7 lerdesin sana ha gayret diyorum kendimede pis boğazını tut diyorum
Bende 6ları görmek istiyorum yaaa.Açıkçası kış aylarında doğru düzgün diyet yaptığımı söyleyemem.Geçiştirme ve kilo koruma dönemi gibi oldu.Ama artık 6ları görmek istiyorum
kızlar çok korktum yaaa sallandık baya masa kolumun altından gidip gidip geldi resmen

Hayırdır ablacım yaa deprem mi oldu

Çok geömiş olsun ablacım
öncü olmasın sakın Allah korusun dikkat edin..

antepmi yuvalamaaaa biber patlıcan dolması
duymustum ki antepte bir markette tembel avrat reyonu varmıs..soyulmus kıyılmıs hazır yemeklik satılıyormus

Canıımmmmm siz gelin burda görün tembel avrat pazarını.Her markette oyulmuş kabaklar mı dersin dilimlenmiş sebzeler mi dersin.tam tembel işi anlayacağın.Hanımların genelide obeze yakın

Bugün biraz daha iyiyim kızlar çok şükür.Kas ağrılarım azaldı.Ama burun akıntım başladı.Neyse oda geçer en azından işimi falan yapabiliyorum.Evi toparladım biraz odayı mutfağı süpürdüm.Makinaya çamaşır attım.
Kzım sabah namazdan sonra ağladı yanıma aldım.Emziriyordum birden kusmaya başladı.Yatak falan battı tabi.Üstümüz başımız battı.Neyseki rahatladı biraz.Şimdi herşey makinada yıkanıyor

canım kızına va sana geçmiş olsun..ikiniz de hasta olunca çok zor olmuşutur...
bizde atıştık dün eşimle..ona inat gece 11 de bir kase çağla yedim tuzlayrak hem deebuda bana artı olarak döndü...

bugün saat 13.00 de uyandım kızlar...normalde iyice şişicem die uyumuyorum ama bugün geceden uykusuzdum...sonra da halsiz kalktım haliyle..tersim döndü...biraz kahve eşliğinde internet keyfi yapıp sonra evimi toparlıyıp yemek yapıcam akşama...bu akşam ve yarın akşam sadece yogurt yiycem..cuma geldi çattıı

canım kızına va sana geçmiş olsun..ikiniz de hasta olunca çok zor olmuşutur...
bizde atıştık dün eşimle..ona inat gece 11 de bir kase çağla yedim tuzlayrak hem deebuda bana artı olarak döndü...
Saol canım.Ama sakın bir daha eşine kızarak yeme tatlım.Aksine daha çok azmetmen lazım

Bayağı uyumuşsun yaaa.Kızındamı seninle birlikte uyudu o saate kadar.Uyuduysa valla gece sana uyku yok.

Ben öğlen yediklerimi de yazıp çıkıyorum.

bugün akşam annemlere gideceğiz. Eşim 2 günlüğüne ankaraya gidiyor. Annemde rejim yapmak çok zor yaa. Umarım kaçamaksız dönerim evime.

Öğlen menüm

tavuklu salata

arada yağsız yoğurt

akşam

köfte salata yemeyi düşünüyorum

Hepinize iyi akşamlar

angiera cım sakın kaçamak yapma canım..sonra üzülüyoruz...
ipekcim kızım sabah 7.30 da uyandı 9.30 a kadar oyun oynadık falan...sonra benle bizim yatakta uyuduk..tabi benim kokumla beni görünce güzel uyudu bebiş..canım benim kız uykuyu seviyor sorun yok ama aşırı derecede uyanıp emmek istiyor...

Nasıll bari optimummm nelerr var saphırammmm merak ediom amaa fırsat yok kii

Geneldeee çocuklarrr bizeee nasıllll bakarrr biliyor musunuz aşı yaparkennn:) öle bir sinirle bakıyorlar kii canlarımmm beniimm Bir keresinde asm de aşı yaparken tatlım yapıcam acıyacak biraz ve geçecek oldu mu demiştimm yazıkk benn iğneyi batırır batırmazz geçiçek anneee geçecekkk diye iç çekmeye başladı çocuk ağlamıoo bileee allahımmm içimm cızz etmiştii gözünden yaşlar akıoo bi taraftan silioo bi taraftan ağlamıom ki geçecek demi diye diye gitmişlerdi küçük adam çok tatlıydı yaaO yüzden asla çocuk emşiresi olamam kanımca kıyamıom onlara ben

Herkese günaydın

Bugün İzmirde güneşli bir gün var. Kuşlar cıvıldıyor dışarda. Mutlu hissettim kendimi. Bahar gelmiş artık yaa....

Yaaaa evett öyleydi gerçekten ama bozdu sonra tatlım

Kızlar dün nete giremedimmmm çünkü net yoktu sonra gelmiş amaa ben yorgunluktan bedenimi çoktan bi koltuğa atmış ve oracıkta rüyalar alemime dalmıştım
Bugünde geldim önce size yazmaya başladımmm daha üniforma bile üsstümdee gidip eşortmanlarımı giyipp en rahat koltuğa geçipp sonsuz saadete ulaşacam inşş

selamun aleyküm güzeller
5 mesajimi atip cikmam ´gerekiyor
paskalya tatil dolayisi ile dersler devam ediyor
ögrenciler yeni gittiler 5 dak. sonra toplantiya girmeliyim artik saat kacta eve gelirim Allah bilir.. :)

canım eminim kısa zamanda gönlünü alacaktır hep yaşıyoruz bunları
doğa,paşam,angiera izinli miydiniz ? saferanımın bilgisi var mıydı benim bilgim yoktu çünkü? saliss neti olmadığından dolayı ceza almıyor
bugün eşimin dogum günü yaşasın aramızdaki yaş farkı 1e iniyor 2 aylıgına kendisi benden 2 yaş küçükte
mutlu yıllar :))
canım senin daha iyi olmana sevindim,kızına çok geçmiş olsun
Nasıll bari optimummm nelerr var saphırammmm merak ediom amaa fırsat yok kii
valla süper bir yer olmuş canım bayıldım

selam fıstıklar
bugün tüm gün arkadaştaydım.Bızdıkların oyun grubu günüydü.E onların etkinliği bitince bizim günümüz başlıyor tabi
güzel bir gündü tabi diyet böyle günlerde yapamıyorum bu hafta bugüne kadar hiç kaçamağım olmamıştı.bugün 1 öğün kaçamak yapmış oldum

1. öğün:

1 kk yumurta+1 yumurta beyazı
peynir
1 zeytin
1 domates
1 kırmızı biber
2 çay

2. öğün :18:

börek
kek
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
3 fincan çay
1 Türk kahvesi

1.5 lt oldu suyum..yatana kadar 2.5 lt olur

bugünkü kaçamağı yarın dengelerim artık

Angieracım emek herşeyden güzel sen okadar aramışsın ben olsam eşinin yerinde seni tepemde taşırdım.bende bugün işten koşa koşa çıktım.önce pastaneye sonra o mağaza senin bu mağaza benim..malum oglumada hediye alamamıştım şimdi onlara alınca kzıımda ister annemle babamda gönül koyar..derken herkese bi hediye aldım...eve geldim.yemeği yedik mumları hepberaber söndürdüler..hediyeleri çok begendiler..eşime ve babama cüzdan aldım.çok begendiler hemen eskileri atıp yenileri yerleştirdiler.anneme hediye çeki oğluma ve kızıma kıyafet aldım herkes memnun..pastadan küçük bir dilim yedim ne yazıkki.sophacım bende yarın yogurda talim etmem lazım yoksa cumaya hüsran olur.ne güzel 85li rakamları görmüştüm..bakalım cumaya ne olacak..

selamun aleyküm güzeller
5 mesajimi atip cikmam ´gerekiyor
paskalya tatil dolayisi ile dersler devam ediyor
ögrenciler yeni gittiler 5 dak. sonra toplantiya girmeliyim artik saat kacta eve gelirim Allah bilir.. :)
Akabecim sendemi y.dışındasın.Öğrenciler ders vs öğretmenmisin sende

Eşime söyleyeyimde Beni başına taç yapsın o zaman kelebekim.Valla her özel günde bir sürü sürpriz hazırladım.O gün yapamamışsamda mutlaka telafi ettim.Bu yıl evlilik yıl dönümümüz kardeşimin düğünüyle aynı hafta.Annemlerde olacağız.Bakalım şimdiden düşünüyorum ne yapabilirim diye.
Tekrar eşinle beraber mutlu bir ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…