Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

burda 10 30 iken orada kaç oluyor canım[/QUOTE]
Arada 3 saat var, burda 10.30 orada 01.30 oluyor, ben de 10.30-12.30 arası uygunum ama herkes uyuyor haliyle

mesajı sana yazacakken kaptanı etiketlemişim,kaç saat fark var canım

Ay wayt çok fena inşallah iyileşir de kesmezler

Eşim bugün geldi ve gorunur kemiklerime dokundu ve artik zayiflamani istemiyorum boyle gayet iyisin spora devam edip sikilasman yeterli olur kemik torbasina dönme lutfen dedi he tamam 1 kilim kaldi 58e dedim ama ben 55 gorecegidim

Eşim bugün geldi ve gorunur kemiklerime dokundu ve artik zayiflamani istemiyorum boyle gayet iyisin spora devam edip sikilasman yeterli olur kemik torbasina dönme lutfen dedi he tamam 1 kilim kaldi 58e dedim ama ben 55 gorecegidim
Diyet yapmıyorum koruyorum dersin, hala zayifliyorsun derse su icip tartiya cik gözünün önünde bak aynı kilodayım diye benim ki de 50 nin altına düşme diyor, zamanında ben bu dediklerimi yaparak çaktırmadan 47 ye düştüm

A
Ama tartiyla kandırsa da eşinin gözü yokmu canim dimi farkeder

Aa sen çalışıyor muydun cnm??
Hiç belli olmuyor demi evet kuzum memurum ben, işimiz öğlen 12:30 a kadar yoğun oluyor, öğleden sonra daha rahatım kız hippo çalışmasam listedeyken niye sabah 05 de spor yapayim ödem aticam diye

Denenebilir :)
ne kadar surede verdin canım kiloları
Bu pazar tam 6 ay olacak canım.
A

Ama tartiyla kandırsa da eşinin gözü yokmu canim dimi farkeder
Sikilas diyo zaten.cok üzerime yapisan bisey giymezsem farketmeyebilir.Deneyecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…