Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Planmı hep vermek istiyorumda olmuyo ya bişey giriyo araya ya ben bişey atıyorum ağzıma.
Haftasonu sıkıntılıydı dün karatay gibi devam edemedim çok erken acıktım bozdum leptini.
Regl olmuştum çok fazla gergindim ejderha gibiydim baya hafif tatlı bişeyler yedim.

Düne göre bugü iyiyim sayılır.
Spor yapmaya çok zorladım kendimi belim ağrıyor ama yaptım 3 mil bitirdim.
Başlarken çok açtım bi halsizlik titreme vardı iki üç lokma bişey yedim. Şimdi o titremem yok.
Bugünü iyi bitirebilirim inş

Dene dene. Bakalım cuma tartılabilirim bu diyetim hatırına sonuç ne olacak.

Hiç tarzım değil ben naif hatunum
hadi len gel ben seni de yoldan çıkarırım
canım sarma çok kucucuk bulgurluydu spor menudeki bildirimden sonra 30 dk kosu bandında yurudum tempolu bugünden sonra karbonda kahvaltıda ekmekde yemeyecem cumaya ne kaldı zati
harika olur kuzucum
spor da iyi olmuş oh mis
@nehirnil111

Pazartesi : 40 dk eliptik / 160 puan
eliptik en bi sevdiğimmmmmmmmmmmmmm

Oyyy buruk işi bitirdim uzandım. Sular kesildi makinede çamaşır kaldı, tezgah üstünü yeni temizleyicimle parlatacaktım içimde kaldı

Yorgunluk kahvesi iyi giderdi haaa

gel yamacıma ben sana kahve yaparım

10 numara menü! başka diyecek bir şey yok

ben de enerjiğim (desem de inanma)
günaydınnn kaptanım
bu hafta yoğunum yine halletmem gereken evraklar var
mühendis arkadaşların keyfi gelirse başlıycazonları beklerken size bakim dedim

oyy kolay gelsin begüşüm yoğunluklar bir türlü bitmiyor yahu

@MiuLego naslsınnnnn halledebildnmı internet durumunu canım

yok canım hallolmadı nasıl hallolacak ki

İftardan sonra gelem

@MiuLego kaptaaaaaaniiiçeeeeeeee heeyyyyyyy

heyyoooooooooooooooooooooo

harika bir yazı harika!
Nerelerdesiniz ama yaaa
burdayızzzzzzzzzzzzzzzzz

Ney ney o ney şakamı
Bizi demek istemiyorsun artik

kuzum durumumu görüyorsun
ben hep buradayım allahın izniyle sdece koşullarım kaptan gerekliliklerini yapmama engel oluyor.. ve bebn bu işi çok ciddiye alıyorum.. giremeyince aksatınca burayı kaptan olarak inanılmaz huzursuz oluyorum .. içim içimi yiyor.. şuan bir kaptan değişikliği gerekli.. bu da kimin olacaı benim için belli.. ama kendisi naz yapıyor

çok geçmiş olsun bonusum.. gece ağrısı kötü olmuş uyutmamıştır da.. ama geçecek aynen az kaldı 3 gün nedir ki

Bide yakamoz var di bi ara yazmıştı ama gelmedi

artık gelmeyeni çağırmayacağım.. menü vermeyenden menü istemeyeceğim.. gerçekten isteyen gerçekten gönülden isteyen burada olsun bizimle olsun..

Dene dene. Bakalım cuma tartılabilirim bu diyetim hatırına sonuç ne olacak.

dayanamadın yine dimi tartılacaksın biliyordum kiiiiiiiiiiiiiiiidayanamaycağını biliyordummmmmmmmmmmmmmmm

Eneeem nasıl yani bırakıyormusun kaptanlığı

spordan önce minik bir meyve yiyebilirsin bonus aç aç spor yapma zaten.. türk kahvesi iç mutlaka spor öncesi.. ve sadece iyi iken menü vermek adil değil.. o zaman zaten iyidir menü vermenin anlamı yok.. ama düzenli hergün menü vereceğim diye bir sorumluluk edinsen zaten öyle kaçaklı menüler azalacak sende..

Doğru diyosun.
Gitme bi yere pıçaklarım kendimi lan

İftardan sonra gelem
ayy oruçtun unuttum kiecet gel gelsene ay sohbet ederz ayyyyyyy
kaptanım firmada sistem revizyonu var,tetkiği geçirene kadar böyle malesef
tetkik mayıs sonunda
ooo baya da var begüşüm seni epey yoracak

Eneeem nasıl yani bırakıyormusun kaptanlığı

bir devir teslim yapma zamanı geldi eflalim.. baksana ben giremiyorum bile.. hee ama hep burdayım o ayrı sadece kaptan olarak olmamayı düşünüyorum.. ama ikna etmem gereken biri var.. 7. takımı sahiplenecek birisi adı lazım değil _AYNURA_ gibi

eveeettttttttttt geçmiş bittiiiiiiiiiiiiiii

Canlarım şunu fark ettim
takım çok durgun..

takım aktif değil..

neden?

ben giremiyorum doğru ama keyiften değil..
Siz de belki öylesiniz bilmiyorum belki de değil..

ama bu takım hepimizin değil mi???
sadece kaptan mı aktif tutacak o varsa takım da aktif mi olacak?

HAYIR

Bunu asla kabul edemem..
biz bir takımız burası hepimizin evi hepimiz için eş öneme sahip olmalı..

biraz sahiplenme biraz elini taşın altına koymak lazım..

vakit buldukça paylaşımlarımızı sohbetlerimiz eksik etmeyelim lütfen..​

Şimdii...

Sabahtan beri elimde telefon, sıfır iş yaptım.. evet sıfır..

Böyle gidersem işten atılacağım gerçekten..

Ama ancak bitti geçmiş..

Yani müsait olunca uzun uzun anlatmak isterim size neden kaptanlık devir-teslimi yapacağımı (istediğimi)

ama zaten anlıyorsunuzdur az çok..

ben hep buradayım canlar.. biz sonuna kadar beraber..

ama kaptanlık sorumluluğu bende çok var.. ve eksik yapınca derdimden ölüyorum..

bunun için de elini taşın altına koyacak birileri llazım..

hepfit im sağolsun yardım edecek bana liste vs işlerinde.. Canım benim elimden geldiğince ederim dedi.. vaytımda bilgisayar yok yoksa o da yapardı .. ama onun telaşesi de çok..

öyle işte.. şimdilik fitim yardım edecek.. _AYNURA_ (eski kaptanlardandır bilen vardır, kaptanlığı da hakkıyla yapar çok iyi yapar) inşallah kendi düzeni oturunca alacak takım kaptanlığını inşallah yani..

yok derse de bizden kimse çıkmazsa kaptanlığa gönüllü.. dışarıdan birisi gelecek evet en son aşama.. ki bunu asla yapamam derdim.. ama bilmiyorum.. çıkmazdayım..​

Canım @MiuLego m hep burdatm da dğn pertim cıkms o yüzdennn seni seviyore o zamannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…