ooo bide fitsğnnn fit hamileeee cekersin taytları spor ayakkabıları üstüne bi tunikkk ohh missss zayıf olmak başkaaaAy sana ne yakışır hamilelik
almazsın almazsn dikkat edersen skntı yapmaO senin tatlılığın şekerimsadece göbek yapmaya çalışacağım bende hamileliğimde amacım o ama bakalım vücudum hep kilo almaya müsait
Canım Allah onun gönlüne rahmet koysun.Rabbim hayırlı pişmanlık versin ona sanada hayrlısıyla göstersin.skntı yaoma.ewt cok üzücü.bazrn yok saymak gerek...1 yıl oldu canım yüzüne bakmayalı
bana sen geber geleme o tatil yollarından
sende bat çocuğunda batsın kocan senin gibi bir şişkoyla ne yaparki zaten aldatılıyorsundur sen kesin
hakediyosun kocan başka kadın koynuna giriyodur kesin
miden nasıl kaldırıyor senin (bu arada ortada olan bişey yok)
kaynanan sana iyi yapıyor hizmetçisin sen
bunlar en hafifleri
ayyy ne tatlı bi fittttttt ben etiketlememsm diye kendsı etiketliyor menümü
ayyy kolay gelsin canım bi an önce alışırsn inşYeni sistemle uğraşıyorum işyerinde.. herşey çok karışıktam çıldırmalık
Canım benim hiç kolay değil yaşadığın anlıyorum gerçekten seni. Bazı insanların hayatı zorluklar üzerine kurulu buna kanaat getirdim iyice. Seninki de öyle. İnşallah ahirette mükafatını görürsün.eflal o dönem üzüntümden zona oldum
bu yazdıklarım binde biri bile değil
o kadar kötü o kadar ağır şeylerdiki anlatamam
anneme ulaşamadım bi dönem
telefonlara engel koymuşdu
hepsine çok kızgınım annemde artık eski annem değil benim gözümde
o derece soğuğum hepsine karşı
ağzının üzerine yapıştırıpta sen kimsin ablanla böyle konuşuyosun demedi
o kadar çok borca girdimki onun yüzünden
o şu anda keyfinde çalışıyor yiyo içiyo
ben it gibi borç ödüyorum
Yok kuzum oğlu yine kötü bir şey yapmış stresten. Zonkluyor adeta başım. Bugün oruç tutamadım, yarına geçer inşaallah, kandil ya tutmak istiyorum yarınGeçmiş olsun eflalim az yemekten mi oldu ağrı acaba
Denediğim tarifleri yazayım yapacağın zaman söyleBen dun eve tam bugday unu aldim korumaya gececem ya yakinda saglikli pasta borek yapacam kendime
Heee ben gecen haftanın listesi sandım kız zaten bi yürüyüşüm var hafta üçü her gün bu hafta pazartesi salı var sadece dahaCanım perşembe henüz gelmedi geçtiğimiz perşembe ise geçticumayı ekleyelim hemen
efal arkamda olsalar dururmuydum ben bunca zamanCanım benim hiç kolay değil yaşadığın anlıyorum gerçekten seni. Bazı insanların hayatı zorluklar üzerine kurulu buna kanaat getirdim iyice. Seninki de öyle. İnşallah ahirette mükafatını görürsün.
Dediğim gibi insan ailesine kırpıyor en çok en çok onların yaptıkları yapmadıkları! yaralıyor.
Şu dünyada kimseye ama hiç kimseye, annene babana kardeşine eşime çocuğuma bel bağlamayacaksın, onlardan gelen darbenin yıkımı çok ağır oluyor.
Ben bunu hala başaramadım , belki de hiç başaramadbaşaramada olup gidicem şu dünyadan.
Babamın sesini en son ne zanna duydum hatırlamıyorum, en son ne zaman evime geldi , annem de öyle. Yaşadığım sıkıntıları bildikleri halde beni yapayalnız bırakıyorlar.
Neyse...
Teşekkürler kaptanımEtiketlemezsen göremez kuzucumnehirnil111
Bazı insanlar gitmeleriyle huzur verir kazandırır kuzum haklısın sonuna kadarArkadaş kaybetmek istemediğimden katlanmıştım ama artık dayanamadım. Harbiden iyi sabrettim
İnşallah canım burası sayesinde daha da bilgiliyim artık bu konudaalmazsın almazsn dikkat edersen skntı yapma
Heee ben gecen haftanın listesi sandım kız zaten bi yürüyüşüm var hafta üçü her gün bu hafta pazartesi salı var sadece daha
Çok haklısın kuzumefal arkamda olsalar dururmuydum ben bunca zaman
çekermiydim bu kadar sıkıntıları
8 senelik evliyim babam hiç evime gelmedi benim
nerde yaşıyorum hırlılarmı hırsızlarmı bilmiyor mesela
annem en son icralık olmuştu hapise girecekmiş kardeşimin borcu yüzünden
beni aradı napıcam ben diye
anne ya hani kıyamadım dedimki anne ben kredi çekeyim siz aylık ödeyin ama bak anne tekrar söylüyorum kuruş ödeyemem ben ona göre tamam diyorsan çekeyim
annem tabi öderim her şekilde öderim dünya dünya vaatler
şu an kredi 13.ayında ve annem bir lira ödemedi
anne niye dedim neyle ödeyim dedi
o anda oda bitti bende
offf be eflal sınavmı bu nedir bilemedimÇok haklısın kuzumaynı durumdayız seninle resmen destek konusunda. Babam iki oğluna yedirir bize bir şey yok daha doğrusu bir bana yok, diğer ablalarımın durumu iyi değil diye onlara yine bir şey yapıyor ama bana zırnık yok çünkü kocam memur maaşı iyi ona göre! bana zerre faydası olmayan maaş bu! ben istediğim gibi harcama yapamıyorum kı annem bunu bildiği halde bir kere babama söylemedi bu durumu, şu kızın bari az da olsa maddi yanında ol demedi ki babamın durumu iyi. Ha mecbur mu tabi ki değil büyütmüş bu yaşa getirmiş işte yeter onlar için...
İyi ki sen çalışıyorsun hande bu çok önemli
Fit kalmak zorooo bide fitsğnnn fit hamileeee cekersin taytları spor ayakkabıları üstüne bi tunikkk ohh missss zayıf olmak başkaaa
almazsın almazsn dikkat edersen skntı yapma
Canım Allah onun gönlüne rahmet koysun.Rabbim hayırlı pişmanlık versin ona sanada hayrlısıyla göstersin.skntı yaoma.ewt cok üzücü.bazrn yok saymak gerek...
ayyy ne tatlı bi fittttttt ben etiketlememsm diye kendsı etiketliyor menümü
ayyy kolay gelsin canım bi an önce alışırsn inş
efal arkamda olsalar dururmuydum ben bunca zaman
çekermiydim bu kadar sıkıntıları
8 senelik evliyim babam hiç evime gelmedi benim
nerde yaşıyorum hırlılarmı hırsızlarmı bilmiyor mesela
annem en son icralık olmuştu hapise girecekmiş kardeşimin borcu yüzünden
beni aradı napıcam ben diye
anne ya hani kıyamadım dedimki anne ben kredi çekeyim siz aylık ödeyin ama bak anne tekrar söylüyorum kuruş ödeyemem ben ona göre tamam diyorsan çekeyim
annem tabi öderim her şekilde öderim dünya dünya vaatler
şu an kredi 13.ayında ve annem bir lira ödemedi
anne niye dedim neyle ödeyim dedi
o anda oda bitti bende
Sınav canom sınav. Sabredelim inşaAlah mükafatı güzel olacak ben inanıyorum . Yoksa çekilir mi bu kadar sıkıntı, dayanılır mı bu inanç olmasa. Rabbim ikimize de ferahlık versin güzel kapılar açsın.offf be eflal sınavmı bu nedir bilemedim
Allahın bugününe şükür
en çokta ne zoruma gidiyor biliyormusun
annem yeni evine dünya eşya alırken ben bütün harçlığımı borca veriyorum
en çokta bu delirtiyor beni
amin canım aminSınav canom sınav. Sabredelim inşaAlah mükafatı güzel olacak ben inanıyorum . Yoksa çekilir mi bu kadar sıkıntı, dayanılır mı bu inanç olmasa. Rabbim ikimize de ferahlık versin güzel kapılar açsın.
Maaşını hala veriyormuşum canı.offf be eflal sınavmı bu nedir bilemedim
Allahın bugününe şükür
en çokta ne zoruma gidiyor biliyormusun
annem yeni evine dünya eşya alırken ben bütün harçlığımı borca veriyorum
en çokta bu delirtiyor beni
kısmenMaaşını hala veriyormuşum canı.
Ben zaten hiç yarayacagina inanmadım alışkın değilim ya böyle şeylere poffDetoks burda bir bana yarıyor heralde
Tam olarak bilmiyorum tamam öyle öyle 1,5 saat olarakTeşekkürler kaptanımSen nasılsın
arden32 canım pazar 1,5 saat tempolu 1,5 saat normal yürüyüş mü var şimdi tam olarak saatlerini söylemelisin puanlama ona göre yaparım
Bazı insanlar gitmeleriyle huzur verir kazandırır kuzum haklısın sonuna kadar
İnşallah canım burası sayesinde daha da bilgiliyim artık bu konuda
Bu hafta için cuma + pazartesi + salı 1 saat tempolu yürüyüşün var anlaştık
Etiketliyom canim menüden sonra yazıpEtiketlemezsen göremez kuzucumnehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?