- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Nasıl minnoşlar onları yerim benEvet hepsi mıncıklanma eğitimi aldı küçüklükten beri, bişi yapmazlar, daha tırnak çıkardıklarını görmedim
Bizim iş yerindeki pc ye telefonumuzdan bağlanabiliyoruz yöneticiden onay istemiyor @MiuLego bir bak bakalım dene öyle bir tehlike oluşturmaz herhalde senin için bağlanırsapc ama acayip internet yiyor o paylaşım anında yapsan ancadır yani
GeliomEvet hepsi mıncıklanma eğitimi aldı küçüklükten beri, bişi yapmazlar, daha tırnak çıkardıklarını görmedim
Olabilir kuzum özel şirketlerin daha farklıdır büyük ihtimalKuzum bizimki resmi kurum belki ondan bilmiyorumbiz en küçük bi değişiklik yapamioz bilgisayarda
Geliom
Evet biliyorumSabit evet tam 63.2 idin cuma..
Bu senin bünyen için kötü normalde -500 civarı gelirdi. Nedenini biliyorsun değil mi? Ve yapman gerekeni cumaya kadar
Kız bir kere oldum birinci.Ben senden korkarım
Bireysel birinci oldun kaç kere yaw
Bu hafta nevreste ile mortiyim bu hafta yenişme haftası
(Ben yenicem tabi ama işte aksiyon olsun diye yarışıyoruz
)
Çok güzel. Ama pattisler aile fertlerine diiimi verocuğummmYemeğim fırında oyyyiii açıkim. Tavuk pattis domates biber soğan
Ben izne ayrılmak isteyenlerdenim
Boşver izni gel yamacımaBen izne ayrılmak isteyenlerdenim
Hain kaptan vermiyor zaten izin, neymiş 2 ayım dolmamisBoşver izni gel yamacıma
Mezunluk da süre var mıydı?Hain kaptan vermiyor zaten izin, neymiş 2 ayım dolmamis
Hayır, kilonu ver istediğin zaman mezun olMezunluk da süre var mıydı?
Biraz gec söylemedin mi
Temam!!Kız bir kere oldum birinci.
Ben spor yapamıyorum senin sporlar fena
Unuttum ben nevoşla morti olduğunuzu.
Ama olsun anlaşalım senle. 3 hafta sonra sen 52 ben 55
Tüh o kötü işteKuzular iş yeri bilgisayarı ise farklı ağa bağlanmak için admin(yönetici) izni ister, bilgi işlemci de bağlamaz
Miunun laptop götürüp kendi interneti ile bağlanması lazım ancak öyle olur.
Hemde nasıl oğlanın dışı cıkmış haberimiz olmadi kız 5 aydan beri dişlerini bi kapıya sürmediği kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?