Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende bir an önce su 30 kiloyu atsam hayirlisiyla
doktorum hemen bebek icin muayenelere baslariz diyor
ne esimde ne bende hic bir sorun cikmiyor..Allah vermeyince vermiyor
sonucta bunca yil hep bu kiloda degildim,daha zayif oldugum zamanlarda vardi
bazen disariya ciktigimda gözüm hem yanimdan gecen bebeklerde kaliyor
acaba bende anne olacakmiyim? nasibimde varmi?yoksa ahirete arkamda bir evlat birakmadanmi göc edicem diye düsünüyorum
ama Allah C.C nasil uygun gördüyse bize ona riza göstermek düser..
demek hayirlisi böyleymis..

cok sevindim pasam,metro haricinde :) ,ne güzel bir gün gecirmissin
insanin zayifladigini yüzüne söylenince daha da hirslaniyor
artik kim tutar seni
Allah gönlüne göre versin cnm

tutmayın beni amanınnnnnnnnsaadet partisi kadınlar için pembe metro yapıcaklarmış eşimde diyoki erkekleri ne yapıcekler çiftleri diyo neyse benim çıkmam lazım eşim bekliyo benidesabaha görüşürz rabbime emanet olun işşallah dualarım seninle

canım ben 118 kiloydum insan azim edince veriyo bunu unutma biz hepimi zburda kadar arkdaşıyız canım bunuda unutma senin yerin başka burda benim için kızlar kızmazlar bana çünkü bizim bebeklerimiz yok inan önceden olmuyo diye aglıyodm her secded şimdide ölüyo diye aglıyorum ama bu sefer umutluyum azim edicez vericez bu kiloları unutma olurmu kardeşim sakın diyim benim çıkmam lazım senle yazışmak derdine oratk olmak çok siterdim ama eşim kızmaya başladı çagırıyouda sonra görüşürz sabah gel ben burda olucem elbet seninde olucek inan iste yaradan veriyo

insallah canim ,selametle

bende gidip yatayim
herkese iyi mutlu huzurlu bir haftasonu dilerim..

Rahman ve Rahim olan Allaha emanetsiniz

selam ve dua ile

bu güzelliğe bu değişime aşık oldum :))
yavrum süpersin muhtesem olmussun ..
gülüm kendim kadar sevindim nasıl nasıl mutlu oldum kızz gözlerim doldu valla bi hoş oldum mutluluktan kendime bu kadar sevinmemiştm seviyorum seni

yaşaşsın kimse gelmemiş ilk günaydını ben dicem ne akıllıyım he bu hafta sonlarını seviyorum ben ya yeni kalktım eşime çayı koydum yumurtalı ekmek kızartıcam işşallah onu yicek ben yermiyim aslakendimede yumurta hasladım badem domates peynir yeşil zeytin az maydonoz yeşil çay 2 kuru çavdar ekmegi okadar yavrular heyecan bastı beni ya ilkindi namazını kılıp kıızn evine gidicez bakalım neler olucek işallah eltim gelmez hastaymış çocuklarda hastaymış ama enim bildigim eltim kesin gelir ona gezma olsun merak olsun inanın benim gidesim yokta eşim ayıp olur diyo bugün haslama yiyemem galiba misafirlige gidicezya gaz yapar şimdi bagırsaklarıma sonra wc yolunu tutmuyum vallahi onun yerine diyorumki kıvırcık bol ıspanak katıyım bir tel kadarda tel peyniri koyuyum öyle yiyiyim diyorum :44:yanınada bol yeşil çay bugün yürüyüş yaparım galiba şu kahvaltıyı yapalımda eşimi kaldırıyım onla çıkarım yürürüm o işe ben sporumaevi temizlemem lazım oda spor oluyo dogum doktoranına gittimya kadın beni kayıt ediyo dediki mesleginiz ev hanımıym dedim en kolay meslek demezmi en zor iş dogru aslında devlet babanın ev hanımlara maaş vermesi lazım peşine birde bebek olursa ozaman siz ekşını görün dün yigit anamı aglattı ne koşturdu peşinden yeminle kaynanası dediki sen buna bak sende kilo milo kalmaz dedi kadın dogur söylüyo vallahı yattıgım yeri bilemedim dün kızlar haydı 1 haydi 2 kalkın spora bakıyım:124::124: erken kalkın uyumayın len uyku kilo yaparkime diyorum gelin buraya sesimi duyan yok galiba uyanınnnnnnnnnnnnnnakşamada ne yerim allah kerim şimdi orda yemesem ayıp olucek ya nasıl yapsak:44::44:

Son düzenleme:
kırmızı gülüm idolüm gelmiş hoş gelmiş kız az öz anlatsana neler yaptında tam verdin bu kiloyu yemek lerden yane bebem eylüle kadar 70 olmam lazım el at benim gibi garibede bebegime kavuşuyum bu yolda devammı ediyim yoksa başka diyettmi yapıyım ya hızlı vermem lazım kiloyu ama nasıl :44::44:

o kadar yorgun ve uykusuzdumki sabah annem saatlerce kahvaltıya çağırmaya geldi 11buçukta kalktım
sabah
sucuklu peynirli yumurta
3 dilim ekmek
zeytin yedim..
çukulata vardı ama yemedim

bugün beniim için yorucu bir gün olacak bahar geldi artık dipten bi temizliğe girmenin zamanı geldi ...

sayımıda gün içinde yapacağım dün ben yapacaktım sayımı çünkü:44:hiç pc başına geçemiyomki teyzemiz saolsun hep pnunla konuşcaz tv bile seyrettirmiyor çok sinirleniyorum

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim kızlar...

Bu arada bu smileyleri de buldum sonunda ayarlarımda bir değişiklik yapmam gerekiyormuş sadece o hoppdiklerin görünmesi için.

Ben hala annemdeyim akşamüstü eşim gelip alacak bizi.

Rejimi hiç bozmadım kaçamak falan yok yani. Hatta anneme de kendi yemeklerimden yedirdim.

Kızımı emzirmeyi bırakamadım hala. 1 günlük denem yaptık çok ağladı memeee memme diye dayanamadım. Doktorla konuştum koltuk altındaki şişkinlikler için çok ağrımıyorsa şimdilik kullanma emzirmeyi bırakınca başla dedi. Nasıl bıraktıracağım bilmiyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfeeen... ! gün emzirmedim ya daha da düşkün oldu o günden beri. Hatta memede uyuyor o günden beri ve daha sık uyanıyor emmek için.

Gelelim yediklerime
Dünkü menüm

sabah 1 haşlanmış yumurta

Öğlen tavuk sote yoğurt
Akşam ızgara köfte yoğurt

Aralarda bir sürü sütlü kahve kola.

Bugün
Sabah
2 haşlanmış yumnurta 1 domates salatalık peynir

Öğlen
Haşlanmış kabak, brokoli yoğurt

Kendinize iyi bakın:79::79::79::80::80:

Canım sabır taşını bi dene istersen.Bende onunla bıraktıracam.8 mayıs gibi Trye gidecem.O zaman bıraktıracam

kızzzz sen mi geldinn özlettin kendini hadi gel yaaa ya fc de yok işde bi türlü konuşamadık:26:

Kızlar buraya tam yaz geldi 30-35 derece hava sıcaklığı.Dün tatil günümüzdü biraz farklılık olsun kafam dağılsın diye dışarı çıkalım dedim.Akşama doğru çıktık kızıma ayakkabı aldık.Tabi alana kadar deli etti bizi mümkün değik ayakkabıyı denettirmiyor.Zar zor hallettik.Elimiz değmişken bana da aldık.Normalde 39 numara giyerim.Denedim olmadı 40 istedik yokmuş 41 getirdi satıcı oldu ama çok hafif genişti.Zaten bunların ayakkabı kalıpları bi garip.Neyse dedik aldık.Çünkü hafif baş permağımı sıkıyordu.İnş pişman olmam genişlerse ayağımdan çıkarsa üzülürüm.Çünkü kilo verdiğim için bütün ayakkabılarım genişledi yolda ayağımdan çıkıyorlar.
Bugün sabahta hafif sancıyla uyandım.Regl oldum.Tartıda hemen 500 gr daha farketti.Acaba dünde ödem mi oluşmuştu diye düşünüyorum.Ayakkabıyı tekrar denemedim henüz

İpekcim ben sabır taşını hiç duymadım nerede bulurum nasıl kullanabilirim yardımcı olursan sevinirm bu konuda canım..

Canım aktarlarda satılıyor.Burdakiyle aynımı bilmiyorum.Burda adı sabbar.Onu biraz suyun içine atıyorsun bekletip suyu göğsüne sürüyorsun ve emziriyorsun.Bebeğin ağzını buruşturuyor hafif acılaştırıyor.Hani cennet hurmasını çok yersen ağzın buruş buruş olurya öyle.Böylece bebek emmek istemiyor.Her isteğinde o sudan sürüyorsun göğsüne.Burda kullanan arkadaşların hepsi kolayca bıraktırdılar.En fazla 2-3 defa istiyor bebek zaten.

menümü yazayım
SABAH
yağsız kepekli ekmekle hazırlanmış peynir vede domatesli tost ,şekersiz çay
ÖĞLEN
yumurta yarım dilim ekmek
AKŞAM
zeytinyağlı yeşil fasulye,1 kaşık bulgur pilavı bolca salata, light ayran
haftasonu sakinliği var

bozmamak ta bir maharet tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…