Anacım benim herüfün kafası dumanlı zaten bu aralar.Bakalım iyiyiz şükür iki gülünce eridi buzları ama hala biraz afra tafra yapıyoraynı dert bended var bu eşler neden altan almazlarki ya benim eşim bir sinirlensin vay halime :18::18:küser çocuk gibi adamın dövesi geliyo ozaman sonra barışıyoruz tabi ozamanda sevgimiz bekişiyo bu arada rabbim acil şifalar versin kardeşim
Sorma tatlım ya neden hep kadınlar alttan almak zorunda kalır buna çok sinir oluyorum.Çok pişman olduğunu sanmıyorum galiba hala benden özür bekliyor.bende konuyu açmadım.Ama sabah kahvaltısını o hazırladı sağolsunİpekcim biz de zaman zaman tartışıyoruz olmadık şeylerden eşimle. Genelde tartışmalarımız da kzıım hastayken olur. Zaman zaman sabırlar taşıyor böyle çocuk büyütmek gerçekten zor bir şey. Eşin de pişman olmuştur zaten seni kırdığı için. Sen biraz alttan al yine bak o da hemen yumuşar. İş hep biz kadınlara düşüyor böyle durumlarda malesef.
Umarım kızın iyidir. Çok geçmiş olsun.
Saol ablacım hiç sesimi yükseltmem eşime karşı.Dün biraz yükseltince buna bozuldu büyük ihtimalle.Hala azcık var üzerinde alınganlıkçocuk hasta olunca oluyor böyle şeyler boş ver kafana takma bu gün barışırsınız
Akabeyle beraber birinci olmuşuzKızlar ben müsait olduğum için pazartesi ve salı sayımlarını yaptım
Pzartesi
Kelebekolacam 13
ecemavi 12
Saphira 18
doğa 1
saliss 8
pasam 27
gerbera 7
Shopacolic 11
ipekyol 14
Angiera 17
akabe 6
saferan9
Salı
gerbera 8
pasam3
Shopacalic6
kelebekolacam 8
saferan 6
Doğa 7
ipekyol 12
Saphira 9
ecemavi 10
Angiera 4
akabe 12
Tek tek kontrol ettim bir hatam olduysa affola şimdiden
Bende 6ları görmek istiyorum yaaa.Açıkçası kış aylarında doğru düzgün diyet yaptığımı söyleyemem.Geçiştirme ve kilo koruma dönemi gibi oldu.Ama artık 6ları görmek istiyorumbende 8 leri görmek ittiyolummmmşurda 5-6 kilo sonra 7 lerdesin sana ha gayret diyorum kendimede pis boğazını tut diyorum
kızlar çok korktum yaaa sallandık baya masa kolumun altından gidip gidip geldi resmen
Çok geömiş olsun ablacımSaat 12.41'de merkez üssü Van Çakırbey olan 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kilis'te de saat 14.05' te 4.2 büyüklüğünde deprem oldu.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün
alıntı
6.kattayım yaa baya hissettik
safiş senin memleket benimkine etki etti
öncü olmasın sakın Allah korusun dikkat edin..
antepmi yuvalamaaaa biber patlıcan dolması
duymustum ki antepte bir markette tembel avrat reyonu varmıs..soyulmus kıyılmıs hazır yemeklik satılıyormus
Bugün biraz daha iyiyim kızlar çok şükür.Kas ağrılarım azaldı.Ama burun akıntım başladı.Neyse oda geçer en azından işimi falan yapabiliyorum.Evi toparladım biraz odayı mutfağı süpürdüm.Makinaya çamaşır attım.
Kzım sabah namazdan sonra ağladı yanıma aldım.Emziriyordum birden kusmaya başladı.Yatak falan battı tabi.Üstümüz başımız battı.Neyseki rahatladı biraz.Şimdi herşey makinada yıkanıyor
Saol canım.Ama sakın bir daha eşine kızarak yeme tatlım.Aksine daha çok azmetmen lazımcanım kızına va sana geçmiş olsun..ikiniz de hasta olunca çok zor olmuşutur...
bizde atıştık dün eşimle..ona inat gece 11 de bir kase çağla yedim tuzlayrak hem deebuda bana artı olarak döndü...
bugün saat 13.00 de uyandım kızlar...normalde iyice şişicem die uyumuyorum ama bugün geceden uykusuzdum...sonra da halsiz kalktım haliyle..tersim döndü...biraz kahve eşliğinde internet keyfi yapıp sonra evimi toparlıyıp yemek yapıcam akşama...bu akşam ve yarın akşam sadece yogurt yiycem..cuma geldi çattıı
bugün öğleden sonra bize yakın olan,yeni açılan optimuma gittim,annemle ve ablamla buluştuk orda.gezdik,tozduk,alış veriş yaptık,yedik içtik çok keyifli bir gündü.bir o kadarda yorucu.gözümden uyku akıyor kızlar.öpüyorum herkesi iyi geceler tatlı rüyalar
ablacım ben sana yardım ederim sıra sana gelince..teyzesi kuzum bugün aşı oldu..babası beni ziyarete getirmişti 1 yaşaşısı vardı yaptık bi baktım süt oglumda gelmiş onuda aşıladım..fatih nasıl kızıyo hemşireye beniaşıladın diye..
Herkese günaydın
Bugün İzmirde güneşli bir gün var. Kuşlar cıvıldıyor dışarda. Mutlu hissettim kendimi. Bahar gelmiş artık yaa....
canım eminim kısa zamanda gönlünü alacaktır hep yaşıyoruz bunlarıEşimle akşam üstü tartıştık bana kızdı yemek yemeden dışarı çıktı.Az önce gelip kızımı dr a götürdü.Ama suratı bi göreceksiniz.Ben kızıma gülüyordum.Oda taviz vermeyecek ya gülmek ve surat asmak arasında kaldı.Suratı çok komikti.
Çok basit bişey aslında.Kızıma akşam üstü duş aldırıyordum.Hasta olduğum için yardım istedim.Küvette musluğu açmıştım.Oda yardım etmek için fıskiyeyi açtı.Tabi eline almadan e ne oldu benim üstüm başım ıslandı.Bende kızdım.Nefret ederim hastayken ıslanmaktan.Oda bıraktı gitti.Neyse ben döndüm odaya kıza bakta suyla oynuyor bende kıyafet alayım dedim.Madem beğenmiyorsun kendin yap dedi.Azcık alttan alsan ne olur yani dedim ben birçok şeye katlanıyorum alttan alıyorum dedim.O zaman alma dedi.Bende sinirlendim çıktım.Ben kızı yıkarken oda hazırlanmış sonra çıktı.
Hasta hasta kalktım yemek hazırladım.Kzımda durmuyor sürekli ağlıyor.Çıldıracaktım neredeyse.Neyseki yemek yedide durdu biraz.
Aslında eşim çok anlayışlıdır.Kaç gündür bana baktı saolsun ama ipleri kopardımı tam koparıyor.Bende İçimi size dökeyim bari dedim
doğa,paşam,angiera izinli miydiniz ? saferanımın bilgisi var mıydı benim bilgim yoktu çünkü? saliss neti olmadığından dolayı ceza almıyorKızlar ben müsait olduğum için pazartesi ve salı sayımlarını yaptım
Pzartesi
Kelebekolacam 13
ecemavi 12
Saphira 18
doğa 1
saliss 8
pasam 27
gerbera 7
Shopacolic 11
ipekyol 14
Angiera 17
akabe 6
saferan9
Salı
gerbera 8
pasam3
Shopacalic6
kelebekolacam 8
saferan 6
Doğa 7
ipekyol 12
Saphira 9
ecemavi 10
Angiera 4
akabe 12
Tek tek kontrol ettim bir hatam olduysa affola şimdiden
mutlu yıllar :))bugün eşimin dogum günü yaşasın aramızdaki yaş farkı 1e iniyor 2 aylıgına kendisi benden 2 yaş küçükte
canım senin daha iyi olmana sevindim,kızına çok geçmiş olsunBugün biraz daha iyiyim kızlar çok şükür.Kas ağrılarım azaldı.Ama burun akıntım başladı.Neyse oda geçer en azından işimi falan yapabiliyorum.Evi toparladım biraz odayı mutfağı süpürdüm.Makinaya çamaşır attım.
Kzım sabah namazdan sonra ağladı yanıma aldım.Emziriyordum birden kusmaya başladı.Yatak falan battı tabi.Üstümüz başımız battı.Neyseki rahatladı biraz.Şimdi herşey makinada yıkanıyor
valla süper bir yer olmuş canım bayıldımNasıll bari optimummm nelerr var saphırammmm merak ediom amaa fırsat yok kii
Akabecim sendemi y.dışındasın.Öğrenciler ders vs öğretmenmisin sendeselamun aleyküm güzeller
5 mesajimi atip cikmam ´gerekiyor
paskalya tatil dolayisi ile dersler devam ediyor
ögrenciler yeni gittiler 5 dak. sonra toplantiya girmeliyim artik saat kacta eve gelirim Allah bilir.. :)
Angieracım emek herşeyden güzel sen okadar aramışsın ben olsam eşinin yerinde seni tepemde taşırdım.bende bugün işten koşa koşa çıktım.önce pastaneye sonra o mağaza senin bu mağaza benim..malum oglumada hediye alamamıştım şimdi onlara alınca kzıımda ister annemle babamda gönül koyar..derken herkese bi hediye aldım...eve geldim.yemeği yedik mumları hepberaber söndürdüler..hediyeleri çok begendiler..eşime ve babama cüzdan aldım.çok begendiler hemen eskileri atıp yenileri yerleştirdiler.anneme hediye çeki oğluma ve kızıma kıyafet aldım herkes memnun..pastadan küçük bir dilim yedim ne yazıkki.sophacım bende yarın yogurda talim etmem lazım yoksa cumaya hüsran olur.ne güzel 85li rakamları görmüştüm..bakalım cumaya ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?