Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız niye detoks yaptin sisligiatamadin mi

Ayy canın kaptan tamam. Gene de dikkat edeyim ben sabahà Kilo dusmemis oluo geç vakitte yiyince.
Ya ben iki mezunlugmdà da hamile kaldım ayrıldım. Bunda ne yapcam koruma için dé burda olmak gerek sanki .. oyy
Bi daha doğur kizz
Baktım sonunda :)

Baktım baktımmmmm

Hahahahahaha deynep seni vururum

Hep taciz ediyorlar beni hippoşum koru beni sen
Ya herkes sana özelden yazıyor bende yazayım barimm

Hallederiz sıkma canını

Tatlim ya içim parçalandı valla diş tedavisi için değil ama ağrıyı önlemesi için bizde bi sprey var uyuşturucu sıkıyoruz ağrıdığında sikiyoruz hissettirmiyor

Seni çok iyi anlıyorum, hakkında hayırlısı olsun

Sen tam olarak ns iş yapıyorsun ki cnm??
Ben tam olarak :
2 hostel işletiyorum(bizimler ama ikisi de küçük)ama kışları işimiz çok yoğun değil
Bir de şimdi eşim,ben ve iki ortak beraber restoran açıyoruz, şu anda onun tadilatını yapıyoruz açılış için..

@MiuLego[/USER]
Ben de bu aralar çok giremiyorum, işler çok restoran yetişmedi, arada vakit buldukça yazıyorum ama sohbete zamanım olmuyor, ama menü spor bildiriyorum her gün, sohbete de akşam 10.30 dam sonra vaktim oluyor ama herkes uyumuş oluyor orada maalesef
[/QUOTE]
burda 10 30 iken orada kaç oluyor canım

Şöyle yapsak aslında listeye herkes kendi kilosunu eklese cumaları ve en son bir kişi kontrol edip yüzdeyi hesaplasa ne dersin kaptanicem @MiuLego
Ben listeyi yapacağım Kuzum, öğleden sonra rahatım miusum sadece paylaşır, ben gönderirim ona

Whiteblacklife yaşadıklarına cok üzüldüm canım ve sinirlendim herkes işini düzgün yapsa keske emzirirken diş zaten zor Bı de böyle başkasının hatasını çekince insan daha zor gercekten allah yardımcın olsun kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…