şaka yaptım kızmerhaba canım....çok duygulusun o kadar içten yazıyorsun ki....allahımın izniyle bebişi ni kucağına alıcaksın cnm benim...
bu arada dün sen günaydın demişsin ben onu görmemişim sana yazmamışım...kuusura bakma canım insanlık hali oluyor bazen....günaydıııııııııııııııııııı nn sanabu arada erkenden işleri halletmişsin ne güzel...ben de hemen işlere dalacağım....
dualarımız seninle canım..
işşallah birgün oda olur kardeşimSoz senle de gideriz caniim...
Yav bende anlamadiim..kayniyo bendeeeeee.....
Gecmis olsun caniim.....
sana birşey diyeyimmi bir grup var kkda bebegini kaybedenlerin hikayeleri ben neyinki onların yanındayok kız dünkü yediklerim 1000 cal nasıl olduysa dengelemişimöğlen haşlanmış yumurta ve ot salatası akşamda hamsi yedim ama ekmekle dürüm yaptım
haklısın canım bi başlayın bende utanır yaparım belki:26:
benim oğlan tm ci hukuk istiyor onun için seçmişti 80 netim var diyor bakalım
tüylerim ürperiyor senin bu yazılarını okuyunca inşallah sende kavuşacaksın bebeklerine
hastaneden yeni geldim eli boş geldim ama cihaz bağlabnma problem varmış sevk edelim başka hastaneye dediler yok dedim abimde ameliyattaymış ondan da görüşemedim neyse bi kaç gün sonra yerine otursun makinada öyle gideyim bari...ayrıca hastaneden buraya yürüyerek geldim burdaki ark ne kadar mesafe dedim 1,5 km falan dedi yook ben 2 km yürümüşümdür kestirme yollardan geldim ya uzata uzatahiç yön bulma kabiliyetim yok da
Canımm teşekkür ederim daha iyiyim bugün sanki ağrı kesici almadım bakalım ne kadar dayanabilecem
Süpersin güzelim aynen öyle mamalar kaçmıyor bir yere .Zayıflayalım sonra afiyetle yiyeceğiz onlardan.
Ne güzel yaaa.Yeni döndüm ama çok özledim annemi ablalarımı.Sen yazında depreşti yine özlemim.Neyseki bu defa araya fazla zaman girmeden tekrar döneceğim
Canım benim yaaaa.Okuyunca bende ağladım.Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin.Bunun acısını bildiğim için seni çok iyi anlıyorum.sen böyle yazınca kızıma snrlendiğim zamanlar aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum
Süpersin tatlım yaaa.azcık daha gayret etsen neredeyse aynı olacaz.Maşallah sana...
Bende aldığım kiloların 2.2sini verdim.İnş cumaya kadar braz daha veririmde artı çıkmam
rabbim rabbine ömür katsın kardeşim geçen ablam beni görmüş rüyasında sözde memleketeymişiz babam sagmış diyoki araba çarpıyo babam yüzünden sana dedi ölüyosun anneme bagırıyomuş babam yüzünden öldü o daha anne olucaktı diye bende kontrol için kalp hastanesine gimiştim eşimle dışarda oturduk birşey yiyoruz telefon çaldı açtım teli nasıl aglıyo telefondacanım inan fena oldum yazını okuyunca..benim de ablamın olmadı 3 sene kadar..benim bebeğim onun bebeği gibiydi..çok şükür onun da oldu bebeği şimdi 8 aylık paşamız nasıl tatlı nasıl güleç maşallah supanallah kendi çocuğumdan hiç bir farkı yok.ablamın hamile olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım ben de,nasıl sevinmiştik..Allahım çok şükür sağlıkla verdi onu bize.inşallah senin de olacak,rabbim dualarını kabul edecek
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu harikasınnn bebeemmm
eevveeettt bencedeeee
peki komutanım derhal dedigini yaparımbenim yerime öp paşayı
bu durumlarda bence o satte karbonhişdrat alma salata ve herhengi bir proteini ye yada sen en iyisi geç vakit olduğu zaman yiyormuş gibi yap
1 top yeeee
güzel
bende hiç bu kadar ayrı kalmamıştım
ay çevrende hiçmi bir yakının yoktu bak çok üzüldüm sen bana gel ben yaparım
süpperrrr
işşallah hepimide birgü evlatlarımızla kavuşucaz allahıma inandım güvendim benPaşam yazdıklarını okudum. Çok duygulu yazmışsın gerçekten. Sabrının karşılığını alacaksın eminim. Allah sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
cümlemizi kardeşim allah razı olsundoga canim oglunun imtihani nasil gecti? Cok merak ettim onu
Söyle bir imkan olsa,dense ki akabe ya sana yada pasam´a evlat verecegiz secim yap,
Allah sahidimdirki pasam´a ver Rabbim derdim…kendimden cok senin yavrun olmasini istiyorum cünkü o tadi tattin hamile kaldin..
Allah C.C benden önce senin yüzünü güldürsün canim
Eşimle akşam üstü tartıştık bana kızdı yemek yemeden dışarı çıktı.Az önce gelip kızımı dr a götürdü.Ama suratı bi göreceksiniz.Ben kızıma gülüyordum.Oda taviz vermeyecek ya gülmek ve surat asmak arasında kaldı.Suratı çok komikti.
Çok basit bişey aslında.Kızıma akşam üstü duş aldırıyordum.Hasta olduğum için yardım istedim.Küvette musluğu açmıştım.Oda yardım etmek için fıskiyeyi açtı.Tabi eline almadan e ne oldu benim üstüm başım ıslandı.Bende kızdım.Nefret ederim hastayken ıslanmaktan.Oda bıraktı gitti.Neyse ben döndüm odaya kıza bakta suyla oynuyor bende kıyafet alayım dedim.Madem beğenmiyorsun kendin yap dedi.Azcık alttan alsan ne olur yani dedim ben birçok şeye katlanıyorum alttan alıyorum dedim.O zaman alma dedi.Bende sinirlendim çıktım.Ben kızı yıkarken oda hazırlanmış sonra çıktı.
Hasta hasta kalktım yemek hazırladım.Kzımda durmuyor sürekli ağlıyor.Çıldıracaktım neredeyse.Neyseki yemek yedide durdu biraz.
Aslında eşim çok anlayışlıdır.Kaç gündür bana baktı saolsun ama ipleri kopardımı tam koparıyor.Bende İçimi size dökeyim bari dedim
doga canim oglunun imtihani nasil gecti? Cok merak ettim onu
Söyle bir imkan olsa,dense ki akabe ya sana yada pasam´a evlat verecegiz secim yap,
Allah sahidimdirki pasam´a ver Rabbim derdim…kendimden cok senin yavrun olmasini istiyorum cünkü o tadi tattin hamile kaldin..
Allah C.C benden önce senin yüzünü güldürsün canim
Eşimle akşam üstü tartıştık bana kızdı yemek yemeden dışarı çıktı.Az önce gelip kızımı dr a götürdü.Ama suratı bi göreceksiniz.Ben kızıma gülüyordum.Oda taviz vermeyecek ya gülmek ve surat asmak arasında kaldı.Suratı çok komikti.
Çok basit bişey aslında.Kızıma akşam üstü duş aldırıyordum.Hasta olduğum için yardım istedim.Küvette musluğu açmıştım.Oda yardım etmek için fıskiyeyi açtı.Tabi eline almadan e ne oldu benim üstüm başım ıslandı.Bende kızdım.Nefret ederim hastayken ıslanmaktan.Oda bıraktı gitti.Neyse ben döndüm odaya kıza bakta suyla oynuyor bende kıyafet alayım dedim.Madem beğenmiyorsun kendin yap dedi.Azcık alttan alsan ne olur yani dedim ben birçok şeye katlanıyorum alttan alıyorum dedim.O zaman alma dedi.Bende sinirlendim çıktım.Ben kızı yıkarken oda hazırlanmış sonra çıktı.
Hasta hasta kalktım yemek hazırladım.Kzımda durmuyor sürekli ağlıyor.Çıldıracaktım neredeyse.Neyseki yemek yedide durdu biraz.
Aslında eşim çok anlayışlıdır.Kaç gündür bana baktı saolsun ama ipleri kopardımı tam koparıyor.Bende İçimi size dökeyim bari dedim
Saol akabecim.Eşim biraz önce kızımı dra götürdü bakalım ne diyecek..
evet emzirene genelde m...set veriyoruz ama bu ağrışarına bakılırsa senin antibiyotiğe ihtiyacın olabilir.emziren kullanamaz diye bişey yok sadece gercekten gerekli durumda belli ilaçlar kullanılır..görmeyincede kesin bişey diyemiyorum.kuzunda gece artan bir öksürüğü varsa bi kontrol et burnu tıkalımı..ozaman geniz akıntısı öksük yapabilir..kendin içinde sen yinede bir dr git ama gidene kadar tuzlu suyla gargara sana yardım edebilir dediğim gibi görmeden zor ama .bende emziriyorum ya kendimde iyi işe yarıyo 12 aydır sadece 1 tanecik ***** içtim.hastalardan okada hastalık gecti,tuzlu suyla atlattım ama benim bünyem kuvvetlidir..zencefilde iyidir,tavsiye ederim..
t
ı
angieracım senin kuzu bu kahvelerden uykusuz olmasın emzirmeyi bıraktın mı sanrıım sende benim gibi kahve tiryakisisin..
kahvaltı:3 cerry
3 zeytin
keçi peyniri
1dilim çavdar
ara:10 adet badem
sütlü kahve
öğle:dünden kalan kabak kavurmasına 2 yumurta kırıp yedim
yogurt
ara:1adet cevz
akşam
1 tabak yeşil fasulye
yogurt
cok erken yedim akşamı
1 adet hurma
3 adet ceviz
3adet erik kurusu
fazlamı oldu:26::26::26:
Bugün okula geç gidiyorum
Kızımı babasıyla babaansine gönderdikten sonra uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktim var diye keyfini çıkardım kahvaltının.
Kahvaltı menüm
2 yumurta süt, peynir ve yulaf kepeğinden krep
tere, domates, salatalık
Arkasında sütlü neskafe...
iyi geçti canım çok şükürkızlar inşallahhhh ikinizinde olacak bebekleriniz sonra gelir burda yazarsınız amanın kız beni uyutmadı da oğlanın dişi çıktı da falannnn
günaydın canımmm ohhh afiyet olsun birazda kafayı dinlemişsin iyi olmuş
Doğacım günaydın
Çok sevindim oğlunun sınavının iyi geçmesine.
Akabe ve paşam da Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ne güzel demişsin doğa. İnşallah bebekleri olunca gelsinler anlatsınlar burda...
saol canım. Valla iyi geldi gerçekten.
tüm günmü gidiyorsun okula ?
80 netim var diyor dersanede bu nete 340 puan almıştı anlamıyorum ben hesaplamayı .....çok asılmadım bu sefer daha çok çalışıcam diyor DOĞRU ÇOK KASMADI KENDİNİ amacımız onların hayatlarını idame ettirecek bi işlerinin mesleklerinin olması
Hayır canım
ben branş öğretmeniyim dersim olduğunda gidiyorum
bugün sadece 2 dersim var. 11 de başlıyor dersim.
diğer günler hep dersim var. Bugün tatil gibi bana anlayacağın
Herşeyin hayırlısı olsun be doğacım. Dediğin gibi severek yapacağı bir mesleği olsun yeter.
hangi branş diycem çokmu meraklıyımöyle valla yapabileceğide kısıtlı kendi hakim-savcı olmak istiyor hayırlısı artık
tüh benden önce davranmışın bende diyorum benim tombul kuşlarım uyuyodur yürüyüşe gitmeden bir günaydın deyim dedim ama benden önce davranınmış kanımcaHerkese günaydın
Bugün İzmirde güneşli bir gün var. Kuşlar cıvıldıyor dışarda. Mutlu hissettim kendimi. Bahar gelmiş artık yaa....
iyi geçti canım çok şükürkızlar inşallahhhh ikinizinde olacak bebekleriniz sonra gelir burda yazarsınız amanın kız beni uyutmadı da oğlanın dişi çıktı da falannnn
sosyal bilgiler branşım canım
Hangi hukuk fakültesini istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?