- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
dün erken kalktım hava kötü yürüyüş yapamadım üzüldüm neyse eşimi kaldırdım birlikte kahvaltı yaptık sonra pc geçme işim var iş yeri için fiyat çıkarıcam dedi adam bekliyomuş para alıcaktı neyse dedim sen takıl ben geç girerim evi topladım yemekleri yaptım dediki canım şunları istiyo mutfaga girdim tarhana çorbası yaptım patlıcanlı bol kıymadı biberli domatesli musakka yaptım tel şehriyeli pirinç pilavı yaptım kendimede terbiyeli sebze yemegi yaptım neyse işim bitti yatagımı topladım evleri temizle sil süpür her kadının işi dediki karnımı doyuruyum gidicem işe dedi o aç diye namazı kılmadım daha var dedim nasıl olsa vakta tam çayı getirdim sofraya oturduk tam yicez dedimki ay çatal koymayı unutmuşum ona getir demedim sesli düşündüm ban akızdı hiç kalkamam getir dedi verdi odunu ateşin altına dedim allahım sen bilirsin tam yicez paşa sofraya geldi kurutulmuş ekmegimi yiyodu bende haslamaları terbiyeli yemegimi yedim sonra telefon geldi kalktı sofradan bende bekliyorum sofrada adam gelicekdiyorum canım gel tek yemiyim inanın saat tusam 1 saate yakın bende bekliyorum yemedim sonra bu geldi direk pc basına dedim yemek yemiyomusun doydum dedi benim de şalterlerim attı ben dedim okadar emek ediyim ugraşıyım iki lokma ye bırak revamı bana dedim dediiki zorlamı doydum sen bilirsin dedim kalktım sofradan siniyi içeri koydum mutfakta savaş yapıyorum ama sinirimi yenemedim küfür eder gibi az ye len hadi aç deg,ldin beni neden namazımdan ettin dedim kılıyım sonra yok ye,megi yiyeyim gidicem dedi dedim sabır paşa sol tarafından aklakmış belli neyse namazı kıldım sonra peygamber edfendimiz için rafiha çekiyim dedim 1000 tane sonra işe hgidicek adam pc başından kalmıyo işini bitirdi sen ouyun oyna dedim işin yokmu hani gdicektin vs sana kavga ettik vay efendim ben pc başına oturtmuyomuşumda beyfendi keyif almıyomuş asıl gelelim konumuza kavganın tam alevlendirdigi yere benim eşim bir arkadaşı varmış oglan evlenicekmiş sen kredi kartlarından para çek bütün beyaz eşyalarını al adamda abi söz taksitlerini ben ödücem demiş nisanda aldı evledi bu nasan geli sadece 700 verdi daha 1 milyar vericek onun yüüznden girmedigimiz kredi kartına girince birde kredi ödeyince nasıl verilsin faturalar evin geliri gideri kafayı yedim kredi çektik ev yapılıyo diye onuda geçtim rahmetli kızımda rahime dikiş atıldı hastane onun parası vs buraya kadar tamam sen 5 degilde 10 çek milyar 5 başkasına vermiş adamlar günü gününe ödüyo allah var ama benden neden saklıyoısun erkek kardeşim dedi abla böyle böyle diye bana sormuyo birşey yaparken ya ben onun eşiyim aynı yastıgı paylaşıyoruz degilmi ben neyim onun gözünde geçende mahkemeden celt gelmiş haciz için onuda duydum şalterlerim attı dedim dün git işine iste paarı o salaktanda al ver avukatı ara dedim dinlemedi bankayaı aradım dedi sen lafıma gelme sonra avukatı aramış 2 milyar peşin yatırın 5 milyarı taksitlendiricez demişler dünde ona kızdım yarın 2 milyarı vermek zorunda yoksa bittigimizin resmidir :18::18:şimdi eşyalara olan olursada olsunda anasının dilinden kurtulamam ya bıktım anasındanda sülalesindende evlendik evlaneli anamdan emdigim sütü burnumda getirdiler beni hasta ettiler ruh hastası panik atak oldum çıktım ben ne günah işleedim allahım diyorum lafıma sözüme gitmiyo bu adam ne oldu hıç kırkazdı beni canımı çok acıttı ya dün ne laflar ne hakaretler bana dedim ben sana ne yaptımda bunleri hakkettim allah aşkına söyle dedim sinirim okadar oynadıki kolundan tuttugum gibi dışarı attım gelme birdaha evime dedim birde en sevmedigim bir laf var sanane desin biri yemin olsun gebertesim geliyo o kişiyi tik eşim çok kullanır sanane sen kimsin vs dünde eger dedim bir daha ban o lafları kullan bir celsede boşarım seni dedim canımın sıkıntısından dünden beri ne yedim ne içtim dün beyimiz arıyo birşey lazımmı diye gelmiş yalakalık yapıyo ama ben yermiyim yemem vallahi kalbim çok kırık ona milleti düşündügü gibi neden beni düşünmüyor neden canımı yakıyo bugün psikolokta terapim vardı gitmedim sinirimden dediki neden gitmicekmisin gitmicem gidiyomda ne oluyo tam düzeliyom sizin gibi insanlar beni hasta ediyo dedim ban kızıyı akşam yeme sabah yeme düşersin biryerlere diyo içim istemiyo ben çok kötüyüm ya
çok üzüldüm canım