Selam kızlar
Evime geldim sonunda. Evim evim güzel evim...
Hasta oluyorum galiba her tarafım ağrıyor. Benim kız da inadına anne anne diye tepemde uyutmadı bir türlü. Babası dışarı çıkardı şimdi.
Paşam bravo sana hayor demişsin o kadar yemeğe. Bu arada bol su içmeyi unutma ama tamam mı. Su yağların erimesi ve atılması için önemli
Salişşim çok güzel kararlar almışsın. Uygulamaya da başlamışsın ne güzel. Ne olur tartıya çıkınca moralini bozma. Vücudun pes edecek bak bir kaç gün içinde cumaya kızlar 90 lara geldim diyeceksin eminim.
İpekcim çok teşekkür ederim yarın aktara gidip soracağım şu sabır taşını. Artık kesin bırakacağım. KIzım beni 1 dk bırakmıyor artık meme memeee diye peşimde devamlı. 20 ayını da doldurdu. Daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım. Bu arada sen hangi ülkedesin dışarısı 40-41 derece demişsin merak ettim
Bu arada eve gelince tartıldım annemin tartısıyla 100 gr fark vardı arada. Bu hafta kaçamaklar yüzünden fazla kilo verememişim. Yarından itibaren yürüyüşe de başlayacağım.
İpekcim şu spor konusunda bir yarışma yapalım demişti. Tekrar dile getiriyorum bu konuyu. Belki daha motive oluruz bu şekilde haftalardır yürüyüş yapmadım çünkü.
Şimdilik bu kadar
:80::80::80::80::80:
slm arkadaşlar...SAPHİRA CIM cnm benim dün gene netim bozuktu..o yüzden msj sayım eksik cnm haberin olsun...şu mobil net n kötü bişiymiş yaa...
Selam kızlar
Hasta oluyorum galiba her tarafım ağrıyor. Benim kız da inadına anne anne diye tepemde uyutmadı bir türlü. Babası dışarı çıkardı şimdi.
Paşam bravo sana hayor demişsin o kadar yemeğe. Bu arada bol su içmeyi unutma ama tamam mı. Su yağların erimesi ve atılması için önemli
Salişşim çok güzel kararlar almışsın. Uygulamaya da başlamışsın ne güzel. Ne olur tartıya çıkınca moralini bozma. Vücudun pes edecek bak bir kaç gün içinde cumaya kızlar 90 lara geldim diyeceksin eminim.
İpekcim çok teşekkür ederim yarın aktara gidip soracağım şu sabır taşını. Artık kesin bırakacağım. KIzım beni 1 dk bırakmıyor artık meme memeee diye peşimde devamlı. 20 ayını da doldurdu. Daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım. Bu arada sen hangi ülkedesin dışarısı 40-41 derece demişsin merak ettim
Bu arada eve gelince tartıldım annemin tartısıyla 100 gr fark vardı arada. Bu hafta kaçamaklar yüzünden fazla kilo verememişim. Yarından itibaren yürüyüşe de başlayacağım.
İpekcim şu spor konusunda bir yarışma yapalım demişti. Tekrar dile getiriyorum bu konuyu. Belki daha motive oluruz bu şekilde haftalardır yürüyüş yapmadım çünkü.
Şimdilik bu kadar
:80::80::80::80::80:
cuma sayımı
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 1
Saliss. . (sali sayimii)6
Pasam3402. . (carsamba sayimi)6
Kelebekolcam. (sayim yapti)
Akabe. (. Persembe sayimi)11
gerbera1987. (cuma sayimi)10
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)18
Angiera. ( Sali )5
Ecemavi. (carsamba)8
ipekyol. (persembe)1
kırmızılım
cumartesi sayımı
*
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 1
Saliss. . (sali sayimii)2
Akabe. (. Persembe sayimi)0
gerbera1987. (cuma sayimi)3
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)0
Angiera. ( Sali )2
Ecemavi. (carsamba)3
ipekyol. (persembe)3
kırmızılım
cumartesi sayımında kendime torpil geçip 10 yazmışım
aferim sana bebem tebrik ederim dersinede çalış seni sınava sokucem haberin olsun
Günaydınlarrrrr bebeğimmmmmmmm iyiyimmmmmmmm 1:45 dakika yürüdüm geldim
Sen nasılsınnn canımmmmmmmm
Selam kızlar
Şimdilik bu kadar
canım vallahi burdan gitmeden semiz otunu yogurtladım yedim üstünede yeşil çay içtim eşime kahvaltılık hazırladım yemek yapmadım orda yenir diye götürdü vallahi yumurtalı ekmegi gözümün önündeşeytan dedi ye bi rdilim birşey olmaz dedim yok ben galip geldim karnım okadar acıktıki vallahi elma yedim yat paşa yoksa açlıktan aglıcen gene dedim yattım sabah oldu yaşasın dedim
cumartesi bende kupa ha ha ha hafta sonu bile durmuyorum kıymetimi bilin
cuma sayımı
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 1
Saliss. . (sali sayimii)6
Akabe. (. Persembe sayimi)11
gerbera1987. (cuma sayimi)10
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)18
Angiera. ( Sali )5
Ecemavi. (carsamba)8
ipekyol. (persembe)1
kırmızılım
cumartesi sayımı
*
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 1
Saliss. . (sali sayimii)2
Akabe. (. Persembe sayimi)0
gerbera1987. (cuma sayimi)3
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)0
Angiera. ( Sali )2
Ecemavi. (carsamba)3
ipekyol. (persembe)3
kırmızılım
Alemsin sen paşa yaaa.Deli Kadir demek haaa.Eşim bunu çok kullanır kendi isminden dolayı
Bugün çok çoooookkkk sıcak yaa kesin 42-43 derece vardır.Sabah derse gidip geldim o saatte bile çok sıcaktı öğleni düşünemiyorum.Eve geldiğimde ev sahibimizin bahçaseni baktım Allahım içim geçti.İnip orda bi güzel kahvaltı yapasım geldi.Saatlerce çay içebilirim orda ...
Evim bir haftadır dokunulmadığı için berbat durumda.Yardımcı çağırdım ama oda hastalanmış bugün.İş başa düştü yine.Kendimi fazla yormadan evi temizlemeliyim bugün.
günaydınnn çıtır adayları...bugün yağmur var buralarda..annem ve babam dün gitti..sabah uyuyakalmısım kızım krese gec kaldı..zor olacak benim için..oğlumla babası evdeler..eşim bakacak çocuklara..
ben ipin ucunu kaçırdım.belli bir listem olmayınca cok kacamagım oluyor..bende şöyle bir baktım dr.ayçanın listesini denemeye karar verdim..kabızlık hala büyük sorun
Angieracım ne yaptıysam olmuyor..ilaçta kullanmak istemedim..bu cuma diyetisyene gitmeyi düşünüyorum..düzenli bir listem olsun bana göre olsun..biri beni takip etsin olmayan yerleri değiştirsin..
Günaydınnnn kızlarrr sabahınnn 06:30 unda sizi rüyamdaa görmüşşş gibbiii açtım nete girdimm
Sabah: kahvaltıdan 15 dakika önce bir bardak greyfurt portakal suyu
kahvaltıda: 1 çay bardağı ceviz
4 hurma
bir parça peynir
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık 2 biber 3 domates
Buuu kızzzzz kaçarrrr
günaydın kızlar işim çok arada uğrarım
Sopayla kilime vuranın gayesi,
Kilimi dövmek değil, tozu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?
Hz mevlana
Tüm 7. Takım üyelerineeeee gelsinnnnn
Rica ederim canım işine yarar inş.Ben mısırda yaşıyorum canım.Burada arada böyle sıcaklık 40larda seyreder sonra yine 30lara iner.Geçen hafta bugün kışlık giyinmiştim şimdi ise sıcaktan yanıyorum resmen.Genelde böyle sıcaklıklar 1 hafta falan sürer yılda 3-4 kez olur.Geceleri serindir ama şükür ki..Çöl iklimi..
Spor konusuna gelince ben hala hazırım listeyi tutmaya ama bu hafta kimseden bana spor bildirimi gelmedi.Kaptancımda bişey demedi.
Eğer yapalım diyorsanız sapişim bir ön ayak olsanda başlatsak bu yarışmayı...Ben bir ay daha burdayım sonra Tr ye dönecem.O zamana kadar listeyi gönüllü olarak tutarım.Tr de 1-2 hafta sonra tekrar başlarım tutmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?