- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
04.04.2012 persembe günü yazilan mesaj sayilari
1.Pasam3402 29 mesaj
2.Ecemavi 20 mesaj
3.SAPHIRA 15 mesaj
gerbera1987 10 mesaj
Kelebekolacam 10 mesaj
akabe 9 mesaj
Ipekyol51 9 mesaj
Saliss 9 mesaj
saferan 7 mesaj
Shopaholic 7 mesaj
Angiera 6 mesaj
doga3 3 mesaj
elinize emeginize saglik arkadaslar...
Çekirdek tamamen yağ içeriyor başlayınca da insan bırakamıyor. Kuru üzümde de şeker var. Bence aralarda bunları yeme. 3-4 ceviz bir avuç kadar fındık, badem daha iyi bir alternatif.kuru üzümü suya koysam azcık kaynatsam üzümler şişene kadar yani kuru üzüm arada yediğim çekirdekle değiştirmeyi düşünüyorum yararı varmıdır acaba
gelelim bana bu saate girmek zorundaydım malesef sabah erkenden gidicem pc açma şansım yok yane kiloma gelince sıkı durun yok demicem boşverin yarın yazarım ay dayanamıcamdesemmi demesemmi acaba dur diyim yok ya demiyim biraz daha merak edin şimdi diyosunuzki okuıyanlar ayyyyyyyyyyy sıkı durun kilomu açıklıyorum 88 benide ekleyin azimliyim işşallah 2 rekat şükür namazı kılıcam 88 gördüm diye stresten yiyemedim dün okadar yazdım şunu yicem diye ama bugü,nde yiyemedim ay heyecan bastı beni he doktorda taretıldım bugünde kazamız mubarek olsun işşallah sizlere layık olabililrm birde yavrularıma
konuya cevap ver dediğinde yazarken altta sarı hopbidik hopbidik duruyorlar ya
Hurmalar bizim yoğun bakımaa gelen diyetisyenin tavsiyesi tatlım yaa kayısıyı bırak hurma ye dedi çok faydalıymış bağırsaklara ve vucüda bir ay ye farkı gör dediArtıkk başvurmadığım diyetisyen kalmadı kanımcaa yaaa vee çok sıkıldım saphıram
Gerçekten üzücüü tatlımm yaaa canımm çokk sıkılıyorr çokkkk bugünn okulaa bileee gitmedimmm dünyaa kadarrr işimm varrr yerimden kıpırdayasım yok kendimi başarısız hissediyorum
Bir çözüm bulmak lazım akabemmmm benn veremiyommmm demektennn bıktımmmmm artıkkkk hep başarısız hissediyorum kendime kızıyorum çokkk kızıyorum herkes veriyor sen neden veremion diye
sabah uyuyakalmışım uayndıgımda 8:15di işe zor yetiştim.sonrada yandaki dr beyin olmadıgını öğrendim üstelik bugün aşı günü 2 bölgenin aşıları muayeneleri imdatttttttttttttttt.sabah tartılamdımda evden nasıl cıktım bilemiyorum.ama en son sabah 85.5du.yetişebilirsem hesaplar yazarım yetişemessem biri beni eklerse cok sevinirim cok hasta var cok
günaydın prensesler
hepimize hayırlı cumalar olsun inşallahhh :))
84.6 kg çıktım,sürpriz olmadı açıkçası,geçen hafta reglden dolayı çok su tutmuştum,gerçek bir rakam değildi 86 ! aslında hala ödemi atmış değilim ama tabiki geçen haftaya göre azalmış.İnşallah haftaya daha aşağıya inicem
Kelebkcim ben de dukana başladığımda kabız olmuştum daha önce söylemiştim probiyotikli bir multivitamin kullandım sonra hiç sorun yaşamadım ben. Sen de dene istersen.bende dukan denemesinden sonra hala kabızlıktan kurtulamadım..oda şişkinlik yapıyor.dün o yarım tabak mantı için 1 saat yürüdüm..
Tebrikler akabecim. Çok sevindim senin adına.hic sorma canim ayaklarim yere basmiyor bugün sevincten ucuyorum
Akabecim sayım çok güzel olmuş emeğine sağlık. Paşam tebrik ederim.
Çekirdek tamamen yağ içeriyor başlayınca da insan bırakamıyor. Kuru üzümde de şeker var. Bence aralarda bunları yeme. 3-4 ceviz bir avuç kadar fındık, badem daha iyi bir alternatif.
Tebrikler paşam vallahi kendim vermiş gibi sevindim. Çizelgeni de düzelttim hemen motive ol diye.
Yok be doğacım benim bilgisayarımda görünmüyor o hoppidikler. Onların görünmesi için gereken program mı yüklü değil. Hiç anlamam bu bilgisayar işinden de zaten....
Salişiim moral bozmak yok. Sen diet ve spor yapıyorsun. Vücudunun da bir kırılma noktası olacak ve daha fazla direnemeyecek sana. Sabret canım. Mutlaka gidecek önce 90lara sonra 80lere merhaba diyeceksin. diete spora devam....
Sana kolay gelsin canım. Tam haftanın son gününe denk gelmiş yoğunluk.
Tebrikler saphiracım. 70lere az kalmış bak ne güzel...
Kelebkcim ben de dukana başladığımda kabız olmuştum daha önce söylemiştim probiyotikli bir multivitamin kullandım sonra hiç sorun yaşamadım ben. Sen de dene istersen.
Tebrikler akabecim. Çok sevindim senin adına.
çok sağol tatlım ama ben 83.5 a kadar gördüm de,bu bi ileri bi geriler haftalardır oyalıyor beniTebrikler saphiracım. 70lere az kalmış bak ne güzel...
canım benimmmm harikasınnn işte budurrrrrKızlarrrr bugünn kendimee bolcaaa kızdımmmm yaaaa çokkkkk sinirlendimm kendimeeeee vee düşündümmmm taşındımmm vee kendimi bitirdimm öğlenee kadarr veee hemennnn aklımm başımaa geldii hep aynı şeyleri yaparakkk farklı sonuçlar alınmaz dedimm ve kalktımmmm yerimdenn .....
Gelelim beni geçmiş spor manzaramaben 2 ay önce okulda spor başladı diye sevinmiştim ama bunun bir aratırma ve bizim de denek olduğumuzu öğrenince bıraktım ve yüzmeye devam ettim.. 5 senedir ara ara kadın aktivitee merkezine gidiyordum ...Saphiram bilir orayı süper bir yerdir hemen gittim oaraya kayıt yaptırdım oturmaya gerek yok dedim bahane de yok ...
Veeeeee haftadaaaa 2 gün spor 2 gün yüzme 3 gün saunaaaaa
Eğer genee kilo veremezsem makus talihime küsüpppp herşeyi bırakacağım çünkü 4 aydır yoruldum artık kızlarrr
çok sağol tatlım ama ben 83.5 a kadar gördüm de,bu bi ileri bi geriler haftalardır oyalıyor beniinşallah artık oyalanmayacağım ve bir an evvel 7 leri göreceğim bu 7 artık 70 ler mi olur,yoksa 67 mi olur bilemiyorum
canım benimmmm harikasınnn işte budurrrrr
şimdiki fiyatları filan ne alemde,bana özelden bildirsene tatlışım.eğer eşimin beni götürüp getirmesini kabuk ettirebilirsem belki ben de yazılırım,aynı seanslara gelsek ne süper olur dimi
Yaaaa çokkkkk güzelll olurrr saphirammm belkiii aynıı seaansaa yazılırzz ben salı cumaa akşamm 20 seansına yazıldım boş yer varmışş yarın sende adınııı yazdırırsınn sanadaaa uyarsaaa
Fiyatları da uygun özelden yazıyorum
aslında ben akşam saati hiç düşünmemiştim kendim için ama eşimin beni götürüp getirmesi açısından bakarsan,bana da akşamları daha iyi olabilir :) ayyyy dur bakiim şimdi heyecan yaptım,inşallah ikna olur benimki :18:
akşam
2 veya 3 ızgara et yicem diye düşünüyorum pişerse benim ızgaramda
spor yapamadım bugün işim çoktu yarın çıkcam yürüyüşe diye planlıyorum
umarım bu hafta kaçamak olmaz 1 kilo verebilirim boğazımı tutamadığımdan hep yerimde sayıyorum hatta geri gidiyorum
Tsk canim bende hepinizi tebrik ediyorumakabe tebrikler canım
buna en güzel örnek benim galibaÜnlü Fransız atasözünün söylediği gibi ‘’ bir kruvasan ağızda 30 saniye kalır, midede 30 dakika kalır, kalçada ise 30 yıl. ‘’
Saliss sabir canim elinden gelenin en iyisini yapiyorsun,tartida ayni olabilirsin yada biraz fazla ,ama eminim vucut ölcülerin inceliyordur…önemli olanda bu degilmi?Kızlarrrr bugünn kendimee bolcaaa kızdımmmm yaaaa çokkkkk sinirlendimm kendimeeeee vee düşündümmmm taşındımmm vee kendimi bitirdimm öğlenee kadarr veee hemennnn aklımm başımaa geldii hep aynı şeyleri yaparakkk farklı sonuçlar alınmaz dedimm ve kalktımmmm yerimdenn .....Gelelim beni geçmiş spor manzarama ben 2 ay önce okulda spor başladı diye sevinmiştim ama bunun bir aratırma ve bizim de denek olduğumuzu öğrenince bıraktım ve yüzmeye devam ettim.. 5 senedir ara ara kadın aktivitee merkezine gidiyordum ...Saphiram bilir orayı süper bir yerdir hemen gittim oaraya kayıt yaptırdım oturmaya gerek yok dedim bahane de yok ...Veeeeee haftadaaaa 2 gün spor 2 gün yüzme 3 gün saunaaaaa Eğer genee kilo veremezsem makus talihime küsüpppp herşeyi bırakacağım çünkü 4 aydır yoruldum artık kızlarrr
kız deeee dedim içimden okurkenTebrikler darısıda bana
qaallah yardımcın olsun işşallahsabah uyuyakalmışım uayndıgımda 8:15di işe zor yetiştim.sonrada yandaki dr beyin olmadıgını öğrendim üstelik bugün aşı günü 2 bölgenin aşıları muayeneleri imdatttttttttttttttt.sabah tartılamdımda evden nasıl cıktım bilemiyorum.ama en son sabah 85.5du.yetişebilirsem hesaplar yazarım yetişemessem biri beni eklerse cok sevinirim cok hasta var cok
eline sağlık canımPaşam tebrikler
ay bana prensen dedi galiba tombul prenses dicektingünaydın prensesler
Hepimize hayırlı cumalar olsun inşallahhh :))
84.6 kg çıktım,sürpriz olmadı açıkçası,geçen hafta reglden dolayı çok su tutmuştum,gerçek bir rakam değildi 86 ! Aslında hala ödemi atmış değilim ama tabiki geçen haftaya göre azalmış.inşallah haftaya daha aşağıya inicem
canım kivi ve ananas yebende dukan denemesinden sonra hala kabızlıktan kurtulamadım..oda şişkinlik yapıyor.dün o yarım tabak mantı için 1 saat yürüdüm..
canım profum benimdaha öğrenciyim canım ben ege üniversitesinde intörnüm
akabecim sayım çok güzel olmuş emeğine sağlık. Paşam tebrik ederim.
çekirdek tamamen yağ içeriyor başlayınca da insan bırakamıyor. Kuru üzümde de şeker var. Bence aralarda bunları yeme. 3-4 ceviz bir avuç kadar fındık, badem daha iyi bir alternatif.
Tebrikler paşam vallahi kendim vermiş gibi sevindim. çizelgeni de düzelttim hemen motive ol diye.
Yok be doğacım benim bilgisayarımda görünmüyor o hoppidikler. Onların görünmesi için gereken program mı yüklü değil. Hiç anlamam bu bilgisayar işinden de zaten....
Salişiim moral bozmak yok. Sen diet ve spor yapıyorsun. Vücudunun da bir kırılma noktası olacak ve daha fazla direnemeyecek sana. Sabret canım. Mutlaka gidecek önce 90lara sonra 80lere merhaba diyeceksin. Diete spora devam....
Sana kolay gelsin canım. Tam haftanın son gününe denk gelmiş yoğunluk.
Tebrikler saphiracım. 70lere az kalmış bak ne güzel...
Kelebkcim ben de dukana başladığımda kabız olmuştum daha önce söylemiştim probiyotikli bir multivitamin kullandım sonra hiç sorun yaşamadım ben. Sen de dene istersen.
Tebrikler akabecim. çok sevindim senin adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?