Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay sana ne yakışır hamilelik
ooo bide fitsğnnn fit hamileeee cekersin taytları spor ayakkabıları üstüne bi tunikkk ohh missss zayıf olmak başkaaa

O senin tatlılığın şekerim sadece göbek yapmaya çalışacağım bende hamileliğimde amacım o ama bakalım vücudum hep kilo almaya müsait
almazsın almazsn dikkat edersen skntı yapma

Canım Allah onun gönlüne rahmet koysun.Rabbim hayırlı pişmanlık versin ona sanada hayrlısıyla göstersin.skntı yaoma.ewt cok üzücü.bazrn yok saymak gerek...

ayyy ne tatlı bi fittttttt ben etiketlememsm diye kendsı etiketliyor menümü

Yeni sistemle uğraşıyorum işyerinde.. herşey çok karışık tam çıldırmalık
ayyy kolay gelsin canım bi an önce alışırsn inş

Canım benim hiç kolay değil yaşadığın anlıyorum gerçekten seni. Bazı insanların hayatı zorluklar üzerine kurulu buna kanaat getirdim iyice. Seninki de öyle. İnşallah ahirette mükafatını görürsün.
Dediğim gibi insan ailesine kırılıyor en çok en çok onların yaptıkları yapmadıkları! yaralıyor.
Şu dünyada kimseye ama hiç kimseye, annene babana kardeşine eşine çocuğuna bel bağlamayacaksın, onlardan gelen darbenin yıkımı çok ağır oluyor.
Ben bunu hala başaramadım , belki de hiç başaramadbaşaramada olup gidicem şu dünyadan.
Babamın sesini en son ne zanna duydum hatırlamıyorum, en son ne zaman evime geldi , annem de öyle. Yaşadığım sıkıntıları bildikleri halde beni yapayalnız bırakıyorlar.
Neyse...

Son düzenleme:
efal arkamda olsalar dururmuydum ben bunca zaman
çekermiydim bu kadar sıkıntıları
8 senelik evliyim babam hiç evime gelmedi benim
nerde yaşıyorum hırlılarmı hırsızlarmı bilmiyor mesela

annem en son icralık olmuştu hapise girecekmiş kardeşimin borcu yüzünden
beni aradı napıcam ben diye
anne ya hani kıyamadım dedimki anne ben kredi çekeyim siz aylık ödeyin ama bak anne tekrar söylüyorum kuruş ödeyemem ben ona göre tamam diyorsan çekeyim
annem tabi öderim her şekilde öderim dünya dünya vaatler
şu an kredi 13.ayında ve annem bir lira ödemedi
anne niye dedim neyle ödeyim dedi
o anda oda bitti bende

Etiketlemezsen göremez kuzucum nehirnil111
Teşekkürler kaptanımSen nasılsın

arden32 canım pazar 1,5 saat tempolu 1,5 saat normal yürüyüş mü var şimdi tam olarak saatlerini söylemelisin puanlama ona göre yaparım
Arkadaş kaybetmek istemediğimden katlanmıştım ama artık dayanamadım. Harbiden iyi sabrettim
Bazı insanlar gitmeleriyle huzur verir kazandırır kuzum haklısın sonuna kadar
almazsın almazsn dikkat edersen skntı yapma
İnşallah canım burası sayesinde daha da bilgiliyim artık bu konuda
Heee ben gecen haftanın listesi sandım kız zaten bi yürüyüşüm var hafta üçü her gün bu hafta pazartesi salı var sadece daha

Bu hafta için cuma + pazartesi + salı 1 saat tempolu yürüyüşün var anlaştık

Çok haklısın kuzum aynı durumdayız seninle resmen destek konusunda. Babam iki oğluna yedirir bize bir şey yok daha doğrusu bir bana yok, diğer ablalarımın durumu iyi değil diye onlara yine bir şey yapıyor ama bana zırnık yok çünkü kocam memur maaşı iyi ona göre! bana zerre faydası olmayan maaş bu! ben istediğim gibi harcama yapamıyorum kı annem bunu bildiği halde bir kere babama söylemedi bu durumu, şu kızın bari az da olsa maddi yanında ol demedi ki babamın durumu iyi. Ha mecbur mu tabi ki değil büyütmüş bu yaşa getirmiş işte yeter onlar için...
İyi ki sen çalışıyorsun hande bu çok önemli

offf be eflal sınavmı bu nedir bilemedim
Allahın bugününe şükür
en çokta ne zoruma gidiyor biliyormusun
annem yeni evine dünya eşya alırken ben bütün harçlığımı borca veriyorum
en çokta bu delirtiyor beni

Fit kalmak zor

Valla allah yardımcın olsun ben kriz geçirirdim

Sınav canom sınav. Sabredelim inşaAlah mükafatı güzel olacak ben inanıyorum . Yoksa çekilir mi bu kadar sıkıntı, dayanılır mı bu inanç olmasa. Rabbim ikimize de ferahlık versin güzel kapılar açsın.

Tam olarak bilmiyorum tamam öyle öyle 1,5 saat olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…