Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok üzüldüm canım

bu gün sayım bendeydi
tamam canım eline sağlık
saphiracım arabanız hayırlı olsun darısı başıma
teşekkürler canım inşallaaahh
gile güle kullan canım arabanı artıgın bizide gezdirisin topragım
çok teşekkür ederim canım inşallah gezdrimem miii hiçç
çok güldüm buna yaa

Merhaba canlarım :))
yağmurlu ve gri hava devam ediyor İzmirimizde..buna da şükürr..güneşli olsa süper olurda,o günlerde olacak inşallah :))

paşacım çok üzücü..başkasının borcu yüzünden evinde huzursuzluk çıkmış ne sorumsuz insanlar var yaa

çok üzüldüm canım

inan sinirlerim okadar ayaktaki tüylerim havada desem yeridir yane halen için sogumadı ona eksik var dedim para bıraktı al diye gitmicem gıcıklık degilmi nasıl olsa arıcek beni birşey lazımmı diye bende markate yolluycam özür diledi özür dilemesine ama ne biliyim çok kırıldım elinde ne kadar kredi kartı varsa aldım yiyosa versin bakalım birilerine millet yüüznden biz zor duruma düşüyoruz

bugün kahvaltı yapmadım vallahi sebzeli terbiyeli yemegini ısıttım içinede 2 çavdar ekmmegi koydum onu yedim akşamada yiyince yazarım

Selam kizlaar....cook ozlesim siziiii....

Maaallah hepinizi iyi gorduuum...cuma ssonuclarida guzeeel derecelerde yapmis takimiiiim....

Mumu heralde takima girmek isteyen arkadas takim sayimiy dolu canim..istersen misafir olarak devam edebilirsiin...
Net bulmusken hemen damladim takima butuuun sayfalarida okudum...hiic merak etmeyiiin...kopamiyom sizden yavvv....

paşacım çok üzücü..başkasının borcu yüzünden evinde huzursuzluk çıkmış ne sorumsuz insanlar var yaa

canım vallahi biyasadan alıcagı 5 milyar var ama vermiyolar bu arada arabayı kullandınmı merak ettim artık resmnini çekerde koyarsın burayabügün birde haber aldım çok sevdigim bir arkadaşım hamile yaşasın o garibinde rahim açıklıgı var dikilicek allahım işşallah bir daha acı göstermesin kimselere çok zor evladın ölünce elinden birşey gelmiyoya ozaman bitiyosun eriyosun

hoşgeldin safişimmmm bizde seni çok özledikkk canım hallolsun artık netin yaa valla böyle olmuyorrr sensizzz
inşallah bu cuma da derece alırız yine canım

tamam canım eline sağlık

teşekkürler canım inşallaaahh

çok teşekkür ederim canım inşallah gezdrimem miii hiçç

çok güldüm buna yaa

böyle kaşık gerçekten her eve lazım mesala pilav makarna yerken

benzer olaylardan geçtik bide dubleks evimizi sattı babam borçları yüzünden kimsenin de haberi yok para ne oldu

kıyamam canım ya çok zor biliyorum evimize başkalarının borcu yüzünden haciz gelmişti 15 sene önce ama o kötü günü hatırlamak bile istemiyorum yemeğinden kısma ama bak özürde dilemiş..

yok tatlım daha kullanmadım arabayı..çok uzun zamandır kullanmıyorum o yüzden biraz tedirginim açıkçası.eşim cesaretlendiriyor sağolsun.h.sonu kullanırsın diyordu eşim ama hiç fırsat olmadı kii..önümüzdeki cumartesi de yemeğe misafirim gelecek akşama.gündüzden hazırlığım olacakk.belki fırsat olursa pazar günü kullanırım artık
arkadaşına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Pasaam.....mileet mi uyanik bizim herifler mi saf salak ben de anlamadiim...
Tam yarama parnak bastiin...
Benim de sikintilarimin sebebi maalesef esimin ayni sekilde ki safliklariii...kendileri avukat biliyo cogunuz..bwlli bir geliri varr ama maalesef millletin ve bizzati babasinin tokatlamalari sayesin de oyle bir sikintiya dustuuk..faturalarmi bile yatiramiyorum..moralim bu yuzden sifir..netim kesiik...artirk evi masfraflarini bile goremiyorum gelen sacma sapan. Borclaea gidiyor..habire tartisma eksik olmuyooor..bu durumda gelde diyet yap hayata baglan...cocuklar olmasa bi dakka dusunmem trerkederim ..ama olmuyor iste...duzelcek diye bekliyorsun mecbuur...ins..alah vercek bi cikis yoolu ya sabir diyorum caresiiz....

Canim arabaniz hayirli olsun ..ins..keyifke kullanirsiin..keyfine bak tatliim...

ah canım özür diledi dilemesinede işinin stresini evde göstermeye ne hakkı var beni kırmaya vs gene barıştım ne yapayım adamda şeytan tüyü var ne yapıp ediyo kandırıyo beni uyuz ne olucekgıcıklık degilmi markete gidelim anasını aglatıcam başkarının borcu evet canım allah var eşim çok iyi niyetli canım bizde zamanıda çok çektik borcu ama bıktım artık birde kıymet bilseler keşkeene gelirse geldin umrum degil kaynanamın diline düşeriz diye aklım çıkıyo bıktım laflarından çünkü eşime diyo geçen sen adam olmazsın eşimi istemiyo çok oluyo geçen okadar kardeşlerinin yanında dediki eşim için onu at diger ogullarım bir taneay ne canım yanmıştı eşime öle dedi diye birde kalabalık millet dinledi güldüoo an öldüresim geldi kaynanamı şimdie 3 elti geliyo işşallah ban yaptıkları o çektirirde desinki allahım oglumun paşamın kıymetini bilemedim
saglık olsun bebem ya bende çok istiyorum araba sürmeyi ama nerde:18::18:bu arada suyuma başladım bol içiyorum havalarda güzel olsada yürtüyüşüme devam etsem yaw
kız nerelerdesin bakıyım sen kaç gündür hesap ver

OFFF off aynı durumlardayız hep bir haftadır eve gelmiyor benimkide bıktım valla salak bi adamla evliyim aynı sağın solun derdi derdimiz allahtan çalışıyorum ne yeniyor ne içiliyor haberi yok bıktımmm bıktımm akıllanmıyorrr kızım büyük olsa ......çocuk bi tuaf oldu kaç gündür nerde deyip duruyor her şeye ağlıyor belli özlediği telde epey konuşurdu şimdi istiyor babası hayır konuşmuycam diyor küstümü naaptı yavrum

canım hep iyi niyetten kaybediyolar inan ama yemin ettirdim anan dahi olsa diceksin diye ,borç batagındayız anlıcagın temiz 10 milyar var 6 milyar kredi kartına 5 milyarda krediye allahım ben ne günah işledim dedim geçen eşime agladım tepindim bıktım borştan artık elalemin adamları gibi olmak istiytorum dedim benim elim çok kapalı canım para biriktirirm diyorum evin geçimini bana ver bir ay dene yok neymiş veremezmiş paran bitince yanına yanaşmayı biliyosun elinde ne kadar klredi kartı varsa verdi dün akşam dedim ya benim dedikleirmi dinlersin yada boşarım seni yeter 35 oldun bak dedim çocuk degilsin hadi paran olur ve dedim neden millet yüznden ben çekiyim dedimsebebini söyle dedim bak bir sürü para vardı evi yaptırdık yarısı kaldı millet dalga geçiyo kaç senedir yapılmadı diye eşim diyo mileeti boşver len beni görüyolar senini görüyolar iş buldum yollamıyo neymiş hastaymışım panik atagımtya ben onun yüzünde bugün terapiye bile gitmedim aramadımda beklemişlerdirsanki gidince bir şey degişiyoya doktorun birşeyi kafaya takmıcan dedi gelde takma zaten bebegimde yok ben hangisine aglıyım şaştımda kaldımmm kaynananmın borcubu öde eltimin borcunu öde yeter artık ben dünyaya bir daha gelmicemki dün oturturdum kanepeye açtım agzımı yumdum gözümü tek kelam haklısın karıcık bundan sonra lafımdan dedim çık bir celselik işin var yeter artık dedim 11 senedir yetti perşembe 32 yaşıma giricem ama kimseler hatıurlamıcak biiyorum gene yanlız kalıcak bu garip paşa 32 yaşıma giricem ama gene bebegimle giermicem geçen sene kızım karnımdaydı ne olurdu yanında olsaydı

hay Allah ( canım benim yaaa Allah yardımcınız olsun
Canim arabaniz hayirli olsun ..ins..keyifke kullanirsiin..keyfine bak tatliim...
çok teşekkür ederim canım amiiin inşallah

mesaj sayim sirasiii.....

SAPHIRA cuma
saferan......

16 nisan haftasi....

Shopaholic. (p.tesii).
Saliss. . (sali sayimii)
Pasam3402. . (carsamba sayimi)
Kelebekolcam. (persembe sayimi)
Akabe. (cuma sayimi)
gerbera1987. (..........sayimi)

bu hafta......

doga3. ( p.tesi)
Angiera. ( Sali )
Ecemavi. (carsamba)
ipekyol. (persembe)

Mesaj sayim listesini yeniledim kizlaar...hepinizin eline sagliik....

sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırıcam kıza oğlana

canım herkezin bir derdi var annemler bilmiyolar tam bir bilseler vay eşimin haline ne yapayım kedim ettim şimdi gidip kedim derdimi desem adım gibi biliyourm annem dicek sen istedin :18::18:allah var çok iyi eşim çokta seviyorum ama bazi lafları çok kırıyo beni yasanane ne denek ya vallahi biri desin cinlerim tepeme çıkıyo geçen çok oluyo eşim başladı gene sanane demeye deme bak dedim gıcıklıgına 5 kere arka arkaya tekrarladı yapma dedim gene dedi derim oh oh sanne dedi senmi bunu diyen okkalı bir tokat attım suratına ne oldugunuda anlamadı sanki küfür eder gibi ettiya garşpte şaştı dicenmi dedim tokattan sonra hatun ne oluyo sana dedi vallahi sinirlenmiyim yeterki korkmadımda degil he ban vuru diye allah var 11 senelik evliyim hiç dayagını yemedim ama ilk oglum öldügünde şuurun yerine geldin diye bir tokatını yedim ama ne tokkattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…