- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
1 yıl oldu canım yüzüne bakmayalı
bana sen geber geleme o tatil yollarından
sende bat çocuğunda batsın kocan senin gibi bir şişkoyla ne yaparki zaten aldatılıyorsundur sen kesin
hakediyosun kocan başka kadın koynuna giriyodur kesin
miden nasıl kaldırıyor senin (bu arada ortada olan bişey yok)
kaynanan sana iyi yapıyor hizmetçisin sen
bunlar en hafifleri
Oyy çok geçmiş olsun, ondanmış demek huysuzluğuKizm nezle oldu cok kotuuyuyamiyo yavrum yazk
Bende oluyorum sanirm bogazm cok fena
Benım degilO senin tatlılığın şekerimsadece göbek yapmaya çalışacağım bende hamileliğimde amacım o ama bakalım vücudum hep kilo almaya müsait
Bunlar cok ağır laflar ya... Haklısın yazık kardeşine kıymetini bilememiş1 yıl oldu canım yüzüne bakmayalı
bana sen geber geleme o tatil yollarından
sende bat çocuğunda batsın kocan senin gibi bir şişkoyla ne yaparki zaten aldatılıyorsundur sen kesin
hakediyosun kocan başka kadın koynuna giriyodur kesin
miden nasıl kaldırıyor senin (bu arada ortada olan bişey yok)
kaynanan sana iyi yapıyor hizmetçisin sen
bunlar en hafifleri
Benim doğru canım, dün maalesef eliptik yapamadım akşam baş ağrım başladıEki Görüntüle 2126483
Starlarım kontrol edelim hele eksik gedik var bencebugün sağlam sporlar yapalım emi bende yapacağım cumaya etki etmeli
Esra_4378 hippotalamus hepfit Nevreste Melegiimm22 Cutemom007 Nego @Portakal Sulu Ordek @Ytmz HAbibte @pempisler
Canım bugün hafif geçirir dengelersin sen üzülme. Bütün gün yoruluyorsun akşam öğününü es geçemezsin artık zor olur çünkü.Günaydınnnnn aksam yemegini gec yiyip ardinda oglumu uyuturken uyumanin cezasini tartida arti gorerek cekiyorum.
Ben onceden yemegim saat 7yi gececek oldu mu ac olsam da yemek yemezdim.simdi niye bilmiyorum bazi sebeplerden gec saate kalsa da aksam yemegini yiyorum.sonra bpyle sindiremeden yatiyorum. .
Evet bende bol bol yürüyüş yapıp sağlıklı besleneceğim listeler bile var araştıran bir insanım ne sağlıklı ne değil hamilelikte sonrasında bilirim ama bakalımBenım degil
Ya çalışmazsan yürüyüş falan yaparsın
Açsaglıklı yersın dogumda 9 kılo gttıhemn gidiyo
Bugün yarın yaparsın toparlarsın canımBenim doğru canım, dün maalesef eliptik yapamadım akşam baş ağrım başladı
artık üzülmüyorumBunlar cok ağır laflar ya... Haklısın yazık kardeşine kıymetini bilememiş
Ha ha ha bugün çok ama çok sinirliyim olurbi çırpıda halledersin iğde
adam lazım mı gelelim mi panpa
hatta sen eflale bi haber sal ama sinirli olduğu bir gün olsun o sinirle halleder onu sonrada ceketini şöle eliyle düzeltir omzundaki tozu üfler istif bozmadan gider
Canım cuma persembe 1 er saat tempolu yürüyüş varEki Görüntüle 2126483
Starlarım kontrol edelim hele eksik gedik var bencebugün sağlam sporlar yapalım emi bende yapacağım cumaya etki etmeli
Esra_4378 hippotalamus hepfit Nevreste Melegiimm22 Cutemom007 Nego @Portakal Sulu Ordek @Ytmz HAbibte @pempisler
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar. Nur topu gibi baş ağrımla
Canım perşembe henüz gelmedi geçtiğimiz perşembe ise geçtiCanım cuma persembe 1 er saat tempolu yürüyüş var
@MiuLegoMenü
Kalnca
Ilık limonlu su
Sabah
1 has yumurta
1.5 avuc cecil
Bol domates
Bol maydonoz
1 tb ekmek
Ara
Türk kahve
Öğle
Mercmk corba
Yarım dilm ekmk
Ara
Ödem cayı
Ara
1 elma
Akşam
Sebze corbası
Ton balıklı salata
Cacık
Ara
Türk kahve
Su
2 ltre civarı
Spor
60 dk tempolu yürüyüş
Sağol canım :)Geçmiş olsun canım
Konum atamaz akıllı telefonu yok
Oha ya cidden kardeş değil bu. İnsanlığını kaybetmişartık üzülmüyorum
çıkardım ben onu hayatımdan
benimle kalmadı bu iş eşimede sardırdı
eşim ona harçlıklarını verirdi ayakkabılarına varana kadar alırız öderdi
aman genç çocuk mahrum kalmasın diye
babam alkolik benim bişeye bakmaz
eşim buna mesaj atmış watsap durumunada yorum yapmış
resmen taciz edilmekle suçladı
halam falan değişik ithamlarda bulundu herkes yanlış anladı
potansiyel sapık etti eşimi resmen
bana zarar vermek için herşeyi yaptı
en son hırsını alamadı eski sevgilini kocana kaynanana anlatayımda seni kapıya nasıl atıyolar gör dedi
eski sevgilide lise aşkı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?