- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
burda 10 30 iken orada kaç oluyor canım[/QUOTE]@MiuLego[/USER]
Ben de bu aralar çok giremiyorum, işler çok restoran yetişmedi, arada vakit buldukça yazıyorum ama sohbete zamanım olmuyor, ama menü spor bildiriyorum her gün, sohbete de akşam 10.30 dam sonra vaktim oluyor ama herkes uyumuş oluyor orada maalesef
mesajı sana yazacakken kaptanı etiketlemişim,kaç saat fark var canımBen tam olarak :
2 hostel işletiyorum(bizimler ama ikisi de küçük)ama kışları işimiz çok yoğun değil
Bir de şimdi eşim,ben ve iki ortak beraber restoran açıyoruz, şu anda onun tadilatını yapıyoruz açılış için..
Be hepfit yine Hızır gibi yetişirBen listeyi yapacağım Kuzum, öğleden sonra rahatımmiusum sadece paylaşır, ben gönderirim ona
Arada 3 saat var, burda 10.30 orada 01.30 oluyor, ben de 10.30-12.30 arası uygunum ama herkes uyuyor haliyleburda 10 30 iken orada kaç oluyor canım
baya varmış[/QUOTE]Arada 3 saat var, burda 10.30 orada 01.30 oluyor, ben de 10.30-12.30 arası uygunum ama herkes uyuyor haliyle
Evet ama yakında iki saate düşecek biz yaz saatine geçeceğiz o zaman biraz daha iyi olur umarım[/QUOTE]baya varmış
regl olmasaydım bende okurdum canım
KizKizzzz allah korusunBi daha doğur kizz
Ya herkes sana özelden yazıyor bende yazayım barimm
Ay wayt çok fenaİğde çok fena tuzlu su fırçalama hiç bir şey ise yaramıyor iğne vurmuyorlar süte geçiyor diye dışı yaparken bile az miktarda kullandılar ilacı canım çok yanıyor yüzüm burnum elmacık kemiğinim üstü sis çok fenayım ağrıdan 2 gecedir gözümü yummadim şimdi çene cerrahı çıktı başıma doktorun hatasının bedelini ödüyorum bu da beni daha çok üzülüyor kendi ihmalkarligimda değil küçük bı siyahlık vardı bende çürümesine diye gittim su basima gelenlere inanamıyorum suan
Diyet yapmıyorum koruyorum dersin, hala zayifliyorsun derse su icip tartiya cik gözünün önünde bak aynı kilodayım diyeEşim bugün geldi ve gorunur kemiklerime dokundu ve artik zayiflamani istemiyorum boyle gayet iyisin spora devam edip sikilasman yeterli olur kemik torbasina dönme lutfen dedi he tamam 1 kilim kaldi 58e dedim ama ben 55 gorecegidim
Kamuda çalışmanın yararlarıBe hepfit yine Hızır gibi yetişir
Aa sen çalışıyor muydun cnm??Kamuda çalışmanın yararları
Miu gitmesin diye uğraşıyom
ne kadar surede verdin canım kilolarıEşim bugün geldi ve gorunur kemiklerime dokundu ve artik zayiflamani istemiyorum boyle gayet iyisin spora devam edip sikilasman yeterli olur kemik torbasina dönme lutfen dedi he tamam 1 kilim kaldi 58e dedim ama ben 55 gorecegidim
Ama tartiyla kandırsa da eşinin gözü yokmu canim dimi farkederDiyet yapmıyorum koruyorum dersin, hala zayifliyorsun derse su icip tartiya cik gözünün önünde bak aynı kilodayım diyebenim ki de 50 nin altına düşme diyor, zamanında ben bu dediklerimi yaparak çaktırmadan 47 ye düştüm
Hiç belli olmuyor demiAa sen çalışıyor muydun cnm??
Iki üç kiloyu farketse de tartiyi görünce bisey diyemiyorA
Ama tartiyla kandırsa da eşinin gözü yokmu canim dimi farkeder
Denenebilir :)Diyet yapmıyorum koruyorum dersin, hala zayifliyorsun derse su icip tartiya cik gözünün önünde bak aynı kilodayım diyebenim ki de 50 nin altına düşme diyor, zamanında ben bu dediklerimi yaparak çaktırmadan 47 ye düştüm
Bu pazar tam 6 ay olacak canım.ne kadar surede verdin canım kiloları
Sikilas diyo zaten.cok üzerime yapisan bisey giymezsem farketmeyebilir.Deneyecem :)A
Ama tartiyla kandırsa da eşinin gözü yokmu canim dimi farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?