Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Storm- ne diyeyim ki her ailede bir tane anormal çıkıyor ya. Ortalığı karıştıran, huzursuzluk çıkaran, bencil, dünya etrafında dönsün isteyen, hep ona maddi imkan sağlansın isteyen, çıkarcı hasta insanlar. Kardeş diye her şeyi hoş görülmüyor tam tersi kardeşin yaptığı elin yaptığından daha çok canını yakıyor insanın. Anlıyorum seni

Canım bugün hafif geçirir dengelersin sen üzülme. Bütün gün yoruluyorsun akşam öğününü es geçemezsin artık zor olur çünkü.
O kadar gec donecegimi bilsem evden.cikmadan atistirirdim.ha döndük donecez diye disarda da yemedim.bugun 9 saat dersim var araliksiz.bu okulun calisma sartlari beni çok zorluyo.resmen ikinci cocuga iteliyo beni

Hadi kuzum geçmiş olsun, kilidini değiştir, evdeyken de kitli tut kapını

Çok iyi yapmışsın canım o kadar rahatlayacaksın ki ben niye bu kadar zamanı böyle geçirmişim diyeceksin hadi gözün aydın ferahla şimdi

eflal o dönem üzüntümden zona oldum
bu yazdıklarım binde biri bile değil
o kadar kötü o kadar ağır şeylerdiki anlatamam

anneme ulaşamadım bi dönem
telefonlara engel koymuşdu

hepsine çok kızgınım annemde artık eski annem değil benim gözümde
o derece soğuğum hepsine karşı
ağzının üzerine yapıştırıpta sen kimsin ablanla böyle konuşuyosun demedi
o kadar çok borca girdimki onun yüzünden
o şu anda keyfinde çalışıyor yiyo içiyo
ben it gibi borç ödüyorum

Biliyordum aklınızın kaldığını ya hattımı başka operatöre taşıyacam diye tl yüklemedim. Sms filan bitti dün gece. Miuya mesaj atayım desin iyiyim diye dedim o da olmadı....
Ay öperim seni

Sevindim İğdem çok şükür kurtulmuşsun sen iyi bir arkadaş bulursun inşallah o nedir öyle sırtında koca yük iyi idare etmişsin
Arkadaş kaybetmek istemediğimden katlanmıştım ama artık dayanamadım. Harbiden iyi sabrettim

iğde bu dertten kurtulmana sevindim, kafadaki dert herşeyden ağır geliyo insana
inşallah yeni ev arkadaşına ihitiyaç duymadan feylesofla evlenirsin
Beni everin
Ay ona da daha çok var. Hesap yapıyoruz en erken 2-3 yıla gibi duruyor. Gerçi hemen evlenmek de istemiyorum aslında
Atandıktan sonra accık para yiyeyim bekar takılayım
Hakkımdır

Oha çüş...
Ay Hande yani kardeşin olmasa neler yazacam da. Böyle kardeşin hayatında işi yok zaten en iyisini yapmışsın.
Merhamet maraz doğurmuş resmen...
Kardeş de olsa bi yere kadar

Al işte birini evden kovaladım miu ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…