kızlar benim acil çıkmam gerek...bu hafta 500 gr vermişim..evdede değilim hesap yaptıgım kagıt yanımda diil..rica etsem biri benim yerime hazırlayabilirmi..sanırım akşam üzeriye ancak geleb iliirim..görüşrüüz..
geçen haftaki kilom=74.4
bu haftaki kilom=73.3
sonuç=%1.6
şimdi çıkmam lazım sonra sonuçlara bakacağım
inş doğru hesaplamışımdır
oo abla sporun etkisi olsa gerek..benimde yapmam lazım yoksa kaplumbaga yanımda tavşan gibi olacak..
eline sağlık canım04.04.2012 persembe günü yazilan mesaj sayilari
1.Pasam3402 29 mesaj
2.Ecemavi 20 mesaj
3.SAPHIRA 15 mesaj
gerbera1987 10 mesaj
Kelebekolacam 10 mesaj
akabe 9 mesaj
Ipekyol51 9 mesaj
Saliss 9 mesaj
saferan 7 mesaj
Shopaholic 7 mesaj
Angiera 6 mesaj
doga3 3 mesaj
elinize emeginize saglik arkadaslar...
akabecim ne güzel vermişsin 2 kg nerdeyse süpersin
kızlar 12 ye kadar gerbereda girer diye umuyorum.ben şimdi çıkıyorum kuzunun karnını doyurayım,ben de yemedim.geç kalktık,soluğu burda aldım,şimdilşk öptüm sizi gelicem
Hurmalar bizim yoğun bakımaa gelen diyetisyenin tavsiyesi tatlım yaa kayısıyı bırak hurma ye dedi çok faydalıymış bağırsaklara ve vucüda bir ay ye farkı gör dediArtıkk başvurmadığım diyetisyen kalmadı kanımcaa yaaa vee çok sıkıldım saphıram
Gerçekten üzücüü tatlımm yaaa canımm çokk sıkılıyorr çokkkk bugünn okulaa bileee gitmedimmm dünyaa kadarrr işimm varrr yerimden kıpırdayasım yok kendimi başarısız hissediyorum
Bir çözüm bulmak lazım akabemmmm benn veremiyommmm demektennn bıktımmmmm artıkkkk hep başarısız hissediyorum kendime kızıyorum çokkk kızıyorum herkes veriyor sen neden veremion diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?