Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltımı yaptım

1 gevrek(izmirde simitin bi teşidi)
sucuklu peynirli yumurta
taze soğanlı domates
marul,havuç,kırmızı lahana,maydonoz,taze soğan,dereotundan yapılmış 1 kase salata

yorumlarınızı bekliyorum nasıl gidiyor listelerim cumadan beritecrübelerinizden yararlanayım dedim..

sen işten izin almamışmıydın kız
annem duymasın küçük kelebeğin kreşe geç kaldığını
ayrıca çok doğru bir karar vermişsin diyetisyen iyi fikir
haftaya izinliyim..bugün ptesi ya yogunum biraz evdede tadilat var..

Selam canlarım hepimize güzel bir hafta diliyorumm
Bizim hafta sonumuz çok güzel geçtiii :))
Öncelikle cuma akşamı bir baktım ki ne zamandır almayı düşündüğümüz ama benim biraz ümitsiz olduğum,arabayı almış gelmiş eşim..Çok şükür benim de artık bir arabam var :124: gerçi h.içi eşim yine işe kullanacak ama h.sonları ve boş vakitlerde beniimm :124:
Arabayı ilk ıslatmamızı ablamlarda yaptık ama tabi ufak ve kısa süreliydi şöyle uzun uzadıya keyifli bir yemek veiririz evimizde ailemize :124:
cumartesi akşamı kuzenimin nişanı vardı..Kız tarafının evine baya kalabalık bir şekilde gittik.Allahtan evleri büyükmüş.Gittiğimizde onlar bizden daha kalabalıktı.Sanıyorum 50 kişiden fazla kişi vardı çok rahat..
Kızı istedik,verdiler :)) Yüzükleri taktık,pastayı kestikk,taamaamm..Öyle müzik filan açılıp evde eğlence yapmadılar.yakın zamanda kızın dedesi vefat etti çünkü..onun yerine gençlerin bara gitme planı yapıldı.Biz de uyduk tabiki :) kuzuyu anneanneye verdik,biz eğlenmeye gittik.Çok güzel eğlendik,uzun zamandır gitmemiştik ihtiyacımız vardı :))
Pazar günü de kuzu anneannesinde kaldığı için sabah erken kalkmadık eşimle,12.20 ydi kalktığımızda
sonrada giyindik hazırlandık,kahvaltı bile yapmadan attık kendimizi dışarı.Annemle bizim bıdığı aldık,pikniğe gittik,hava çok sıcaktı.Güzel bir piknik gününden sonra evimize gittik.Açık havadan yorgun düşmüş bir halde ben yine geç yattaım,erken yatamıyorum hiç..3 ü geçiyordu herhalde..bu sabahta 10.30 gibi kalktık kuzuyla..kahvaltı faslı vs.. derken bu saat oldu ben daha hiç ev işi yapmadım ve nasıl miskinim nasıl miskinim anlatamam,pazartesileri böyle oluyorum ben
neyse çok şükür keyfim yerindeeee

3 dilim pastırmalı,3 yumurtalı,z.yağlı sahanda yumurta
1 haşlama yumurta beyazı
1.5-2 kk kadar peynir
10 zeytin
1 domates (zeytinyağ gezdilirmiş)
1 kırmızı biber

Düşünce gücü ile zayıflama yönteminde en önemli terapi ”Nefes Terapisi”dir. Araştırmalar sonucunda kilolu insanların yanlış nefes aldıkları görülmektedir. 1 dakika içinde alınan nefes sayısı yediyi geçiyorsa nefes probleminizin olduğunu gösterir. Düzgün nefes almak kilo vermenin anahtarıdır. Şişman insanların metabolizması yavaş çalışır ve vücut aldığı yağı yakamaz. Kilolu kişilerin vücutlarında fazla yağ olduğundan vücudun fazla hidrojen ve oksijen ihtiyacı vardır. Bu da demek oluyor ki daha fazla nefes alıp vermemiz gerekir. Çünkü oksijen hidrojenle beraber suya ve enerjiye dönüşür. Koşarken daha çok yağ yakmamızın sebebi de budur. Daha fazla nefes aldığımız için vücudumuza daha çok oksijen girer. Bu şekilde daha çok yağ yakarak kilo veririz.

Düşünce gücü zayıflamada nefes alma alıştırmalarının yanı sıra beş duyu organlarımızı da çalıştırmamız gerekir. Kendinizi gizli şişman olarak görürseniz bu şişmanlama olasılığını artıracaktır. Hep aynı kiloya gelme korkusunu taşıyacaksınız. Halbuki kendinizi hep inmek istediğiniz kiloya inmiş olarak tasavvur edin. Bu halinizde vücudunuzun, yüzünüzün nasıl göründüğünü düşünün. Kendinizi hep zayıf olarak hayal edin. O zaman beyniniz tarafından zayıf görüntünüz beş duyu organlarınıza resmedilecektir. Beyin de tokluk-açlık duygunuzu ona göre hazırlayacak ve otomatik olarak düşünce gücünüzle az yemek yiyeceksiniz.

NLP yöntemini uygularken kendinize hep şevkatli ve daha sevgi oldu davranın. Yani kendi kendiniz sürekli motive edin. Mesela bir çikolata yediğinizde kendinize iradesiz demeyin. Çünkü tersi bir şekilde kendinizi azarlarsanız bu sizde suçluluk duygusu yaratarak daha çok yemenize neden olur.

ohh afiyet olsun.Valla bende 2 gündür o yediğinden yedim sınır kalorimi geçmeden.e tatil kilolarımı verdim yaa Şaka bir yana regl olduğum için azcık iyi oldu..
Haklısın belirli bir listen olsa daha kolay olur.Ben kalori sayıyorum artık kafamda listem oluşmuş durumda nerdeyse herşeyin kalorisini ezberledim.
bende arabistandayım ama burda bol yağmur bol rüzgar çocuklar hasta
mısıra gezmeye gelmeyi çok istiyoruz ortam nasıl

Ortamda problem yok canım.Eskiye göre biraz güvenlik zaafiyeti var o kadar ama oda normal artık.Gelemeyi düşünüyorsanız acele etmeniz lazım çünkü havalar ısınıyor.Burda hava ısınırsa gezemezsiniz.

Keyfin yerindeyse sorun yok tatlım.Miskinlik yapma bakalım.Sabah 8den beri ayaktayım bak derse gittim geldim.Evim temizlendi.Kahvaltısını yaptırıp kızımı okula gönderdim.Bende şimdi kahvaltı yapıyorum ya da yapamıyorum.Sürekli çay içip duruyorum canım pek bişey yemek istemiyor.Bu arada burda saat 12:30

Kızlar burda hava çok güzel bugün.Sıcaklar bitti galiba.Tam bahar havası valla içimde kuşlar uçuşuyor nerdeyse.Dün eşime diyorumki kendimi kırlara bayırlara atasım var.O da iyi ama burda kır bayır yok diyor Acilen benim parka gitmem yeşil görmem lazım.Şu balkon gölgelensinde balkona çıkıp oturacam.Ödev yapmam lazım bari orda yapayım.Hazır kızım yok bugün.Akşam için yemeğimde hazır. değmeyin keyfime.Bugün kendimi iyi hissedersem leslie ile bir buluşma yapabilirim

buluş canım buluş bi bende buluşsam lesli dezzeyle

ohhh sefan olsun sapişim iyi stres atmışsın

4 kaşıkda kaldıysan aferim sanabol yeşillikliyse zaten ancak 1 kaşık bulgur yemişindir ondanda bişey olmaz

köftelik bulgurdan az yeşillikle yapmış komşu getirdi tek başıma yiyemem diye

benide götürrrr belkim falımızıda bakarız

benide benidefal nerde ben orda ama bulamıyorumki bakanı

selam kizlar,takiminizda yer varmi?

paylasimi bol olan bir takima girmek istedigim icin buraya yaziyorum direk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…