Aklın yolu bir, salaga yatmak süper
Ah keşke benimki de yapsa. İyice saldı bu ara... Sabah karatay akşam karatay sonra gece gece kadayıf yiyorlar ben çıldırıyorum burda.
Anam olmasa bilirim yapacağımı ama...
Berna çaktırmadan ver sen de diyetteyim deme midem küçüldü filan de. korumadayım de. Son 4 kilomu öyle verdim. Aaaa nası gitmiş ben de anlamadım diyip salağa yattım
Ben de ben de
Vardır ama ağır tahrikten düşürebiliriz.Floweroflife sen avukatsın bilirsin sorumsuz ev arkadaşını dövmenin cezası var mıdır
Artık sinirlenmeyen ben sinirden kuduruyorum. Şeytan diyor git odaya saçından tut at dışarı
Uyuyor şu an. Vileda kovasına su doldurayım. Sonra dökeyim üstüne ay başım döndü diyeyim ama kovayı kafasına geçirmem lazımVardır ama ağır tahrikten düşürebiliriz.
Bir de taksirle adam dövme gibi birşey yapsan saha iyi olur, mesela pencere açarken dirseğin kafasına çarpsın, evi süpürürken süpürge Totosuna vursun falan
O zaman yırtarız
iğde çay yapıp onada ikram ederkene mi başın dönse acabaUyuyor şu an. Vileda kovasına su doldurayım. Sonra dökeyim üstüne ay başım döndü diyeyim ama kovayı kafasına geçirmem lazım
NaptiFloweroflife sen avukatsın bilirsin sorumsuz ev arkadaşını dövmenin cezası var mıdır
Artık sinirlenmeyen ben sinirden kuduruyorum. Şeytan diyor git odaya saçından tut at dışarı
pöffff yakalandık mı?
tama geldim geldim
Hep beraber kuzumoluyo oluyo aman hep iyi ol
Ooo iyiymiş aklımda bulunsunVardır ama ağır tahrikten düşürebiliriz.
Bir de taksirle adam dövme gibi birşey yapsan saha iyi olur, mesela pencere açarken dirseğin kafasına çarpsın, evi süpürürken süpürge Totosuna vursun falan
O zaman yırtarız
Aynen öyle, sistematik bir şekilde içini soğut hiihhiihhiii, o düşünsün bu saatten sonraUyuyor şu an. Vileda kovasına su doldurayım. Sonra dökeyim üstüne ay başım döndü diyeyim ama kovayı kafasına geçirmem lazım
ne yaaaa neNapti
Hayır beynini çıkarınca ne kadar zayifladin
Hep beraber kuzum
Ooo iyiymiş aklımda bulunsun
Gitme oralarane yaaaa ne
Allah Allah
tamam gideyimde yazmayım bariGitme oralara
Senin öncesi sonrası varmi canim
Ah keşke benimki de yapsa. İyice saldı bu ara... Sabah karatay akşam karatay sonra gece gece kadayıf yiyorlar ben çıldırıyorum burda.
Anam olmasa bilirim yapacağımı ama...
Berna çaktırmadan ver sen de diyetteyim deme midem küçüldü filan de. korumadayım de. Son 4 kilomu öyle verdim. Aaaa nası gitmiş ben de anlamadım diyip salağa yattım
Ben de ben de
Bizimde huylarımız çok başkadır sürekli yanyana olursak didişiriz bekarken az didişmedikAynen canım biz normalde kedi köpek gibiyiz yani bi gün iyiyisek ikinci gün eh mutlaka bi pürüz çıkar ama ona bişey olsa ilk ben koşarım . Ben istediğimi yaparım kimse tek kelime diyemez
Geberteyim diyorum direkt artık Hande.iğde çay yapıp onada ikram ederkene mi başın dönse acaba
Yok canım teknoloji özürlü olduğumdanSenin öncesi sonrası varmi canim
ay iğdem bu ne böyleLa bi insan nası bu kadar sorumsuz olur karı zerre takmıyor beni ya. Gece evde tek kalmak istemiyorum dedim taaa eve ilk çıktığımda. 1 ayda toplasan 5 gece evde oluyor. Onu geçtim hadi geziyor tozuyor. Lan arkadaşları eve bırakıyor sonra sabah 6 da anahtar yok açıyorum kapıyı. Zibidinin teki kapıda dikiliyor. Gel desem gelecek. Sonra herif bana salça oluyor. Nası oluyorsa telimi buluyor. Sevgilim var diyorum sarhoşken arıyor. Benimkiyle aram bozuldu bu yüzden...
Daha geçen gün faturaları ödemediğinden elektrikle internet kapandı. Parası da var olmasa dert değil. Her ay ben kirayı öderim o faturaları. Her ay dürterim bak elektriğin son günleri yatır diye ben koşarım peşinden. Tamam yatırdım der yatırmaz. Geçen gün dedim ki doğalgaz da kapanacak bak bunların cezası var yatır hepsi de benim üstüme... Tamam dedi. Bugün eve bi geldim doğalgazı kesmişler. İçeride yatıyor bi de yav çıldıracam.
La hangi dilde konuştuysam olmadı. Yok arsızlığa vuruyor... Uyandırdım faturayı yatırdın mı dedim param bitti dedi. 3 gün önce cebinde olan parayı biliyorum nası bitirdin niye önce faturaları halledip gerisini harcamıyorsun diyorum cevap yok.
La valla dövecem elimde kalacak 40 kilo bişey zaten
La bi insan nası bu kadar sorumsuz olur karı zerre takmıyor beni ya. Gece evde tek kalmak istemiyorum dedim taaa eve ilk çıktığımda. 1 ayda toplasan 5 gece evde oluyor. Onu geçtim hadi geziyor tozuyor. Lan arkadaşları eve bırakıyor sonra sabah 6 da anahtar yok açıyorum kapıyı. Zibidinin teki kapıda dikiliyor. Gel desem gelecek. Sonra herif bana salça oluyor. Nası oluyorsa telimi buluyor. Sevgilim var diyorum sarhoşken arıyor. Benimkiyle aram bozuldu bu yüzden...
Daha geçen gün faturaları ödemediğinden elektrikle internet kapandı. Parası da var olmasa dert değil. Her ay ben kirayı öderim o faturaları. Her ay dürterim bak elektriğin son günleri yatır diye ben koşarım peşinden. Tamam yatırdım der yatırmaz. Geçen gün dedim ki doğalgaz da kapanacak bak bunların cezası var yatır hepsi de benim üstüme... Tamam dedi. Bugün eve bi geldim doğalgazı kesmişler. İçeride yatıyor bi de yav çıldıracam.
La hangi dilde konuştuysam olmadı. Yok arsızlığa vuruyor... Uyandırdım faturayı yatırdın mı dedim param bitti dedi. 3 gün önce cebinde olan parayı biliyorum nası bitirdin niye önce faturaları halledip gerisini harcamıyorsun diyorum cevap yok.
La valla dövecem elimde kalacak 40 kilo bişey zaten
benim 1 yıl oldu kardeşimle konuşmayalıBizimde huylarımız çok başkadır sürekli yanyana olursak didişiriz bekarken az didişmedikama yine de kardeş ya dönüp yine kardeşine sarılırsın didişsen de mutlusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?