cok sevindim pasam,metro haricinde :) ,ne güzel bir gün gecirmissin
insanin zayifladigini yüzüne söylenince daha da hirslaniyor
artik kim tutar seni
Allah gönlüne göre versin cnm
bende bir an önce su 30 kiloyu atsam hayirlisiyla
doktorum hemen bebek icin muayenelere baslariz diyor
ne esimde ne bende hic bir sorun cikmiyor..allah vermeyince vermiyor
sonucta bunca yil hep bu kiloda degildim,daha zayif oldugum zamanlarda vardi
bazen disariya ciktigimda gözüm hem yanimdan gecen bebeklerde kaliyor
acaba bende anne olacakmiyim? Nasibimde varmi?yoksa ahirete arkamda bir evlat birakmadanmi göc edicem diye düsünüyorum
ama allah c.c nasil uygun gördüyse bize ona riza göstermek düser..
Demek hayirlisi böyleymis..
canım ben 118 kiloyduminsan azim edince veriyo bunu unutma biz hepimi zburda kadar arkdaşıyız canım bunuda unutma senin yerin başka burda benim için kızlar kızmazlar bana çünkü bizim bebeklerimiz yok inan önceden olmuyo diye aglıyodm her secded şimdide ölüyo diye aglıyorum ama bu sefer umutluyum azim edicez vericez bu kiloları unutma olurmu kardeşim sakın diyim benim çıkmam lazım senle yazışmak derdine oratk olmak çok siterdim ama eşim kızmaya başladı çagırıyouda sonra görüşürz sabah gel ben burda olucem elbet seninde olucek inan iste yaradan veriyo
bu rezzil halimmmmm Eki Görüntüle 370649
ve bunlardaa suanki halimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 370646 bu dunku dugunden
Eki Görüntüle 370647 bunu bugun sinemada cekindik bucurle
Eki Görüntüle 370648 bunuda dun apartman girisinde cekindimm
alin size degisik degisik fotolar...
Kizlaar mesaj sayimlari sirayla yapilacakti ama hep atlamissiniiz..tekrar tarihleri yaziyoruum....lutfen dikkat edeliim..gorev yapmama ceza puani sebebidiir...mazareti olan baskasiyla degisebilir....
*
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). (dunun sayimi sende shopaa)5
Saliss. . (sali sayimii)8
Pasam3402. . (carsamba sayimi)17
Kelebekolcam. (sayim yapti)9
Akabe. (. Persembe sayimi)10
gerbera1987. (cuma sayimi)10
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)17
Angiera. ( Sali )13
Ecemavi. (carsamba)11
ipekyol. (persembe)1
kırmızılım 1
canım ben boştum ben yazdımsen keyfine bak
bu arada birincilik paşam 3405 ile dogayla paylaştırlımıştır haberiniz ola
Hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim kızlar...
Bu arada bu smileyleri de buldum sonunda ayarlarımda bir değişiklik yapmam gerekiyormuş sadece o hoppdiklerin görünmesi için.
Ben hala annemdeyim akşamüstü eşim gelip alacak bizi.
Rejimi hiç bozmadım kaçamak falan yok yani.Hatta anneme de kendi yemeklerimden yedirdim.
Kızımı emzirmeyi bırakamadım hala. 1 günlük denem yaptık çok ağladı memeee memme diye dayanamadım. Doktorla konuştum koltuk altındaki şişkinlikler için çok ağrımıyorsa şimdilik kullanma emzirmeyi bırakınca başla dedi. Nasıl bıraktıracağım bilmiyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfeeen... ! gün emzirmedim ya daha da düşkün oldu o günden beri. Hatta memede uyuyor o günden beri ve daha sık uyanıyor emmek için.
Gelelim yediklerime
Dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
Öğlen tavuk sote yoğurt
Akşam ızgara köfte yoğurt
Aralarda bir sürü sütlü kahve kola.
Bugün
Sabah
2 haşlanmış yumnurta 1 domates salatalık peynir
Öğlen
Haşlanmış kabak, brokoli yoğurt
Kendinize iyi bakın:79::79::79::80::80:
Canım sabır taşını bi dene istersen.Bende onunla bıraktıracam.8 mayıs gibi Trye gidecem.O zaman bıraktıracam
bu güzelliğe bu değişime aşık oldum :))
yavrum süpersin muhtesem olmussun ..
gülüm kendim kadar sevindim nasıl nasıl mutlu oldum kızz gözlerim doldu valla bi hoş oldum mutluluktan kendime bu kadar sevinmemiştm seviyorum seni
İpekcim ben sabır taşını hiç duymadım nerede bulurum nasıl kullanabilirim yardımcı olursan sevinirm bu konuda canım..
Hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim kızlar...
Bu arada bu smileyleri de buldum sonunda ayarlarımda bir değişiklik yapmam gerekiyormuş sadece o hoppdiklerin görünmesi için.
Ben hala annemdeyim akşamüstü eşim gelip alacak bizi.
Rejimi hiç bozmadım kaçamak falan yok yani.Hatta anneme de kendi yemeklerimden yedirdim.
Kızımı emzirmeyi bırakamadım hala. 1 günlük denem yaptık çok ağladı memeee memme diye dayanamadım. Doktorla konuştum koltuk altındaki şişkinlikler için çok ağrımıyorsa şimdilik kullanma emzirmeyi bırakınca başla dedi. Nasıl bıraktıracağım bilmiyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfeeen... ! gün emzirmedim ya daha da düşkün oldu o günden beri. Hatta memede uyuyor o günden beri ve daha sık uyanıyor emmek için.
Gelelim yediklerime
Dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
Öğlen tavuk sote yoğurt
Akşam ızgara köfte yoğurt
Aralarda bir sürü sütlü kahve kola.
Bugün
Sabah
2 haşlanmış yumnurta 1 domates salatalık peynir
Öğlen
Haşlanmış kabak, brokoli yoğurt
Kendinize iyi bakın:79::79::79::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?