Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah klasik kahvaltı

ara, bir bardak sütlü kahve

öğlen(5 gibiydi) , 2 kaşık kıymalı patates , koca bir kase salata , 1,5 dilim ekmek

Önemli olan o tatlım amaaa tartıdaa çıkannn rakamlarr canımı sıkıyorAma bu hafta süprizler benden laf aramızda
[/B][/COLOR]

Yok yahuu nee profuuu ben zavallı kıytırık bir öğrenciyim

Son düzenleme:
Kızlarrr bu haftaaa bennn bombaa giibiiii gelecemmmmmmm çokkkkk kararlarrr aldımmm eski hımbıl salişi bi kenara bıraktım çalıştığım yerle ilgili sorunlarımı da unuttum gitti takmayacam artık tüm pozitif enerjimleeee yarın aranızdayımmm

slm arkadaşlar...SAPHİRA CIM cnm benim dün gene netim bozuktu..o yüzden msj sayım eksik cnm haberin olsun...şu mobil net n kötü bişiymiş yaa...

sabah yediklerim
1- 1adet yumurta haşlama
2-1 adet badem
3-1 adet domates
4-5 yeşil zeytin
5-bir kupa karısık çay
6-maydonoz azcık

öylen yediklerim
1- 1 demet semizotunu yogurladım yedim üstünede yeşil çay içtim
bugün ilkindiyi kılınca gelinin evine gittik giyindim cicilerimi hayran kaldılar bana akıllı eltim paçur giyinmiş etleri pörtlemişsenmisin bana güle zamanında senin gibi olsam kendimi atarım camdan demişti şimdi kendi benden kiloluneyse kız tarafı çok hoşuma gitti ya çok kanları sıcak beni çok sevdiler eltimide sevdilermi bilemicek eltimin kızı çocukları dövmüş huzurları kaçtı eltimde pantolon giymiş eski küskü kız evine gidiyon degilmi güzel giyin ama nerde kaynanama dedimki pantolon giyicektim aman kızım böyle daha güzel olmuşun boşver dedi eltimin pantolon giyinmesine bozuldu sanırsam dünyanın şeyini yapmışlar okadar dedim kızlar kusura bakmayın diyetteyim yiyemem mazur gröün sadece bir adet dolma yedim bir bardak limonlu açık çay içtim evede gelince bir elma yedim okadar açlıktan ölüyorum ama yemicemsizleri özldeim ben nerdesiniz bacılar ya eşim bir tatlıya 76 milyon verdi tabi parasını aldık kayınpederden okadar tatlı olurmu niye marka güllüyle başlıyoya o tatlı

Son düzenleme:

Bende katılıyorum sizlere.69 kiloyum boyum 160 en azımdan 60 kilo olmalıyım.60 olduktan sonra gerisini sonra düşünürüm artık.Kıyafet almaya gitmekten nefret eder hale geldim(((

kızlar günaydınlar kimseler yok galiba siz hasta sonu gelmeyin beni yanlız bırakın burda bende hafta içi gelmicem hesabah uyku tutmadı hafta içi olsa eşimi işe yollamak için gözümden uyku akadar ama şimdi uykuda tık yokkalkkın ulen deli kadire baglamayın beni bugün istanbulda havalar çok güzel adamın dışarı çıkası saatlerce gezesi çocuklar gibi kırlarda koşası varkahvaltı yapmadım menümüde yazmıcem akşama toptan halledirim neyse gelen digen yok belkim biri acırda gelir ben bir dolanayımda geleyim bari

doğru karar inş güzel sonuçlar alırsın

bu arada paşam gezmelerdesin ama kaçamak yok süpper

doğru karar inş güzel sonuçlar alırsın

bu arada paşam gezmelerdesin ama kaçamak yok süpper
diyorumya evlatlarım için kaynanam çok zorladı ev halkında dedim beni mazur görün diyetteyim diye bir adet yaprak dolması yedim görseniz kaç çeşit vardı 7 rahat çeşit vardı ya ama yemedim yeminle evede gelince elma yedim bir tane uyudum sonra gene unuttum greyfurt suyumu yaişşallah istedigim kiloya varyım jübile yapıcem frambuazlı pastaylakız diyorum ozamanda yiyemem kilo alırım diye ya ben hiç bir şey yiyemez oldum ya korkudan kilo veremicem diye normalmı bu yoksa çokmu abartıyorum hastanı oldum yememe hastalıgı gibi

İnşallah canım yaaa bugün maraton başlıooorrrrrrrrrrrr

günaydınlar bebeişim nasılsın profum

Günaydınlarrrrr bebeğimmmmmmmm iyiyimmmmmmmm 1:45 dakika yürüdüm geldim
Sen nasılsınnn canımmmmmmmm

Alemsin sen paşa yaaa.Deli Kadir demek haaa.Eşim bunu çok kullanır kendi isminden dolayı
Bugün çok çoooookkkk sıcak yaa kesin 42-43 derece vardır.Sabah derse gidip geldim o saatte bile çok sıcaktı öğleni düşünemiyorum.Eve geldiğimde ev sahibimizin bahçaseni baktım Allahım içim geçti.İnip orda bi güzel kahvaltı yapasım geldi.Saatlerce çay içebilirim orda ...
Evim bir haftadır dokunulmadığı için berbat durumda.Yardımcı çağırdım ama oda hastalanmış bugün.İş başa düştü yine.Kendimi fazla yormadan evi temizlemeliyim bugün.

Günaydınnn canlarrrrrrımmmm

Sabah saat 1o da kalktımmm Allahım tarihi yazın Uyudukçaaa kendimden geçiomm

Sonraa annem her pazar klasiği olduğu gibi börek yapmış Bizim tüm aile annemim bu pazar börekllerini bilir ve tepki gösterir çünkü ailede herkes obez zaten Ama annemi kesen gene yapar yaaaaTabi bana gene bi dünyaaa ısrarr ettim zaten akşam da makarna böeği yapmış sabah sabah tartıştıkkkSonra ısrardan vazgeçtiii baktı ben kararlıyım yaptığı şeyin ne kadar hafif olduğunu anlatmaktan vazgeçti

Gelelim sabah kahvaltıma:

2 haşlanmış yumurrta
bir dilim peynir
2 zeytin
6 adet ceviz
4 adet kayısı

Veee 1 saat 45 dakika yürüdüm

Şu sıcak günler bir an önce bitsinde gezmek istiyorum yaa.Piramitlere gidecez ama çok sıcak.1 hafta biter inş.Şimdiden cuma için piknik planlıyorum

Gelelimm öğle yemeğinee

2 adet köfte
1 bardak ayran
2 adet makarna böreği

Son düzenleme:
Selam kızlar

Evime geldim sonunda. Evim evim güzel evim...

Hasta oluyorum galiba her tarafım ağrıyor. Benim kız da inadına anne anne diye tepemde uyutmadı bir türlü. Babası dışarı çıkardı şimdi.

Paşam bravo sana hayor demişsin o kadar yemeğe. Bu arada bol su içmeyi unutma ama tamam mı. Su yağların erimesi ve atılması için önemli

Salişşim çok güzel kararlar almışsın. Uygulamaya da başlamışsın ne güzel. Ne olur tartıya çıkınca moralini bozma. Vücudun pes edecek bak bir kaç gün içinde cumaya kızlar 90 lara geldim diyeceksin eminim.

İpekcim çok teşekkür ederim yarın aktara gidip soracağım şu sabır taşını. Artık kesin bırakacağım. KIzım beni 1 dk bırakmıyor artık meme memeee diye peşimde devamlı. 20 ayını da doldurdu. Daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım. Bu arada sen hangi ülkedesin dışarısı 40-41 derece demişsin merak ettim

Bu arada eve gelince tartıldım annemin tartısıyla 100 gr fark vardı arada. Bu hafta kaçamaklar yüzünden fazla kilo verememişim. Yarından itibaren yürüyüşe de başlayacağım.

İpekcim şu spor konusunda bir yarışma yapalım demişti. Tekrar dile getiriyorum bu konuyu. Belki daha motive oluruz bu şekilde haftalardır yürüyüş yapmadım çünkü.

Şimdilik bu kadar

:80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…