Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evett canım ya olacak ya olacakk çünkü benimde sabrım kalmadı artık daha hızlıı gidecekler çünkü mezuniyette tombul olamam
Hatırlattığın için çokk saolllll bendeeee çokkkkkkkk istiyorummmmmm sporrr yarışmasıııı yapalımm

Sopayla kilime vuranın gayesi,
Kilimi dövmek değil, tozu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?
Hz mevlana

Tüm 7. Takım üyelerineeeee gelsinnnnn

Son düzenleme:
Bekledüm ama kimseciklerr yokkk yarın işe gidecem yaa bugün azcık ders çalışayım demü haftaya gene sınav var bu zor yerden kurtulacammmm vee psikiyatriyeee geçecemm hatta kendime bir yatak ayarlayıpp tedavi göreyim orada staj yaparken diyorummmmm

selam kızlar....3 gündür giremedim..internetim yoktu...cuma günü eşimin işyerinden netim yok diye haber verim dedim orda da yazamadım yogunluktan...
SAPHİRA cım cnm cuma gübü netim olmadıgı için msg sayım eksik cnm

cuma sayımı

SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 1
Saliss. . (sali sayimii)6
Pasam3402. . (carsamba sayimi)6
Kelebekolcam. (sayim yapti)
Akabe. (. Persembe sayimi)11
gerbera1987. (cuma sayimi)10
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)18
Angiera. ( Sali )5
Ecemavi. (carsamba)8
ipekyol. (persembe)1
kırmızılım

cumartesi sayımı

*
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 1
Saliss. . (sali sayimii)2
Pasam3402. . (carsamba sayimi)6
Kelebekolcam. (sayim yapti)
Akabe. (. Persembe sayimi)0
gerbera1987. (cuma sayimi)3
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)0
Angiera. ( Sali )2
Ecemavi. (carsamba)3
ipekyol. (persembe)3
kırmızılım

Son düzenleme:

Rica ederim canım işine yarar inş.Ben mısırda yaşıyorum canım.Burada arada böyle sıcaklık 40larda seyreder sonra yine 30lara iner.Geçen hafta bugün kışlık giyinmiştim şimdi ise sıcaktan yanıyorum resmen.Genelde böyle sıcaklıklar 1 hafta falan sürer yılda 3-4 kez olur.Geceleri serindir ama şükür ki..Çöl iklimi..
Spor konusuna gelince ben hala hazırım listeyi tutmaya ama bu hafta kimseden bana spor bildirimi gelmedi.Kaptancımda bişey demedi.
Eğer yapalım diyorsanız sapişim bir ön ayak olsanda başlatsak bu yarışmayı...Ben bir ay daha burdayım sonra Tr ye dönecem.O zamana kadar listeyi gönüllü olarak tutarım.Tr de 1-2 hafta sonra tekrar başlarım tutmaya.

cumartesi sayımında kendime torpil geçip 10 yazmışım

Canım zahmet etmişsin hafta sonları mesaj sayımı yapmıyoruz

farketmiştim canım ama bende paşam gibi bende coştum elim değmişken onuda yazayım dedim

Günaydınlarrrrr bebeğimmmmmmmm iyiyimmmmmmmm 1:45 dakika yürüdüm geldim
Sen nasılsınnn canımmmmmmmm
aferim sana bebem tebrik ederim dersinede çalış seni sınava sokucem haberin olsun

evet çok alemimdir ben :86::86: sabah kalktım erkenden uyku tutmadı yaw hafta içi olsa tutar hayin uyku ne olucek neyse gelelim bana sabah erken kalktım nette takıldım biraz oglumla oynaştım kafesini temizledim çayı koydum demledim eşimi kaldırdım kahvaltıyı birlikte hazırladık eşimleeşim kırmızı biberi yagda kavurdu az içine kereviz yaprakları ve yumurta kırdı üstünede tel peyniri koydu amannı ne güzel olmuştu tadı adamın eşi aşçı olunca bende o kahvaltıyı hazırlarken dedim yatagı topladım evi topladım camları açtım ev havalansın diye dedim kahvaltıyı hazılıyalımda çıkalım gezelim biraz dedim maksat yürüyüş yaparız olur dedi sonra arkadaş aradı çalışıyo dediki ne yapıyosun kahvaltıyı hazırladım yedik abinle evi topluyum namazı kılıyım gezmeye gidicez dedim dediki gitme bana gel yemege dedi bilmemki dedim :44::44:eşim git istersen ben seni başka zamanad götürüm kaç zamandır görüşmüyosun dedi bende dügüne gidicem dedi olur dedim ben oraya gittim bu arada arkadaş söz vermişti kaynanamda kaynatamda gitsin sana bulgurlu pilav yapıcam tavuklu dedi sözde kutlama jübile yapıcez üstünede bogaca yaptı puf puf olmuştu yeminle tabi yedimmi yemedim kız dedi sen şaka bir yana cicidiye aldın bu işi dedi ne sandın dedim muhabbet ettik dertleştik özlemişim muhabbetinineyse eşim geldi yemek yedi o dügüne gitti sonra eve geldi beni aldı eve geldik anlıcagınız yeni eve girdik menüme gelincede yazayım ben

1-badem domates yeşil biber dogradım vucud direncini tutsun diyede sarımsak dogradım küçük küçük 2 diş üstünede yag ve tuz koydum az karıştırdım yedik eşimle bu arada yeşil biber okadar acımıymıki gözlerimde şimsekler çaktı3 çatal eşimin yaptıgı omletten yedim 1 fincen açık çay içtim maydonoz yedim 5 yeşil zeytin yedim

öglende meyva yedim elma ayva yedim yemegi es geçtim kankime gittim sonracıma arkadaş yemek hazırladı yediklerimde şunlar

1- 1.5 kepçe yayla çorbası 2 dilim kepek ekmegi 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı üstünede bolcana ytavuk gögsü yanınada acı biber miniginden yeşil sogan yedim salata yedim göbek okadar bir bardakta su içtim suyu çogaltmam lazım işşallah pogaca yapmıştı yedimmi yemedim sadece bir lokma yemem desemde ucundan aldım yedim tatdı nefisti vallahhi bir bardak çay içtim sonra baktım olmuyo 5 birterde çay içtim bir fincan yarım limonla sonracıma meyva dogradı kizi muz elma ayva kivi yedim muz yarım minnacklarından almış elma yedim ayvayı yemedim sonra çıktık eşimle eve gelirken eşim sigara almaya girdi markete gözüm bir şeye iliştidediki canım 15 kilo verdin sana almam gerek yok desemde aldı bir seferedn birşey olmaz okadar irade ediyosun yemiyosun bu kilo aldırmaz dedi şimdi siz merak ediyosunuz ne aldı diye bir düşünün bakalım bulabilicekmisinizben yardım edeyim sizlere ip uçu veriyorum öhö öhö:131::131::131::131:vallahi muzlusundan aldı maksin tadını özlemişim banada kızdı hep şartlandırma kendini ödüllendiricen kendini dedi söz verdi 80 düşüyüm dondurma alıcek banaçabuk düşmem lazımki yemem için tutmayın beni sabah erken kalıcak paşanız yürüyüşe gidicek eşimm işe ben yürüyüşe amanın çok işim var temizlik yemek çamasır geç girerim galiba şu işlerimi halledeyimde gelirim gene sizlerle buluşurum kendinize iyi bakın bebeler beni özleyin anacım :101::101::101:irade benim elimde diceksiniz aman boşver yarın demiceksiniz bakın ozaman nasıl giidyo kilolar sodamıda içtim

Son düzenleme:
Günaydınnnn kızlarrr sabahınnn 06:30 unda sizi rüyamdaa görmüşşş gibbiii açtım nete girdimm

Sabah: kahvaltıdan 15 dakika önce bir bardak greyfurt portakal suyu

kahvaltıda: 1 çay bardağı ceviz
4 hurma
bir parça peynir
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık 2 biber 3 domates

Buuu kızzzzz kaçarrrr

günaydınnn çıtır adayları...bugün yağmur var buralarda..annem ve babam dün gitti..sabah uyuyakalmısım kızım krese gec kaldı..zor olacak benim için..oğlumla babası evdeler..eşim bakacak çocuklara..
ben ipin ucunu kaçırdım.belli bir listem olmayınca cok kacamagım oluyor..bende şöyle bir baktım dr.ayçanın listesini denemeye karar verdim..kabızlık hala büyük sorun
Angieracım ne yaptıysam olmuyor..ilaçta kullanmak istemedim..bu cuma diyetisyene gitmeyi düşünüyorum..düzenli bir listem olsun bana göre olsun..biri beni takip etsin olmayan yerleri değiştirsin..

sen işten izin almamışmıydın kız
annem duymasın küçük kelebeğin kreşe geç kaldığını
ayrıca çok doğru bir karar vermişsin diyetisyen iyi fikir

günaydın
sende mii karbonhidrat tüketmeyi bıraktın

günaydın kızlar işim çok arada uğrarım

günyadın uğra ihmal etme buraları

Sopayla kilime vuranın gayesi,
Kilimi dövmek değil, tozu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?
Hz mevlana

Tüm 7. Takım üyelerineeeee gelsinnnnn

güzel tespit

bende arabistandayım ama burda bol yağmur bol rüzgar çocuklar hasta
mısıra gezmeye gelmeyi çok istiyoruz ortam nasıl

yine yağmur başladı internette sorun çıkmazsa tekrar uğrarım gök gürlüyor
hava durumunda yürüyüşlerim aksıyor ama olsun rahmettir

günaayyyyyyyyyyydıııııııııııın

100dk yürüyüş yaptım geldinayaklarım kopiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…