bende yarin erkenden kalkip uzun yol yürüyüsü yapmak istiyorum
hepinize hayirli geceler canlarim
selam ve dua ile
Canım paşacım ne oldu sana yaa.Nazar mı değdi
Ececim maşallah bahçende mi var maşallah komşun bile varmış.Sen yağmur yağıyor dedikçe ben ferahlıyorum.Siz arabistanda hangi şehirdesiniz neden oraya yerleştiniz
Ne güzel herkes spora sarıyor gibi.Bu hafta bekliyorum sonuçlarınızı
bir kere kahvaltı öğinlerini kesinlikle atlamamalısın ikinci olarak ay sanki otomatüğe bağlamış gibi aynı şeyi yazacağım karbo ağırlıklı olmuş
akşamı ele alırsak çorba karbonhidrat sayılıyor miktarına göre 1 yada 2 dilim ekmek
patates zaten karbonhidratın hası ekmek ise kraliçesi
bana kalsa hiç yemezdim de misafir işte 1 denecik yedim...bizim kızlara ne ol du ya iyileşinde bir an önce gelin
bu gün haftasonuda değil ama buralar yinede sakin
4 kaşık için kendini suşlu hissetme oh sefan olsun
pötibör yanlış seçim ama hazır kaloriyi almışken biskrem falan yeseydin
yani en azından ben bu psikolojiyle davranırdım
bende yeniyim onun için bir yetkilinin cevap vermesini bekle canım
akşama karbonhidrat almayı pek önermiyor uzmanlar daha ağırlıklı protein olursa zayıflaman daha kolay olur
azcıkta olsa sucuk istiyor canımm yoksa tat alamıyorum yumurtayıda pek sevmediğimdenSelamun aleyküm güzel bacilarim
Elhamdülillah kacamaksiz bir haftasonunuda daha geride birakmanin sevincini yasiyorum :)
Bugün ki menülerime gelince
Sabah
Kahvati yok cünkü uyuya kalmisim :)
Öglen
1 porsiyon kavurma,salata,
2 dilim ekmek
3 hurma
1 fincan vazgecilmez sekersiz sütlü türk kahvem
Aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek,bol coban salatasi
1 porsiyon firinda patates
Hay masallah sana canim
bak sordun diye yaziyorum darilmaca yok
biraz sucugu yagli buldum ama arada olabilir belki :18:
arabaniz hayirli olsun SAPHIRACIm
Allah kazadan görünür görünmez belalardan muhafaza etsin insallah
Dogacim gecmis olsun canim ,havadanmidir nedir bilmiyorum ama benimde bayagi basim agriyor
canim senin menülerine bayiliyorum ben,hemen hemen herseyden tadarak yiyebiliyorsun
söyle biraz daha vereyimde insallah menü olarak senin yolundan gitmeyi düsünüyorum
Pasham ne oldu bacim sana,neden üzgünsün ,istersen paylas en azindan icini kemirmesin
Afiyet olsun canim
yarin görüsürüz insallah Angieracim
Allah once rahatlik ,sonrada zihin acikligi versin canim
bu defa gidip yatiyorum
herkese tatli tatli rüyalar :)
afiyet olsun canımSelamun aleyküm güzel bacilarim
Elhamdülillah kacamaksiz bir haftasonunuda daha geride birakmanin sevincini yasiyorum :)
Bugün ki menülerime gelince
Sabah
Kahvati yok cünkü uyuya kalmisim :)
Öglen
1 porsiyon kavurma,salata,
2 dilim ekmek
3 hurma
1 fincan vazgecilmez sekersiz sütlü türk kahvem
Aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek,bol coban salatasi
1 porsiyon firinda patates
arabaniz hayirli olsun SAPHIRACIm
Allah kazadan görünür görünmez belalardan muhafaza etsin insallah
canim senin menülerine bayiliyorum ben,hemen hemen herseyden tadarak yiyebiliyorsun
söyle biraz daha vereyimde insallah menü olarak senin yolundan gitmeyi düsünüyorum
Pasham ne oldu bacim sana,neden üzgünsün ,istersen paylas en azindan icini kemirmesin
Afiyet olsun canim
yarin görüsürüz insallah Angieracim
Allah once rahatlik ,sonrada zihin acikligi versin canim
canım durum yukarıda yazdığım gibi ama önerine uymaya çalışıcam,akşamları karbonhidrat almamaya çalışıcam mümkün olduğuncaaz ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş
kızlar bu hafta akşam öğünlerinde karbo tiketmemeye ne dersiniz
çok teşekkür ederim canım aminnn inşallaahhbu arada arabanız hayırlı olsun kazasız kullanın inş
pazartesi sayımı
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii)0
Saliss. . (sali sayimii)4
Pasam3402. . (carsamba sayimi)1
Kelebekolcam. (sayim yapti)2
Akabe. (. Persembe sayimi)3
gerbera1987. (cuma sayimi)9
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)7
Angiera. ( Sali )1neti yok
Ecemavi. (carsamba)16
ipekyol. (persembe)4
mumu.................2
kırmızılım
afiyet olsun canım
çok teşekkür ederimm aminnn inşallah
canım ben karatay diyeti yapıyorum.normalde benim diyetimde şekerli ve unlu gıdalar yasak onun dışında hemen herşeyi doyana kadar yiyebiliyorsun.aç kalmak bana da uygun bir durum olmadığı için bu diyeti tercih ettim.öğlen yediklerim normalde yasak ama bir komşuma gittiğimde veya gelen biri olduğunda az miktarlarda yiyorum,başka türlü onlar yesin sen ak olmuyor çünkü,bir şekilde dengelemeye çalışıyorum sonrasını..akşam yediğim patates de yasak aslında ama yazdığım gibi patateslerini az tuttum.bulgur pilavı yenebiliyor abartmamak şartıyla
canım durum yukarıda yazdığım gibi ama önerine uymaya çalışıcam,akşamları karbonhidrat almamaya çalışıcam mümkün olduğunca
çok teşekkür ederim canım aminnn inşallaahh
eline sağlık tatlımmm
yalnz kızlar bir şey dikkatimi çekiyorrr en başta benim ismim yazılı ama karşısında mesaj sayım yok,kaçtır dikkatimi çekti,beni niye saymıyorsunuz:26:
sen torpillisin tatlım
farkettim zaten
canım sen mumuyu niye saydın henüz takımda değilkiayrıca kırmızılı diye yazdığında eski kaptanımız gurur abidesi mezunumuz kırmızıgül sanırım,onunda mesajlarını saymıyoruz,mezun olduğu için takıma dahil değil,sohbet ve arkadaşlığı baki tabi
pazartesi sayımı
SAPHIRA 6
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii)0İZİNLİ
Saliss. . (sali sayimii)4???
Pasam3402. . (carsamba sayimi)1üzgüüün İZİNLİ
Kelebekolcam. (sayim yapti)2???
Akabe. (. Persembe sayimi)3???
gerbera1987. (cuma sayimi)12:78:
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)7
Angiera. ( Sali )1neti yok İZİNLİ
Ecemavi. (carsamba)16
ipekyol. (persembe)4???
yeni sayım yaptım
saphira inanırmısın seni saydım ama birden kapattım sayfayı kimdi diye düşün düşün bulamadım en üstte nasıl olduysa görmemişimşuan aynı böyleyim iişte söylemesen farketmicemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?