O kadar gec donecegimi bilsem evden.cikmadan atistirirdim.ha döndük donecez diye disarda da yemedim.bugun 9 saat dersim var araliksiz.bu okulun calisma sartlari beni çok zorluyo.resmen ikinci cocuga iteliyo beniCanım bugün hafif geçirir dengelersin sen üzülme. Bütün gün yoruluyorsun akşam öğününü es geçemezsin artık zor olur çünkü.
Hadi kuzum geçmiş olsun, kilidini değiştir, evdeyken de kitli tut kapınıGünaydınlar
Hepinize teşekkürler dün sinirden kuduruyordum.
Konuştuk. Daha doğrusu her zamanki gibi ben söyledim o dinledi.
Senle aynı evde kalmak istemiyorum bu sene sıkıntılı bi sene sen sırtımda yüksün dedim. Çekemiyorum benim bu sene sinirden stresten uzak kalmam gerekiyor.
Ben sana değer veryorum ama sen beni sallamıyorsun dedim.
Kendi dedi ben çıkarım ev senindir diye. Eşyalarını toparladı dün akşam.
Esra'nın dediği akllıma takılmıştı harbiden biri gelebilir rahatsız edebilir şu durumda.
Neyse dün akşam evde kalmadım bi arkadaşımda kaldım. Şimdi eve uğradım işe geçecem geç kaldım zaten.
Çıkıp gitmiş. Kurtuldum
Bugün iş çıkışı da kilidi değiştirecem. Bu aklıma gelmezdi bak iyi ki söylediniz...
Ev sahibi görmüş dün akşam kız eşyalarını taşırken. Beni aradı hayırdır taşınıyor musunuz diye. Arkadaşım çıkmak zorunda kaldı yeni ev arkadaşı buldum filan dedim. Tek kaldığım bilinmesin şimdilik...
Öyle işte.
Omzumdan bir yük kalkmış gibiym
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
Çok iyi yapmışsın canım o kadar rahatlayacaksın ki ben niye bu kadar zamanı böyle geçirmişim diyeceksin hadi gözün aydın ferahla şimdiGünaydınlar
Hepinize teşekkürler dün sinirden kuduruyordum.
Konuştuk. Daha doğrusu her zamanki gibi ben söyledim o dinledi.
Senle aynı evde kalmak istemiyorum bu sene sıkıntılı bi sene sen sırtımda yüksün dedim. Çekemiyorum benim bu sene sinirden stresten uzak kalmam gerekiyor.
Ben sana değer veryorum ama sen beni sallamıyorsun dedim.
Kendi dedi ben çıkarım ev senindir diye. Eşyalarını toparladı dün akşam.
Esra'nın dediği akllıma takılmıştı harbiden biri gelebilir rahatsız edebilir şu durumda.
Neyse dün akşam evde kalmadım bi arkadaşımda kaldım. Şimdi eve uğradım işe geçecem geç kaldım zaten.
Çıkıp gitmiş. Kurtuldum
Bugün iş çıkışı da kilidi değiştirecem. Bu aklıma gelmezdi bak iyi ki söylediniz...
Ev sahibi görmüş dün akşam kız eşyalarını taşırken. Beni aradı hayırdır taşınıyor musunuz diye. Arkadaşım çıkmak zorunda kaldı yeni ev arkadaşı buldum filan dedim. Tek kaldığım bilinmesin şimdilik...
Öyle işte.
Omzumdan bir yük kalkmış gibiym
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
günaydın kaptan. Allah kolaylık versinYeni sistemle uğraşıyorum işyerinde.. herşey çok karışıktam çıldırmalık
Sağol kuzucumgünaydın kaptan. Allah kolaylık versin
Etiketlemezsen göremez kuzucumnehirnil111 benim cumartesi 25 mekik leslie 1,
yürüyüş de 30 dk koşu bandında pazar da 3 saat orta ve tempolu yuruyus var
Geçmiş olsun eflalim az yemekten mi oldu ağrı acabaHayırlı sabahlar. Nur topu gibi baş ağrımla
Kolay gelsin bebeeeeemmmYeni sistemle uğraşıyorum işyerinde.. herşey çok karışıktam çıldırmalık
Sağol bernaaaaammKolay gelsin bebeeeeemmm
Ben dun eve tam bugday unu aldim korumaya gececem ya yakinda saglikli pasta borek yapacam kendime
eflal o dönem üzüntümden zona oldumStorm- ne diyeyim ki her ailede bir tane anormal çıkıyor ya. Ortalığı karıştıran, huzursuzluk çıkaran, bencil, dünya etrafında dönsün isteyen, hep ona maddi imkan sağlansın isteyen, çıkarcı hasta insanlar. Kardeş diye her şeyi hoş görülmüyor tam tersi kardeşin yaptığı elin yaptığından daha çok canını yakıyor insanın. Anlıyorum seni
İşte iyi degilim bogazim aciyo ama genel olarak iyiyim dün 36 beden kiyafet denedim hatta 27 beden kotSağol bernaaaaammiyi misin sen de iştesindir sana da kolay gelsin çook
Biliyordum aklınızın kaldığını ya hattımı başka operatöre taşıyacam diye tl yüklemedim. Sms filan bitti dün gece. Miuya mesaj atayım desin iyiyim diye dedim o da olmadı....İğde ben bile rahatladım, dün konuşmaya gittin tekrar yazmadın aklıma neler geldi yatövbe estağfurullah kız erkek arkadaşlarını çağırır başına iş getirirse diye bile düşündüm Allah korusun.
bi çırpıda halledersin iğde
adam lazım mı gelelim mi panpa
hatta sen eflale bi haber sal ama sinirli olduğu bir gün olsun o sinirle halleder onu sonrada ceketini şöle eliyle düzeltir omzundaki tozu üfler istif bozmadan gider
Arkadaş kaybetmek istemediğimden katlanmıştım ama artık dayanamadım. Harbiden iyi sabrettimSevindim İğdem çok şükür kurtulmuşsun sen iyi bir arkadaş bulursun inşallah o nedir öyle sırtında koca yük iyi idare etmişsin
Beni everiniğde bu dertten kurtulmana sevindim, kafadaki dert herşeyden ağır geliyo insana
inşallah yeni ev arkadaşına ihitiyaç duymadan feylesofla evlenirsin
Oha çüş...artık üzülmüyorum
çıkardım ben onu hayatımdan
benimle kalmadı bu iş eşimede sardırdı
eşim ona harçlıklarını verirdi ayakkabılarına varana kadar alırız öderdi
aman genç çocuk mahrum kalmasın diye
babam alkolik benim bişeye bakmaz
eşim buna mesaj atmış watsap durumunada yorum yapmış
resmen taciz edilmekle suçladı
halam falan değişik ithamlarda bulundu herkes yanlış anladı
potansiyel sapık etti eşimi resmen
bana zarar vermek için herşeyi yaptı
en son hırsını alamadı eski sevgilini kocana kaynanana anlatayımda seni kapıya nasıl atıyolar gör dedi
eski sevgilide lise aşkı bu arada
Al işte birini evden kovaladım miu ne diyorAaaaa iğdeee ev arkadaşını göndermişsin kuzucum ph tahat et artık :) sevindim istediğin gibi olmuşben geleyim ev arkadaşı olalım sen bana bakarsın ben evde yatarım sen çalışır eve tam buğday ekmek getirirsin igdedali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?