Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aklın yolu bir, salaga yatmak süper

Floweroflife sen avukatsın bilirsin sorumsuz ev arkadaşını dövmenin cezası var mıdır
Artık sinirlenmeyen ben sinirden kuduruyorum. Şeytan diyor git odaya saçından tut at dışarı
Vardır ama ağır tahrikten düşürebiliriz.
Bir de taksirle adam dövme gibi birşey yapsan saha iyi olur, mesela pencere açarken dirseğin kafasına çarpsın, evi süpürürken süpürge Totosuna vursun falan
O zaman yırtarız

Sen de cinnet getirmeden içini soğutursun

Uyuyor şu an. Vileda kovasına su doldurayım. Sonra dökeyim üstüne ay başım döndü diyeyim ama kovayı kafasına geçirmem lazım

Dünki menüm gelsin
Oruç tuttum dün
Akşam18:47
1 kase paça çorbası
4 yk pilav pirinç
Salata
Su:2 lt
Spor:yapamadım kuzum
@MiuLego nehirnil111
Bugünki menüm
Bugünde orucum
Akşam18:47
5 adet tavuk kanat
1 tabak bezelye yemeği
Azcık turşu
Ayran

Spor:yapamadım kuzum bugünde su ve menüde ekleme olursa yazarım kuzucjmm
@MiuLego nehirnil111

Floweroflife sen avukatsın bilirsin sorumsuz ev arkadaşını dövmenin cezası var mıdır
Artık sinirlenmeyen ben sinirden kuduruyorum. Şeytan diyor git odaya saçından tut at dışarı
Napti

pöffff yakalandık mı?
tama geldim geldim

Hayır beynini çıkarınca ne kadar zayifladin
oluyo oluyo aman hep iyi ol
Hep beraber kuzum

Ooo iyiymiş aklımda bulunsun

La bi insan nası bu kadar sorumsuz olur karı zerre takmıyor beni ya. Gece evde tek kalmak istemiyorum dedim taaa eve ilk çıktığımda. 1 ayda toplasan 5 gece evde oluyor. Onu geçtim hadi geziyor tozuyor. Lan arkadaşları eve bırakıyor sonra sabah 6 da anahtar yok açıyorum kapıyı. Zibidinin teki kapıda dikiliyor. Gel desem gelecek. Sonra herif bana salça oluyor. Nası oluyorsa telimi buluyor. Sevgilim var diyorum sarhoşken arıyor. Benimkiyle aram bozuldu bu yüzden...
Daha geçen gün faturaları ödemediğinden elektrikle internet kapandı. Parası da var olmasa dert değil. Her ay ben kirayı öderim o faturaları. Her ay dürterim bak elektriğin son günleri yatır diye ben koşarım peşinden. Tamam yatırdım der yatırmaz. Geçen gün dedim ki doğalgaz da kapanacak bak bunların cezası var yatır hepsi de benim üstüme... Tamam dedi. Bugün eve bi geldim doğalgazı kesmişler. İçeride yatıyor bi de yav çıldıracam.
La hangi dilde konuştuysam olmadı. Yok arsızlığa vuruyor... Uyandırdım faturayı yatırdın mı dedim param bitti dedi. 3 gün önce cebinde olan parayı biliyorum nası bitirdin niye önce faturaları halledip gerisini harcamıyorsun diyorum cevap yok.
La valla dövecem elimde kalacak 40 kilo bişey zaten

Senin öncesi sonrası varmi canim

Aynen canım biz normalde kedi köpek gibiyiz yani bi gün iyiyisek ikinci gün eh mutlaka bi pürüz çıkar ama ona bişey olsa ilk ben koşarım . Ben istediğimi yaparım kimse tek kelime diyemez
Bizimde huylarımız çok başkadır sürekli yanyana olursak didişiriz bekarken az didişmedik ama yine de kardeş ya dönüp yine kardeşine sarılırsın didişsen de mutlusun

ay iğdem bu ne böyle
kov onu kov başka bir arkadaş bul

Kuzum sen arkadaşınla ortak evde mi kalıyorsun ne sorumsuz insan yahu çocuk eğitiyor gibi insan çok yorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…