- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Benşm de 14 Nisa’nda 52 olmaktı hedefim , ellerimden kayıp gidiyor zalım kilo1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım geldim, yolum cıs doluydu amaaaaa ben kanmadım tabi ki, hava çok güzel ya yaz geldimayısta tatil var 50 olmam lazım
Geçmiş olsun canım anneciğine@MiuLego
@tevafuk55
hepfit
Unuttummu bilmiyorum sağolun tşk ederim. Dizinden ameliyat oldu 1 saat oldu heralde çıktı şükür şimdilik iyi.
Çok ağrılı bir ameliyat olduğundan biraz endişeliyiz belinde epudral kalıcak 3 gün ağrısını hafifletmek için.
Perşembe günü çıkıcak.
Nisana olursun kız azıcık sikican dışını amaBenşm de 14 Nisa’nda 52 olmaktı hedefim , ellerimden kayıp gidiyor zalım kilo
Oy 3 hafta kaldı, 3 haftada 3 kilo biraz zor benim içinNisana olursun kız azıcık sikican dışını ama
Kız sık dişini verirsin.. 3 kilo ne kiOy 3 hafta kaldı, 3 haftada 3 kilo biraz zor benim için
Öyle mi diyorsun...Kız sık dişini verirsin.. 3 kilo ne ki
Kızz güven kendine ... 3 hafta diyosun çok uzun bi süreÖyle mi diyorsun...
Bu performansla biraz zor ama evet sıkı tutayım belki bir mucize olur..
Akşam yemeklerini azaltayım, sporu da biraz azaltayım spor çok acıktırıyor bir de tamiratla beraber olunca fazla mı oldu ne..
İşşallah olur, kendime Doğum günü hediyem olsun
Öyle mi diyorsun...
Bu performansla biraz zor ama evet sıkı tutayım belki bir mucize olur..
Akşam yemeklerini azaltayım, sporu da biraz azaltayım spor çok acıktırıyor bir de tamiratla beraber olunca fazla mı oldu ne..
İşşallah olur, kendime Doğum günü hediyem olsun
Benim hedefim de 3 haftada 3 kilo yani 6 nisanda 55 görmek. Doğum günümden 2 gün önce.Kızz güven kendine ... 3 hafta diyosun çok uzun bi süre
Yaw tel. İn internetini açıp WiFi olarak o ağdan bilgisayara bağlanamaz mısın bildirimler bs için?
Bende böyle dedim. Bazen kendi netimden bağlanırdım ben pc ye
İşşaallaahhh tamam güveneyim , az yiyeyim, bugün moral sıfır, karnım nasıl şiş topçuk gibi, fasülye yemiyim ben birdahaKızz güven kendine ... 3 hafta diyosun çok uzun bi süre
@MiuLego
@tevafuk55
hepfit
Unuttummu bilmiyorum sağolun tşk ederim. Dizinden ameliyat oldu 1 saat oldu heralde çıktı şükür şimdilik iyi.
Çok ağrılı bir ameliyat olduğundan biraz endişeliyiz belinde epudral kalıcak 3 gün ağrısını hafifletmek için.
Perşembe günü çıkıcak.
Bunu da tatlı niyetine gömerim göbekten başlayıp, minik bonibonum benim
Eki Görüntüle 2125829
Eki Görüntüle 2125833
Sen onları bi tut, dalacam ben onlaraBu da süprüz yemek, diyet bitince yerim koca totolu küçük emrah bakışlım benim
Eki Görüntüle 2125832
Ben senden korkarımBenim hedefim de 3 haftada 3 kilo yani 6 nisanda 55 görmek. Doğum günümden 2 gün önce.
Zor gibi görünüyor tabi bugün artı çıkmama göre.
Kız flavır seni çok ben gibi gördüm morti olalım mı
Bizim iş yerindeki pc ye telefonumuzdan bağlanabiliyoruz yöneticiden onay istemiyor @MiuLego bir bak bakalım dene öyle bir tehlike oluşturmaz herhalde senin için bağlanırsaKuzular iş yeri bilgisayarı ise farklı ağa bağlanmak için admin(yönetici) izni ister, bilgi işlemci de bağlamaz
Miunun laptop götürüp kendi interneti ile bağlanması lazım ancak öyle olur.
Evet hepsi mıncıklanma eğitimi aldı küçüklükten beri, bişi yapmazlar, daha tırnak çıkardıklarını görmedimSen onları bi tut, dalacam ben onlara
Minciklayabiliyo muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?