Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nebilim alıntı yaptığımda öyle yazıyordu.. mumuyu bilmem niye saydım sanırım her mesaj yazanı yazdım mumuda onlardan biri
..
bende istiyorum öyle bahçe falan türü bişeyy
bizim kızlara ne ol du ya iyileşinde bir an önce gelin
bu gün haftasonuda değil ama buralar yinede sakin
yok ya baharda falan çok ağtıyo bi de sıkıntı yoğunluk var ondan heralde
köftelik bulgurdan az yeşillikle yapmış komşu getirdi tek başıma yiyemem diye

benide benidefal nerde ben orda ama bulamıyorumki bakanı

sana 3 vakte kadar çıtırlaşma görünüyor

pazartesi sayımı
SAPHIRA 10
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 0
Saliss. . (sali sayimii)8
Pasam3402. . (carsamba sayimi)5
Kelebekolcam. (sayim yapti)2
Akabe. (. Persembe sayimi)11
gerbera1987. (cuma sayimi)14
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)7
Angiera. ( Sali )1 İZİNLİ
Ecemavi. (carsamba)21
ipekyol. (persembe)8

bu gün sayım bendeydi

günaydın kızlar geçmişe şöyle bir göz atabildim..
dün işe geldikten 1 saat sonra eşim aradı ev sahibi mutfak dolabı sipariş vermişti onlar gelmiş hastaları bırakıp gittim mecburen eşim onlara yardım etti bende oğlumu uyuttum doyurdum kızım geldi kreşten..etrafı mahvettiler hertarafı kırdılar tozu dumana kattılar...bir kaç kerede sağlık ocagına gidip geldim..mutfak devredışı oldugundan yemek sorunumuz oldu..tamda annemlerin gittiği zamanı buldu..saat 5 gibi arada temizliğe gelen bir bayan vardı o geldi beraber ancak 9da ortalıgı hallettik.ama hala bitmedi dolaplar eksik..nete giremedim.

Paşam üzgünüm yazmıssın ne oldu canını sıkan ne paylaşki rahatlarsın belki
saphiracım arabanız hayırlı olsun darısı başıma
ablacım banada yolla o otlardan bu hengamede markete gidip almaya fırsatım olmadı,sormuşsun annemler sanırım en erken mayıs başında gelir

dün yediklerime gelince
sabah:1 yumurta
3 cerry domates
biraz yeşillik
yarım dilim çavdar

ara:3 erik 10 badem

öğle:yok

ikindi vakti 1 lahmacun yedim başka alternatifim yoktu mutfak devredışıydı

akşam:1 bardak süt
1 portakal
1 elma

ve sabah moralim bozuldu +larda cıkıyorum vermek surda dursun
dün okadar kosturdum yediklerimde verilmessede alınmaz sanırım..

sabah canım bir şey yemek istemedi
1 bardak süt içtim gelimcede masamda 10 kadar badem vardı onu yedim..

tabi gece gece kaynatmışlar kimşecik yok herkes uyuyor mu huuuuu...ben yanlızım ben yanlızım yanlızımmmmmmmmmmmmmm

günaydın rüyamda yıldızlar gördüm çok güzeldi sonra babam yumurta yicekmiş bende açtım kırdım ikisini tuzlu olmuş 1 tane daha kırdım babam ben yemem buu dedi kendine 2 tane haşladı yedik:26:rüyadan anlayan varmı

selamun aleyküm bacilarim

cok güzel uyumusum
misler gibide kahvaltimi yaptim
dedim simdi sira bacilarima geldi bakim neler yazmislar

gerberacim eline saglik canim,yanliz alintilarda 1 mesaj olarak sayiliyor
mesela ben dün 1 sayfaya 8 alinti yapip cevap verdim =8 mesaj
sonra 3 mesaj daha tek tek atmisim,etti 11 mesaj hayatim :)

hayr olsun insallah canim

gerberacim,bu arada sonradan gördüm arkaslar söylemis mesaj sayimi hk,yukarki yazimi görmemezlikten gelirsen sevinirim :)

kelebekolcam ben geldim simdide sen yoksun :)

bu arada sabah kahvaltim
közlenmis biber cok aciydi gözlerimden yas geldi yahu :)
az peynir
2 dilim kepekli ekmek
domates salatalik maydanoz

1 sütlü türk kahvesi herzaman ki gibi sekersiz + 1 incir

öglene dolma doldurayim diyorum ,bilmiyorum baska birsey gelmiyor bugün aklima pisirmek icin
fikrini olan varmi acaba

Son düzenleme:
paşam noldu neye canın sıkıldı böyle
akşama patates yemeği ve bol salata yicembir salata hastası olaraktan

hayırdır ne oldu
çok iyi gidiyordun paşam
kimsenin moralini bozmasına izin verme

gile güle kullan canım arabanı artıgın bizide gezdirisin topragım
döv onnı salisim böle böle yap
nazara geldik nazara

yapsakmı acaba:44::44:
üzgün yazmışsınya halimi görsen çok dokundu o bebek figürünü görünce
hangisini paylaşıyımki
canım hayır diyelim hayır olsun ama bana yumurta hiç iyi gelmiyo

aleykum selam..buralardayım hava soguk hasta az aşı odasına takıldım biraz..

benimde eve gidip öğle arasında yemek yapmam lazım..ne yapsam kadar zor yemek yok heralde.alış verişte yapmam lazım..

dün erken kalktım hava kötü yürüyüş yapamadım üzüldüm neyse eşimi kaldırdım birlikte kahvaltı yaptık sonra pc geçme işim var iş yeri için fiyat çıkarıcam dedi adam bekliyomuş para alıcaktı neyse dedim sen takıl ben geç girerim evi topladım yemekleri yaptım dediki canım şunları istiyo mutfaga girdim tarhana çorbası yaptım patlıcanlı bol kıymadı biberli domatesli musakka yaptım tel şehriyeli pirinç pilavı yaptım kendimede terbiyeli sebze yemegi yaptım neyse işim bitti yatagımı topladım evleri temizle sil süpür her kadının işi dediki karnımı doyuruyum gidicem işe dedi o aç diye namazı kılmadım daha var dedim nasıl olsa vakta tam çayı getirdim sofraya oturduk tam yicez dedimki ay çatal koymayı unutmuşum ona getir demedim sesli düşündüm ban akızdı hiç kalkamam getir dedi verdi odunu ateşin altına dedim allahım sen bilirsin tam yicez paşa sofraya geldi kurutulmuş ekmegimi yiyodu bende haslamaları terbiyeli yemegimi yedim sonra telefon geldi kalktı sofradan bende bekliyorum sofrada adam gelicek diyorum canım gel tek yemiyim inanın saat tusam 1 saate yakın bende bekliyorum yemedim sonra bu geldi direk pc basına dedim yemek yemiyomusun doydum dedibenim de şalterlerim attı ben dedim okadar emek ediyim ugraşıyım iki lokma ye bırak revamı bana dedim dediiki zorlamı doydum sen bilirsin dedim kalktım sofradan siniyi içeri koydum mutfakta savaş yapıyorum ama sinirimi yenemedim küfür eder gibi az ye len hadi aç deg,ldin beni neden namazımdan ettin dedim kılıyım sonra yok ye,megi yiyeyim gidicem dedi dedim sabır paşa sol tarafından aklakmış belli neyse namazı kıldım sonra peygamber edfendimiz için rafiha çekiyim dedim 1000 tane sonra işe hgidicek adam pc başından kalmıyo işini bitirdi sen ouyun oynadedim işin yokmu hani gdicektin vs sana kavga ettik vay efendim ben pc başına oturtmuyomuşumda beyfendi keyif almıyomuş asıl gelelim konumuza kavganın tam alevlendirdigi yere benim eşim bir arkadaşı varmış oglan evlenicekmiş sen kredi kartlarından para çek bütün beyaz eşyalarını al adamda abi söz taksitlerini ben ödücem demiş nisanda aldı evledi bu nasan geli sadece 700 verdi daha 1 milyar vericek onun yüüznden girmedigimiz kredi kartına girince birde kredi ödeyince nasıl verilsin faturalar evin geliri gideri kafayı yedim kredi çektik ev yapılıyo diye onuda geçtim rahmetli kızımda rahime dikiş atıldı hastane onun parası vs buraya kadar tamam sen 5 degilde 10 çek milyar 5 başkasına vermiş adamlar günü gününe ödüyo allah var ama benden neden saklıyoısun erkek kardeşim dedi abla böyle böyle diye bana sormuyo birşey yaparken ya ben onun eşiyim aynı yastıgı paylaşıyoruz degilmiben neyim onun gözünde geçende mahkemeden celt gelmiş haciz için onuda duydum şalterlerim attı dedim dün git işine iste paarı o salaktanda al ver avukatı ara dedim dinlemedi bankayaı aradım dedi sen lafıma gelme sonra avukatı aramış 2 milyar peşin yatırın 5 milyarı taksitlendiricez demişler dünde ona kızdım yarın 2 milyarı vermek zorunda yoksa bittigimizin resmidir :18::18:şimdi eşyalara olan olursada olsunda anasının dilinden kurtulamam ya bıktım anasındanda sülalesindende evlendik evlaneli anamdan emdigim sütü burnumda getirdiler beni hasta ettiler ruh hastası panik atak oldum çıktım ben ne günah işleedim allahım diyorum lafıma sözüme gitmiyo bu adam ne oldu hıç kırkazdı beni canımı çok acıttı ya dün ne laflar ne hakaretler banadedim ben sana ne yaptımda bunleri hakkettim allah aşkına söyle dedim sinirim okadar oynadıki kolundan tuttugum gibi dışarı attım gelme birdaha evime dedim birde en sevmedigim bir laf var sanane desin biri yemin olsun gebertesim geliyo o kişiyi tik eşim çok kullanır sanane sen kimsin vs dünde eger dedim bir daha ban o lafları kullan bir celsede boşarım seni dedim canımın sıkıntısından dünden beri ne yedim ne içtim dün beyimiz arıyo birşey lazımmı diye gelmiş yalakalık yapıyo ama ben yermiyim yemem vallahi kalbim çok kırık ona milleti düşündügü gibi neden beni düşünmüyor neden canımı yakıyo bugün psikolokta terapim vardı gitmedim sinirimden dediki neden gitmicekmisin gitmicem gidiyomda ne oluyo tam düzeliyom sizin gibi insanlar beni hasta ediyo dedim ban kızıyı akşam yeme sabah yeme düşersin biryerlere diyo içim istemiyo ben çok kötüyüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…