Dene dene çok anlamıyorlar, sıkılasiyorum bebeem dersinDenenebilir :)
Bu pazar tam 6 ay olacak canım.
Sikilas diyo zaten.cok üzerime yapisan bisey giymezsem farketmeyebilir.Deneyecem :)
Aynen canım biz normalde kedi köpek gibiyiz yani bi gün iyiyisek ikinci gün eh mutlaka bi pürüz çıkar ama ona bişey olsa ilk ben koşarım . Ben istediğimi yaparım kimse tek kelime diyemezKardeşlik en güzel şey
Geldim kaptanım arkadaşımın doğum günü bugün ona termos kupa aldım kendimle beraber aynı olsun bardaklarımız diye onun yanındaydım
Eki Görüntüle 2126007
Anladım kaptanım kötü olmuş ya ne olacak şimdi telefondan sıkıntı çıkarmaz inşallah sanaevinde pc var mı akşam 8e kadr mı paylaşım öyle bir yazı okumuştum
Fitim nasıl oldun denk gelemiyoruz hicHemsom hep onlar konuştu
Hımm olur tabi hiç böyle dertlerim olmadu ki kizIki üç kiloyu farketse de tartiyi görünce bisey diyemiyorsıkılaşmışım demekki demiştim
Iyilestim kuzumFitim nasıl oldun denk gelemiyoruz hic
Coķ sevindim kuzum benim .Iyilestim kuzumçenem açıldı sen az geliyosun ama
Coķ sevindim kuzum benim .valla 23 martta nişanımız var kuzum koşturmayla geçiyor günler Şu telaşe bi biteydi gelicemde ama aklım hep sizde
Az uyu esramMuthis basim agriyor sporda yaptim ondan sanurim oruc vurdu neyse aksama az kalmis
Cocuklar anca uyudu yaa yemekte yapcam belki sonra vakit kalırsa uyurumAyy çok az kalmışkendine dikkat et nişanda
Az uyu esram
kuzu nasıl oldunHemsom hep onlar konuştu
Kızlar çok sevindiğim birşey öğrendim
Yoğun ısrarım sonucu annem Karatay diyetine başladı
Bir haftadır yürüyüş, ekmeği kesme vs yaparak 2 kilo vermiş bile
Berna çaktırmadan ver sen de diyetteyim deme midem küçüldü filan de. korumadayım de. Son 4 kilomu öyle verdim. Aaaa nası gitmiş ben de anlamadım diyip salağa yattımEşim bugün geldi ve gorunur kemiklerime dokundu ve artik zayiflamani istemiyorum boyle gayet iyisin spora devam edip sikilasman yeterli olur kemik torbasina dönme lutfen dedi he tamam 1 kilim kaldi 58e dedim ama ben 55 gorecegidim
Ben de ben deEki Görüntüle 2126203 bu gün ben
Bdv de ne işin var seninSelam kızlar banlanma ihtimaline karşı hepinizi seviyorum.
pöffff yakalandık mı?Bdv de ne işin var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?