- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tam olarak bilmiyorum tamam öyle öyle 1,5 saat olarak
Günaydııııınnnnnn
Çarşamba geldi bileeeeee
En dikkatli 2 gün başladı kızlarrrrr hadi
Bravoarti çıktım ben
Ayyyy anladım canım. Neyse oruç değilsin aprı kesici al bari geçsin çekme o ağrıyıYok kuzum oğlu yine kötü bir şey yapmış stresten. Zonkluyor adeta başım. Bugün oruç tutamadım, yarına geçer inşaallah, kandil ya tutmak istiyorum yarın
MiummmmAyyyy anladım canım. Neyse oruç değilsin aprı kesici al bari geçsin çekme o ağrıyı
Normalde ramazanda kilo alırıdım ama yerim yani aç kalıcam diye korkudan :)) bu sene ilk defa ramazanda 4 kilo verdim ama takımlardaydım dikkat ettim.. işte heralde tek oruç değil stres ve uykusuzlukta etkiliyo.. kaç gecedir 3-4ten önce uyuyamadım.. dur bakalım dikkat ediyorum gidicek inş..Canım bazı insanlara oruç kilo aldırır, normalde ramazanda da böyle oluyormusun sen? Mesela benim babam ramazanda en az 5-6 kilo verirdi. Annem az yediği halde alırdı.
Artı mı var hala?Normalde ramazanda kilo alırıdım ama yerim yani aç kalıcam diye korkudan :)) bu sene ilk defa ramazanda 4 kilo verdim ama takımlardaydım dikkat ettim.. işte heralde tek oruç değil stres ve uykusuzlukta etkiliyo.. kaç gecedir 3-4ten önce uyuyamadım.. dur bakalım dikkat ediyorum gidicek inş..
Cnm maalesef bu hafta spor yapamadım doğru dürüst.. oruçtan dolayı.. iftardan sonra hiç halim kalmıyoEki Görüntüle 2126483
Starlarım kontrol edelim hele eksik gedik var bencebugün sağlam sporlar yapalım emi bende yapacağım cumaya etki etmeli
@Esra_4378hippotalamus @hepfit @Nevreste @Melegiimm22 @Cutemom007 @eflalim @Portakal Sulu Ordek @Ytmz @HAbibte arden32
İlk gün artı 2ydi dün artı 1 ... gidicek inş yaa..Artı mı var hala?
Iyiyim bitanem nisan hazırlığı var evde telaseliyiz pastalar börekler havada uçuyor yurt dışından akrabalar falan geldi sen nasılsın ıyimisin özledim seni çokKonyaaaaakkkkkk nasılsın balım benim
Patates detoksu yapsan hande bide kabızlık için akşam bir bardak suyun içine iki kayısı kuruşunu doğra sabah iç çok faydası oluyorbende artıdayım
2 günlük sağlam bir detoks önerin bana kızlar
gözlerim niye şiş anlamıyorum ya
bide bu kabızlığa bir çözüm yokmu
çokmu az yiyorumda wc olmuyo
sonra durup düşünüyorum ne yedinde ne çıkarıcan
peki o zaman yediklerim nerde
Oruç değilsen bugün yarın yap tartını da etkiler canımCnm maalesef bu hafta spor yapamadım doğru dürüst.. oruçtan dolayı.. iftardan sonra hiç halim kalmıyobugün ve yarın yapmalıyım ama...
oyy balım patates bana en baş yasaklı gıdaPatates detoksu yapsan hande bide kabızlık için akşam bir bardak suyun içine iki kayısı kuruşunu doğra sabah iç çok faydası oluyor
Hurma detoksu yapıyordun demi kuzum sen zaten ananas detoksu yap o zmn miu yapıyordu bi ara hep wcyede çok iyi geliyormuş kabugundandaa ödem çayı yap mis gibi oluroyy balım patates bana en baş yasaklı gıda
şekerden dolayı
başka bişey önersene kız
@MiuLego bacım gel bana ananas detoksu yaz beHurma detoksu yapıyordun demi kuzum sen zaten ananas detoksu yap o zmn miu yapıyordu bi ara hep wcyede çok iyi geliyormuş kabugundandaa ödem çayı yap mis gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?