- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
selamun aleyküm güzeller
bugün ögleden sonra esimle kermese gittik güzel bir degisiklik oldu
havada sicacikti güzel kitaplar aldim kendime..söyle göz ucuyla pardüse felan bakindim ama büyük beden ne gezer :)
menüme gelincede
öglene yakindi kahvalti yaptigimda 1 kepekli sandevic ekmeginin arasina domates ,biber peynir yapip yedimi
1 fincan sekersiz,sütlü türk kahvesi
3 adet hurma
1 elma
ögleden sonra kermeste
3 izgara köfte ,yarim porsiyon hindi kavurma,salata
sekersiz cay
aksam da
1 elma yedim
Tsk canim bende hepinizi tebrik ediyorum
buna en güzel örnek benim galiba
Saliss sabir canim elinden gelenin en iyisini yapiyorsun,tartida ayni olabilirsin yada biraz fazla ,ama eminim vucut ölcülerin inceliyordur…önemli olanda bu degilmi?
[/B][/COLOR]çok kötüyüm degilmi
qaallah yardımcın olsun işşallah
teveccügünüz bebem ben zaman buldukça yazarım yeterki zamanım olsun
ay bana prensen dedi galiba tombul prenses dicektin
canım kivi ve ananas ye
canım profum benimçok zor işin allah yardım etsin işşallah
bebegime yavaş yavaş yaklaşıyorum bebem azimliyim başarıcem
Önemli olan o tatlım amaaa tartıdaa çıkannn rakamlarr canımı sıkıyorAma bu hafta süprizler benden laf aramızda
[/B][/COLOR]
Yok yahuu nee profuuu ben zavallı kıytırık bir öğrenciyim
paşam satım ne günün:26:
sen benim profumsun kız unutma
canım anlamadım o ne demek :44::44:
sayım hangi günün demek istemiştim
o kadar yorgun ve uykusuzdumki sabah annem saatlerce kahvaltıya çağırmaya geldi 11buçukta kalktım
sabah
sucuklu peynirli yumurta
3 dilim ekmek
zeytin yedim..
çukulata vardıama yemedim
bugün beniim için yorucu bir gün olacak bahar geldi artık dipten bi temizliğe girmenin zamanı geldi ...
sayımıda gün içinde yapacağım dün ben yapacaktım sayımı çünkü:44:hiç pc başına geçemiyomki teyzemiz saolsun hep pnunla konuşcaz tv bile seyrettirmiyor çok sinirleniyorum
Kızlarrr bu haftaaa bennn bombaa giibiiii gelecemmmmmmm çokkkkk kararlarrr aldımmm eski hımbıl salişi bi kenara bıraktım çalıştığım yerle ilgili sorunlarımı da unuttum gitti takmayacam artık tüm pozitif enerjimleeee yarın aranızdayımmm
doğru karar inş güzel sonuçlar alırsın
bu arada paşam gezmelerdesin ama kaçamak yok süpper
doğru karar inş güzel sonuçlar alırsın
bu arada paşam gezmelerdesin ama kaçamak yok süpper
İnşallah canım yaaa bugün maraton başlıooorrrrrrrrrrrr
diyorumya evlatlarım için kaynanam çok zorladı ev halkında dedim beni mazur görün diyetteyim diye bir adet yaprak dolması yedim görseniz kaç çeşit vardı 7 rahat çeşit vardı ya ama yemedim yeminle evede gelince elma yedim bir tane uyudum sonra gene unuttum greyfurt suyumu ya işşallah istedigim kiloya varyım jübile yapıcem frambuazlı pastayla kız diyorum ozamanda yiyemem kilo alırım diye ya ben hiç bir şey yiyemez oldum ya korkudan kilo veremicem diye normalmı bu yoksa çokmu abartıyorum hastanı oldum yememe hastalıgı gibi
günaydınlar bebeişim nasılsın profum
kızlar günaydınlar kimseler yok galiba siz hasta sonu gelmeyin beni yanlız bırakın burda bende hafta içi gelmicem hesabah uyku tutmadı hafta içi olsa eşimi işe yollamak için gözümden uyku akadar ama şimdi uykuda tık yok kalkkın ulen deli kadire baglamayın beni bugün istanbulda havalar çok güzel adamın dışarı çıkası saatlerce gezesi çocuklar gibi kırlarda koşası var kahvaltı yapmadım menümüde yazmıcem akşama toptan halledirim neyse gelen digen yok belkim biri acırda gelir ben bir dolanayımda geleyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?