- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Küçücük bı siyah noktaydı ya beni bu hala nasıl getirdi bilmiyorumAyyy çok geçmiş olsun canım ya çok çektin sen bu disten
Erteleme eflal beni ufacık bı siyahlık bu hala getirdi bide çürük falan olsaydı vay halime diyorumDiş doktoruna gitmeye iyice korktum yazaten erteliyorum hep
BenimdeeUykum varrr
Saol canim gec olmaz okursan cok sevinirimAkşam geç olmazsa senin için 2 tane okuyayım canın
Cumaya kadar canim okursan cok sevinirimNe zamana kadar okunması gerekiyor ?Akşam 1 tane okurum acil değilse.
Benimki de şimdi uyudu ama uyuyamam
Kız niye detoks yaptin sisligiatamadin miDunki Menümü veriyorum
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 patates 4 kaşık yoğurt
Ara sade kahve 1 hurma 1 k kayısı
Öğle 1.5 has patates 4 kaşık yoğurt
Ara turk kahvesi 6 badem 1 ceviz 1 hurma
Akşam 19.00: 1 kase pulbinerli yoğurt
Su 3 litre ve gunn icinde yesil cay
Bu menü beni kabız yaptı sevmedim
@MiuLegoWhiteblacklife
Bi daha doğur kizzAyy canın kaptan tamam. Gene de dikkat edeyim ben sabahà Kilo dusmemis oluo geç vakitte yiyince.
Ya ben iki mezunlugmdà da hamile kaldım ayrıldım. Bunda ne yapcam koruma için dé burda olmak gerek sanki .. oyy
Ya herkes sana özelden yazıyor bende yazayım barimmBaktım sonunda :)
Baktım baktımmmmm
Hahahahahaha deynep seni vururum
Hep taciz ediyorlar beni hippoşum koru beni sen
Şimdii...
Sabahtan beri elimde telefon, sıfır iş yaptım.. evet sıfır..
Böyle gidersem işten atılacağım gerçekten..
Ama ancak bitti geçmiş..
Yani müsait olunca uzun uzun anlatmak isterim size neden kaptanlık devir-teslimi yapacağımı (istediğimi)
ama zaten anlıyorsunuzdur az çok..
ben hep buradayım canlar.. biz sonuna kadar beraber..
ama kaptanlık sorumluluğu bende çok var.. ve eksik yapınca derdimden ölüyorum..
bunun için de elini taşın altına koyacak birileri llazım..
hepfit im sağolsun yardım edecek bana liste vs işlerinde.. Canım benim elimden geldiğince ederim dedi.. vaytımda bilgisayar yok yoksa o da yapardı .. ama onun telaşesi de çok..
öyle işte.. şimdilik fitim yardım edecek.. @_AYNURA_ (eski kaptanlardandır bilen vardır, kaptanlığı da hakkıyla yapar çok iyi yapar) inşallah kendi düzeni oturunca alacak takım kaptanlığınıinşallah yani..
yok derse de bizden kimse çıkmazsa kaptanlığa gönüllü.. dışarıdan birisi gelecek evet en son aşama.. ki bunu asla yapamam derdim.. ama bilmiyorum.. çıkmazdayım..
Tatlim ya içim parçalandı valla diş tedavisi için değil ama ağrıyı önlemesi için bizde bi sprey var uyuşturucu sıkıyoruz ağrıdığında sikiyoruz hissettirmiyorHayvan yerine mi koyuyorlar bizi anlamıyorum 2 gecedir ne eşimi uyutuyorum ne kendim uyuyorum böyle bı acı yok yani ayağa dikilsem dişim zonkluyor kaşıkla yemek yiyomuyorum ekmeği suyla ıslatıp yedim ya emziriyorum üstüne
Seni çok iyi anlıyorum, hakkında hayırlısı olsunŞimdii...
Sabahtan beri elimde telefon, sıfır iş yaptım.. evet sıfır..
Böyle gidersem işten atılacağım gerçekten..
Ama ancak bitti geçmiş..
Yani müsait olunca uzun uzun anlatmak isterim size neden kaptanlık devir-teslimi yapacağımı (istediğimi)
ama zaten anlıyorsunuzdur az çok..
ben hep buradayım canlar.. biz sonuna kadar beraber..
ama kaptanlık sorumluluğu bende çok var.. ve eksik yapınca derdimden ölüyorum..
bunun için de elini taşın altına koyacak birileri llazım..
hepfit im sağolsun yardım edecek bana liste vs işlerinde.. Canım benim elimden geldiğince ederim dedi.. vaytımda bilgisayar yok yoksa o da yapardı .. ama onun telaşesi de çok..
öyle işte.. şimdilik fitim yardım edecek.. @_AYNURA_ (eski kaptanlardandır bilen vardır, kaptanlığı da hakkıyla yapar çok iyi yapar) inşallah kendi düzeni oturunca alacak takım kaptanlığınıinşallah yani..
yok derse de bizden kimse çıkmazsa kaptanlığa gönüllü.. dışarıdan birisi gelecek evet en son aşama.. ki bunu asla yapamam derdim.. ama bilmiyorum.. çıkmazdayım..
Ben tam olarak :Sen tam olarak ns iş yapıyorsun ki cnm??
Ben listeyi yapacağım Kuzum, öğleden sonra rahatımŞöyle yapsak aslında listeye herkes kendi kilosunu eklese cumaları ve en son bir kişi kontrol edip yüzdeyi hesaplasa ne dersin kaptanicem @MiuLego
regl olmasaydım bende okurdum canımCumaya kadar canim okursan cok sevinirim
bende de var lunya ama kendisi yanaşmıyordışarıdan kaptan mı gelsin takıma yani yakışır mı 7. takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?